Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Και πως θα σπασει ρε φιλε?Γίνεται φίλε, ναι. Το έχω ζήσει και το ξέρω, δεν υποθέτω.
Για πες την εμπειρία σου
Και πως θα σπασει ρε φιλε?Γίνεται φίλε, ναι. Το έχω ζήσει και το ξέρω, δεν υποθέτω.
Μπορεί να έχει ήδη σπάσει αλλά να είναι πολύ λεπτός εκ κατασκευής και να μην ματώνει.Και πως θα σπασει ρε φιλε?
Για πες την εμπειρία σου
To λεω με την υποψια μηπως δεν ειναι παρθένα?Μπορεί να έχει ήδη σπάσει αλλά να είναι πολύ λεπτός εκ κατασκευής και να μην ματώνει.
Μπορεί να έχει κάποιο γυναικολογικό θέμαTo λεω με την υποψια μηπως δεν ειναι παρθένα?
Αλλα γιατι πονα τόσο?
Και αιμα δεν ειδα και δυο δαχττλα και το πουτσοκεφαλο και να μη σπαει?
Εκει παει το μυαλο μουΜπορεί να έχει κάποιο γυναικολογικό θέμα
Δν ειναι βεβαιο οτι θα σπασει με την πρωτη.To λεω με την υποψια μηπως δεν ειναι παρθένα?
Αλλα γιατι πονα τόσο?
οταν βγαλει ,να βγεις στο μπαλκονι με το σεντονι τυπεTo λεω με την υποψια μηπως δεν ειναι παρθένα?
Αλλα γιατι πονα τόσο?
Οχι υγρη ηταν φουλ μεχρι και λιπαντικό εβαλα,αλλα πόναγε πολυ.Δν ειναι βεβαιο οτι θα σπασει με την πρωτη.
Μπορει να ψιλοσκιστηκε.
Οσο για το αιμα και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγαλει.
Μπορει να βγαλει σταγονες και να μν το καταλαβατε!!
Ποναει μαλλον γιατι ειναι στενη ή στεγνη!
Εκει παει το μυαλο μου
Τοσο πονο δεν παίζει
Στο εγραψα και πανω.Οχι υγρη ηταν φουλ μεχρι και λιπαντικό εβαλα,αλλα πόναγε πολυ.
Ενω μπηκαν τα δυο δαχτυλα μετα με το εχωσα πουτσοκεφαλο αλλα αδυνατο να με αφησει να εισχώρησω απο το πονο
To λεω με την υποψια μηπως δεν ειναι παρθένα?
Αλλα γιατι πονα τόσο?
Για τους πονους μπορει να ειναι στενη η κοπελα.Να βάλλεις λιπαντικό λάδι όχι gel στεγνώνει γρήγορα ... οπωσδήποτε και να πάρει Nurofen
Θέλει σιγά σιγά και τρυφερότηταΓια τους πονους μπορει να ειναι στενη η κοπελα.
Παντα!Θέλει σιγά σιγά και τρυφερότητα
20 ετωνΘέλει σιγά σιγα ....
Πόσο έτων είναι η κοπέλα αν επιτρέπεται ...
Μν αγχωνεστε.!!!!!20 ετων
μια χαρα !! εσύ πόσο ?20 ετων
Μήπως μπήκε από κωλο κ δεν το κατάλαβαν? Παρθένα κ η άλλη θα σκέφτηκε ότι μάλλον έτσι γίνεται το σεξΠαντα!
Και που να παει ο φιλος και για πρωκτικο!!!!
Στα επειγοντα τον βλεπω.
Ενταξει αμα εισαι πιτσιρικας και δν ξερεις ειναι περιεργα.Μήπως μπήκε από κωλο κ δεν το κατάλαβαν? Παρθένα κ η άλλη θα σκέφτηκε ότι μάλλον έτσι γίνεται το σεξ