Νέα

Πας φυλακή για χρέη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και για μια επιταγη πασ μεσα.αναλογα βεβαια του ποσου.αν σε κυνηγησουν αναγκαστικα θα καταδικαστεις και θα ζητησεισ αναστολη,η οποια ειναι και παλι στην κριση του δικαστηριου
πολυ δυσκολα αφου η εκτελεση της ποινης ποινη θα ανασταλει

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
μπορει και οχι.αν η επιταγη ειναι μεγαλη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν θα σου πω τι ακριβως κανω. Ενα θα σου πω φίλε. Ειμαι ενας απο αυτους που θα σε κυνηγησουν οταν θα ερθει η ωρα να πληρωσεις (μην το παρεις προσωπικα, το λεω για να μην βρεθεις αργοτερα μπλεγμενος με το συνάφι μου, πολυ φιλικα και συμβουλευτικα)! Η συμβουλη μου ειναι η εξης: ΠΛΗΡΩΣΕ!!!! Πλήρωσε με κάθε τρόπο και κάθε θυσία!

Αν κρίνω από τον αριθμό αυτών που χρωστάνε και ΔΕΝ πληρώνουν μάλλον υπερβάλλεις λίγο....
Τώρα αν κάποιον τον βάλουν στο μάτι τοκογλυφικά κυκλώματα, ναι από αυτά δεν γλυτώνεις - τουλάχιστον όχι αρτιμελής...

Όσο για τα καραγκιοζάκια των εισπρακτικών εταιρείων, αν ποτέ σας ενοχλήσουν, μιλήστε τους όσο πιο υποτιμητικά και με αγένεια μπορείτε- νομικά θα σας κλάσουν μια μάντρα αρχίδια και βασίζονται κυρίως στην παρενόχληση και στις απειλές...
Αν μπορούσαν θα είχαν ήδη βγάλει διαταγή πληρωμής...

Αν κάνουν μάλιστα το λάθος να ενοχλήσουν συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο με μια αγωγή μπορείτε να τους πάρετε πολλά περισσότερα απ' όσα τους χρωστάτε...

Συνήθως είναι νεαροι- ες δικηγόροι που πουλάνε την ιδιότητά τους για € 600 / μήνα ή ακόμη χειρότερα, άτομα που προσποιούνται τους δικηγόρους...

Ζητήστε τους με τσαμπουκά όνομα, διεύθυνση και αριθμό μητρώου του συλλόγου τους και ποιος είναι ο εντολέας τους και πώς το αποδεικνύουν αυτό και να δείτε πώς το βουλώνουν...

Βέβαια συνήθως επιτίθενται σε "ψοφίμια" που δεν έχουν την ψυχολογική ή την οικονομική δυνατότητα να αντιδράσουν και βρίσκουν και τα κάνουν...

Τον Τειρεσία όμως θα τον φοβόμουν, όπως και μερικές άλλες βάσεις δεδομένων (Icap)...

Και όσο οι Τράπεζες θέλουν να δείχνουν ότι συμμορφώνονται με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα, τόσο λιγότερο θα τον αγνοούν όταν πρόκειται να χορηγήσουν δάνειο...

Σε λίγο δεν θα δίνει εύκολα δάνεια ούτε και η Γιούρομπανκ!

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
οι εισπρακτικεσ ειναι κλας my pouts.οποιον χεστη πιασουν.

Επισκέπτης
με παιρνει καποια στιγμη ενας τυπος ( μαλλον δικηγορακος), και αρχιζει να μου μιλαει με υφος χιλιων καρδιναλιων.Και τον αρπαζω αμεσως ασχημα χωρις να του αφησω περιθωρια να αντιδρασει καν. Το ποσο ηταν 5.000 € πιστωτικη καρτα. Και στο τελειωμα του λεω: εχω ηδη διαταγες πληρωμης για εξαψηφιο νουμερο, εχεις την εντυπωση οτι θα φοβηθω να μου βγαλεις αλλη μια για πεντε χιλιαρικα ? ο τυπος καταπιε την γλωσσα του.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν κρίνω από τον αριθμό αυτών που χρωστάνε και ΔΕΝ πληρώνουν μάλλον υπερβάλλεις λίγο....
Τώρα αν κάποιον τον βάλουν στο μάτι τοκογλυφικά κυκλώματα, ναι από αυτά δεν γλυτώνεις - τουλάχιστον όχι αρτιμελής...

Όσο για τα καραγκιοζάκια των εισπρακτικών εταιρείων, αν ποτέ σας ενοχλήσουν, μιλήστε τους όσο πιο υποτιμητικά και με αγένεια μπορείτε- νομικά θα σας κλάσουν μια μάντρα αρχίδια και βασίζονται κυρίως στην παρενόχληση και στις απειλές...
Αν μπορούσαν θα είχαν ήδη βγάλει διαταγή πληρωμής...

Αν κάνουν μάλιστα το λάθος να ενοχλήσουν συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο με μια αγωγή μπορείτε να τους πάρετε πολλά περισσότερα απ' όσα τους χρωστάτε...

Συνήθως είναι νεαροι- ες δικηγόροι που πουλάνε την ιδιότητά τους για € 600 / μήνα ή ακόμη χειρότερα, άτομα που προσποιούνται τους δικηγόρους...

Ζητήστε τους με τσαμπουκά όνομα, διεύθυνση και αριθμό μητρώου του συλλόγου τους και ποιος είναι ο εντολέας τους και πώς το αποδεικνύουν αυτό και να δείτε πώς το βουλώνουν...

Βέβαια συνήθως επιτίθενται σε "ψοφίμια" που δεν έχουν την ψυχολογική ή την οικονομική δυνατότητα να αντιδράσουν και βρίσκουν και τα κάνουν...

Τον Τειρεσία όμως θα τον φοβόμουν, όπως και μερικές άλλες βάσεις δεδομένων (Icap)...

Και όσο οι Τράπεζες θέλουν να δείχνουν ότι συμμορφώνονται με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα, τόσο λιγότερο θα τον αγνοούν όταν πρόκειται να χορηγήσουν δάνειο...

Σε λίγο δεν θα δίνει εύκολα δάνεια ούτε και η Γιούρομπανκ!
διαφωνω μαζι σου .ασε τους ανθρωπου να κανουν τη δουλεια τους.αν εχεις χρονο για σκοτωμα,ξερεις ποσο ευχαριστα περνα η ωρα μιλοντας σε υπαλληλλο εισπρακτικης εταιριας.δοκιμασε το, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαλαρωτικο ειναι

neo24

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα εχουν πολυ πλακα αυτοι...χαιρεται η καρδια μου να μιλαω μαζι τους..μ επριζαν και εμενα παλια γιατι ως ελληνας και εγω εχω χρεη..μη φοβαστε ρε τιποτα δε σου κανουν..αμα ηταν ετσι  9 στους 10 ελληνες θα ηταν με γυψο στο χερι καθε μερα..αληθευει αυτο με την αγωγη??δεν το ηξερα..ειχαν παρει τον θειο μου μια φορα και τον ενοχλησαν  τα μουνια της λασπης..

Επισκέπτης

Δεν θα σου πω τι ακριβως κανω. Ενα θα σου πω φίλε. Ειμαι ενας απο αυτους που θα σε κυνηγησουν οταν θα ερθει η ωρα να πληρωσεις (μην το παρεις προσωπικα, το λεω για να μην βρεθεις αργοτερα μπλεγμενος με το συνάφι μου, πολυ φιλικα και συμβουλευτικα)! Η συμβουλη μου ειναι η εξης: ΠΛΗΡΩΣΕ!!!! Πλήρωσε με κάθε τρόπο και κάθε θυσία!
μηπως υπερβαλεις λιγο ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
διαφωνω μαζι σου .ασε τους ανθρωπου να κανουν τη δουλεια τους.αν εχεις χρονο για σκοτωμα,ξερεις ποσο ευχαριστα περνα η ωρα μιλοντας σε υπαλληλλο εισπρακτικης εταιριας.δοκιμασε το, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαλαρωτικο ειναι

Αποκαλείς δουλειά τον ψευτοτσαμπουκά του κάθε ανεπάγγελτου που εν μία νυκτί μου μεταμορφώθηκε σε collector agent;

Ή ως πότε θα ανεχόμαστε οι Τράπεζες να πουλάνε εν γνώσει τους σε ψοφίμια και μετά να ζητάνε και τα ρέστα και να φορτώνουν τις επισφάλειές τους στους συνεπείς δανειολήπτες με προμήθειες μαμούθ και επιτόκια που σε άλλη χώρα θα τους είχαν κλείσει για τοκογλυφία, αν φυσικά τους είχε μείνει κανείς πελάτης;

Αν η τράπεζα θέλει να εισπράξει υπάρχει η νόμιμη διαδικασία, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει τις μεθόδους των κορακιών τα οποία τρώνε από τα πτώματα που οι ίδιες οι τράπεζες δημιούργησαν...

Και όχι, δεν έχω μιλήσει με κοράκι γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν πούστη (και ελπίζω να μη βρεθώ σε αυτή τη θέση)...

Αλλά λόγω θέσης γνωρίζω το πρόβλημα και από την καλή και από την ανάποδη...

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Λυπάμαι πάντως που μορφωμένοι ανθρωποι εδω μεσα, συμβουλεύουν καποιον που εχει δανειστει χρηματα, να μην πληρωσει....
Σιγουρα, ολοι, λιγο πολυ, εχετε δικιο, σε αλλους θα σας κλασουν τον πουτσο, οπως ειπε καποιος φίλος, σε αλλους ομως θα σας τον ξεσκισουν, οταν και οποτε μπορουν. Και αν δεν μπορεσουν  σε 1 ή 2 ή 3 χρονια, καποια στιγμη, θα τον ξεσκισουν τοσο, που θα τον γαμανε και για τα χρονια που περασαν. Μα ειναι δυνατον φίλοι, να θεωρειτε, οτι ειστε εξυπνοτεροι από το σύστημα???? και να συμβουλευετε και το παληκαρι να μη πληρωσει???? Η άποψη μου ειναι, οτι οσοι απο εσας νομιζουν οτι εχουν ξεφυγει, απλα καποια στιγμη το συστημα θα επανελθει και τοτε θα ειναι δυστυχως ανελεητο. Οσο για τη δουλεια μου, που ρωτησε καποιος δεν θα πω τι ειναι, αλλα θα πω το εξης που εχω μαθει: για ολα υπάρχει η σωστη στιγμή και κυρίως για τους οφειλέτες.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αποκαλείς δουλειά τον ψευτοτσαμπουκά του κάθε ανεπάγγελτου που εν μία νυκτί μου μεταμορφώθηκε σε collector agent;

Ή ως πότε θα ανεχόμαστε οι Τράπεζες να πουλάνε εν γνώσει τους σε ψοφίμια και μετά να ζητάνε και τα ρέστα και να φορτώνουν τις επισφάλειές τους στους συνεπείς δανειολήπτες με προμήθειες μαμούθ και επιτόκια που σε άλλη χώρα θα τους είχαν κλείσει για τοκογλυφία, αν φυσικά τους είχε μείνει κανείς πελάτης;

Αν η τράπεζα θέλει να εισπράξει υπάρχει η νόμιμη διαδικασία, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει τις μεθόδους των κορακιών τα οποία τρώνε από τα πτώματα που οι ίδιες οι τράπεζες δημιούργησαν...

Και όχι, δεν έχω μιλήσει με κοράκι γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν πούστη (και ελπίζω να μη βρεθώ σε αυτή τη θέση)...

Αλλά λόγω θέσης γνωρίζω το πρόβλημα και από την καλή και από την ανάποδη...
καταρχην αστειευομουν.<στη συνεχεια πρεπει να σου πω οτι δε φταινε οι τραπεζες.εννοειται οτι φταιει το κρατος που ενω υπαρχουν δικαστικες αποφασεις που κρινουν τις κρυφες χρεωσεις και τις προμηθειες καταχρηστικες, εντουτοις δεν μπορει(ή ισωσ και να μη θελει)να προστατεψει τους πολιτες του με τους μηχανισμους ελεγχου(για αλλους λογους τα προστιμα πεφτουν βροχη).εννοειται οτι φταιει το κρατος που οταν ενα ακινητο βγει σε πλειστηριασμο, τα κυκλωματα(συμβ/φοι, δικ επιμελητες, δικηγοροι,κορακια, "επιχειρηματιες")το παιρνουν νγια ενα κομματι ψωμι.Οι τραπεζεςε δεν παυοθν να ειναι επιχειρησεις, που προσπαθουν οπως ο καθενας ναβλημα μεγισοποιησουν τα κερδη τους.Αλλου ειναι το προβλημα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λυπάμαι πάντως που μορφωμένοι ανθρωποι εδω μεσα, συμβουλεύουν καποιον που εχει δανειστει χρηματα, να μην πληρωσει....
Σιγουρα, ολοι, λιγο πολυ, εχετε δικιο, σε αλλους θα σας κλασουν τον πουτσο, οπως ειπε καποιος φίλος, σε αλλους ομως θα σας τον ξεσκισουν, οταν και οποτε μπορουν. Και αν δεν μπορεσουν  σε 1 ή 2 ή 3 χρονια, καποια στιγμη, θα τον ξεσκισουν τοσο, που θα τον γαμανε και για τα χρονια που περασαν. Μα ειναι δυνατον φίλοι, να θεωρειτε, οτι ειστε εξυπνοτεροι από το σύστημα???? και να συμβουλευετε και το παληκαρι να μη πληρωσει???? Η άποψη μου ειναι, οτι οσοι απο εσας νομιζουν οτι εχουν ξεφυγει, απλα καποια στιγμη το συστημα θα επανελθει και τοτε θα ειναι δυστυχως ανελεητο. Οσο για τη δουλεια μου, που ρωτησε καποιος δεν θα πω τι ειναι, αλλα θα πω το εξης που εχω μαθει: για ολα υπάρχει η σωστη στιγμή και κυρίως για τους οφειλέτες.

Χάρη στον Τειρεσία δύσκολα ξεφεύγει κανείς ...

Αργά ή γρήγορα αυτός που χρωστάει θα αναγκαστεί να πάει σε κάποια τράπεζα και τότε θα κτυπήσει κόκκινος συναγερμός...

Αυτό φυσικά αφορά κυρίως φυσικά πρόσωπα διότι οι έξυπνοι επιχειρηματίες κρύβονται πίσω από αχυρανθρώπους και εταιρείες...

Αλλά τί σχέση έχει αυτό με τα κοράκια των εισπρακτικών;
Και τι θα πει "ανελέητο σύστημα";

Φίλε Πακαρά δεν το κατάλαβα- σόρυ!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παντως αν μπεις στη φυλακη με τον Παλαιοκωστα, φροντισε να τον κανεις φιλο και θα βγεις σιγουρα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να υποθεσω δηλ οτι δεν ανηκεις σε καποια απο τις τρεις κατηγοριες που ανεφερα.Παντως η αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα βρισκεται μετα απο χρονια νομιμος τροπος να εισπραξουν τις απαιτησεις τους, αλλιως θα το εκανας εξαρχης(ΜΙα δικαστικη αποφαση μποερι να εκτελεστει μεσα σε 20 χρονια απο την εκδοση της).Εν τελει πιστευω οτι το συστημα οπως το αποκαλεις εχει φτασει στα ορια του.Καποια στιγμη θα τα ξεπερασει και τοτε η λυσεις είναι οι εξης:
1.Χαος, κοινωνικη αναταραχη κτλ
2.Διαγραφη(ή ευνοικη ρυθμιση των χρεων)
παντως για να μην παρεξηγηθω συμφωνω οτι ειναι σωστο να συμβουλευεις καποιον να μην πληρωνει τα χρεη του.ωστοσο πρεπει καποτε και οι τραπεζες να χορηγουν τα δανεια με καποιες προυποθεσεις

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χάρη στον Τειρεσία δύσκολα ξεφεύγει κανείς ...

Φίλε Πακαρά δεν το κατάλαβα- σόρυ!
Αληθεια ο τειρεσιας εχει πλεον καμια πρακτικη σημασια;ποσοι ειναι αυτοι που δεν ειναι καταχωρημενοι;νομιζω οτι και ενας συνεοεις δανειοληπτης ειναι καταχωρημενος ως κινδυνος.Για ΠΑΟΚΑΡΑ το πηγηγαινα αλλα δεν ξερω πως προεκυψε.Οεο,οεο με αρχηγο τον ΤΕΟ

giannis333

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ειμαι κ εγω βουτηγμενος στα χρεη πιστωτικες κ δανεια συνολο 60.000 ευρω περιπου. παω σε τραπεζες να παρω δανειο να τα βαλω ολα σε ενα κ νοικοκυρεμενα που λεει κ η διαφημιση αλλα δε μου το εγκρινουν οι κουφαλες . τι κανουμε? παμε φυλακη? προς το παρων δινω μονο τουσ τοκους δεν ειμαι στη μαυρη λιστα κακοπληρωτων. κσερει κανενας να μου προτεινει τι να κανω?

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
με παιρνει καποια στιγμη ενας τυπος ( μαλλον δικηγορακος), και αρχιζει να μου μιλαει με υφος χιλιων καρδιναλιων.Και τον αρπαζω αμεσως ασχημα χωρις να του αφησω περιθωρια να αντιδρασει καν. Το ποσο ηταν 5.000 € πιστωτικη καρτα. Και στο τελειωμα του λεω: εχω ηδη διαταγες πληρωμης για εξαψηφιο νουμερο, εχεις την εντυπωση οτι θα φοβηθω να μου βγαλεις αλλη μια για πεντε χιλιαρικα ? ο τυπος καταπιε την γλωσσα του.
Είχες όμως κι άλλα χρέη?
Ή μόνο αυτό?
Έχει διαφορά.
Όπως επίσης έχει διαφορά από πού χρωστας.
Αν προέρχονται από πιστωτικές ΄τοτε τα πράγματα είναι (πιστεύω) πιο χαλαρά γιατί με τα επιτόκια που έχουν, έχουν ήδη πάρει τα λεφτά τους.
Επίσης αν είναι από στεγαστικό ή οποιοδήποτε άλλο με προσημείωση, τότε ικανοποιούν μεγάλο ποσοστό των απαιτήσεών τους με την κατάσχεση που θα κάνουν.

Αυτό για το οποίο εγώ ανησυχώ όμως είναι για επαγγελματικά, που αφενός έχουν πο μικρά επιτόκια χωρίς εξασφαλίσεις (8-10%), αφετέρου δε είναι πολύ πιο μεγάλο το ποσό.
Αν δηλ. έχεις πάρει από τράπεζα, ανοιχτά (λόγω του εισοδήματος και του ότι είσαι χρόνια πελάτης και έχει αναπτυχθεί μια κάποια σχέση) πχ 80.000€ και πληρώνεις μόνο τόκους για κάνα χρόνο (650€/μήνα χ 12 = 7.800).Δηλ δεν έχουν πάρει πίσω ούτε το 10%΄.

Τότε δε θα "σκυλιάσουν"?

Δε θα πούνε:" να τον χώσουμε μέσα τον πούστη να μάθει να πληρώνει"

Μπορούν να το κάνουν με τη νόμιμη οδό?

Γιατί απ΄όσα έχω καταλάβει ισχύει το "οι τράπεζες δε θα ασχοληθούνε να σε βάλουν φυλακή"

Οκ. Κατανοητό!

Δε θέλουν να ασχοληθούν γιατί,ως επιχείρηση, δεν τους συμφέρει?
Ή δεν έχουν νομικά πατήματα όπως είπε ένας φίλος χθες?

Ιδού η απορία.

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα ειμαι κ εγω βουτηγμενος στα χρεη πιστωτικες κ δανεια συνολο 60.000 ευρω περιπου. παω σε τραπεζες να παρω δανειο να τα βαλω ολα σε ενα κ νοικοκυρεμενα που λεει κ η διαφημιση αλλα δε μου το εγκρινουν οι κουφαλες . τι κανουμε? παμε φυλακη? προς το παρων δινω μονο τουσ τοκους δεν ειμαι στη μαυρη λιστα κακοπληρωτων. κσερει κανενας να μου προτεινει τι να κανω?
Αν έχεις ακίνητο και το βάλεις προσημείωση θα σου δώσουν και μάλιστα με καλό επιτόκιο.
Αν δεν έχεις, πρέπει να βρεις εγγυητή έτσι ώστε το άθροισμα των ετήσιων εισοδημάτων σας να ξεπερνά τις 60.000€ (αν βέβαια δεν υπάρχουν άλλα δάνεια κι απ΄τους 2 σας).
Αν δεν υπάρχει τίποτα από αυτά τότε....ακολουθείς ανορθόδοξες μεθόδους! κι ότι βγει...

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη ρε φιλαράκι αλλά εντελώς συμβουλευτικά και γω, και χωρίς βέβαια να θέλω να σε αμφισβητήσω.
Αν κάποιος ντε και καλά δεν πληρώνει (και υπάρχουν χιλιάδες, εσύ θα το ξέρεις καλύτερα) μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε?

Δεν μιλάω για σπασαρχιδισμό (συγνώμη για την έκφραση) ή κοινώς για ψυχολογικό πόλεμο σε μένα και στη οικογέννειά μου.

Αυτά είναι γνωστά και αναμενόμενα (δεν ξέρω βέβαια σε τι βαθμό και πόσο μπορεί κάποιος να τ΄αντέξει...)

Αναφέρομαι όμως στη σωματική ακεραιότητα!

Όλοι εδώ μέσα λένε ότι δεν πρόκειται να απειλήσει κανείς τη ζωή σου (ή για να γίνω πιο σαφής,θα την απειλήσει αλλά δε θα το πράξει)

Μάλιστα ένας δικηγόρος που μιλούσε εδώ χθές τσατίστηκε με τη λογική που αναπτύχθηκε λέγοντας:"αν είναι δυνατόν να συζητάμε για το ότι μια τράπεζα μπορεί να απειλήσει τη ζωή σου, τον 21ο αι., και αποχώρησε"

Ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω?

Έτυχε να αναθέσει κάποια τράπεζα την είσπραξη οφειλών και μετά την άρνηση του οφειλέτη να πληρώσει, τον κάνανε τόπι στο ξύλο?

Ή όπως ήταν και η αρχική μου ερώτηση, να τον οδηγήσουν τελικά στη φυλακή?

Και δεν αναφέρομαι ούτε σε τοκογλύφους ούτε σε επιταγές.

Καθαρά και μόνο σε πιστωτικές και διαφόρων μορφών δάνεια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συγνώμη ρε φιλαράκι αλλά εντελώς συμβουλευτικά και γω, και χωρίς βέβαια να θέλω να σε αμφισβητήσω.
Αν κάποιος ντε και καλά δεν πληρώνει (και υπάρχουν χιλιάδες, εσύ θα το ξέρεις καλύτερα) μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε?

Δεν μιλάω για σπασαρχιδισμό (συγνώμη για την έκφραση) ή κοινώς για ψυχολογικό πόλεμο σε μένα και στη οικογέννειά μου.

Αυτά είναι γνωστά και αναμενόμενα (δεν ξέρω βέβαια σε τι βαθμό και πόσο μπορεί κάποιος να τ΄αντέξει...)

Αναφέρομαι όμως στη σωματική ακεραιότητα!

Όλοι εδώ μέσα λένε ότι δεν πρόκειται να απειλήσει κανείς τη ζωή σου (ή για να γίνω πιο σαφής,θα την απειλήσει αλλά δε θα το πράξει)

Μάλιστα ένας δικηγόρος που μιλούσε εδώ χθές τσατίστηκε με τη λογική που αναπτύχθηκε λέγοντας:"αν είναι δυνατόν να συζητάμε για το ότι μια τράπεζα μπορεί να απειλήσει τη ζωή σου, τον 21ο αι., και αποχώρησε"

Ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω?

Έτυχε να αναθέσει κάποια τράπεζα την είσπραξη οφειλών και μετά την άρνηση του οφειλέτη να πληρώσει, τον κάνανε τόπι στο ξύλο?

Ή όπως ήταν και η αρχική μου ερώτηση, να τον οδηγήσουν τελικά στη φυλακή?

Και δεν αναφέρομαι ούτε σε τοκογλύφους ούτε σε επιταγές.

Καθαρά και μόνο σε πιστωτικές και διαφόρων μορφών δάνεια.
Λοιπόν για να σας λυθεί η απορία εξαρτάται το αν κινδυνεύει η ζωή σου η όχι.Αν πας σε ένα επίσημο υποκατάστημα οχι δεν κινδυνεύεις απο όσο ξέρω.Αν πας σε κάποιον που έχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και απλά συνεργάζεται με τράπεζες ναι τότε έχει πρόβλημα.Το ξέρω το έχω δεί και συνεχίζω να το βλέπω συνεχώς.Η τράπεζα δεν θα μπει στον κόπο να σου κάνει κακό μόνο με φυλάκη εφόσον δεν εχεις κάτι να σου πάρει.Οι αλλοι όμως μπορούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom