Λοιπον παιδια, πηγα χθες στην φυλης.Το σπιτι δεν ειχε αριθμο απ εξω, και δεν ρωτησα την κοπελα πως την λενε - με τετοιες μαλακιες που εκανα, μονο το ονομα μου λειπε
Παντως αυτα που θυμαμαι, ειναι οτι ειχε ενα ψιλομεγαλο σκαλι πριν μπεις και μια μπλε πορτα (κατι μας ειπες τωρα).Η τσατσα ηταν χοντρη ρωσσιδα, ξανθια.η κοπελα μαλλον ηταν απ την βουλγαρια.Ηταν 1.70κατι, σγουρο μαλλι καστανο-μαυρο μεχρι ψηλα στις πλατες.αν πηγε καποιος κατα κει χθες το απογευμα-βραδυ και καταλαβαινει σε τι αναφερομαι, ας μου πει και μενα να ξερω.Λοιποοοον, μπηκα στο δωματιο και περιμενα, αρχισα να γδυνομαι κι αραξα στην ακρη του κρεββατιου.μπαινει σε καποια φαση η κοπελα, γεια σου τι κανεις και μαλακιες καπως ναζιαρικα, κατεβαζω το μποξερ και ξαπλωνω, μου φορα το προφυλακτικο και ξεκινα.Δεν πολυενιωθα παντως με το σκουφο.Ημουν εντονα παθητικος, κοιταζα τον νιπτηρα αριστερα, σε καποια φαση μου λεει πρωτη φορα, ναι λεω, ε μου θελω να μου χεις αγχος και κατι τετοια, ενταξει της λεω.Αρχισε να παιρνει πιο εντονα στο στομα της μετα απ αυτο.Τελος παντνων.Παμε κανονικο μου λεει, ερχομαι απο πανω της, μου τον κατευθυνει στην φωλια και αρχιζω περα δωθε, δεν μου χε σηκωθει, ουτε ειχε σκληρινει, απλως ηταν λιγο τεντωμενος και πολυ ελαστικος, δεν εβγαζα ακρη.Παμε απο πισω μου λεει μετα,μου στρωνει κωλο και μου τον βαζει παλι μεσα.Κανω κι εγω εκει τα δικα μου, αρχιζω να της πιανω τον κωλο και να τον ζουλαω καπως, κατι γινεται, μια μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη.Αλλα η ψωλη στην ιδια κατασταση, δεν πρεπει να φτιαξε ιδιαιτερα, πολυ λιγο ισως και για μια στιγμη.Ερχεται παλι στο κανονικο, δεν ανεβαινεις πανω της λεω.Δεν εχω βαλει κρεμα και με πονα μου απαντα -χαχαχ σιγουρα.Ε μ αυτα και μ αυτα, τελειωσαμε και μου πε οτι δεν ειναι καλα στο μπουρδελο για πρωτη φορα.Μετα απ αυτο ημουν απογοητευμενος, ωστοσο τωρα γελαω με κατι λεπτομερειες που δεν χρειαζεται να αναφερομαι αλλα και γενικα με το οτι ειμαι γνησιος αποτυχημενος.ΤΗν επομενη...