Νέα

Παρθένος ψάχνει για οίκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prwtoprwtaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
φιλαρακι μου ..... εγώ προτεινω την ντόκτορ Παολα βριλισσού 55 πρωϊνα.... αμα μπορείς
να πας καθημερινή ακόμα καλύτερα. τώρα αν δεν έχεις με τίποτα 50 ευρουλάκια (που πιστεύω αξίζει να τα δώσεις για την πρώτη φορά) πήγαινε φυλής 92 στην Έυα η οποία είναι μιλφ αλλα ωραία γυναίκα και πολύ καλή στη δουλεια.
αυτά απο μένα και μην ξεχνάς τι είπαν και οι συνάδελφοι παραπάνω.... :grin: :dancing:
ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας παιδια.Παρακολουθω την σελιδα εδω κι 1 μηνα, κυριως τις κριτικες.θελω να παω σε καποιο μπουρδελο (οχι στουντιο, δεν βγαινω τωρα) αλλα εχω μπερδευτει, εκει που λεω οτι αυτη απ οτι λενε ειναι καλη για να παω, βλεπω απο αλλους παραπονα ή ειναι πολυ εξαλλη για πρωταρη η δεν γραφει κανεις τι ωρα δουλευει κι ανησυχω μην πεσω σε αλλη.Παιδια, μια βοηθεια, μια αποψη για οικο και κοπελα. :helpplea:

Υ.Σ.:εχω κλεισει τα 18

φιλε κατα την γνωμη μου πρεπει να δεις πρωτα τα χειροτερα για να εκτιμησεις τα καλυτερα μετα
θα σου προτεινα μεταξουργειο
στο μπουρδελο με τα 10 ευρ,που φερνει σαπιες
εκει θα νοιωσεις την περιπετεια του μπουρδελου

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ναι, για να μην ξαναπατησει μετα σε μπουρδελο! :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
@protoprotaris
Φιλαράκο πήγαινε τη βόλτα σου, δες τα κορίτσια, διάλεξε, κάνε τη δουλειά σου και μη κολλάς πουθενά! Φρόντισε να περάσεις εσύ καλά! Θες να πας με κολλητούς; πήγαινε! ό,τι σου βγαίνει! ο καθένας μας έχει τη δικιά του ιστορία! ό,τι σου αρέσει... βούρκος; στούντια, εσύ ό,τι θέλεις!
Και για να σου φύγει και λίγο το άγχος, άν έχεις, κάπου στο 85-86 συμμαθητής μας στο λύκειο, ήθελε να πάει αλλά κόλωνε! Πήγαμε και δυο 'έμπειροι' μαζί του (τρομάρα μας!) 'σκαστοί' από ένα πάρτυ κάπου στα Πατήσια... μπαίνουμε και οι τρεις με τη ψυχή στο στόμα σε ένα 'μαγαζί' με δυο κοπέλες... μπαίνει ο 'απειρος' στη μια μπαίνω εγώ στην άλλη, ο τρίτος περίμενε στο σαλονάκι... Κατά τη διάρκεια της πράξης ακούγεται το θεϊκό από το διπλανό δωμάτιο και τον τέως 'άπειρο': γκοοοολ ρε π#$#$ μου! πέθαναν στα γέλια όλοι και φύγαμε χωρίς να ολοκληρώσουμε διότι ο μάγκας πανηγύριζε λες και η ομάδα του πήρε το Πρωταθλητριών (τότε!)...
Ακόμα το θυμόμαστε και γελάμε όταν σπάνια συναντιώμαστε!  :2funny: :2funny:

OP
OP
P

prwtoprwtaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδια, πηγα χθες στην φυλης.Το σπιτι δεν ειχε αριθμο απ εξω, και δεν ρωτησα την κοπελα πως την λενε - με τετοιες μαλακιες που εκανα, μονο το ονομα μου λειπε  :P
Παντως αυτα που θυμαμαι, ειναι οτι ειχε ενα ψιλομεγαλο σκαλι πριν μπεις και μια μπλε πορτα (κατι μας ειπες τωρα).Διπλα ηταν ενα αλλο με τοιχος βαμμενους ανοιχτο πρασινο.Η τσατσα ηταν χοντρη ρωσσιδα, ξανθια.η κοπελα μαλλον ηταν απ την βουλγαρια.Ηταν 1.70κατι, σγουρο μαλλι καστανο-μαυρο μεχρι ψηλα στις πλατες.αν πηγε καποιος κατα κει χθες το απογευμα-βραδυ και καταλαβαινει σε τι αναφερομαι, ας μου πει και μενα να ξερω.Λοιποοοον, μπηκα στο δωματιο και περιμενα, αρχισα να γδυνομαι κι αραξα στην ακρη του κρεββατιου.μπαινει σε καποια φαση η κοπελα, γεια σου τι κανεις και μαλακιες καπως ναζιαρικα, κατεβαζω το μποξερ και ξαπλωνω, μου φορα το προφυλακτικο και ξεκινα.Δεν πολυενιωθα παντως με το σκουφο.Ημουν εντονα παθητικος, κοιταζα τον νιπτηρα αριστερα, σε καποια φαση μου λεει πρωτη φορα, ναι λεω, ε μου λεει δεν θελω να μου χεις αγχος και κατι τετοια, ενταξει της λεω.Αρχισε να παιρνει πιο εντονα στο στομα της μετα απ αυτο.Τελος παντνων.Παμε κανονικο μου λεει, ερχομαι απο πανω της, μου τον κατευθυνει στην φωλια και αρχιζω περα δωθε, δεν μου χε σηκωθει, ουτε ειχε σκληρινει, απλως ηταν λιγο τεντωμενος και πολυ ελαστικος, δεν εβγαζα ακρη.Παμε απο πισω μου λεει μετα,μου στρωνει κωλο και μου τον βαζει παλι μεσα.Κανω κι εγω εκει τα δικα μου, αρχιζω να της πιανω τον κωλο και να τον ζουλαω καπως, κατι γινεται, μια μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη.Αλλα η ψωλη στην ιδια κατασταση, δεν πρεπει να φτιαξε ιδιαιτερα, πολυ λιγο ισως και για μια στιγμη.Ερχεται παλι στο κανονικο, δεν ανεβαινεις πανω της λεω.Δεν εχω βαλει κρεμα και με πονα μου απαντα -χαχαχ σιγουρα.Ε μ αυτα και μ αυτα, τελειωσαμε και μου πε οτι δεν ειναι καλα στο μπουρδελο για πρωτη φορα.Μετα απ αυτο ημουν απογοητευμενος, ωστοσο τωρα γελαω με κατι λεπτομερειες που δεν χρειαζεται να αναφερω αλλα και γενικα με το οτι ειμαι γνησιος αποτυχημενος.ΤΗν επομενη... :)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Λοιπον παιδια, πηγα χθες στην φυλης.Το σπιτι δεν ειχε αριθμο απ εξω, και δεν ρωτησα την κοπελα πως την λενε - με τετοιες μαλακιες που εκανα, μονο το ονομα μου λειπε  :P
Παντως αυτα που θυμαμαι, ειναι οτι ειχε ενα ψιλομεγαλο σκαλι πριν μπεις και μια μπλε πορτα (κατι μας ειπες τωρα).Η τσατσα ηταν χοντρη ρωσσιδα, ξανθια.η κοπελα μαλλον ηταν απ την βουλγαρια.Ηταν 1.70κατι, σγουρο μαλλι καστανο-μαυρο μεχρι ψηλα στις πλατες.αν πηγε καποιος κατα κει χθες το απογευμα-βραδυ και καταλαβαινει σε τι αναφερομαι, ας μου πει και μενα να ξερω.Λοιποοοον, μπηκα στο δωματιο και περιμενα, αρχισα να γδυνομαι κι αραξα στην ακρη του κρεββατιου.μπαινει σε καποια φαση η κοπελα, γεια σου τι κανεις και μαλακιες καπως ναζιαρικα, κατεβαζω το μποξερ και ξαπλωνω, μου φορα το προφυλακτικο και ξεκινα.Δεν πολυενιωθα παντως με το σκουφο.Ημουν εντονα παθητικος, κοιταζα τον νιπτηρα αριστερα, σε καποια φαση μου λεει πρωτη φορα, ναι λεω, ε μου θελω να μου χεις αγχος και κατι τετοια, ενταξει της λεω.Αρχισε να παιρνει πιο εντονα στο στομα της μετα απ αυτο.Τελος παντνων.Παμε κανονικο μου λεει, ερχομαι απο πανω της, μου τον κατευθυνει στην φωλια και αρχιζω περα δωθε, δεν μου χε σηκωθει, ουτε ειχε σκληρινει, απλως ηταν λιγο τεντωμενος και πολυ ελαστικος, δεν εβγαζα ακρη.Παμε απο πισω μου λεει μετα,μου στρωνει κωλο και μου τον βαζει παλι μεσα.Κανω κι εγω εκει τα δικα μου, αρχιζω να της πιανω τον κωλο και να τον ζουλαω καπως, κατι γινεται, μια μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη.Αλλα η ψωλη στην ιδια κατασταση, δεν πρεπει να φτιαξε ιδιαιτερα, πολυ λιγο ισως και για μια στιγμη.Ερχεται παλι στο κανονικο, δεν ανεβαινεις πανω της λεω.Δεν εχω βαλει κρεμα και με πονα μου απαντα -χαχαχ σιγουρα.Ε μ αυτα και μ αυτα, τελειωσαμε και μου πε οτι δεν ειναι καλα στο μπουρδελο για πρωτη φορα.Μετα απ αυτο ημουν απογοητευμενος, ωστοσο τωρα γελαω με κατι λεπτομερειες που δεν χρειαζεται να αναφερομαι αλλα και γενικα με το οτι ειμαι γνησιος αποτυχημενος.ΤΗν επομενη... :)
Τι αποτυχημένος και μπουρμπούτσαλα? απλά δεν έκατσε... την άλλη φορά θα είναι καλύτερα. 50 γιούρο έχεις για studio?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.880
Πόντοι
12.056
Παντως αυτα που θυμαμαι, ειναι οτι ειχε ενα ψιλομεγαλο σκαλι πριν μπεις και μια μπλε πορτα (κατι μας ειπες τωρα).Διπλα ηταν ενα αλλο με τοιχος βαμμενους ανοιχτο πρασινο.Η τσατσα ηταν χοντρη ρωσσιδα, ξανθια.η κοπελα μαλλον ηταν απ την βουλγαρια.Ηταν 1.70κατι, σγουρο μαλλι καστανο-μαυρο μεχρι ψηλα στις πλατες.αν πηγε καποιος κατα κει χθες το απογευμα-βραδυ και καταλαβαινει σε τι αναφερομαι, ας μου πει και μενα να ξερω.Λοιποοοον, μπηκα στο δωματιο και περιμενα, αρχισα να γδυνομαι κι αραξα στην ακρη του κρεββατιου.μπαινει σε καποια φαση η κοπελα, γεια σου τι κανεις και μαλακιες καπως ναζιαρικα, κατεβαζω το μποξερ και ξαπλωνω, μου φορα το προφυλακτικο και ξεκινα.Δεν πολυενιωθα παντως με το σκουφο.Ημουν εντονα παθητικος, κοιταζα τον νιπτηρα αριστερα, σε καποια φαση μου λεει πρωτη φορα, ναι λεω, ε μου λεει δεν θελω να μου χεις αγχος και κατι τετοια, ενταξει της λεω.Αρχισε να παιρνει πιο εντονα στο στομα της μετα απ αυτο.Τελος παντνων.Παμε κανονικο μου λεει, ερχομαι απο πανω της, μου τον κατευθυνει στην φωλια και αρχιζω περα δωθε, δεν μου χε σηκωθει, ουτε ειχε σκληρινει, απλως ηταν λιγο τεντωμενος και πολυ ελαστικος, δεν εβγαζα ακρη.Παμε απο πισω μου λεει μετα,μου στρωνει κωλο και μου τον βαζει παλι μεσα.Κανω κι εγω εκει τα δικα μου, αρχιζω να της πιανω τον κωλο και να τον ζουλαω καπως, κατι γινεται, μια μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη.Αλλα η ψωλη στην ιδια κατασταση, δεν πρεπει να φτιαξε ιδιαιτερα, πολυ λιγο ισως και για μια στιγμη.Ερχεται παλι στο κανονικο, δεν ανεβαινεις πανω της λεω.Δεν εχω βαλει κρεμα και με πονα μου απαντα -χαχαχ σιγουρα.Ε μ αυτα και μ αυτα, τελειωσαμε και μου πε οτι δεν ειναι καλα στο μπουρδελο για πρωτη φορα.Μετα απ αυτο ημουν απογοητευμενος, ωστοσο τωρα γελαω με κατι λεπτομερειες που δεν χρειαζεται να αναφερομαι αλλα και γενικα με το οτι ειμαι γνησιος αποτυχημενος.ΤΗν επομενη... :)

Αμα σου εβαλε την καποτα χωρις να σου εχει ψιλοσηκωθει...γαμησε τα,πικραααααα... :headbang: :headbang:

Στουντιακι την αλλη φορα για να εισαι πιο χαλαρος  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως αυτα που θυμαμαι, ειναι οτι ειχε ενα ψιλομεγαλο σκαλι πριν μπεις και μια μπλε πορτα (κατι μας ειπες τωρα).Διπλα ηταν ενα αλλο με τοιχος βαμμενους ανοιχτο πρασινο.Η τσατσα ηταν χοντρη ρωσσιδα, ξανθια.η κοπελα μαλλον ηταν απ την βουλγαρια.Ηταν 1.70κατι, σγουρο μαλλι καστανο-μαυρο μεχρι ψηλα στις πλατες.αν πηγε καποιος κατα κει χθες το απογευμα-βραδυ και καταλαβαινει σε τι αναφερομαι, ας μου πει και μενα να ξερω.Λοιποοοον, μπηκα στο δωματιο και περιμενα, αρχισα να γδυνομαι κι αραξα στην ακρη του κρεββατιου.μπαινει σε καποια φαση η κοπελα, γεια σου τι κανεις και μαλακιες καπως ναζιαρικα, κατεβαζω το μποξερ και ξαπλωνω, μου φορα το προφυλακτικο και ξεκινα.Δεν πολυενιωθα παντως με το σκουφο.Ημουν εντονα παθητικος, κοιταζα τον νιπτηρα αριστερα, σε καποια φαση μου λεει πρωτη φορα, ναι λεω, ε μου λεει δεν θελω να μου χεις αγχος και κατι τετοια, ενταξει της λεω.Αρχισε να παιρνει πιο εντονα στο στομα της μετα απ αυτο.Τελος παντνων.Παμε κανονικο μου λεει, ερχομαι απο πανω της, μου τον κατευθυνει στην φωλια και αρχιζω περα δωθε, δεν μου χε σηκωθει, ουτε ειχε σκληρινει, απλως ηταν λιγο τεντωμενος και πολυ ελαστικος, δεν εβγαζα ακρη.Παμε απο πισω μου λεει μετα,μου στρωνει κωλο και μου τον βαζει παλι μεσα.Κανω κι εγω εκει τα δικα μου, αρχιζω να της πιανω τον κωλο και να τον ζουλαω καπως, κατι γινεται, μια μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη.Αλλα η ψωλη στην ιδια κατασταση, δεν πρεπει να φτιαξε ιδιαιτερα, πολυ λιγο ισως και για μια στιγμη.Ερχεται παλι στο κανονικο, δεν ανεβαινεις πανω της λεω.Δεν εχω βαλει κρεμα και με πονα μου απαντα -χαχαχ σιγουρα.Ε μ αυτα και μ αυτα, τελειωσαμε και μου πε οτι δεν ειναι καλα στο μπουρδελο για πρωτη φορα.Μετα απ αυτο ημουν απογοητευμενος, ωστοσο τωρα γελαω με κατι λεπτομερειες που δεν χρειαζεται να αναφερομαι αλλα και γενικα με το οτι ειμαι γνησιος αποτυχημενος.ΤΗν επομενη... :)

γιατι ρε μια χαρα ηταν
αξιος αξιος τυπε

OP
OP
P

prwtoprwtaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αμα σου εβαλε την καποτα χωρις να σου εχει ψιλοσηκωθει...γαμησε τα,πικραααααα... :headbang: :headbang:

Στουντιακι την αλλη φορα για να εισαι πιο χαλαρος  ;)

α ναι, μου κανε εντυπωση αυτο, περιμενα οτι θα πρεπει να σηκωθει πρωτα, αλλα οχι, κατευθειαν χωθηκε.

παντως ρε μαγκες, ηταν η περιπτωση, η γενικα δεν νιωθεις και πολλα με το σκουφο στην πιπα;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
κάπου στο 85-86 συμμαθητής μας στο λύκειο, ήθελε να πάει αλλά κόλωνε! Πήγαμε και δυο 'έμπειροι' μαζί του (τρομάρα μας!) 'σκαστοί' από ένα πάρτυ κάπου στα Πατήσια... μπαίνουμε και οι τρεις με τη ψυχή στο στόμα σε ένα 'μαγαζί' με δυο κοπέλες... μπαίνει ο 'απειρος' στη μια μπαίνω εγώ στην άλλη, ο τρίτος περίμενε στο σαλονάκι... Κατά τη διάρκεια της πράξης ακούγεται το θεϊκό από το διπλανό δωμάτιο και τον τέως 'άπειρο': γκοοοολ ρε π#$#$ μου! πέθαναν στα γέλια όλοι και φύγαμε χωρίς να ολοκληρώσουμε διότι ο μάγκας πανηγύριζε λες και η ομάδα του πήρε το Πρωταθλητριών (τότε!)...
Ακόμα το θυμόμαστε και γελάμε όταν σπάνια συναντιώμαστε!  :2funny: :2funny:
:2funny:

Έλιωσα ρε φίλε - να' σαι καλά!!!

:2funny:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
α ναι, μου κανε εντυπωση αυτο, περιμενα οτι θα πρεπει να σηκωθει πρωτα, αλλα οχι, κατευθειαν χωθηκε.

παντως ρε μαγκες, ηταν η περιπτωση, η γενικα δεν νιωθεις και πολλα με το σκουφο στην πιπα;
εξαρτάται... από την πίπα, τον σκούφο κτλ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.880
Πόντοι
12.056

Απο την μια ειναι ασφαλεια απο την αλλη χανεις σε αισθηση με το προφυλακτικο...
Για αυτο σου ειπαμε για στουντιο για να εχεις ανεση χρονου,να μην βιαζετε και κοπελα.
Να σου κανει τα κολπα τις..τα χαδακια τις..και να ξυπνηση το Θεριο...
:grin:Μετα...ας σου βαλει οτι θελει πανω...

Γαζωσε την εσυ  

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

αναλογα και με την τεχνικη της κοπελα κιολας ;) ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δεν ειναι και οτι καλυτερο

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
παντως ρε γμτ τι σου ειναι η ψυχολογια
εγω την πρωτη μου φορα με το που με αγγιξε η πουτανιτσα ημουν ετοιμος να χυσω!! :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Με τον σκουφο πρεπη να εχει καλη τεχνικη για να σε αναψη καλα,αλλα πριν σηκωθη καλα αμεσως ο σκουφος σε ριχνη ψοχολογικα

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ δεν σου χα πει πρώτη φορά μην ανησυχήσεις αν δεν τελειώσεις ή ακόμα και δεύτερη αφού είναι το άγχος και έντονη αμηχανία;Σιγά σιγά θα στρώσεις.Next time οταν σου περάσει η πρώτη κρυάδα πήγαινε σε studio.Καλύτερα θα περάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom