ρε φιλεμε οσα γραφεις πρεπει να εισαι πολυ διαπλεκομενος.Παντως απο οτι καταλαβα,εχεις να ξεχρεωσεις,απλα δε γουσταρεις.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς απ το διαπλεκόμενος.
Απλά πήρα κάποια δάνεια που σιγά σιγά αυξάνονταν, μαζί και οι πιστωτικές και έτσι αναγκαζόμουνα να παίρνω διαρκώς νέα, για να μπορώ να ανταπεξέλθω.
Τώρα που έχουν μαζευτεί πολά πρέπει να γίνω λιγάκι ....ρεαλιστής.
Δηλ. αν χρωστάς πχ 3.000ε σε μια κάρτα και δεν πληρώσεις, η τράπεζα θα σε κυνηγήσει μέχρι να στα πάρει όλα και με δεκαπλάσιους τόκους.
Μπαίνεις στον τειρεσία, μ[πορεί να σου πάρουν σπίτι,αυτοκίνητοκτλ κτλ τα γνωστά.
Κι όλα αυτά για 3 ή 5 ή 10.000€.
Αγώ αυτή τη στιγμή έχω εισόδημα (ελ.επαγγελματίας) περίπου 5-6.000€.
Οι τόκοι όμως από όλα αυτά ξεπερνούν τις 5.000€/μήνα.
Προσοχή:μόνο οι τόκοι.
Άρα σύντομα θα χρειαστώ κι άλλο δάνειο.
Μέχρι πότε όμως?
Αυτή τη στιγμή οι τράπεζες αρνούνται να μου δώσουν λόγω υπερδανεισμού (ο λευκός τειρεσίας βλέπετε)....
Άρα λοιπόν τι μπορώ άλλο να κάνω?
Αν δεν τους πιστολιάσω, το μοιραίο δε θα αργήσει και πολύ.
Οπότε προσπαθώ να βρώ:
α. Τι θα πάθω αν δεν τους πληρώσω.
β. Πώς να εξοικονομήσω ότι μπορώ απ τις τράπεζες αφού μετά το πιστόλι, δε θα έχω πρόσβαση σ΄αυτές.
Και εδώ μπορεί να φαίνομαι λίγο πλεονέκτης αλλά πρέπει κάπως να εξασφαλίσω το μέλλον.
Δηλ. αφού τα ίδια θα παθεις απ τις τράπεζες (αν ισχύει τελικά αυτό)είτε χρωστάς 1.000€ είτε τους χρωστάς 1.000.000€ τότε γιατί να μην πάρω όσα μπορώ περισσότερα.
Την επόμενη μέρα που θα μπω στην μπλακ λιστ τους, δε θα έχω στον ήλιο μοίρα που λένε.
Αυτό είναι όλο.
Όσο για διαπλοκές, μακάρι να είχα φίλε.
Δε θα μιλούσα τώρα στο νετ για να πάρω γνώμες+θα μου είχαν σβήσει τα χρέη