Κάτι πάνω σ΄αυτό.
Αν 1 τράπεζα αρχίσει τα δικαστήρια κτλ για να διεκδικήσει τα λεφτά της, και εγώ δεν εμφανιστώ, ή αν εμφανιστώ στο δικαστήριο και επικαλούμαι οικονομικά προβλήματα και ζητάω δικηγόρο απ το κράτος γιατί δεν έχω να τον πληρώσω.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό είτε στην 1η είτε στη 2η περίπτωση?
Πες μου ειλικρινά, περιμένεις αξιόπιστη και υπεύθυνη απάντηση;
Η διαβάζοντας τις απαντήσεις που σου δίνουν οι φίλοι εδώ, εμού συμπεριλαμβανομένου, θα μπορέσεις να χειριστείς μόνο σου μια μάλλον πολύπλοκη υπόθεση;
Και τέλος, όταν καταφύγεις σε δικηγόρο (που δεν τον γλυτώνεις με αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις) και σου πει κάτι διαφορετικό από αυτά που διάβασες εδώ, τί θα του πεις;
'Οτι στο bourdela.com o str8 ή ο Barone είχαν άλλη άποψη και να κάνουμε αυτό που λένε αυτοι;
Το να θέτεις ένα ζήτημα γενικού προβληματισμού είναι σωστό και σε γενικές γραμμές δόθηκαν κάποιες απαντήσεις αόριστες βέβαια, όπως και η ερώτηση...
Το να περιμένεις να βρεις λύση για ό,τι σε απασχολεί δεν είναι απλά μάταιο αλλά και επικίνδυνο διότι σου δημιουργείται στρεβλή εντύπωση για πολλά ζητήματα...
Δεν σε κατηγορώ βέβαια διότι όταν βλέπεις σε δήθεν σοβαρές εκπομπες δήθεν ειδικοί να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, εύλογα αναρωτιέσαι "γιατί, οι του bourdela.com λιγότερα ξέρουν;"
Και μιας και έθιξες τα ιατρικά θέματα που ανοίγουν καποιοι εδώ, στο τέλος το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν μπορεί να γίνει διάγνωση από το ίντερνετ και πήγαινε σε κανα νοσοκομείο...
Αν κάποιος είναι βέβαια τόσο μαλάκας να ακούσει τα γιατροσόφια του διαδικτύου, ε, άμα του πεσει το πουλί δεν φταίει κανείς!
Αντίστοιχα, άμα πιστεύεις ότι με όσα άκουσες θα τα βάλεις με τις τράπεζες, φυλακή δεν ξέρω αν θα μπεις αλλά θα τραβήξεις μεγάλο ζόρι...
Διότι αυτά που ακούς στην πιάτσα (ότι τη σκαπούλαραν ανώδυνα κάποιοι κτλ) εκτός του ότι δεν αληθεύουν κατά κανόνα ΄(ρώτα αυτούς τους τύπους αν κοιμούνται σπίτι τους ή αν μετά από 2-3 χρόνια αισθάνονται το ίδιο καλά) δεν περιέχουν και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης που μπορεί να σου θυμίζει αμυδρά τη δική σου αλλά στην ουσία είναι τελείως διαφορετική...
Όσοι την σκαπούλαραν το έκαναν βάσει οργανωμένου σχεδίου από επαγγελματίες (δικηγόρους, λογιστές) τους οποιους πλήρωσαν αδρά διότι νο1 κανόνας στη σπέκουλα είναι το κόστος της να είναι μικρότερο από αυτά που θα καρπωθείς...
Γι' αυτό άσε τις τόσο επίμονες και συγκεκριμένες ερωτήσεις και βρες έναν κανονικό δικηγόρο- έμπορος είσαι, όλο και κάποιος στον κύκλο σου θα ξέρει κάποιον καλό...
Πλήρωσέ τον καλά (διότι και οι δικηγόροι αμα μυριστούν ψοφίμι ή τσαμπατζή σε γράφουν στ' @@ τους), άκουσέ τον και (κατά κανόνα) δεν θα χάσεις...
Τουλάχιστον δε θα χάσεις τόσα όσα ακουλουθώντας τις συμβουλες που ακούς εδώ...