Νέα

Πας φυλακή για χρέη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν για να σας λυθεί η απορία εξαρτάται το αν κινδυνεύει η ζωή σου η όχι.Αν πας σε ένα επίσημο υποκατάστημα οχι δεν κινδυνεύεις απο όσο ξέρω.Αν πας σε κάποιον που έχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και απλά συνεργάζεται με τράπεζες ναι τότε έχει πρόβλημα.Το ξέρω το έχω δεί και συνεχίζω να το βλέπω συνεχώς.Η τράπεζα δεν θα μπει στον κόπο να σου κάνει κακό μόνο με φυλάκη εφόσον δεν εχεις κάτι να σου πάρει.Οι αλλοι όμως μπορούν.
Προφανώς δεν εννοείς τοκογλύφους.
Μιλάς για νόμμα γραφεία που σε βοηθάνε να βγάλεις δάνειο.

Και τι πρόβλημα έχουν αυτοί?
Αν δηλ πάρω μέσω τέτοιου γραφείου δάνειο και μετά από κάποιο χ διάστημα δεν πληρώνω έχουν αυτοί κάποια ευθύνη?

Μπαίνουν μηπως κάτι σαν εγγυητές οπότε η τράπεζα τους ζητά το λόγο?

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ?

Δεν έχω πάει σε τέτοια γραφεία,ότι έχω πάρει το πήρα μόνος μου, αλλά το σκεφτόμουνα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε είσαι σε πανικό από ότι βλέπω από χθες...οι τράπεζες ασφαλώς και δεν χρησιμοποιούν μπρά;βους κλπ....ούτε οι εισπρακτικές εταιρίες...μόνο οι τοκογλύφοι και αυτοί όχι πάντα...αν δεν έχεις κάτι στο όνομά σου σπίτι ή αυτοκίνητο δεν γίνεται τίποτα,απλά μπαίνεις στη μαύρη λίστα του Τειρεσία....Ποινή θα φας μόνο αν έχεις κάνει απάτες,πλαστογραφίες ή ακάλυπτες επιταγές,και αυτές εξαγοράσιμες....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Προφανώς δεν εννοείς τοκογλύφους.
Μιλάς για νόμμα γραφεία που σε βοηθάνε να βγάλεις δάνειο.

Και τι πρόβλημα έχουν αυτοί?
Αν δηλ πάρω μέσω τέτοιου γραφείου δάνειο και μετά από κάποιο χ διάστημα δεν πληρώνω έχουν αυτοί κάποια ευθύνη?

Μπαίνουν μηπως κάτι σαν εγγυητές οπότε η τράπεζα τους ζητά το λόγο?

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ?

Δεν έχω πάει σε τέτοια γραφεία,ότι έχω πάρει το πήρα μόνος μου, αλλά το σκεφτόμουνα...
Αυτά τα γραφεία δουλεύουν με προμίθια δλδ στα 100.000 καθαρά κέρδη απο τόκους κτλπ περνουν τα 20.000(τα νούμερα τυχαια).Το θέμα είναι να μην σε πίσουν να πάρεις απο την δικία τους εταιρία και όχι απο τον συνεργάτη.Όχι δεν είναι τοκογλυφοι κτλπ.Είναι συνεργατο υποκαταστήματα να στο πω έτσι απλά.Αν τελικά πάρεις απο συνεργάτη πχ eurobanκ εσυ δεν κανονίζεις με την eurobank αλλά με αυτόν.Σε αυτή την φάση πάλι μπλεγμένος είσαι και ίσως αποφύγεις το ξύλο.Δεν ξέρω αν το δάνειο που παίρνεις είναι δικό του κεφάλαιο η ένα μέρος και απλά πουλάει με τους όρους eurobank-alpha ktlp.Για μένα μην μπλεξεις με τέτοια γραφεία μπορεί να σε εξυπηρετούν πολύ καλύτερα να σου τα αναλύουν όλα απο ότι θα το έκανε το κατάστημα αλλά απο εκει πίσω δεν ξέρεις ουτε ξέρω τι γίνεται.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Απο χθές γράφεις για τις πιθανές κυρώσεις κλπ κλπ.
Δεν έχεις καταλάβει οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι ο Τειρεσίας. Όταν με το καλό μπείς στην λίστα του δεν βγαίνεις αν δεν αποπληρώσεις πρώτα. Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει εσύ να τρέχεις να κινείς διαδικασίες για να βγάλεις το όνομα σου.
Δεν είναι μια αυτόματη διαδικασία. Το πιο σημαντικό, για εμένα, είναι οτι στις λίστες του Τειρεσία δεν έχουν πρόσβαση μόνο οι τραπεζικοί. Έχω δεί αρχιλογιστή εταιρείας να χρησιμοποιεί κωδικούς φίλου του, έν γνώσει του, και να βλέπει οτι θέλει για όποιον θέλει.
Απο τη στιγμή που θέλεις να παραμείνεις Ελλάδα βρές ένα τρόπο σιγά σιγά να ξεχρεώσεις. Άλλη επιλογή δεν έχεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτά τα γραφεία δουλεύουν με προμίθια δλδ στα 100.000 καθαρά κέρδη απο τόκους κτλπ περνουν τα 20.000(τα νούμερα τυχαια).Το θέμα είναι να μην σε πίσουν να πάρεις απο την δικία τους εταιρία και όχι απο τον συνεργάτη.Όχι δεν είναι τοκογλυφοι κτλπ.Είναι συνεργατο υποκαταστήματα να στο πω έτσι απλά.Αν τελικά πάρεις απο συνεργάτη πχ eurobanκ εσυ δεν κανονίζεις με την eurobank αλλά με αυτόν.Σε αυτή την φάση πάλι μπλεγμένος είσαι και ίσως αποφύγεις το ξύλο.Δεν ξέρω αν το δάνειο που παίρνεις είναι δικό του κεφάλαιο η ένα μέρος και απλά πουλάει με τους όρους eurobank-alpha ktlp.Για μένα μην μπλεξεις με τέτοια γραφεία μπορεί να σε εξυπηρετούν πολύ καλύτερα να σου τα αναλύουν όλα απο ότι θα το έκανε το κατάστημα αλλά απο εκει πίσω δεν ξέρεις ουτε ξέρω τι γίνεται.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ- ΜΕΣΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ!

Είναι τουλάχιστον ανόητο τη στιγμή που σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα οποιασδήποτε τράπεζας θα σου κάνουν γλυφοκώλι για να σου δώσουν δάνειο ή κάρτα, αν φυσικά πληροίς τις προϋποθέσεις, να πας σε μεσάζοντες οι οποίοι θα σου πουλήσουν απλά το παραμύθι ότι ξέρουν το διευθυντή ή ότι θα πιέσουν για καλύτερους όρους (ξεχνώντας να σου πουν ότι παίρνουν προμήθεια από 1 έως 10% επί του ποσού του δανείου που θα εκταμιευθεί την οποία προμήθεια η τράπεζα την καλύπτει με υπέρογκα επιτόκια και "έξοδα") για να διαπιστώσεις μετά με τρόμο ότι αν είχες πάει ο ίδιος στην τράπεζα και είχες πουλήσει λίγη τρέλα και έφερνες και μια προσφορά από άλλη τράπεζα θα πετύχαινες πολύ καλύτερους όρους...
Σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο δρα ως μεσάζοντας και η οφειλή σου είναι προς την τράπεζαόποτε ττο γραφείο θα σου κλάσει μια μάντρα @@ αν δεν πληρώσεις- το πρόβλημα το έχεις αποκλειστικά με την τράπεζα.

Τα "γραφεία" αυτά, απευθύνονται κυρίως σε άτομα με οικονομικά προβλήματα που η τράπεζα είτε δεν θα τους έδινε δάνειο είτε θα τους το έδινε αλλά με υψηλότερο επιτόκιο (άλλο ένα τρελό των τραπεζών είναι ότι όταν βλέπουν ψοφίμι αυξάνουν το επιτόκιο λόγω μεγαλύτερης επισφάλειας, αυξάνοντας οι ίδιες τις πιθανότητες να σκάσει το δάνειο)...
Εκεί πουλάνε το μεσαζοντιλίκι...
Και φυσικά όταν ο πελάτης αρχίζει και τα βρίσκει σκούρα και με αυτά τα δάνεια του πετάνε την πρόταση να του δώσουν αυτοί ένα δάνειο (στην πράξη δανείζονται ιδιω ονόματι από την τράπεζα και παίζουν με επιταγές)....

Οι πύλες προς την κόλαση θα έχουν μόλις ανοίξει...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Eπανέρχομαι μόνο και μόνο για να πω πως δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω....πραγματικά!

Αρκετοί εδώ στο θέμα αυτό είστε χειρότεροι απο τους δημοσιογράφους που βγαίνουν 3-3 στα παράθυρα κι ακούς ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς.

Απλά να πω πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.

megabyte

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
365 μέρες το χρόνο 20 ώρες την ημερα δουλειά και μονο δουλειά,2 χρονια

(προς το παρόν)και έχω ακόμα μέλλον,όσο για προσωπικές ανάγκες ούτε

λόγος,την οικογένεια μου την βλέπω μονο όταν κοιμάται ,και όλα αυτά

επειδή αγόρασα ένα σπίτι 30 ετών ,αλλα ποτε δεν σκέφτηκα να μην πληρώσω

τις τράπεζες και να κρύβομαι ....για μια αξιοπρέπεια ζούμε ρε γαμώτο

.Για αυτό φιλε  βάλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε(κι άλλο) ,τα

χρέη θα σε κυνηγάνε πάντα.Καλο κουράγιο 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
365 μέρες το χρόνο 20 ώρες την ημερα δουλειά και μονο δουλειά,2 χρονια

(προς το παρόν)και έχω ακόμα μέλλον,όσο για προσωπικές ανάγκες ούτε

λόγος,την οικογένεια μου την βλέπω μονο όταν κοιμάται ,και όλα αυτά

επειδή αγόρασα ένα σπίτι 30 ετών ,αλλα ποτε δεν σκέφτηκα να μην πληρώσω

τις τράπεζες και να κρύβομαι ....για μια αξιοπρέπεια ζούμε ρε γαμώτο

.Για αυτό φιλε  βάλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε(κι άλλο) ,τα

χρέη θα σε κυνηγάνε πάντα.Καλο κουράγιο 

+100000000000000000000000 σωστός!!!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Eπανέρχομαι μόνο και μόνο για να πω πως δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω....πραγματικά!

Αρκετοί εδώ στο θέμα αυτό είστε χειρότεροι απο τους δημοσιογράφους που βγαίνουν 3-3 στα παράθυρα κι ακούς ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς.

Δεν μας λες και σε ποιους αναφέρεσαι να ξέρουμε ποιους να εμπιστευόμαστε;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

ΟΚ μεγάλε πίστευε ότι θες τουλάχιστον όσο αφορά εμένα έδωσα μια απάντηση που την ξέρω γιατί δουλεύω σε τέτοιο γραφείο.Εσυ πως το θεωρείς μαλακία για πές μας???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
συμφωνώ,οι πιο πολλές απαντήσεις κατά 90% ήταν σωστές

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
συμφωνώ,οι πιο πολλές απαντήσεις κατά 90% ήταν σωστές
Ετσι μπράβο.Κοίτα εγώ πήρα το θάρος να πω ότι δουλεύω σε τέτοιο γραφείο αλλα αυτό δεν σημένει ότι θα κάνω πλήρη ανάλυση σε αυτο το θέμα.Πιστεύω ότι αρκούν αυτά που είπα και βοήθησαν όπως οι άλλοι συναγωνιστές καταχρεωμένει.Ενας είμαι και εγώ.3000

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΟΚ μεγάλε πίστευε ότι θες τουλάχιστον όσο αφορά εμένα έδωσα μια απάντηση που την ξέρω γιατί δουλεύω σε τέτοιο γραφείο.Εσυ πως το θεωρείς μαλακία για πές μας???

Τίποτα, τίποτα, δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να πω τι είναι το σωστό και τι στέκει νομικά για τον καθένα που εκφράζει μια άποψη.

Αλλωστε κάθε μέρα το θέμα αυτό γεμίζει με δεκάδες ερωτήσεις, αν αρχίσω να σχολιάζω το καθένα θα μου πάρει μήνες! Την αποψη μου την έχω διατυπώσει 3-4 σελίδες πριν, μπείτε στον κόπο να τις διαβάσετε.

Εχετε όλοι δίκιο, καλά τα λέτε, συνεχίστε, σόρυ για την παρέμβαση.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
   Ψιλοασχετο αλλα δεν ξέρω αν θυμαστε εναν τύπο που σκοτωθηκε σε μια συμπλοκη με οπλα πριν καμια δεκαρια χρόνια!!! Ενας που δήλωνε θαυμαστης της Μενεγακη, τις εστελνε λουλουδια, και ηταν και καλα dealer κοκας!!!!!

ΕΕΕΕ αυτος αρχικα φοιτησε στο κολλεγιο για ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ!!!!!

Οντας μεσα ζητησε αδεια να παει στην κηδεια της μανας του και δεν την πηρε!!
  Πηγε να το παιξει Prison Break αλλα καποιος σκοτωσε εναν φύλακα και τσουπ καταδικαστηκε για συνεργια σε φόνο!!!

Πηρε προαγωγη σε εμποριο οπλων και κοκας και κανει παρεα στον Σταλιν και το Μεγα Αλεξανδρο σήμερα!!!!

Το νοημα του ποστ ειναι και για 10 λέπτα να μπεις μεσα μπορει να τον φας!!!!!

ΥΓ καποια πραγματα που λεει ο ποιητης του ποστ thread δεν στεκουν!!!!

Εντελως ασχετο δικηγορος του τυπου ηταν η Χρυσαυγη (απο αλλο ανεκδοτο thread εννοω) :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Troueno, πώς σου ήλθε να βάλεις το αβατάρ του Χίου?????  :headbang: :headbang:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τίποτα, τίποτα, δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να πω τι είναι το σωστό και τι στέκει νομικά για τον καθένα που εκφράζει μια άποψη.

Αλλωστε κάθε μέρα το θέμα αυτό γεμίζει με δεκάδες ερωτήσεις, αν αρχίσω να σχολιάζω το καθένα θα μου πάρει μήνες! Την αποψη μου την έχω διατυπώσει 3-4 σελίδες πριν, μπείτε στον κόπο να τις διαβάσετε.

Εχετε όλοι δίκιο, καλά τα λέτε, συνεχίστε, σόρυ για την παρέμβαση.
Nαι οκ αν δεν είσαι σε θέση μεγάλε να υποστιρίζεις αυτό που λες και γιατί όχι μήπως κάπιοι κάνουν λάθος και να το συζητήσεις τοτε θα σου πρότεινα να μην κάνεις καν τον κόπο να γραφεις.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
ε...θα κάνω μια ερωτηση και εγώ...εχω ακινητο, προσειμειωμενο για το στεγαστικο το οποιο πληρωνεται..και με το παραπάνω!!! χρωστάω 5500 σε μια πιστωτικη. κακη χρη΄ση, τα χρωστάω όμως... με πρίζουν στα τηλέφωνα.. και ερωτώ... μπορούν να στραφούν προς το σπίτι, αφου είναι προσειμειψμένο για το σταγαστικό αλλα σε διαφορετική τραπεζα????

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως φιλε μου μπορουν οι πουστηδες να στραφουν προς το σπιτι παρ'ολο που ειναι προσημειωμενο σαν εγγυηση δανειου,ειναι βεβαια σπανιο να το κανουν λογω του οτι χρωστας το σπιτι ακομα. Αν το ειχες εξοφληση σιγουρα θα το καναν.Δωσε μεγαλη προσοχη γιατι εαν ξεκινηση οποιαδηποτε τραπεζα και σου βγαζει πλειστηριασμους σπιτιων θα σε ξεζουμισουν μεχρι το κοκκαλο, καθε προγραμμα που επαναλαμβανεται καθε 3μηνο -4μηνο κοστοζει 1.500 ευρω.

Εμενα για ενα δανειο 30.000 ευρω μου πηραν στο τελος 65.000 ευρω και ακομα δεν ειναι ευχαριστημενη.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
ρε παιδια τι διαολο ολοι χρωστατε;αρχιζω και αισθανομαι :jerking: που δε χρωσταω,α ρε πουτανα ελλαδα με το καταναλωτισμο σου.. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom