Νέα

Πας φυλακή για χρέη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Έχω ακούσει και για αυτούς αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσουν....
Λογικό είναι ότι θα σου σπάσουν τα αρχ@δια αλλά υπάρχουν άραγε περιπτώσεις που κινδυνεύει η ζωή σου?
Ξέρει κανείς κάτι?
Γιατί με τους τοκογλύφους είναι γνωστές οι συνέπειες αυτών ου δεν ήθελαν να πληρώσουν.
Αλλά και οι τράπεζες θα έφταναν σε τέτοιο σημείο?

ΞΕΧΝΑ τις Τράπεζες! Πουλάνε την απαίτησή τους έναντι κάποιου ποσού σε εισπρακτικές εταιρείες κι από εκεί κ πέρα σε κυνηγάνε ιδιώτες...
Πίστεψέ με, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!
Αρχικά θα ξεκινήσουν με συνεχή τηλέφωνα, ΟΛΕΣ τις ώρες κι όπου μπορούν να σε πετύχουν... θα ψάξουν μέχρι κ τα νούμερα από το σόϊ σου... στην δουλειά σου... κι αν τελικά η ψυχολογική πίεση δεν αποδώσει θα σε βρουν 2-3 παλικάρια για να κανονίσετε την ρύθμιση του χρέους σου...
Σε διαβεβαιώ, ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ !!!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΞΕΧΝΑ τις Τράπεζες! Πουλάνε την απαίτησή τους έναντι κάποιου ποσού σε εισπρακτικές εταιρείες κι από εκεί κ πέρα σε κυνηγάνε ιδιώτες...
Πίστεψέ με, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!
Αρχικά θα ξεκινήσουν με συνεχή τηλέφωνα, ΟΛΕΣ τις ώρες κι όπου μπορούν να σε πετύχουν... θα ψάξουν μέχρι κ τα νούμερα από το σόϊ σου... στην δουλειά σου... κι αν τελικά η ψυχολογική πίεση δεν αποδώσει θα σε βρουν 2-3 παλικάρια για να κανονίσετε την ρύθμιση του χρέους σου...
Σε διαβεβαιώ, ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ !!!
Δηλ είναι σοβαρά τα πράγματα!
Ξέρεις καμιά περίπτωση?
Και αν έπαθε κάτι?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, έλεος, πολλά έργα βλέπετε! Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω σε τέτοιο επίπεδο έτσι και με τέτοια σενάρια!

Νόμιζα φίλε Mikeget1 πως ήσουν σοβαρός. Είναι δυνατόν να λες πως κινδυνεύει η ζωή σου απο τράπεζες? Αυτό δεν γίνονταν ούτε πριν 100 χρόνια. Λυπάμαι αλλά αποχωρώ απο το θέμα αυτό.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δηλ είναι σοβαρά τα πράγματα!
Ξέρεις καμιά περίπτωση?
Και αν έπαθε κάτι?

20 χρόνια μέσα στην πιάτσα... δυστηχώς ξέρω ΠΟΛΛΕΣ παρόμοιες περιπτώσεις!
Αν θες άκου την συμβουλή μου κι αντί να ψάχνεις τρόπο να γλυτώσεις... βρες τρόπο να ξεχρεώσεις! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ...

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, έλεος, πολλά έργα βλέπετε! Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω σε τέτοιο επίπεδο έτσι και με τέτοια σενάρια!

Νόμιζα φίλε Mikeget1 πως ήσουν σοβαρός. Είναι δυνατόν να λες πως κινδυνεύει η ζωή σου απο τράπεζες? Αυτό δεν γίνονταν ούτε πριν 100 χρόνια. Λυπάμαι αλλά αποχωρώ απο το θέμα αυτό.
Συγνώμη αλλά εγώ απλά ρωτάω.Μάλιστα το ανέφερα ότι μου φαίνεται παράξενο να σου κάνουν κακό οι τράπεζες, απλά το ποστ του φίλου duracell σχολίασα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συγνώμη αλλά εγώ απλά ρωτάω και μάλιστα το ανέφερα ότι μου δαίνεται παράξενο να σου κάνουν κακό οι τράπεζες, αλλά το ποστ του φίλου duracell σχολίασα.

Συναγωνιστή ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Στο διευκρίνησα εξ' αρχής... η οφειλή σου "πουλιέται" από τις Τράπεζες σε Ιδιωτικές Εισπρακτικές Εταιρείες κι εκείνες σε κυνηγάνε με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!!

Υπάρχουν πολλά σχετικά άρθρα αν θες να ενημερωθείς σχετικά...
πχ

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όμως η ψυχική του ηρεμία + η σωματική του ακεραιότητα...
Για την ψυχική ηρεμία δε διαφωνώ.
Αλλά αξίζει τον κόπο όμως.Και θα έχω περισσότερη απ΄το να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια τράπεζα να πληρώσω και να μην προλαβαίνω.
Η διαφωνία όμως με το φίλο μας τον Jordan είναι για τη σωματική ακεραιότητα.
Εκεί έχει τις έντονες ενστάσεις του.
Και γω θα συμφωνήσω μαζί του.
Απλά όμως αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις κάτι απ το παρασκήνιο...

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Στο διευκρίνησα εξ' αρχής... η οφειλή σου "πουλιέται" από τις Τράπεζες σε Ιδιωτικές Εισπρακτικές Εταιρείες κι εκείνες σε κυνηγάνε με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!!

Υπάρχουν πολλά σχετικά άρθα αν θες να ενημερωθείς σχετικά...
πχ
Ναι το διάβασα αλλά τελικά οι εισπρακτικές αυτές εταιρίες με΄νουν μόνο στους ψευτοτσαμπουκαδισμούς?
Ή έρχονται όντως σπίτι σου και σε τουλουμιάζουν?
Υπάρχουν άραγε τέτοια γεγονότα ή εδώ ή και στην Ευρώπη?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ναι το διάβασα αλλά τελικά οι εισπρακτικές αυτές εταιρίες με΄νουν μόνο στους ψευτοτσαμπουκαδισμούς?
Ή έρχονται όντως σπίτι σου και σε τουλουμιάζουν?
Υπάρχουν άραγε τέτοια γεγονότα ή εδώ ή και στην Ευρώπη?

Αναλόγως την εισπρακτική εταρεία...
Συνήθως όμως σε ψάχνουν ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ... από διευθύνσεις συγγενών σου μέσω τηλ. καταλόγου... μέχρι και στην δουλειά σου! Είναι να μην μπλέξεις...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Τοση ωρα θελω να πω ΔΑΝΕΙΣΕ μου 10,000€ να μαθουμε!!!!!(μπου χα χα)

Βασικα πιαδεν μπαινεις ετσι ευκολα μέσα, αλλα αμα το κυνηγησει ο αλλος σε βαζει!! Ξερω παντως ανθρωπους που μπηκαν στον Κορυδαλλο για ΙΚΑ και για ακάλυπτες επιταγες αλλα πριν το 2000.

Η ουσια ειναι οτι δεν μπορεις ΠΟΤΕ να εχεις προσωπική περιουσια ουτε αυτοκινητο ουτε ποδ΄ηλατο, καλά για σπίτι δεν το συζητάμε!!!

Αν εισαι παντρεμενος μπορει να κινηθουν και εναντιον της γυναικας σου για αυτο πολλοι παιρνουν διαζύγιο!!

με λιγα λόγια αν εχεις ή περιμενεις περιουσια καλυτερα να εισαι σχετικα καλοπληρωτης.

Τωρα αν εισαι στο τελευταιο σταδιο αφραγκιας ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ στο κολλεγιο!!!

Φαι στεγη και γνωριμίες!!!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν μία τράπεζα έχει το δικαίωμα να ανοίξει τους λογαριασμού σου που διαθέτεις σε άλλη τράπεζα (που φυσικά δεν χρωστάς) και να σου κατάσχει τα χρωστούμενα?

Και τι γίνεται επίσης για περιουσιακά σου στοιχεία που έχεις σε άλλες χώρες?(εντός ή εκτος ΕΕ,αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

Μπορούν να κάνουν κάτι εκεί?

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν μία τράπεζα έχει το δικαίωμα να ανοίξει τους λογαριασμού σου που διαθέτεις σε άλλη τράπεζα (που φυσικά δεν χρωστάς) και να σου κατάσχει τα χρωστούμενα?

Και τι γίνεται επίσης για περιουσιακά σου στοιχεία που έχεις σε άλλες χώρες?(εντός ή εκτος ΕΕ,αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

ρε φιλεμε οσα γραφεις πρεπει να εισαι πολυ διαπλεκομενος.Παντως απο οτι καταλαβα,εχεις να ξεχρεωσεις,απλα δε γουσταρεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Φίλε mikeget...
Το ζήτημα δεν είναι πόσα χρωστάς αλλά το πόσο αποφασισμένος αυτός που σε κυνηγάει και τί προϋπολογισμό διαθέτει για να σε κυνηγήσει....
Αντίστοιχα, το ζήτημα δεν είναι τί χρωστάς και σε ποιούς αλλά τί προϋπολογισμό διαθέτεις για να τους αποφύγεις...

Τα μεγάλα και σωστά κανόνια στήνονται πολύ πριν σκάσουν και όχι με συμβουλές από το διαδίκτυο αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό από καλούς λογιστές και δικηγόρους...

Τους οποίους δεν τους βρίσκεις από το διαδίκτυο...

Πολλοί έχουν πάει να κάνουν τους μάγκες αλλά όταν αργά ή γρήγορα χρειάστηκε να να κάνουν μια συναλλαγή με τράπεζα έτρεχαν και δεν έφταναν- και οι συναλλαγές με τοκογλύφους και παρατρέπεζες είναι άκρως επικίνδυνες...

Γι' αυτό ή κανε το σωστά ή πλήρωνε όσο αντέχεις...

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλεμε οσα γραφεις πρεπει να εισαι πολυ διαπλεκομενος.Παντως απο οτι καταλαβα,εχεις να ξεχρεωσεις,απλα δε γουσταρεις.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς απ το διαπλεκόμενος.
Απλά πήρα κάποια δάνεια που σιγά σιγά αυξάνονταν, μαζί και οι πιστωτικές και έτσι αναγκαζόμουνα να παίρνω διαρκώς νέα, για να μπορώ να ανταπεξέλθω.
Τώρα που έχουν μαζευτεί πολά πρέπει να γίνω λιγάκι ....ρεαλιστής.
Δηλ. αν χρωστάς πχ 3.000ε σε μια κάρτα και δεν πληρώσεις, η τράπεζα θα σε κυνηγήσει μέχρι να στα πάρει όλα και με δεκαπλάσιους τόκους.
Μπαίνεις στον τειρεσία, μ[πορεί να σου πάρουν σπίτι,αυτοκίνητοκτλ κτλ τα γνωστά.
Κι όλα αυτά για 3 ή 5 ή 10.000€.

Αγώ αυτή τη στιγμή έχω εισόδημα (ελ.επαγγελματίας) περίπου 5-6.000€.
Οι τόκοι όμως από όλα αυτά ξεπερνούν τις 5.000€/μήνα.
Προσοχή:μόνο οι τόκοι.
Άρα σύντομα θα χρειαστώ κι άλλο δάνειο.
Μέχρι πότε όμως?
Αυτή τη στιγμή οι τράπεζες αρνούνται να μου δώσουν λόγω υπερδανεισμού (ο λευκός τειρεσίας βλέπετε)....
Άρα λοιπόν τι μπορώ άλλο να κάνω?
Αν δεν τους πιστολιάσω, το μοιραίο δε θα αργήσει και πολύ.
Οπότε προσπαθώ να βρώ:
α. Τι θα πάθω αν δεν τους πληρώσω.
β. Πώς να εξοικονομήσω ότι μπορώ απ τις τράπεζες αφού μετά το πιστόλι, δε θα έχω πρόσβαση σ΄αυτές.

Και εδώ μπορεί να φαίνομαι λίγο πλεονέκτης αλλά πρέπει κάπως να εξασφαλίσω το μέλλον.

Δηλ. αφού τα ίδια θα παθεις απ τις τράπεζες (αν ισχύει τελικά αυτό)είτε χρωστάς 1.000€ είτε τους χρωστάς 1.000.000€ τότε γιατί να μην πάρω όσα μπορώ περισσότερα.
Την επόμενη μέρα που θα μπω στην μπλακ λιστ τους, δε θα έχω στον ήλιο μοίρα που λένε.
Αυτό είναι όλο.
Όσο για διαπλοκές, μακάρι να είχα φίλε.
Δε θα μιλούσα τώρα στο νετ για να πάρω γνώμες+θα μου είχαν σβήσει τα χρέη

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι έγινε και δεν εμφανίστηκε το υπόλοιπο μύνημά μου.
Αχ! δεν μπορώ να το ξαναγράψω.
Διαπλεκόμενος πάντως δεν είμαι.
Απλά θα προσπαθήσω να πάρω όσο πιο πολλά μου δίνουν, αφού το αποτέλεσμα (δικαστήρια,τειρεσίας κτλ) θα είναι το ίδιο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κάτι έγινε και δεν εμφανίστηκε το υπόλοιπο μύνημά μου.
Αχ! δεν μπορώ να το ξαναγράψω.
Διαπλεκόμενος πάντως δεν είμαι.
Απλά θα προσπαθήσω να πάρω όσο πιο πολλά μου δίνουν, αφού το αποτέλεσμα (δικαστήρια,τειρεσίας κτλ) θα είναι το ίδιο.
συνεχισε ετσι ΓΙΓΑΝΤΑ και θα γινεις σιγουρα ...διαπλεκομενος....

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε mikeget...
Το ζήτημα δεν είναι πόσα χρωστάς αλλά το πόσο αποφασισμένος αυτός που σε κυνηγάει και τί προϋπολογισμό διαθέτει για να σε κυνηγήσει....
Αντίστοιχα, το ζήτημα δεν είναι τί χρωστάς και σε ποιούς αλλά τί προϋπολογισμό διαθέτεις για να τους αποφύγεις...

Τα μεγάλα και σωστά κανόνια στήνονται πολύ πριν σκάσουν και όχι με συμβουλές από το διαδίκτυο αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό από καλούς λογιστές και δικηγόρους...

Τους οποίους δεν τους βρίσκεις από το διαδίκτυο...

Πολλοί έχουν πάει να κάνουν τους μάγκες αλλά όταν αργά ή γρήγορα χρειάστηκε να να κάνουν μια συναλλαγή με τράπεζα έτρεχαν και δεν έφταναν- και οι συναλλαγές με τοκογλύφους και παρατρέπεζες είναι άκρως επικίνδυνες...

Γι' αυτό ή κανε το σωστά ή πλήρωνε όσο αντέχεις...
Αυτό κάνω αυτή τη στιγμή φιλαράκι μου.
Σχεδιάζω τις κινήσεις που πρέπει να κάνω.
Και άνοιξα το θέμα αυτό αμέσως μετά από 1 τηλ που δέχτηκα απ την τράπεζα, ότι έγινε δεκτό το αίτημά μου για δάνειο.
Χάρηκα αλλά ταυτόχρονα ένιωσα... "η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει"
Έτσι λοιπόν δε χάνω και τίποτα αν πάρω κάποιες γνώμες απ το νετ.
Δε θα βασιστώ σε κάτι που θα ακούσω από δω αλλά όμως θα έχω πιο συγκεκριμένα πράγματα να ρωτήσω.
Π.χ. το ότι δεν πας φυλακή για απλήρωτο γραμάτειο δεν τό΄ξερα.
Ήξερα μόνο για επιταγές.
Δε σημαίνει βέβαια ότι θα βγω έξω και θα μοιράζω γραμάτεια!
Αλλά είναι κάτι που μπορώ συγκεκριμένα να ρωτήσω στο δικηγόρο.
Καταλαβαίνεις τι νόημα έχει η κουβέντα μου εδώ?
Άσε που ποτέ δεν ξέρεις...
Μπορεί να πάρω και καμιά καλή ιδέα από κάποιο "καμμένο",σαν και μένα,συναγωνιστή.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.Μέσα σε μερικές ώρες φτάσαμε τις 4 σελίδες και 60 μυν.
Νά΄στε καλά.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Αυτό κάνω αυτή τη στιγμή φιλαράκι μου.
Σχεδιάζω τις κινήσεις που πρέπει να κάνω.
Και άνοιξα το θέμα αυτό αμέσως μετά από 1 τηλ που δέχτηκα απ την τράπεζα, ότι έγινε δεκτό το αίτημά μου για δάνειο.
Χάρηκα αλλά ταυτόχρονα ένιωσα... "η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει"
Έτσι λοιπόν δε χάνω και τίποτα αν πάρω κάποιες γνώμες απ το νετ.
Δε θα βασιστώ σε κάτι που θα ακούσω από δω αλλά όμως θα έχω πιο συγκεκριμένα πράγματα να ρωτήσω.
Π.χ. το ότι δεν πας φυλακή για απλήρωτο γραμάτειο δεν τό΄ξερα.
Ήξερα μόνο για επιταγές.
Δε σημαίνει βέβαια ότι θα βγω έξω και θα μοιράζω γραμάτεια!
Αλλά είναι κάτι που μπορώ συγκεκριμένα να ρωτήσω στο δικηγόρο.
Καταλαβαίνεις τι νόημα έχει η κουβέντα μου εδώ?
Άσε που ποτέ δεν ξέρεις...
Μπορεί να πάρω και καμιά καλή ιδέα από κάποιο "καμμένο",σαν και μένα,συναγωνιστή.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.Μέσα σε μερικές ώρες φτάσαμε τις 4 σελίδες και 60 μυν.
Νά΄στε καλά.

γαμησε τα ολα,βγαλε διαβατηριο και φυγε για βραζιλια,γιατι οπως πας ελλαδα,δε σε βλεπω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom