gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
απο που τυπε;Σας ενημερώνω πως επέστρεψα εφοδιασμένος με μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες και πασχαλιάρτικα κουλουρακια.
απο που τυπε;Σας ενημερώνω πως επέστρεψα εφοδιασμένος με μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες και πασχαλιάρτικα κουλουρακια.
Σας ενημερώνω πως επέστρεψα εφοδιασμένος με μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες και πασχαλιάρτικα κουλουρακια.
απο που τυπε;
Απο το χωριο τα εφερες?Σας ενημερώνω πως επέστρεψα εφοδιασμένος με μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες και πασχαλιάρτικα κουλουρακια.
ανθρωπιστικη βοηθεια τυπε?Οχι απο το χωρία, απο την μάνα μου τα εφοδιαστηκα.
ουνρα τυπεανθρωπιστικη βοηθεια τυπε?
Δεν σουβλίσαμε, αλλά αντίθετα βάλαμε αρνί στο φούρνο και μερικά παϊδάκια στα κάρβουνα. Επίσης βάλαμε και λίγο κοκορέτσι ετοιματζήδικο από τον Μαρινόπουλο
Πάσχα είναι οικογενειακή γιορτή καθώς και γιορτή για χωριό. Στην Αθήνα δεν το καταλαβαίνω το Πάσχα, ούτε έχω καμία όρεξη να το γιορτάσω. Στο χωριό είναι διαφορετικά καθώς η παρουσία του κόσμου στην Εκκλησία και στο καφενείο μετά είναι κοινωνική υποχρέωση ακόμα και για τους μη ιδιαίτερα θρήσκους όπως εγώ. Δηλαδή το κλίμα του χώρου σε αναγκάζει να συμμετέχεις στην γιορτή.
Πάντως φέτος αν και σε χωριό το περάσαμε λιτά το Πάσχα. Δεν σουβλίσαμε, αλλά αντίθετα βάλαμε αρνί στο φούρνο και μερικά παϊδάκια στα κάρβουνα. Επίσης βάλαμε και λίγο κοκορέτσι ετοιματζήδικο από τον Μαρινόπουλο το οποίο και τσάκισα αλλά και παραδοσιακή μαγειρίτσα την οποία επίσης τσάκισα.
Φίλε μου...έπρεπε να διάβαζες εδώ τον karatzon1989...να πάρεις ιδέες... Αν διαβάσει για έτοιμο κοκορέτσι,θα σου βάλει χέρι...
δεν τον ξέρω τον τύπο αλλά το ετοιματζήδικο του Μερινόπουλου ήταν πολύ σπέσιαλ. Σκέφτομαι να πάρω και για εκτός Πάσχα. Γάμησε λέμε.
προσπαθώ να συνέλθω ρε
Ενημέρωση για χέσιμο,δεν έκανες όμως...
ωπα...εσυ το εκανες αυτο το ψησιμο?
ωπα...εσυ το εκανες αυτο το ψησιμο?Καλά τη βγάλαμε και φέτος.
6 ώρες χεράτο. Κάναμε και μπράτσα.ωπα...εσυ το εκανες αυτο το ψησιμο?