Νέα

Παρθένος ψάχνει για οίκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prwtoprwtaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπον παιδια, πηγα χθες στην φυλης.Το σπιτι δεν ειχε αριθμο απ εξω, και δεν ρωτησα την κοπελα πως την λενε - με τετοιες μαλακιες που εκανα, μονο το ονομα μου λειπε  :P
Παντως αυτα που θυμαμαι, ειναι οτι ειχε ενα ψιλομεγαλο σκαλι πριν μπεις και μια μπλε πορτα (κατι μας ειπες τωρα).Διπλα ηταν ενα αλλο με τοιχος βαμμενους ανοιχτο πρασινο.Η τσατσα ηταν χοντρη ρωσσιδα, ξανθια.η κοπελα μαλλον ηταν απ την βουλγαρια.Ηταν 1.70κατι, σγουρο μαλλι καστανο-μαυρο μεχρι ψηλα στις πλατες.αν πηγε καποιος κατα κει χθες το απογευμα-βραδυ και καταλαβαινει σε τι αναφερομαι, ας μου πει και μενα να ξερω.Λοιποοοον, μπηκα στο δωματιο και περιμενα, αρχισα να γδυνομαι κι αραξα στην ακρη του κρεββατιου.μπαινει σε καποια φαση η κοπελα, γεια σου τι κανεις και μαλακιες καπως ναζιαρικα, κατεβαζω το μποξερ και ξαπλωνω, μου φορα το προφυλακτικο και ξεκινα.Δεν πολυενιωθα παντως με το σκουφο.Ημουν εντονα παθητικος, κοιταζα τον νιπτηρα αριστερα, σε καποια φαση μου λεει πρωτη φορα, ναι λεω, ε μου λεει δεν θελω να μου χεις αγχος και κατι τετοια, ενταξει της λεω.Αρχισε να παιρνει πιο εντονα στο στομα της μετα απ αυτο.Τελος παντνων.Παμε κανονικο μου λεει, ερχομαι απο πανω της, μου τον κατευθυνει στην φωλια και αρχιζω περα δωθε, δεν μου χε σηκωθει, ουτε ειχε σκληρινει, απλως ηταν λιγο τεντωμενος και πολυ ελαστικος, δεν εβγαζα ακρη.Παμε απο πισω μου λεει μετα,μου στρωνει κωλο και μου τον βαζει παλι μεσα.Κανω κι εγω εκει τα δικα μου, αρχιζω να της πιανω τον κωλο και να τον ζουλαω καπως, κατι γινεται, μια μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη.Αλλα η ψωλη στην ιδια κατασταση, δεν πρεπει να φτιαξε ιδιαιτερα, πολυ λιγο ισως και για μια στιγμη.Ερχεται παλι στο κανονικο, δεν ανεβαινεις πανω της λεω.Δεν εχω βαλει κρεμα και με πονα μου απαντα -χαχαχ σιγουρα.Ε μ αυτα και μ αυτα, τελειωσαμε και μου πε οτι δεν ειναι καλα στο μπουρδελο για πρωτη φορα.Μετα απ αυτο ημουν απογοητευμενος, ωστοσο τωρα γελαω με κατι λεπτομερειες που δεν χρειαζεται να αναφερω αλλα και γενικα με το οτι ειμαι γνησιος αποτυχημενος.ΤΗν επομενη... :)
Εύγε νέε μας
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
α ναι, μου κανε εντυπωση αυτο, περιμενα οτι θα πρεπει να σηκωθει πρωτα, αλλα οχι, κατευθειαν χωθηκε.

παντως ρε μαγκες, ηταν η περιπτωση, η γενικα δεν νιωθεις και πολλα με το σκουφο στην πιπα;
    Το βιαστικό φόρεμα καπότας σε πεσμένο πούτσο αφήνει να περάσει αέρας στη μυτούλα-κορυφή αυτής,εμποδίζοντάς τη να κινείται ενιαία (ως ένα σώμα)με τον πούτσο.Δηλαδή εμποδίζεται η φυσική κίνηση της πόσθης(πετσάκι) προς και από τη βάλανο.Ακόμα και βαθιά πίπα να σου κάνει,δύσκολα να κρατήσεις πλήρη στύση καθώς μαγκώνει το πετσάκι στην καπότα (συμπτώματα μουδιάσματος η και πόνου).Το περισσότερο κομμάτι της καπότας σπρώχνεται προς τον κορμό του πούτσου κατά το πήδημα και το μπροστινό κομμάτι καπότας τεντώνει στο πουτσοκέφαλο καταπιέζοντάς το και συρρικνώνοντάς το (κατά περίπτωση) με κίνδυνο να σπάσει η καπότα.
    Αρκετοί μέσα στην κάβλα τους δεν δίνουν σημασία και στο τέλος αναρωτιούνται:"γιατί πόνεσα όταν έχυνα;" η "γιατί δεν έχυσα;".Κάποιες κοπέλες τη βάζουν λανθασμένα σκοπίμως για να μην έχεις πλήρη στύση και να προστατεύσουν το μουνί τους,αψηφώντας τον κίνδυνο να σπάσει μπροστά που τεντώνει,βασιζόμενες στη γρήγορη αντίληψή τους επ'αυτού και σε κόβουν εγκαίρως ξενερώνοντάς σε.Οι περισσότερες από συνήθεια για εξοικονόμιση χρόνου και είναι πολλές.
    Αγόρασε καπότες,διαβάσε στο χαρτί πως μπαίνει σωστά και κάνε δοκιμές μόνος σου.Θα καταλάβεις τη σωστή αίσθηση που πρέπει να έχεις,χωρίς αέρα στην μυτούλα,με την καπότα να εισχωρεί στο αυλάκι της πόσθης και να κινείται ως ένα σώμα με την πόσθη.
    Θα συνηθίσεις έτσι την αίσθηση της καπότας και θα πάρεις μια πρόγευση (αναγωγικά βέβαια) για το πως απολαμβάνεις το σεξ με καπότα,απαιτώντας μετά από τις κοπέλες να τη βάζουν σωστά. Για να μην χαλάς τα λεφτά σου τζάμπα.Εννοείται οτι αυτές είναι οδηγίες προς "ναυτιλομένους" γενικότερα...και ο νοών νοήτω.   

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δεν εχεις αδικο. εχει τυχει να μην νιωθεις και σχεδον τιποτα αν εχει μπει λαθος το σκουφακι με αποτελεσμα τσαμπα το γαμησι. :S

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
@protoprotaris
Φιλαράκο πήγαινε τη βόλτα σου, δες τα κορίτσια, διάλεξε, κάνε τη δουλειά σου και μη κολλάς πουθενά! Φρόντισε να περάσεις εσύ καλά! Θες να πας με κολλητούς; πήγαινε! ό,τι σου βγαίνει! ο καθένας μας έχει τη δικιά του ιστορία! ό,τι σου αρέσει... βούρκος; στούντια, εσύ ό,τι θέλεις!
Και για να σου φύγει και λίγο το άγχος, άν έχεις, κάπου στο 85-86 συμμαθητής μας στο λύκειο, ήθελε να πάει αλλά κόλωνε! Πήγαμε και δυο 'έμπειροι' μαζί του (τρομάρα μας!) 'σκαστοί' από ένα πάρτυ κάπου στα Πατήσια... μπαίνουμε και οι τρεις με τη ψυχή στο στόμα σε ένα 'μαγαζί' με δυο κοπέλες... μπαίνει ο 'απειρος' στη μια μπαίνω εγώ στην άλλη, ο τρίτος περίμενε στο σαλονάκι... Κατά τη διάρκεια της πράξης ακούγεται το θεϊκό από το διπλανό δωμάτιο και τον τέως 'άπειρο': γκοοοολ ρε π#$#$ μου! πέθαναν στα γέλια όλοι και φύγαμε χωρίς να ολοκληρώσουμε διότι ο μάγκας πανηγύριζε λες και η ομάδα του πήρε το Πρωταθλητριών (τότε!)...
Ακόμα το θυμόμαστε και γελάμε όταν σπάνια συναντιώμαστε!  :2funny: :2funny:
Κολλημενος με τη μπαλα! θα μπορουσε να ειναι κ διαφημιση του ΟΠΑΠ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια εμεις στη εποχη μας πως πηγαμε μονοι μας και δεν ρωτησαμε και κανεναν.εννοειτε πως τα σημερινα παιδια ειναι πιο εξυπνα απο εμας.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ ήμουν ο πιο τυχερός φαίνεται!!Όταν η΄μουν πρωτάρης ήμουν μόνος και πολύ φοβισμένος με όσα λέγαν στου Τριανταφυλλόπουλου και στον Βασιλόπουλο τότες για μαφία στα Μπουρδέλα,έγκλημα κτλ.Και περπατούσα σε όλη τη Φυλής και δίσταζα να μπω.Δεν μπήκα και κατηφόρισα προς Αχαρνών να φύγω.Καθώς περπατούσα Αχαρνών είδα το μπουρδέλο στη Διδίμου 20,κοντά στο δρόμο οπότε σκέφτηκα δεν είναι εύκολο να γίνει σκηνικό και μπήκα.και ήταν η Άντζελα μαι από τις καλύτερες πουτάνες όλων των εποχών!!!Στο διάστημα 2001-2004 η γυναίκα έδινε ρεσιτάλ!!!Ποιος παλιος δεν θυμάται την γκομενάρα την Άντζελα και ποιος δεν θυμάται τι δυναμίτης ήταν στο κρεβάτι!!!!Πρώτη μου φορά με την Άντζελα και τα μαθα όλα!!Ένιωσα άντρας!!!!!

OP
OP
P

prwtoprwtaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ για τα σχόλια παίδες και για τις σημαντικές πληροφορίες τον jockerx

ξέρει κανείς αν υπάρχει στο net η εκπομπή που προαναφέρθηκε απ' την ζούγκλα;Γένικα αν γνωρίζετε για τέτοιου είδους ντοκυμαντέρ-εκπομπές πείτε μου τίποτα.Έχω δει από πρωταγωνιστές και Sex slaves.

Επισκέπτης
Γεια σας παιδια.Παρακολουθω την σελιδα εδω κι 1 μηνα, κυριως τις κριτικες.θελω να παω σε καποιο μπουρδελο (οχι στουντιο, δεν βγαινω τωρα) αλλα εχω μπερδευτει, εκει που λεω οτι αυτη απ οτι λενε ειναι καλη για να παω, βλεπω απο αλλους παραπονα ή ειναι πολυ εξαλλη για πρωταρη η δεν γραφει κανεις τι ωρα δουλευει κι ανησυχω μην πεσω σε αλλη.Παιδια, μια βοηθεια, μια αποψη για οικο και κοπελα. :helpplea:

Υ.Σ.:εχω κλεισει τα 18
μολις τορα ειδα το θρεντ καθος ελειπα μια βδομαδα και μολισ πριν 2 μερες γιρισα απο τιν ομορφι πολονια! :'( :'( :'(

χαιρετο λοιπον το νεοσιλεκτο χιστι στι μεγαλι τον χιστιδον σχολι! :rockon:
καλοσορισες καταρχασ στιν πορνιαρικι παρεα μας!
σου ευχομαι να πιτσιλας ακαταπαυστα ολα τα ξεβρακοκεφαλα πορνιδια τισ μπουρδελιαρας αθινασ.
οσο για το θεμα σου θα προτεινα τιν εξις πορνοστρατιγικι...

καταρχιν θα πρεπει προτα να εξικιοθεις με το γινεκιο σομα.
για να γινο πιο κατανοιτοσ.....θα ιταν μια καλι ιδεα να αρχισεισ σταδιακα τιν μιησι σου στο κοσμο τισ ιδονισ.διλαδι να αρχισεισ με κανα στριπ σοου.να χουφτοσεις κανα πορνιδιο,να σου πιασει τι πουτσουλα,να στιν φραπεδιασει λιγακι....να βγαλεισ τα προτα σου φλοκια τσιρτσιναμπα μου!!τα ξεροχιμενα προτοφλοκια...light πραματα μορε.

σαν δευτερο σταδιο θα σου προτινα να μιηθεισ στο βαπτισμα του πιροσ σε κανα στουντιακι!
οχι μπουρδελακι.....
και σε καπιο δοκιμασμενο πορνιδιο...εχουν γραφτει αφθονες πορνοκριτικεσ για τισ ιερειες στους ναους τισ ιδονις.
αυτα.....
κανε τιν πορνοτσαρκα σου και ασε τιν καυλα να σε οδιγισει σινεμπουρδελιαρι! :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
MEGA - RESPECT στον άρχοντα pitsilisti! άκουσέ τον μγάλε και θα πάνε όλα μια χαρά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom