Νέα

Πας φυλακή για χρέη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συνεχισε ετσι ΓΙΓΑΝΤΑ και θα γινεις σιγουρα ...διαπλεκομενος....
Άντε πάλι!
Γιατί ρε φίλε με στεναχωρείς έτσι?(και έχουμε και την ίδια ομάδα)
Τι διαπλεκόμενος να γίνω?
Και πώς?
Άλλο πράγμα οι διαπλεκόμενοι τύπου Κοσκωτά,χρηματ/ριο κτλ κτλ που καταχράστηκαν χρήματα
και άλλο εγώ (μαζί και χιλιάδες άλοι έλληνες) που πήρα κάποια δάνεια και δεν έχω πλέον να τα πληρώσω.
Μάλλον η παρεξήγηση έγινε γιατί ρώτησα για λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες ή περιουσίες στο εξωτερικό!
Έτσι δεν είναι?
Δεν έχω τίποτα.
Αλλά σκέφτομαι αν παρω κάποια λεφτά και δεν ξαναπληρώσω, κάπου πρέπει να τα βάλω (κάτω απ το στρώμα μου θα τά΄χω?)
Και δε μιλάω για εκατομμύρια.
50-60 χιλ. ευρώ ΑΝ θα μπορέσω να εξοικονομήσω.
Και θα πουλήσω μια επιχείρηση που έχω και δουλεύει καλά αλλά όπως καταλαβαίνετε θα την φάνε οι τράπεζες λάχανο.Γύρω στις 120.000€ (αν και μου κόστισε πάνω από 180.000 πριν 2 χρόνια) με πολύ καλούς τζίρους και αυξανόμενη πελατεία.
Κάνω δηλ. προσεκτικές κινήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχω πλάτες.

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς για μια στρωμμένη επιχείρηση και καλά κέρδη? ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μην μασας.....πλακιτσα κανουμε......οπως σου ειπανε και τα υπολοιπα παιδια παρε ΣΟΒΑΡΗ συμβουλη απο δικηγορο και πραξε αναλογα....και προπαντων σε αυτο το σαιτ ΜΗΝ στεναχωριεσε...

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γαμησε τα ολα,βγαλε διαβατηριο και φυγε για βραζιλια,γιατι οπως πας ελλαδα,δε σε βλεπω..
Καλά μεγάλε δε θα με χαλούσε ιδιαίτερα! :rockon:
Όπως η διαφήμιση:"κλαίγοντας αυτός λέει ότι πρέπει αναγκαστικά να φύγει και μέσα στους λυγμούς του ξεστομίζει το περίφημο:"για ΜΥΚΟΝΟ!"

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς για μια στρωμμένη επιχείρηση και καλά κέρδη? ;)

φιλαρακι να σου κανω μια ερωτηση επειδη σε συμπαθησα.αφου λες οτι η επιχειρηση σου παει καλα με αρκετη πελατεια,πως στο πουτσο βρεθηκες τοσο χρεωμενος;εκτος και αν εισαι και εσυ σαν το κλασικο μαλακα ελληνα που ενω η τσεπη του φτανει μεχρι χιουνται,παει και παιρνει μερσεντες

Επισκέπτης
παρε οσο πιο πολλα δανεια μπορεις. βγαλε οσο περισσοτερες πιστωτικες καρτες μπορεις. οταν αποφασισεις να μην ξαναπληρωσεις θα σου κλασουν τα αρχιδια.
επισης ψαξε καποιες εταιριες που συνεργαζονται με τραπεζες, γιατι μπορουν να σου βγαλουν μεγαλυτερα απο τα κανονικα ποσα σε δανειο. κρατουν λιγο παραπανω προμηθεια, αλλα αυτο δεν σε πειραζει.

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι να σου κανω μια ερωτηση επειδη σε συμπαθησα.αφου λες οτι η επιχειρηση σου παει καλα με αρκετη πελατεια,πως στο πουτσο βρεθηκες τοσο χρεωμενος;εκτος και αν εισαι και εσυ σαν το κλασικο μαλακα ελληνα που ενω η τσεπη του φτανει μεχρι χιουνται,παει και παιρνει μερσεντες
Το είχα αναλύσει σε προηγούμενο post μου αλλά ήταν εκείνο με το προβληματάκι και δεν εμφανίστηκε τελικά.
Λοιπόν.
Πήρα κάποα δάνεια και κάποιες κάρτες που απλόχερα μου έδωσαν οι τράπεζες στην αρχή (αφού ήμουνα "παρθένος" και με καλό εισόδημα), με μικρά πιστωτικά όρια βέβαια, για να με δοκιμάσουν.
Τα δάνεια τα πήρα για επέκταση και μετά αφού άρχισαν να με πνίγουν αποφάσισα να ανοίξω και 2η επιχείρηση.
Μάλιστα δεν έκανα απερίσκεπτες ενέργειες.Η 2η επιχείρηση είναι franchise για να ελαχιστοποιήσω την περίπτωση αποτυχίας.

Τώρα μου αποδίδουν 5-6.000€/μήνα.
Όμως οι τόκοι που πρέπει να πληρώνω ξεπερνούν τις 5.000€/μήνα
Ποιο θα πρέπει λοιπόν να είναι το επόμενο βήμα μου?(εκτός του τζόκερ!)

Όσον αφορά τη μερσεντές, δυστηχώς δε διαθέτω...
Κι όπως λέει και η γυναίκα μου, παραπονούμενη, δεν τα φάγαμε στα μπουζούκια ή σε ταξίδια.
Μια μετρημένη ζωή κάναμε...
Αλλά τελικά τα επιτόκια είναι τέτοια που πραγματικά, το άκουγα και δεν το πίστευα:"χάνεις τη μπάλα"

Και τελικά το... πίστεψα!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παρε οσο πιο πολλα δανεια μπορεις. βγαλε οσο περισσοτερες πιστωτικες καρτες μπορεις. οταν αποφασισεις να μην ξαναπληρωσεις θα σου κλασουν τα αρχιδια.
επισης ψαξε καποιες εταιριες που συνεργαζονται με τραπεζες, γιατι μπορουν να σου βγαλουν μεγαλυτερα απο τα κανονικα ποσα σε δανειο. κρατουν λιγο παραπανω προμηθεια, αλλα αυτο δεν σε πειραζει.
Αυτό μου το λένε πολλοί
Μάλιστα ένας φίλος μου είπε ότι κάποιος γνωστός του κατάφερε και πήρε 2δις δρχ. και αγόρασε σπίτια στη Βουλγαρία και τώρα ζει σαν βασιλειάς.

Αλλά όσο και να το κάνεις φοβάσαι....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Καλα οι μισοι Ελληνες που πήγαν Βουλγαρια κυνηγημένοι απο τα χρέη εφτασαν εκεί!!!

Ετσι που τα λες συνεταιρο πρπει να βρεις να ξεπληρωσει τα χρεη να εισπρατει οτι βγαζει η επιχειρηση!!

Βεβαια γιοα να σου δίνουν ακόμα δανεια πρεπει ή να δηλωνεις κέρδη ή να εχεις καποι ακίνητο ή να εχεις βαλει εγγυξτη κανεναν. Δεν τα δινου ετσι τα δανεια οι τραπεζες!!!

οσο για τα επιτοκια μεγαλα δεν ειναι τα ΚΕΡΔΗ ειναι μηδαμινά!!!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
 Καλα οι μισοι Ελληνες που πήγαν Βουλγαρια κυνηγημένοι απο τα χρέη εφτασαν εκεί!!!

Ετσι που τα λες συνεταιρο πρπει να βρεις να ξεπληρωσει τα χρεη να εισπρατει οτι βγαζει η επιχειρηση!!

Βεβαια γιοα να σου δίνουν ακόμα δανεια πρεπει ή να δηλωνεις κέρδη ή να εχεις καποι ακίνητο ή να εχεις βαλει εγγυξτη κανεναν. Δεν τα δινου ετσι τα δανεια οι τραπεζες!!!

οσο για τα επιτοκια μεγαλα δεν ειναι τα ΚΕΡΔΗ ειναι μηδαμινά!!!
Στεγαστικό πήρα με την υπόσχεση να ξεπληρώσω δάνεια- κάρτες από άλλες τράπεζες (η εκτίμηση του σπιτιού ήταν κατά 50.000€ παραπάνω από αυτά που θα δώσω στον ιδιοκτήτη-έκανα συμφωνία γιατί ήταν γνωστός)
Αυτά βέβαια που φαίνονται στον τειρεσία
γιατί για κάποια  επαγγελματικά από άλλες τράπεζες ο τειρεσίας δεν ενημερώνει (ακόμα)

Το εισόδημα το ανέφερα ήδη και ήταν το μεγάλο ατού μου

Όσον αφορά τα επιτόκια έχω κάποιες κάρτες με 70.000€ συνολικά.
Με τελικό επιτόκιο περίπου 20% (τόσο φτάνει) πληρώνω 14.000€/χρόνο.

Δηλ. 1.200€/μήνα
Μόνο για τόκους!
Και μόνο για κάρτες

Πόσα να βγάζεις για να πληρώσεις και τα υπόλοιπα

Είναι αυτό που λέμε "ας πρόσεχες"....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
φιλε mikeget1 απο αυτα που διαβασα,λιγο βιαστικα γιατι μετα την δευτερη σελιδα με κουρασαν οι συνεχεις ερωτησεις σου, μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι ή εισαι πολυ βουτηγμενος στα σκατα,στα χρεη εννοω, για να ψαχνεις τετοιες λυσεις και να μην σε νοιαζει που θα εισαι μια ζωη μαυρος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ ή εισαι λιγο τζαμπατζης αφου τα δανεικα τα πηρες να κανεις την δουλεια σου αλλα τωρα θελεις να το παιξεις μαγκας και να την κανεις λουης και επιπλεον σου φαινονται και οι δικηγοροι ακριβοι και τωρα γυρευεις δωρεαν συμβουλες...

Ολα τζαμπα φιλε δεν γινονται...
και μην ακους καθε μαλακια που μπορει να σου πει καποιος στο νετ...
αντε σε ενα δικηγορο  για αυτα που ρωτας και κατα την γνωμη μου προσπαθησε να αποφυγεις τα εσκεμμενα κανονια γιατι η καλη φημη ειναι μεγαλο περιουσιακο στοιχειο,αντιθετως καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα του ακαλυπτου.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Δεν θα σου πω τι ακριβως κανω. Ενα θα σου πω φίλε. Ειμαι ενας απο αυτους που θα σε κυνηγησουν οταν θα ερθει η ωρα να πληρωσεις (μην το παρεις προσωπικα, το λεω για να μην βρεθεις αργοτερα μπλεγμενος με το συνάφι μου, πολυ φιλικα και συμβουλευτικα)! Η συμβουλη μου ειναι η εξης: ΠΛΗΡΩΣΕ!!!! Πλήρωσε με κάθε τρόπο και κάθε θυσία!

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
αν σε δανεια και καρτεσ δν υπαρχει εγγυητησ και δεν υπαρχουν περιουσιακα στοιχεια ουτε που ασχολουνται.ειναι ολα ασφαλισμενα και το επιτοκιο καλυπτει καθε απωλεια.ουτε διαταγη πληρωμησ δεν εκδιδουν.οσον αφορα επιταγεσ μετα την σφραγιση υπαρχει μια περιοδοσ εξι μηνων που μπορουν να κανουν αγωγη για ποινικο.περαν του εξαμηνου.τελοσ ολα

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
καποιε φορες αν η κατασταση ειναι μη αναστρεψημη μπορει να ειναι καλυτερα να μην πληρωσεις.τι λεσ φιλε barone?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα σου πω τι ακριβως κανω. Ενα θα σου πω φίλε. Ειμαι ενας απο αυτους που θα σε κυνηγησουν οταν θα ερθει η ωρα να πληρωσεις (μην το παρεις προσωπικα, το λεω για να μην βρεθεις αργοτερα μπλεγμενος με το συνάφι μου, πολυ φιλικα και συμβουλευτικα)! Η συμβουλη μου ειναι η εξης: ΠΛΗΡΩΣΕ!!!! Πλήρωσε με κάθε τρόπο και κάθε θυσία!
Βarone(αν θες απαντας) εισαι δικηγορος,δικ. επιμελητης ή λιζιτορ;ολοι δεν ειναι το  ιδιο επικινδυνοι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν γνωριζω τι εχει γραφτει παντως:φυλακη μπαινεις μονο για ακαλυπτη επιταγη και παντως οχι μονο για μια ή αν δεν εχεις αλλεςκαταδικες.για χρη προς τραπεζα δεν μπαινεις σε καμια περιπτωση.μπορει να μπεις μεσα(προσωποκρατηση)μονο αν εχεις προκαλεσει ατυχημα (το λεω απλα) αλλα τα δικαστηρια γενικα δεν το αποφασιζουν ευκολα ενω και η προυποθεσεις ειναι αρκετες(χαρακτηριστικα:ο αιτων πρεπει να σου βρει κελι)_

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
και για μια επιταγη πασ μεσα.αναλογα βεβαια του ποσου.αν σε κυνηγησουν αναγκαστικα θα καταδικαστεις και θα ζητησεισ αναστολη,η οποια ειναι και παλι στην κριση του δικαστηριου

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αν χρωστάς πολλά σου κάνουν ντεμεναδες αν χρωστάς λίγα σε πάνε φυλακή,
Το καλύτερο είναι να μην χρωστάς τίποτα και ……με τον παρά μου γαμω και την κυρά μου… :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom