gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα τους φαινεται δυσκολη ας κανουν και την δικια μου εν πασει περιπτωσει....Μην ξεχάσετε να κάνετε την δίαιτα του Ρουβά πριν το πάρτυ.
Ο τζιελ αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να διατηρεί το βάρος του χωρίς δίαιτα.Τί επιλέγει και τί έχει ξεχάσει να τρώει; Ξυπνάει γύρω στις 9.30,παίρνει το πρωινό που αποτελείται από 4 αυγά σε ομελετα με μπεικον, μία κούπα κοκακολα και μια κουπα σπραιτ, φασολια,λουκανικο με πρασο και ενα πιατο τραχανα.Κατά τις 12 το μεσημέρι τρώει ενα πιτογυρο με σως ενώ κατά τις 3 πίνει εναν διπλο εσπρεσο και τρωει ενα κιλο παιδακια με τηγανητες πατατες και μια φετα ψητη.Το βράδυ νωρίς νωρις τρώει το κυρίως γεύμα του που αποτελειται απο μια πιτσα μαριος γιγας και τρια σιβας ριγκαλ με κοκα κολα. Μας εξομολογείται λίγα ακόμα μικρά μυστικά που τον βοηθούν στην διατροφή του: «Βάζω πολύ λεμόνι στο φαγητό μου, γιατί επιταχύνει το μεταβολισμό και λειτουργεί ως λιποδιαλύτης οπως και η νικοτινη απο τα τσιγαρα που καπνιζω. Αντί για φυσικούς χυμούς πίνω αναψυκτικά αλλά όχι του εμπορίου. Ακόμη πίνω πάνω από πεντε λίτρα μεταλλικο νερό λιμνης υλικης την ημέρα και έχω πολλά χρόνια να φάω φρουτα και λαχανικα».