Νέα

Πας φυλακή για χρέη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
AN δεν κάνω λάθος (ας μας πει ένας δικηγόρος) η προσωποκράτηση για ιδιωτικό χρέος δεν υπάρχει πια. Αν χρωστάς στο Ελληνικό Δημόσιο όμως... τα πράγματα αλλάζουν δραματικά!

250virago

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Liomas, εξακολουθεί ακόμα να υπάρχει σαν διάταξη, αλλά εδώ και χρόνια δεν εκτελούνται αποφάσεις προσωποκράτησης για ιδιωτικά χρέη.
Μια παρατήρηση μόνο παιδιά. Πολλά από αυτά που λέτε είναι σωστά, αλλά και πολλά είναι τελείως λάθος. Απλά επειδή στα ίδια pοst υπάρχουν πολλές φορές ανάμεικτα σωστά και λάθη, αυτό μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε κάποιον που τα διαβάζει χωρίς να είναι νομικός. Ακόμα και ο φίλος μας ο ασκούμενος πρέπει να στρωθεί να διαβάσει λίγο ακόμη. Γενικά για την καταχώρηση αυτή νομίζω ότι είναι λάθος όταν ο καθένας αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την νοοτροπία αυτού που του άνοιξε.
Εντάξει πήγα και σε δικηγόρο, αλλά ας τα πούμε και από εδώ μήπως μάθω κάτι. Έλεος.
Συγγνώμη φίλε miκεget1, αλλά ο δικηγόρος δεν είναι καθηγητής ταχύρρυθμης εκπαίδευσης νομικών, ειδικά όταν όπως συνήθως γίνεται, ακόμα και ο πελάτης του αποκρύβει πολλά πραγματικά περιστατικά. Εσύ, ίσως είναι καλλίτερα να πας σε καφετζού να σου πει τι θα σου συμβεί, γιατί μάντη θέλεις προς το παρόν και όχι δικηγόρο.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Eπανέρχομαι μόνο και μόνο για να πω πως δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω....πραγματικά!

Αρκετοί εδώ στο θέμα αυτό είστε χειρότεροι απο τους δημοσιογράφους που βγαίνουν 3-3 στα παράθυρα κι ακούς ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς.

Απλά να πω πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.
Επανέρχομαι με τη σειρά μου και εκφραζω ξανα τη λυπη μου, με τους φίλους εδώ μεσα που συμβουλεύουν καποιον δανειολήπτη να μην πληρωσει την υποχρέωση του........
ειπα και εγω με τη σειρα μου οτι ειμαι γνωστης και συμβούλεψα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!
τωρα εδω περα εχω διαβασει του κοσμου τις ασχετες γνωμες, που ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που τις πιστευουν για να εχουμε δουλεια, εγω και ο φίλος δικηγόρος!!!!!!

Επισκέπτης
Δηλαδη αν καποιος με μαθηματικη ακριβεια οδηγειτε στην οικονομικη καταστροφη, ο καλος του δικηγορος θα του πει "πληρωσε με καθε κοστος" ?
δεν ειναι πιο λογικο απο κοινου ο δικηγορος ο λογιστης και ο χρωστων, να σωσουν οτι μπορουν ?
Υπολογιζοντας ολες τις συνεπειες, και ξεροντας απο πριν τι περιπου μπορει και τιν δεν μπορει να συμβει.
Πολυ ευκολα λετε μερικοι, πληρωσε με οποιο κοστος.
Για ρωτηστε καποιον που ειναι βουτηγμενος στα χρεη ( για χ λογους), αν μπορει να πληρωσει εστω και στο ελαχιστο, μερος των χρεων ?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχως φιλε μου μπορουν οι πουστηδες να στραφουν προς το σπιτι παρ'ολο που ειναι προσημειωμενο σαν εγγυηση δανειου,ειναι βεβαια σπανιο να το κανουν λογω του οτι χρωστας το σπιτι ακομα. Αν το ειχες εξοφληση σιγουρα θα το καναν.Δωσε μεγαλη προσοχη γιατι εαν ξεκινηση οποιαδηποτε τραπεζα και σου βγαζει πλειστηριασμους σπιτιων θα σε ξεζουμισουν μεχρι το κοκκαλο, καθε προγραμμα που επαναλαμβανεται καθε 3μηνο -4μηνο κοστοζει 1.500 ευρω.

Εμενα για ενα δανειο 30.000 ευρω μου πηραν στο τελος 65.000 ευρω και ακομα δεν ειναι ευχαριστημενη.
Νο1 κανονας:ακομη και οταν εξοφλησουμε ενα χρεος ασφαλισμενο με υποθηκη,αυτη δεν εξαλειφεται.αποτρεπουμε ετσι μελλοντικους δανειστες απο κακες σκεψεις

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επανέρχομαι με τη σειρά μου και εκφραζω ξανα τη λυπη μου, με τους φίλους εδώ μεσα που συμβουλεύουν καποιον δανειολήπτη να μην πληρωσει την υποχρέωση του........
ειπα και εγω με τη σειρα μου οτι ειμαι γνωστης και συμβούλεψα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!
τωρα εδω περα εχω διαβασει του κοσμου τις ασχετες γνωμες, που ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που τις πιστευουν για να εχουμε δουλεια, εγω και ο φίλος δικηγόρος!!!!!!

Ξαναδιάβασα προσεκτικά όλα τα ποστ αλλά σε κανένα δεν είδα ευθεία προτροπή "γράψε τους στ' @@ σου δεν θα σου κάνουν τίποτα"...

Αντίθετα είδα πολλές "ασκήσεις επί χάρτου" για το τί θα γίνει αν δεν πληρώσεις επειδή δεν μπορείς να πληρώσεις...

Κάποιες ανταποκρίνονται περισσότερο στην πραγματικότητα, κάποιες λίγοτερο...

Αλλά το υφάκι "κατέχω κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα" για το τί παθαίνουν όσοι δεν πληρώνουν (τους καίγεται το βίντεο; βγάζουν καλόγηρο στον κώλο; πάνε να πηδήξουν ένα καλό μουνάκι αλλά τους βγαίνει τρανς; ) δεν το καταλαβαίνω...

Ίσως διότι μπορεί να είμαι και εγώ γνώστης του τί θα πει "χρωστάω", λόγω δουλειάς...
Αλλά αυθεντία δεν είμαι...
Εσύ και ο ασκούμενος δικηγόρος μπορεί και να είστε...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά το υφάκι "κατέχω κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα" για το τί παθαίνουν όσοι δεν πληρώνουν (τους καίγεται το βίντεο; βγάζουν καλόγηρο στον κώλο; πάνε να πηδήξουν ένα καλό μουνάκι αλλά τους βγαίνει τρανς; ) δεν το καταλαβαίνω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο βεβαια με την τρανς δεν ειναι απαραιτητα και για ολους κακο.
Ανακεφαλαιωση:>Κυριο αρνητικο σημειο οτι δεν μπορεις να εχεις ξανα συναλλαγες με τραπεζες αν και δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το ποσο αρνητικο ειναι αυτο) και οτι δεν μπορεις να αποκτησεις περιουσιακο στοιχειο στο ονομα σου(για 20 χρονια τουλαχιστον). οποιος αντεχει το δοκιμαζει

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ξαναδιάβασα προσεκτικά όλα τα ποστ αλλά σε κανένα δεν είδα ευθεία προτροπή "γράψε τους στ' @@ σου δεν θα σου κάνουν τίποτα"...
μαλλον φίλε δεν διαβαζεις καλα!!![
quote author=str81977 link=topic=19075.msg250218#msg250218 date=1191002603]
Δεν εχω υφακι και σορυ αν φανηκε ετσι, απλα ειπα και εγω τη γνωμη μου
[/quote]
Ίσως διότι μπορεί να είμαι και εγώ γνώστης του τί θα πει "χρωστάω", λόγω δουλειάς...
Αλλά αυθεντία δεν είμαι...
Εσύ και ο ασκούμενος δικηγόρος μπορεί και να είστε...
Αυθεντια, παντως ειμαι στο θεμα!
και να ηξερες ποσους συνανταω καθημερινα  σαν εσας, που γνωριζουν τα παντα, ειναι αυθεντιες  στα θεματα χρεων, δεν πληρωνουν γιατι ξερουν πως να τη γλυτωσουν, το παιζουν υπερανω νομων και ολων και στο τελος παρακαλανε θεους και δαιμονες να τους λυπηθω????? αχ και να ηξερες ποσους......... Ισως να μην ηρθε η ωρα σε καποιες αυθεντιες εδω μεσα και εχουν χρονο να το παιξουν ακομα!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
α ρε πουτανα ελλαδα με το καταναλωτισμο σου.. :headbang:

Γενικόλογη κατηγοριοποίηση...
Πολλοί συνάνθρωποί μας δανείστηκαν λόγω κάποιας άσχημης στιγμής(ασθένεια, θάνατος, ανεργεία κλπ)
άσε που είναι οξύμωρο εδώ μέσα να κατηγορείται ο καταναλωτισμός, στο λίκνο του καταναλωτισμού(λευκής σαρκός, ναρκωτικών, όπλων, αυτοκινήτων, ταξιδίων, αλκοόλ κλπ για την καύλα ρε παιδί μου...)

στο τελος παρακαλανε θεους και δαιμονες να τους λυπηθω????? αχ και να ηξερες ποσους......... Ισως να μην ηρθε η ωρα σε καποιες αυθεντιες εδω μεσα και εχουν χρονο να το παιξουν ακομα!
Μήπως δεν είσαι ο Μπαρόουν, αλλά ο Σταλόουν?
Δεν έχει άδικο ο φίλος όμως, κρυψίνους και χαιρέκακος φαίνεσαι έτσι όπως γράφεις.
Και να θυμάστε, υπάρχει πάντα κάποιος που δέρνει περισσότερο.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
και μη βιαστει καποιος να μου πει παλι, οτι εχω υφακι, το μονο που κανω ειναι να καταθετω την καθημερινότητα μου χωρις να θελω να χλευασω καποιον από εσας, απλα εξηγω ισως με καποιον αλλο τροπο, οτι ειναι σιγουρο οτι οσοι εγραψαν εδω, 9 στους 10 δεν εχουν ιδεα τι ειπαν!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Έρχεται κάποια στιγμή, που όλοι βρίσκουν το μάστορα τους...
κι αυτοί που χρωστάνε, και καμιά φορά και οι εισπράκτορες...
και μετά γινονται όλοι πιο προσεκτικοί...

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Έρχεται κάποια στιγμή, που όλοι βρίσκουν το μάστορα τους...
κι αυτοί που χρωστάνε, και καμιά φορά και οι εισπράκτορες...
και μετά γινονται όλοι πιο προσεκτικοί...
συμφωνω, αλλα δεν ειμαι εισπρακτορας, αν το λες για εμενα!!! παντως ειπες μεγαλη κουβεντα! ακριβως αυτο που λεω κι εγω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μαλλον φίλε δεν διαβαζεις καλα!!![
quote author=str81977 link=topic=19075.msg250218#msg250218 date=1191002603]
Δεν εχω υφακι και σορυ αν φανηκε ετσι, απλα ειπα και εγω τη γνωμη μου
Αυθεντια, παντως ειμαι στο θεμα!
και να ηξερες ποσους συνανταω καθημερινα  σαν εσας, που γνωριζουν τα παντα, ειναι αυθεντιες  στα θεματα χρεων, δεν πληρωνουν γιατι ξερουν πως να τη γλυτωσουν, το παιζουν υπερανω νομων και ολων και στο τελος παρακαλανε θεους και δαιμονες να τους λυπηθω????? αχ και να ηξερες ποσους......... Ισως να μην ηρθε η ωρα σε καποιες αυθεντιες εδω μεσα και εχουν χρονο να το παιξουν ακομα!

Εσύ να ήξερες πόσους συναντάω που οι εταιρείες τους χρωστάνε σε όσους μιλούν ελληνικά, έχουν αφήσει στο δρόμο εργαζομένους, έχουν προκαλέσει πτωχεύσεις συνεργατών τους κτλ και κυκλοφορούν με αμαξάρες, πηδάνε μουνάρες και μένουν σε βιλάρες...

Και μιας και είσαι του χώρου, τα αρ. 44, 46 και 46Α έχουν σώσει πολλά λαμόγια....

Τώρα αν πάει ο κακομοίρογλου να το παίξει ιστορία και να κάνει μαγκιές, ναι, θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, ειδικά αν θέλει να συνεχίσει να κυκλοφορεί στην πιάτσα...

Και στο τέλος οι τσαμπουκάδες τους κόβονται- αρκεί βέβαια αυτός στον οποίο χρωστάνε να έχει όρεξη και χρήμα να ρίξει στο κυνήγι τους...
Διότι η καταδίωξη οφειλετών είναι δαπανηρή επιχείρηση με αβέβαια αποτελέσματα.

Τώρα για αυτούς που χρωστάνε .. € 1000 από πιστωτικές και δεν τα πληρώνουν, δεν αξίζει ο κόπος να τους κυνηγήσεις- αργά ή γρήγορα θα τους αναλάβει ο Τειρεσίας.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
συμφωνω, αλλα δεν ειμαι εισπρακτορας, αν το λες για εμενα!!! παντως ειπες μεγαλη κουβεντα! ακριβως αυτο που λεω κι εγω!

δεν το λέω σε σένα...
απλά έχω υπόψιν μου μερικές περιπτώσεις, ένθεν κακειθεν..

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Εσύ να ήξερες πόσους συναντάω που οι εταιρείες τους χρωστάνε σε όσους μιλούν ελληνικά, έχουν αφήσει στο δρόμο εργαζομένους, έχουν προκαλέσει πτωχεύσεις συνεργατών τους κτλ και κυκλοφορούν με αμαξάρες, πηδάνε μουνάρες και μένουν σε βιλάρες...

Και μιας και είσαι του χώρου, τα αρ. 44, 46 και 46Α έχουν σώσει πολλά λαμόγια....

Τώρα αν πάει ο κακομοίρογλου να το παίξει ιστορία και να κάνει μαγκιές, ναι, θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, ειδικά αν θέλει να συνεχίσει να κυκλοφορεί στην πιάτσα...

Και στο τέλος οι τσαμπουκάδες τους κόβονται- αρκεί βέβαια αυτός στον οποίο χρωστάνε να έχει όρεξη και χρήμα να ρίξει στο κυνήγι τους...
Διότι η καταδίωξη οφειλετών είναι δαπανηρή επιχείρηση με αβέβαια αποτελέσματα.

Τώρα για αυτούς που χρωστάνε .. € 1000 από πιστωτικές και δεν τα πληρώνουν, δεν αξίζει ο κόπος να τους κυνηγήσεις- αργά ή γρήγορα θα τους αναλάβει ο Τειρεσίας.
τωρα μιλας σωστα!!!!!!
αυτο λεω απο την αρχη! τωρα ο αλλος με λεει σταλοουν και αηδιες....
Το πόϊντ για μενα ειναι πληρωσε γιατι θα μπλεξεις με τον Α ή Β τρόπο, τωρα ή καποια άλλη στιγμή! άμα εισαι μεγαλο λαμογιο, θα μπλεξεις και με μεγαλα λαμογια που καποια στιγμη θα σε βρουνε. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
δεν ειμαι κρυψίνους και ίσως να μην καταλαβες φιλε τα λεγόμενα μου.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έχω την εντύπωση ότι ξεφεύγει η κουβέντα(όχι χωρίς την ευθύνη του συγγραφέα).
Στο κλίμα το γενικόλογο που επικρατεί: Κάποιοι από τους εν τώ σύστημα αν είχαν την ευγενή καλωσύνη ας καταθέσουν την άποψή τους:
Αφορμή παίρνω από το σχόλειο περί 1000 ευρώ και Τειρεσία. Αν αποδεδειγμένα υπάρχει αδυναμία κάλυψης οφειλών προς τους πιστωτές-τραπεζικούς οργανισμούς δεν δύναται ένας αμοιβαίος διακανονισμός? Που θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος σε περίπτωση αδιαλλαξίας από μέρους της τράπεζας?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τωρα μιλας σωστα!!!!!!
Το πόϊντ για μενα ειναι πληρωσε γιατι θα μπλεξεις με τον Α ή Β τρόπο, τωρα ή καποια άλλη στιγμή! άμα εισαι μεγαλο λαμογιο, θα μπλεξεις και με μεγαλα λαμογια που καποια στιγμη θα σε βρουνε. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!

Όπως σωστά επισήμανες, εξαρτάται σε ποιον χρωστάς...
Και αν χρωστάς σε Τράπεζες ή/ και στο Δημόσιο, που κινούνται σε νομιφοφανή πλαίσια και χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά και νόμιμα μέσα αναγκαστικής εκτέλεσης, μπορείς να περιορίσεις δραστικά τις συνέπειές , ειδικά αν κρύβεσαι πίσω από εταιρείες και ο δικηγόρος σου ξέρει καλά τις διαδικασίες αφερεγγυότητας...
Αλλά αυτό αφορά το... 1% των οφειλετών.

Αν βέβαια είσαι η Φουφουτος Ο.Ε. με έναν αλληλόχρεο ή μαλάκας που πήρε καταναλωτικό των € 30.000 για να αγοράσει το ΜΧ-5, εκεί τα παραδοσιακά μέσα εκτέλεσης κάνουν τη δουλειά τους και οι μαγκιές απλά αναστέλουν για πολύ λίγο το αναποφευκτο..

Αν όμως μπλέξεις με ιδιώτες- προσοχή, όχι προμηθευτές ή πελάτες αλλά ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ & ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ, εκεί θα έχεις μεγάλο πρόβλημα...
Τόσο μεγάλο που θα πρέπει να φύγεις από τη χώρα, να χωρίσεις εικονικά με τη γυναίκα σου και να προσέχευσαι για τα παιδιά σου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι ξεφεύγει η κουβέντα(όχι χωρίς την ευθύνη του συγγραφέα).
Στο κλίμα το γενικόλογο που επικρατεί: Κάποιοι από τους εν τώ σύστημα αν είχαν την ευγενή καλωσύνη ας καταθέσουν την άποψή τους:
Αφορμή παίρνω από το σχόλειο περί 1000 ευρώ και Τειρεσία. Αν αποδεδειγμένα υπάρχει αδυναμία κάλυψης οφειλών προς τους πιστωτές-τραπεζικούς οργανισμούς δεν δύναται ένας αμοιβαίος διακανονισμός? Που θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος σε περίπτωση αδιαλλαξίας από μέρους της τράπεζας?

Οι Τράπεζες πάντα δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία- με το αζημίωτο φυσικά...
Και σπανίως είναι αδιάλλακτες εκτός εάν φυσικά όταν χτυπάνε το όνομά σου στον τειρεσία πέφτει ο υπολογιστής από τα πολλά στοιχεία...
Η φιλοσοφία της τράπεζας είναι να σου τρώει όσο το δυνατόν περισσότερα...
Αν πχ πάρεις δάνειο 1000 € και το ξεπληρώσεις στην ώρα σου, η τράπεζα θα έχει καθαρό κέρδος 200 € (τόκοι, έξοδα)...
Αν πάρεις όμως ένα δάνειο 1000€ και μετά άπό αλλεπάλληλους διακανονισμούς πληρώσεις και 2000 € τόκους, η Τράπεζα θα έχει κερδίσει τα 10πλάσια..

Ποιος είπε ότι οι τράπεζες συμπαθούν τους απόλυτα συνεπείς δανειολήπτες;

Από εκεί και πέρα, αν η τράπεζα πάει να σε γαμήσει, υπάρχει τραπεζικός διαμεσολαβητής, η γγ προστασίας καταναλωτή, η ΕΚΠΟΙΖΩ και παραδόξως αν όντως σου έπαιξαν πουστια και δεν είσαι απλά κακοπληρώτής, θα σε βοηθήσουν...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μπαρόουν, χιούμορ ήταν και ούτε καν καυστικό. Εμένα μου άρεσε και λυπούμαι βαθύτατα που το βρήκες "αηδία".
Έδωσα δίκιο στο φίλο για τις τοποθετήσείς του μιας και αυτή την εικόνα συμπεραίνει κάποιος αν απομονώσει τα γραφόμενά σου κατά την προσωπική μου άποψη.

Όσο για το αν χαρίζονται χρήματα... είτε πλανάσαι είτε με δουλεύεις... Για να μην το πάω στο φιλοσοφικό(χαρτιά είναι κλπ), να το πάω στο πεζό. ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΕ.

Από εκεί και πέρα, αν η τράπεζα πάει να σε γαμήσει, υπάρχει τραπεζικός διαμεσολαβητής, η γγ προστασίας καταναλωτή, η ΕΚΠΟΙΖΩ και παραδόξως αν όντως σου έπαιξαν πουστια και δεν είσαι απλά κακοπληρώτής, θα σε βοηθήσουν...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
αν η τραπεζα δεν διακανονίζει την απαίτησή της, σημαίνει οτι μπορει και εχει τον τροπο να την εισπράξει (με εισπρακτική εταιρεία συνήθως). Τωρα εσυ, οπου και να πας σε κατι Προστασία του καταναλωτή και τέτοια κουλα δεν ξερω πως λέγονται, δεν θα προστετευθείς, μπορεις να απευθυνθείς σε δικηγόρο, να σε κατευθύνει, αν και αυτοι πολλές φορες σε οδηγουν σε λαθος κινήσεις, γιατι δεν γνωρίζουν παντα ολοι το αντικειμενο. Ευκολα ενα αστικό χρεος, μπορει να σε καταλήξει να σε φορτωσει με καποιο ποινικό αδίκημα, που το εχεις διαπρεξει ή όχι (ας πουμε π.χ. ευκολα σε φορτωνει ενας Δ.Ε. με αντισταση κατα της αρχής ή με καποιο άλλο αδίκημα για να σε πιεσει να πληρωσεις). ειναι μεγαλο θεμα παιδια, με πολλή αναλυση και θα κουρατσουμε να γραφουμε. καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια με την άλλη. το θεμα επαναλαμβανω ειναι οτι δεν γλυτωνεις από το συστημα, νόμιμο ή παράνομο!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom