Νέα

Παρτουζιάρες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xamenos xamenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
611
Πόντοι
81
Καλησπέρα στα ιστορικά και μη μέλη. Ένα νήμα - εγκυκλοπαίδεια για όλες τις γκόμενες που έκαναν - κάνουν lifestyle με gangbangs και παρτούζες. Ξεκινώ με τις δύο ίσως πιο γνωστές.

Eva69 - γεματούλα που είχε γεμίσει αγγελίες για μαύρους και είχε ένα site με κάτι κανόνες.

Irina - γνωστή από τα video της σε πολλά τσοντοσάιτ

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα στα ιστορικά και μη μέλη. Ένα νήμα - εγκυκλοπαίδεια για όλες τις γκόμενες που έκαναν - κάνουν lifestyle με gangbangs και παρτούζες. Ξεκινώ με τις δύο ίσως πιο γνωστές.

Eva69 - γεματούλα που είχε γεμίσει αγγελίες για μαύρους και είχε ένα site με κάτι κανόνες.

Η Εύα τελικά ήταν υπαρκτό πρόσωπο;θυμάμαι αγγελίες κτλ κ έμοιαζαν τελείως μουφα λες κ τις έγραψε πουστρακι

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Η Εύα τελικά ήταν υπαρκτό πρόσωπο;θυμάμαι αγγελίες κτλ κ έμοιαζαν τελείως μουφα λες κ τις έγραψε πουστρακι
Πάνο ήταν μια μήπως που έγραφε κάτι αγγελίες κατεβατά ολόκληρα με αυστηρό ύφος και με 50 κριτήρια?

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Πάνο ήταν μια μήπως που έγραφε κάτι αγγελίες κατεβατά ολόκληρα με αυστηρό ύφος και με 50 κριτήρια?
Ναι κ αν θυμάμαι καλά κανόνιζε παρτούζες μέχρι κ με νταλικεριδες στα πάρκιν που αράζουν κτλ

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.970
Πόντοι
2.546

Ιρινα γυναικαρα,η Ευα πως τη βλεπουμε?Υπαρχουν οι αγγελιες?

Fallen_Angel34

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
0
Ιρινα γυναικαρα,η Ευα πως τη βλεπουμε?Υπαρχουν οι αγγελιες?
Νομίζω ότι ίσως να βρεις κάποια βίντεο αν ψάξεις στο Google eva69 xxx αλλά σαν λογαριασμός έχει κλείσει. Η Ιρίνα είναι μωρό τρελό και θα ήθελα πολύ να έπαιρνα μέρος.
Το θέμα βέβαια είναι πως μπορούμε να χωρίσουμε εμείς σε ωραία σκηνικά. Το 2+2 από προσωπική εμπειρία αξίζει Πέμπτες και Κυριακές αλλά 80€ το εισιτήριο παρά πάει από την στιγμή που είναι cuckold ζευγάρια που ούτως ή άλλως ψάχνουν single άντρες. Γνώμη μου ετσι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.812
Πόντοι
3.506
Η Εύα είχε ανοίξει κάποτε και δω λογαριασμό για να μας την πει. Μιλάμε για μπαζο παντως, ολκής και διαχρονικό. Μια φορά που βρέθηκα σε dogging με τη πάρτη της στο Πεδίο, 25 σχεδον χρόνια πριν, την έχυσα στη πίπα και δεν μπήκα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.970
Πόντοι
2.546
Νομίζω ότι ίσως να βρεις κάποια βίντεο αν ψάξεις στο Google eva69 xxx αλλά σαν λογαριασμός έχει κλείσει. Η Ιρίνα είναι μωρό τρελό και θα ήθελα πολύ να έπαιρνα μέρος.
Το θέμα βέβαια είναι πως μπορούμε να χωρίσουμε εμείς σε ωραία σκηνικά. Το 2+2 από προσωπική εμπειρία αξίζει Πέμπτες και Κυριακές αλλά 80€ το εισιτήριο παρά πάει από την στιγμή που είναι cuckold ζευγάρια που ούτως ή άλλως ψάχνουν single άντρες. Γνώμη μου ετσι
Ευχαριστω!Θα ψαξω Ευα,Ιρινα κ γω θα θελα,οντως ισχυουν οσα λες,σκηνικα ισως με το καιρο με συγκεκριμενες,στα λεφτα δε το συζητω συμφωνω απολυτως αγκαθαρα μεγαλη

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Το 80αρη το δίνεις για το μαγαζί όχι για τα ζευγάρια οπότε πάλι πολλά είναι αλλά τεσπά,κ το θεωρείς υποτίθεται μια η άλλη αν έπαιρνες κάποιο cg ίσως..
Για τους λάτρεις του swinging κ του cuckold δε μετράει τόσο το εισιτήριο όσο το να ναι σωστό το μαγαζί κ ο κόσμος..
Στις καλές του μέρες κάποτε όταν έπαιζαν ωραία άτομα κ σκηνικά τα άξιζε 1000 φορές τα λεφτά αυτα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Η Εύα είχε ανοίξει κάποτε και δω λογαριασμό για να μας την πει. Μιλάμε για μπαζο παντως, ολκής και διαχρονικό. Μια φορά που βρέθηκα σε dogging με τη πάρτη της στο Πεδίο, 25 σχεδον χρόνια πριν, την έχυσα στη πίπα και δεν μπήκα.
Δεν την είχα δει ποτέ από κοντά είχαμε μιλήσει στο τηλ αρκετή ώρα προσπαθούσε να μου εξηγήσει τα οφέλη της παρτουζας σα πλασιέ που πουλάει τάπερ!
Πάντα το είχα απόρροια πως άρεσε αυτό το μπαζο που κάναν κ σειρά να γαμησουν αλλά πάλι να μου πεις η μλκ στις μέρες μας είναι ανικητη

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Είναι το ένστικτο του κυνηγού αλάνι μου. Πιστεύουν ότι τους έκατσε επειδή τους θέλει.
Από ότι κατάλαβα αυτές που αναφέρετε είναι παρτόλες ,δηλαδή πούτσα να 'ναι κι ο,τι να 'ναι ή είχαν κονέ και κανόνιζαν παρτούζες με άντες και γυναίκες;

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Κ μια ερώτηση μια κ το συζητάμε...
Μέχρι πόσα άτομα είναι η παρτουζα;;
Στα πόσα άτομα περνάμε σε διαδήλωση μέτα;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Irina θεάρα οντως. Καθαρόαιμη πουτσορουφήχτρα. Την έχω πετύχει επι το έργον σε γνωστή απομονωμένη παραλία της ΝΑ Αττικής πριν 8-9 χρόνια. Νομίζω πριν γίνει "διασημη" , δεν ειμαι σιγουρος αν σηκωναν βιντεακια απο τοτε. Δυστυχώς ήμουν με μια μαλακισμένη παντρεμένη που τραβιομουν τοτε και δεν συμμετείχα , απλα έπαιρνα ματι ενω η παντρεμενη με πιπωνε.

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Η Eva 69 είχε πολλές αγγελίες μέχρι και πέρυσι στο κάνε σεξ.. αλλά ήταν θεόμπαζο μαζί σαν κάδος απορριμμάτων .. αυτή ζει μια εδώ μια στην Αμερική που από εκεί είναι ο άντρας της είχα μιλήσει και εγώ μαζί της πιο πολύ από περιέργεια διότι πίστευα ότι ήταν fake αλλά δεν ήταν είναι αληθινή.. τώρα την έχω χάσει...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Η Ιρίνα είναι μια ξανθιά με καφέ μάτια , λεπτή προς γυμνασμένη ; Νομίζω την είχε δει σε μερικές τσόντες. Φαίνονταν να γουστάρει φουλ η κοπελιά.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.970
Πόντοι
2.546
Πως ειχες ερθει σε επαφη?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.970
Πόντοι
2.546
Δεν την είχα δει ποτέ από κοντά είχαμε μιλήσει στο τηλ αρκετή ώρα προσπαθούσε να μου εξηγήσει τα οφέλη της παρτουζας σα πλασιέ που πουλάει τάπερ!
Πάντα το είχα απόρροια πως άρεσε αυτό το μπαζο που κάναν κ σειρά να γαμησουν αλλά πάλι να μου πεις η μλκ στις μέρες μας είναι ανικητη
Οι φαν του ειδους λογικο οπως σε καθε ειδος,απλως για το ζησουμε λογικα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.970
Πόντοι
2.546
Irina θεάρα οντως. Καθαρόαιμη πουτσορουφήχτρα. Την έχω πετύχει επι το έργον σε γνωστή απομονωμένη παραλία της ΝΑ Αττικής πριν 8-9 χρόνια. Νομίζω πριν γίνει "διασημη" , δεν ειμαι σιγουρος αν σηκωναν βιντεακια απο τοτε. Δυστυχώς ήμουν με μια μαλακισμένη παντρεμένη που τραβιομουν τοτε και δεν συμμετείχα , απλα έπαιρνα ματι ενω η παντρεμενη με πιπωνε.
Ποια παραλια?Και θελουμε την παντρεμενη χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom