Νέα

Πάρνηθα ...ΤΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γινόμαστε Εθελοντές Πυροσβέστες!

Αν θέλουμε τα παιδιά μας να βρούν ό,τι έκαψαν οι αλήτες.

Οσον αφορά σε μια πιο δυναμική προσέγγιση που θα διασφαλίσει την προστασια των ήδη καμμένων, usb2.0, Krotalias, POLYATAKTOS χαίρομαι πολύ που μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις.

Προφανώς δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.

LITTLEPRINCE

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτους που καινε τα δαση πρεπει
να τους γδαρουμε και να τους ξεκοιλιασουμε και να τους κρεμασουμε απο τα αντερα τους ζωντανους και αυτους και τους φιλους τους και τις οικογενειες τους απο ενα δεντρο και να τους βαλουμε φωτια και να τους βλεπουμε να καιγονται ζωντανοι. Οποιοι κιαν ειαναι αυτοι!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
είπεν ο πολυδωράκος..

"νομίζετε ότι αντέχει η εθνική οικονομία το έξοδο της δασοπροστασίας που ζητά η αντιπολίτευση?"

no fucking comment..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Επισκέπτης
μας εκανες τη καρδια περιβολι :'( :'( :'(
για μενα η καταστροφη των δασων ειναι απο τα χειροτερα εγκληματα :( :( :(

Eγώ σας την έκανε περιβόλι? ʼλλοι φροντίσανε!!! Εξάλλου, μιας και το είπες, τελικά μάλλον την καρδιά μας θα πρέπει να κάνουμε περιβόλι να έχει λίγο πράσινο για να μπορούμε να αναπνέουμε...

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
το θέμα μου δεν είναι πολίτικό, ούτε ποιός και τί έκανε και ποιός το κάνει καλύτερα απ'τον άλλο..

το post μου αποτελούσε μια σαφή επίθεση κατά του κυρίου "κάνω αγγαρεία".. δηλώσεις τέτοιες λοιπόν όπως η προαναφερθείσα προκαλούν το λαϊκό αίσθημα..
νομίζω?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
είπεν ο πολυδωράκος..

"νομίζετε ότι αντέχει η εθνική οικονομία το έξοδο της δασοπροστασίας που ζητά η αντιπολίτευση?"

no fucking comment..

Ελα ρε συ, ποιος δίνει σημασία σε κάποιον αποτυχημένο;

Ουτως ή άλλως οι μέρες του σαν υπουργός είναι μετρημένες

Εδω άλλοι θα αποφασίσουνε όχι ο κύριος "σχετική επιτυχία"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα ολα αυτα....καμια αναδασωση θα γινει να λαβουμε και μερος? ή θα τα αφησουμε ολα να γινουν οικοπεδακια?

Επισκέπτης
το θέμα μου δεν είναι πολίτικό, ούτε ποιός και τί έκανε και ποιός το κάνει καλύτερα απ'τον άλλο..

το post μου αποτελούσε μια σαφή επίθεση κατά του κυρίου "κάνω αγγαρεία".. δηλώσεις τέτοιες λοιπόν όπως η προαναφερθείσα προκαλούν το λαϊκό αίσθημα..
νομίζω?

Ανέκαθεν δηλώσεις προκαλούσαν το λαϊκό αίσθημα. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω αντίδραση. Ακόμη κι από σένα που θέτεις αυτό το ερώτημα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Eγώ σας την έκανε περιβόλι? ʼλλοι φροντίσανε!!! Εξάλλου, μιας και το είπες, τελικά μάλλον την καρδιά μας θα πρέπει να κάνουμε περιβόλι να έχει λίγο πράσινο για να μπορούμε να αναπνέουμε...
το ξερω.. βλεπω συνεχως ειδησεις για το θεμα αυτο... κ νιωθω λες κ εχω πραγματικο πενθος... οπως κ οι πιο πολλοι φανταζομαι :(
η αθηνα μ αρεσε παρα πολυ οσες φορες ηρθα.. αλλα πλεον αναρωτιεμαι πως θα ζειτε μετα την παρνηθα.. ηρθε το τελος της πολης σας νομιζω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι... ασε...  εκει κ αν μαυρισε η καρδια μας :(
απο καλωδια της αντιστοιχης δεη μας (αηκ)...
κ δεν εμεινε τπτ εκει που υπηρξε φωτια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ηρθε το τελος της πολης.....ευκαιρια να ξεκουβαλλαμε σιγα σιγα και να πηγαινουμε παλι στα χωρια....ουτως η αλλως πολλοι ειχαμε μαζευτει στην αθηνα.....εγω παντως θα το σκεφτω παρα μα παρα πολυ σοβαρα το να φερω παιδια στον κοσμο σε αυτην εδω την πολη.......μαλλον θα μετακομισω πρωτα οχι απαραιτητα εκτος νομου αλλου σιγουρα εκτος οριων αθηνων....τιποτα Μεσογεια Ραφηνες κτλ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επειδή όμως εμείς θέλουμε να μείνουμε στην αθήνα

Επειδή το να φύγεις αποτελεί παθητική επιλογή

Επειδή η αλητεία δεν πάει άλλο

Επειδή θα πρέπει να αποδωθεί δικαιοσύνη - με όποιο τρόπο

Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Λίγοι αλλα καλοί. Και αποφασισμένοι

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι η Αθηνα θελει γκρεμισμα και χτισιμο απο την αρχη. Και η ρυμοτομια της ειναι αθλια!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ηρθε το τελος της πολης.....ευκαιρια να ξεκουβαλλαμε σιγα σιγα και να πηγαινουμε παλι στα χωρια....ουτως η αλλως πολλοι ειχαμε μαζευτει στην αθηνα.....εγω παντως [size=12pt]θα το σκεφτω παρα μα παρα πολυ σοβαρα το να φερω παιδια στον κοσμο σε αυτην εδω την πολη..[/size].....μαλλον θα μετακομισω πρωτα οχι απαραιτητα εκτος νομου αλλου σιγουρα εκτος οριων αθηνων....τιποτα Μεσογεια Ραφηνες κτλ....

Πρέπει πρώτα να βρεθεί κάποιος να τα φέρετε μαζί :grin: :grin: :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μόλις είδα μια φωτογραφία στην οποία ο Βύρων Πολύδωρας δέχεται τα συγχαρητήρια του Πρ. Παυλόπουλου χθες στη Βουλή, για τη συμβολή του στη σωτηρία της Πάρνηθας.

Και απο εμένα θερμά συγχαρητήρια - πάντα τέτοια. Ειμαι πολύ ευτυχισμένος που έχουμε τέτοιους λεβέντες να μας κυβερνάνε.

Είναι πλεον βέβαιο ότι ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί την πικρία και την τσαντίλα του κόσμου. Ας τους απαλλάξουμε απο τη μιζέρια τους μαυρίζοντάς τους.

Εκτός αν έχουν συμφέροντα στους συνεταιρισμούς που θα "αξιοποιήσουν" τα καμμένα. Στην περίπτωση αυτή, θα μαυρίσουν και πάλι - απλά θα είναι για άλλο λόγο

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω αντίδραση.

κακώς θεωρούμε σωστή ως μόνη αντίδραση τις δράσεις που λαμβάνουν ή θα λάβουν χώρα τώρα που το πράγμα ακόμα βράζει..
Διαδηλώσεις, πορείες κλπ. καλά είναι αλλά σε βάθος χρόνου ξεφτίζουν και ξεχνιούνται.

η προσωπική μου αντίδραση είναι η προσοχή των πράξεών μου. αυτές άλλωστε μόνο μπορώ να ελέγξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom