Επισκέπτης
πω τυπε εισαι πολυ αμαρτωλος
γιατι ρε τυπε τι αμαρτια εκανα
πω τυπε εισαι πολυ αμαρτωλος
γαμησες ελλεηνιδα τυπε τωρα πρεπει να κανεις σαραντα γυρους γυρω απο την εκκλησιαγιατι ρε τυπε τι αμαρτια εκανα
γαμησες ελλεηνιδα τυπε τωρα πρεπει να κανεις σαραντα γυρους γυρω απο την εκκλησια
τις γαμησες δλδ σκληρα και απαξιωτικα ως αλλος james deen;τις ξεφτηλισα τυπε αξιζε το μαγαρισμα
φανταρος?![]()
Φετος ηταν ισως το πιο μιζερο Πασχα της ζωης μου. Ο αδερφος μου με την οικογενεια δεν κατεβηκαν χωριο, η Βουλγαρα γκομενα εφυγε για Βουλγαρια να κανει Πασχα με τους δικους της. Αφου επινα ολο το απογευμα μπυρες με αλλους 3 αρκουδιαραιους, κατα τις 10 που εκλεισε το καφενειο πηγα σπιτι ξυριστικα εκανα μπανιο και κατα τις 11,30 πηγα στην εκλησια. Μολις ειπε το Χριστος ανεστη κι αφου ξεμπερδεψα με τα "χρονια πολλα" και τις χαιρετουρες την εκανα για σπιτι μονος. Η μανα μου καθεται μεχρι τελος της λειτουργιας. Εβαλα ενα πιατο μαγειριτσα, τσογκρισα κι ενα αυγο με τον τοιχο κι εκατσα κι εφαγα. Κατα τις 12,30 ηρθε ενας φιλος σπιτι, ειπιαμε λιγο κρασι και 2 μπαφους και κατα τις 2 την επεσα για υπνο.
Σημερα μετα το μεσημεριανο φαι(κατσικι με πατατες στο φουρνο, καμια σχεση με τα μεγαλεια αλλων εποχων) κατεβηκα στην πολη, ειπια ενα καφε και παλι χωριο. Μερικα ουζα στο καφενειο, σε λιγο φαι με τη μανα μου και παλι καφενειο.
Ευτυχως κανονισαμε με κατι φιλους μια εκδομη για αυριο με τις μηχανες προς Αρκαδια. Θα φτασουμε μεχρι Καριταινα και ισως πιο κατω.
Φετος ηταν ισως το πιο μιζερο Πασχα της ζωης μου. Ο αδερφος μου με την οικογενεια δεν κατεβηκαν χωριο, η Βουλγαρα γκομενα εφυγε για Βουλγαρια να κανει Πασχα με τους δικους της. Αφου επινα ολο το απογευμα μπυρες με αλλους 3 αρκουδιαραιους, κατα τις 10 που εκλεισε το καφενειο πηγα σπιτι ξυριστικα εκανα μπανιο και κατα τις 11,30 πηγα στην εκλησια. Μολις ειπε το Χριστος ανεστη κι αφου ξεμπερδεψα με τα "χρονια πολλα" και τις χαιρετουρες την εκανα για σπιτι μονος. Η μανα μου καθεται μεχρι τελος της λειτουργιας. Εβαλα ενα πιατο μαγειριτσα, τσογκρισα κι ενα αυγο με τον τοιχο κι εκατσα κι εφαγα. Κατα τις 12,30 ηρθε ενας φιλος σπιτι, ειπιαμε λιγο κρασι και 2 μπαφους και κατα τις 2 την επεσα για υπνο.
Σημερα μετα το μεσημεριανο φαι(κατσικι με πατατες στο φουρνο, καμια σχεση με τα μεγαλεια αλλων εποχων) κατεβηκα στην πολη, ειπια ενα καφε και παλι χωριο. Μερικα ουζα στο καφενειο, σε λιγο φαι με τη μανα μου και παλι καφενειο.
Ευτυχως κανονισαμε με κατι φιλους μια εκδομη για αυριο με τις μηχανες προς Αρκαδια. Θα φτασουμε μεχρι Καριταινα και ισως πιο κατω.
Χθές έκατσα ως το τέλος στην έκκλησια είχε κοσμο αρκετοι περιμεναν να μεταλάβουν.
Σημερα οικογενειακα με αρνακι στο φουρνο.
ωραιος μαν!!!Φετος ηταν ισως το πιο μιζερο Πασχα της ζωης μου. Ο αδερφος μου με την οικογενεια δεν κατεβηκαν χωριο, η Βουλγαρα γκομενα εφυγε για Βουλγαρια να κανει Πασχα με τους δικους της. Αφου επινα ολο το απογευμα μπυρες με αλλους 3 αρκουδιαραιους, κατα τις 10 που εκλεισε το καφενειο πηγα σπιτι ξυριστικα εκανα μπανιο και κατα τις 11,30 πηγα στην εκλησια. Μολις ειπε το Χριστος ανεστη κι αφου ξεμπερδεψα με τα "χρονια πολλα" και τις χαιρετουρες την εκανα για σπιτι μονος. Η μανα μου καθεται μεχρι τελος της λειτουργιας. Εβαλα ενα πιατο μαγειριτσα, τσογκρισα κι ενα αυγο με τον τοιχο κι εκατσα κι εφαγα. Κατα τις 12,30 ηρθε ενας φιλος σπιτι, ειπιαμε λιγο κρασι και 2 μπαφους και κατα τις 2 την επεσα για υπνο.
πολυ καλα ξηγηθηκες.Φετος ηταν ισως το πιο μιζερο Πασχα της ζωης μου. Ο αδερφος μου με την οικογενεια δεν κατεβηκαν χωριο, η Βουλγαρα γκομενα εφυγε για Βουλγαρια να κανει Πασχα με τους δικους της. Αφου επινα ολο το απογευμα μπυρες με αλλους 3 αρκουδιαραιους, κατα τις 10 που εκλεισε το καφενειο πηγα σπιτι ξυριστικα εκανα μπανιο και κατα τις 11,30 πηγα στην εκλησια. Μολις ειπε το Χριστος ανεστη κι αφου ξεμπερδεψα με τα "χρονια πολλα" και τις χαιρετουρες την εκανα για σπιτι μονος. Η μανα μου καθεται μεχρι τελος της λειτουργιας. Εβαλα ενα πιατο μαγειριτσα, τσογκρισα κι ενα αυγο με τον τοιχο κι εκατσα κι εφαγα. Κατα τις 12,30 ηρθε ενας φιλος σπιτι, ειπιαμε λιγο κρασι και 2 μπαφους και κατα τις 2 την επεσα για υπνο.
τσογκρισα κι ενα αυγο με τον τοιχο κι εκατσα κι εφαγα.
επος τυπε![]()
![]()
![]()
πατρις θρησκεια οικογενεια τυπε?Χθές έκατσα ως το τέλος στην έκκλησια είχε κοσμο αρκετοι περιμεναν να μεταλάβουν.
Σημερα οικογενειακα με αρνακι στο φουρνο.
παρτις θρησκεια οικογενεια τυπε?![]()