Επισκέπτης
AN δεν κάνω λάθος (ας μας πει ένας δικηγόρος) η προσωποκράτηση για ιδιωτικό χρέος δεν υπάρχει πια. Αν χρωστάς στο Ελληνικό Δημόσιο όμως... τα πράγματα αλλάζουν δραματικά!
Επανέρχομαι με τη σειρά μου και εκφραζω ξανα τη λυπη μου, με τους φίλους εδώ μεσα που συμβουλεύουν καποιον δανειολήπτη να μην πληρωσει την υποχρέωση του........Eπανέρχομαι μόνο και μόνο για να πω πως δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω....πραγματικά!
Αρκετοί εδώ στο θέμα αυτό είστε χειρότεροι απο τους δημοσιογράφους που βγαίνουν 3-3 στα παράθυρα κι ακούς ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς.
Απλά να πω πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.
Νο1 κανονας:ακομη και οταν εξοφλησουμε ενα χρεος ασφαλισμενο με υποθηκη,αυτη δεν εξαλειφεται.αποτρεπουμε ετσι μελλοντικους δανειστες απο κακες σκεψειςΔυστυχως φιλε μου μπορουν οι πουστηδες να στραφουν προς το σπιτι παρ'ολο που ειναι προσημειωμενο σαν εγγυηση δανειου,ειναι βεβαια σπανιο να το κανουν λογω του οτι χρωστας το σπιτι ακομα. Αν το ειχες εξοφληση σιγουρα θα το καναν.Δωσε μεγαλη προσοχη γιατι εαν ξεκινηση οποιαδηποτε τραπεζα και σου βγαζει πλειστηριασμους σπιτιων θα σε ξεζουμισουν μεχρι το κοκκαλο, καθε προγραμμα που επαναλαμβανεται καθε 3μηνο -4μηνο κοστοζει 1.500 ευρω.
Εμενα για ενα δανειο 30.000 ευρω μου πηραν στο τελος 65.000 ευρω και ακομα δεν ειναι ευχαριστημενη.
Επανέρχομαι με τη σειρά μου και εκφραζω ξανα τη λυπη μου, με τους φίλους εδώ μεσα που συμβουλεύουν καποιον δανειολήπτη να μην πληρωσει την υποχρέωση του........
ειπα και εγω με τη σειρα μου οτι ειμαι γνωστης και συμβούλεψα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!
τωρα εδω περα εχω διαβασει του κοσμου τις ασχετες γνωμες, που ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που τις πιστευουν για να εχουμε δουλεια, εγω και ο φίλος δικηγόρος!!!!!!
Αλλά το υφάκι "κατέχω κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα" για το τί παθαίνουν όσοι δεν πληρώνουν (τους καίγεται το βίντεο; βγάζουν καλόγηρο στον κώλο; πάνε να πηδήξουν ένα καλό μουνάκι αλλά τους βγαίνει τρανς; ) δεν το καταλαβαίνω...
μαλλον φίλε δεν διαβαζεις καλα!!![Ξαναδιάβασα προσεκτικά όλα τα ποστ αλλά σε κανένα δεν είδα ευθεία προτροπή "γράψε τους στ' @@ σου δεν θα σου κάνουν τίποτα"...
Αυθεντια, παντως ειμαι στο θεμα!Ίσως διότι μπορεί να είμαι και εγώ γνώστης του τί θα πει "χρωστάω", λόγω δουλειάς...
Αλλά αυθεντία δεν είμαι...
Εσύ και ο ασκούμενος δικηγόρος μπορεί και να είστε...
α ρε πουτανα ελλαδα με το καταναλωτισμο σου..
Μήπως δεν είσαι ο Μπαρόουν, αλλά ο Σταλόουν?στο τελος παρακαλανε θεους και δαιμονες να τους λυπηθω????? αχ και να ηξερες ποσους......... Ισως να μην ηρθε η ωρα σε καποιες αυθεντιες εδω μεσα και εχουν χρονο να το παιξουν ακομα!
συμφωνω, αλλα δεν ειμαι εισπρακτορας, αν το λες για εμενα!!! παντως ειπες μεγαλη κουβεντα! ακριβως αυτο που λεω κι εγω!Έρχεται κάποια στιγμή, που όλοι βρίσκουν το μάστορα τους...
κι αυτοί που χρωστάνε, και καμιά φορά και οι εισπράκτορες...
και μετά γινονται όλοι πιο προσεκτικοί...
μαλλον φίλε δεν διαβαζεις καλα!!![
quote author=str81977 link=topic=19075.msg250218#msg250218 date=1191002603]
Αλλά το υφάκι "κατέχω κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα" για το τί παθαίνουν όσοι δεν πληρώνουν (τους καίγεται το βίντεο; βγάζουν καλόγηρο στον κώλο; πάνε να πηδήξουν ένα καλό μουνάκι αλλά τους βγαίνει τρανς; ) δεν το καταλαβαίνω...
Δεν εχω υφακι και σορυ αν φανηκε ετσι, απλα ειπα και εγω τη γνωμη μου
Αυθεντια, παντως ειμαι στο θεμα!
και να ηξερες ποσους συνανταω καθημερινα σαν εσας, που γνωριζουν τα παντα, ειναι αυθεντιες στα θεματα χρεων, δεν πληρωνουν γιατι ξερουν πως να τη γλυτωσουν, το παιζουν υπερανω νομων και ολων και στο τελος παρακαλανε θεους και δαιμονες να τους λυπηθω????? αχ και να ηξερες ποσους......... Ισως να μην ηρθε η ωρα σε καποιες αυθεντιες εδω μεσα και εχουν χρονο να το παιξουν ακομα!
συμφωνω, αλλα δεν ειμαι εισπρακτορας, αν το λες για εμενα!!! παντως ειπες μεγαλη κουβεντα! ακριβως αυτο που λεω κι εγω!
τωρα μιλας σωστα!!!!!!Εσύ να ήξερες πόσους συναντάω που οι εταιρείες τους χρωστάνε σε όσους μιλούν ελληνικά, έχουν αφήσει στο δρόμο εργαζομένους, έχουν προκαλέσει πτωχεύσεις συνεργατών τους κτλ και κυκλοφορούν με αμαξάρες, πηδάνε μουνάρες και μένουν σε βιλάρες...
Και μιας και είσαι του χώρου, τα αρ. 44, 46 και 46Α έχουν σώσει πολλά λαμόγια....
Τώρα αν πάει ο κακομοίρογλου να το παίξει ιστορία και να κάνει μαγκιές, ναι, θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, ειδικά αν θέλει να συνεχίσει να κυκλοφορεί στην πιάτσα...
Και στο τέλος οι τσαμπουκάδες τους κόβονται- αρκεί βέβαια αυτός στον οποίο χρωστάνε να έχει όρεξη και χρήμα να ρίξει στο κυνήγι τους...
Διότι η καταδίωξη οφειλετών είναι δαπανηρή επιχείρηση με αβέβαια αποτελέσματα.
Τώρα για αυτούς που χρωστάνε .. € 1000 από πιστωτικές και δεν τα πληρώνουν, δεν αξίζει ο κόπος να τους κυνηγήσεις- αργά ή γρήγορα θα τους αναλάβει ο Τειρεσίας.
τωρα μιλας σωστα!!!!!!
αυτο λεω απο την αρχη! τωρα ο αλλος με λεει σταλοουν και αηδιες....
Το πόϊντ για μενα ειναι πληρωσε γιατι θα μπλεξεις με τον Α ή Β τρόπο, τωρα ή καποια άλλη στιγμή! άμα εισαι μεγαλο λαμογιο, θα μπλεξεις και με μεγαλα λαμογια που καποια στιγμη θα σε βρουνε. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
δεν ειμαι κρυψίνους και ίσως να μην καταλαβες φιλε τα λεγόμενα μου.
Έχω την εντύπωση ότι ξεφεύγει η κουβέντα(όχι χωρίς την ευθύνη του συγγραφέα).
Στο κλίμα το γενικόλογο που επικρατεί: Κάποιοι από τους εν τώ σύστημα αν είχαν την ευγενή καλωσύνη ας καταθέσουν την άποψή τους:
Αφορμή παίρνω από το σχόλειο περί 1000 ευρώ και Τειρεσία. Αν αποδεδειγμένα υπάρχει αδυναμία κάλυψης οφειλών προς τους πιστωτές-τραπεζικούς οργανισμούς δεν δύναται ένας αμοιβαίος διακανονισμός? Που θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος σε περίπτωση αδιαλλαξίας από μέρους της τράπεζας?
Μπαρόουν, χιούμορ ήταν και ούτε καν καυστικό. Εμένα μου άρεσε και λυπούμαι βαθύτατα που το βρήκες "αηδία".αυτο λεω απο την αρχη! τωρα ο αλλος με λεει σταλοουν και αηδιες....
Το πόϊντ για μενα ειναι πληρωσε γιατι θα μπλεξεις με τον Α ή Β τρόπο, τωρα ή καποια άλλη στιγμή! άμα εισαι μεγαλο λαμογιο, θα μπλεξεις και με μεγαλα λαμογια που καποια στιγμη θα σε βρουνε. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
δεν ειμαι κρυψίνους και ίσως να μην καταλαβες φιλε τα λεγόμενα μου.
Από εκεί και πέρα, αν η τράπεζα πάει να σε γαμήσει, υπάρχει τραπεζικός διαμεσολαβητής, η γγ προστασίας καταναλωτή, η ΕΚΠΟΙΖΩ και παραδόξως αν όντως σου έπαιξαν πουστια και δεν είσαι απλά κακοπληρώτής, θα σε βοηθήσουν...