Νέα

Πάρνηθα ...ΤΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κακώς θεωρούμε σωστή ως μόνη αντίδραση τις δράσεις που λαμβάνουν ή θα λάβουν χώρα τώρα που το πράγμα ακόμα βράζει..
Διαδηλώσεις, πορείες κλπ. καλά είναι αλλά σε βάθος χρόνου ξεφτίζουν και ξεχνιούνται.

η προσωπική μου αντίδραση είναι η προσοχή των πράξεών μου. αυτές άλλωστε μόνο μπορώ να ελέγξω.

Όχι, εγώ δεν εννοώ αντίδραση το να κατέβουμε στους δρόμους και μαλακίες τέτοιες... ο άλλος τι φταίει που θέλει να πάει στην δουλειά του! Εννοώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντίδραση. Αλλά έχουμε ακόμα δικομματισμό.

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
το πας (ορθά βέβαια) πολύ βαθιά το πράγμα..
εννοείται ότι το νομοθετικό πλαίσιο άπτεται του πολιτικού σκηνικού της χώρας..
το ίδιο αυτό πλαίσιο που αφήνει ατιμώρητους τους 'ημέτερους' και τους ηγούντες κάθε φορά.

τί προτείνεις λοιπόν ως πραγματική αντίδραση?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Εγώ έχω ένα fucking comment: Γιατί δεν το έκανε το ΠΑΣΟΚ επί 20ετίας?

Αγαπητέ συνάδελφε, επίτρεψε μου να παρατηρήσω ότι έκανε τον Φούρλα αρχηγό της Πυροσβεστικής (και μάγκα, συνάμα), παρ' ότι δεν ήταν του "κλίματος", γιατί, μετά από χρόνια ασυνεννοησίας στη δασοπυρόσβεση, έπρεπε να μπει μια τάξη και αξιοκρατία. Αποτέλεσμα ήταν, για κάποια χρόνια, να σημειωθεί ύφεση στις δασικές απώλειες από πυρκαγιά.

Τι έγινε μετά; Χαλκιδική πέρσι και τα κατορθώματα της προηγούμενης εβδομάδας.

... και μακριά από εμένα κομματικές σπέκουλες, ειδικά με τέτοια (κυιρολεκτικά πανανθρώπινα) θέματα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρέπει πρώτα να βρεθεί κάποιος να τα φέρετε μαζί :grin: :grin: :grin:

ε ναι ρε παιδι μου το λεω λαμβανοντας υποψην οτι θα βρεθει ο ηρωας και δε θα λεει το παιδι μου "μπαμπα" καθε σωληνα που θα βλεπει μπροστα του :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι αντιδράσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα είναι όχι απλά ευπρόσδεκτες αλλα επιβεβλημένες.

Και στους δρόμους θα κατεβούμε. Μερικοί βέβαια κατεβαίνουν μόνο για να πανηγυρίσουν τη νίκη του κομματός τους αλλα θα ήταν ευχάριστο αν ξεβολεύονταν για το θέμα αυτό.

Το κατέβασμα στους δρόμους είναι μια μορφή αντίδρασης.  Και υπάρχουν και άλλες. Μεταξύ των οποίων είναι και η ψήφος. Ντάξει, καλή και η ψήφος αλλα χρειάζεται και κάτι πιο δυναμικό, πιο δυνατό επικοινωνιακά, που να μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σαν εικόνα εκτός ελλάδος. Και δεν εννοώ μόνο τις πορείες στους δρόμους.

Εδώ θα κριθούμε όσοι ενδιαφερόμαστε σε βάθος χρόνου. Γιατί είμαι σίγουρος ότι ο βύρωνας και οι λοιποί φιλοι του πιστεύουν οτι ο λαουτζίκος θα έχει ξεχάσει σε 2-3 χρόνια.

Θα δούμε.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ο δικομματισμός συντηρείται γιατί όλα τα κόμματα είναι σκατά και ισχύει η παροιμία:
«Μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμός»

Τι να ψηφίσεις ?

ΚΚΕ ? Πρόκειται για γραφικούς, αποτυχημένους στην πράξη (Βλέπε όσα κράτη υιοθέτησαν τον κομμουνισμό που κατέληξαν) εκτός τόπου, χρόνου και αίσθησης.

ΣΥΝ ? Τα ίδια με ΚΚΕ στο τετράγωνο.

ΛΑΟΣ ? Δεν θα πω για φασίστες κτλ. Θα πω μόνο ένα πράγμα: Στις ευρωεκλογές ο Καρατζαφέρης παρακαλούσε να βγει το κόμμα του για να ρεφάρει επιτέλους τα έξοδα που έχει κάνει τόσα χρόνια για προεκλογικούς αγώνες ! Τα λόγια είναι περιττά για το πόσο νοιάζεται ο άνθρωπος για το κοινό συμφέρον...

Οπότε τι μένει ??

ΠΑΣΟΚ / ΝΔ.
Εδώ όμως ισχύει το "πάρε τον έναν χτύπα τον άλλον". Από το κακό στο χειρότερο !!!
Είναι όμως λιγότερο άθλιοι από τους προηγούμενους και αυτό εκμεταλλεύονται !
Το που έχουν φτάσει όμως την Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Μοναδική λύση για μένα είναι να ψηφίσουμε μεν τα κόμματα που μας εκφράζουν (μιλάω για όσους επιλέξουν τον δικομματισμό), αλλά να μαυρίσουμε όλα τα γνωστά στελέχη τους.

Πολύδωρας, Παυλόπουλος, Βουλγαράκης, Ντόρα, Βαρβιστιώτης, Αλογοσκούφης κτλ. κτλ. πριν τους σταυρώσετε θυμηθείτε τις ζαρντινιέρες που δέρνουν, την καμένη Πάρνηθα, τους νταήδες μπάτσους, τους διορισμούς από την πίσω πόρτα, τους δικαστικούς, τα ομόλογα κτλ. κτλ. (η λίστα είναι ατελείωτη). Ομοίως και για τα βόδια του ΠΑΣΟΚ.

Μαύρο στα στελέχη !

Σταυρώστε τους άσχετους. Όλη η βουλή να γεμίσει με τον Θεοχάρη, την Σελήνη, την Κουντουρά, μπασκετμπολίστες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα. Ψηφίστε και κανα Λεβέντη, Σπύρο Ρέβη (προχθές έλεγε ότι θα είναι αρχηγός κόμματος με θέμα τον έρωτα... :boobies:), ξεφτιλίστε τους !!

ʼμα απο την μία τους κράζουμε και απο την άλλη βγάζουμε πρώτο σε σταυρούς τον Πολύδωρα και τον Αλογοσκούφη καλά μας κάνουν. Αυτό λέγεται BDSM !!

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αγπητοί,
και στα δυο κόμματα υπάρχουν πολύ αξιόλογα στελέχη που δυστυχώς "εξαφανίζονται" κάτω από τη δύναμη των μεγαλοστελεχών, τα οποία είτε διαθέτουν άπειρους οικονομικούς πόρους για να κάνουν προεκλιγικής εκστρατεία είτε έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και έτσι προβάλλονται συνεχώς από τα ΜΜΕ.
Ας δοθεί επιτέλους έμφαση και στη νέα γενιά. Μπορεί να λέμε τα χειρότερα (ή τα καλύτερα) για το Σαρκοζί αλλά έβαλε υπουργούς ηλικίας 30-40.
Μέχρι πότε θα επιμένουμε στα ραμολιμέντα ή στους ανεπάγγελτους γόνους?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μια πολύ συνοπτική προσέγγιση του τι μας περιμένει:
-Εξαφάνιση του φυσικού φίλτρου του δάσους ενάντια στους βιομηχανικούς ρύπους.
-Οι θερμές αέριες μάζες θα γίνουν θερμότερες και οι ψυχρές ψυχρότερες.Αυτό σημαίνει +3,4 βαθμούς το καλοκαίρι πάνω αλλά και -3,4 το χειμώνα κάτω.
-Eξαφανίστηκε το μαύρο έλατο και είναι αδύνατη η αναγέννησή του.
-Αύξηση των ρύπων της Αθήνας από τη συνεχή λειτουργία των κλιματιστικάων και φυσικά αύξηση των λογαριασμών της ΔΕΗ ,αλλά και αυξημένος κίνδυνος Γενικού Μπλακ άουτ.
-Αύξηση των κρουσμάτων άσθματος,αλλεργιών,λόγω των αιωρούμενων σωματιδίων.
-Mείωση του Υδροφόρου ορίζοντα και λιογότερη εισροή νερού στους ταμιευτήρες,άρα και αύξηση των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ.
-Αύξηση του Νέφους και περιορισμός της Αύρας των Θρακομακεδόνων,άρα και μηδαμινή ανακύκλωση του αέρα που αναπνέουμε.
Τι μας απομένει?
-Aναδάσωση της Πάρνηθας με Πεύκα και συνάμα αλλοίωση του προσώπου του Δρυμού
-24ωρες βάρδιες σε Υμηττό -Πεντέλη μπας και πάρουμε παράταση στην ήδη καταδικασμένη ζωή στην Αθήνα
- Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ,ανεξάρτητα από τα ψυχολογικά προβλήματα(sic)που αντιμετωπίζουν.
                                         ΦΙΛΙΚΑ, KALIS

65090491rs2.jpg

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγπητοί,
και στα δυο κόμματα υπάρχουν πολύ αξιόλογα στελέχη που δυστυχώς "εξαφανίζονται" κάτω από τη δύναμη των μεγαλοστελεχών, τα οποία είτε διαθέτουν άπειρους οικονομικούς πόρους για να κάνουν προεκλιγικής εκστρατεία είτε έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και έτσι προβάλλονται συνεχώς από τα ΜΜΕ.
Ας δοθεί επιτέλους έμφαση και στη νέα γενιά. Μπορεί να λέμε τα χειρότερα (ή τα καλύτερα) για το Σαρκοζί αλλά έβαλε υπουργούς ηλικίας 30-40.
[size=12pt]Μέχρι πότε θα επιμένουμε στα ραμολιμέντα ή στους ανεπάγγελτους γόνους?
[/size]

Απ' ό,τι φαίνεται, για πάντα...Φαίνεται πως κρατάνε με διαφόρους τρόπους την πλειοψηφία του κοσμάκη από τ' αρχίδια... :idiot:

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Απ' ό,τι φαίνεται, για πάντα...Φαίνεται πως κρατάνε με διαφόρους τρόπους την πλειοψηφία του κοσμάκη από τ' αρχίδια... :idiot:
6.000 υποψήφιοι ταβλαδόροι... ουπς με συγχωρείτε αγροφύλακες... αντε πάλι λάθος έκανα οικολογικοί αστυνόμοι ήθελα να πω. Ούτε το τέξας δεν έχει τόσους rangers :)
250.000 εγκλωβισμένοι.... ε, τι θα γίνει σήμερα, συβασιούχοι ήθελα να πω.
Αυτή είναι η μια όψη.
Η άλλη όψη είναι 100.000 στρέμματα δάσους καμένα σε 3 μέρες.Καμία παραλία στην Αττική καθαρή για κολύμβηση. Ελάχιστο ποσοστό ανακύκλωσης. Κάθε βράδυ να βρωμοκοπάει ο Πειραιάς και όλη η ζώνη γύρω από την Ψυτάλεια. Χιλιάδες ανεξέλεκτες χωματερές παντού και μερικές δεκάδες "κάτοικοι" που αντιδρούν στη δημιουργία ΧΥΤΑ (χώρος υγειονομικής ταφής απορριμάτων) με προδιαγραφές ΕΕ.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παραξενο... αλλα το Σαββατο τρωγαμε σε ενα ταβερνακι το οποιο ειχε στο μενου εξωφυλλα απο απο παλιες εφημεριδες. Ετος 1951, τα  ιδια σχεδον ονοματα πολιτικων, η ιδια ξυλινη γλωσσα  με μονη διαφορα την καθαρευουσα,  ουσιαστικα ο ιδιος εμπαιγμος.   
Το δασος καηκε και δεν προκειται να ξανα υπαρξει. Ολα τα περι αναδασωσης που ακουγονται απο τους πολιτικους δεν ειναι τιποτα αλλο παρα συνηθισμενες παρλαπιπες. Καποιοι ειχαν αναλαβει να προσταψουν αυτο το δασος για λογαριασμο του συνολου. Δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους και δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ καριολης που να αναλαβει τις ευθυνες του. Ουτε ενας, ως συνηθως...

Ειμαι απαισιοδοξος, διοτι ο Ελληνας δεν ειχε και δεν θα αποκτησει οικολογικη συνειδηση. Πιστευω οτι δεν ειναι στον χαρακτηρα του. Η παιδεια και ο τροπος ζωης του δεν βοηθουν εξισου.  «Οικολογος» εστι  γραφικος στις μερες μας. Ειναι απλυτος, εχει τριχες παντου και ολο με τους ερανους για τις φωκιες και τις χελωνες ασχολειται. Ετσι τους χαρακτηριζουν, στις μερες  μας, αυτοι που αλλαζουν καθε τοσο τα φιλτρα των κλιματιστικων τους για να βελτιωσουν την ποιοτητα του αερα που εισπεουν.
Εμεις οι Ελληνες γαμαμε καθημερινα τη φυση. Ψαρευουμε με τρατες και αποψιλωνουμε το βυθο για να ζησουμε εμεις και τα παιδια μας, αφαιρουμε τους καταλυτες των αυτοκινητων μας και τους πεταμε στα σκουπιδια μας για προσθεσουμε ιπποδυναμη,  δεν εχουμε ιδεα για το πως πρεπει να χρησιμοποιουμε τα οικιακα καθαριστικα και πολλα πολλα αλλα....

Η Παρνηθα μια μερα θα κατοικηθει. Αυτο ειναι βεβαιο. Ισως απο προσφυγες των παραλιακων περιοχων.  Διοτι καποια μερα οι ανθρωποι θα παρουν τα βουνα. Οχι να προσθεσουν κατι στο κοινωνικο τους στατους, αλλα απλα για να επιβιωσουν.   

Το εγκλημα της Παρνηθας, δεν ειναι παρα μονο μια ακομα πραξη βιασμου του περιβαλλοντος. Απλα απ΄οτι φαινεται θα εχει ποιο αμεσες συνεπιες για ενα μεγαλο αριθμο κατοικων  της Αθηνας. Και οπως προενεφερα σε ενα προηγουμενο ποστ μου, δεν σκοπευω να παραμεινω για πολυ ακομα κατοικος της.
Διαφωνω με τον Enforcer οτι το να φυγει καποιος αποτελει παθητικη επιλογη.     

P.S. φυσικα 8/7 θα ειμαι και εγω εκει.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
''...όταν άρχισαν οι βίλες και οι ιδιοκτήτες τους στην Πάρνηθα να  λαμπαδιάζουν και να μυρίζει μπάρμπεκιου το καμμένο χοιρινό κρέας τους...''
...κι όταν οι αρπαχτές μιας ζωής σιχαμένης πήγανε στράφι.

εύχομαι ολόψυχα να παιχτεί το σενάριο και να πάρει η μπάλα και μερικούς πυροσβέστες-δασοφύλακες ταβλαδόρους για παραδειγματισμό, έτσι ώστε οι υπόλοιποι όταν βλέπουν φωτιά να σταματάνε να τα ματώνουν και να πιάνουν ένα γαμημένο κλαδί και να προσπαθούν τουλάχιστον να μην την αφήσουν να επεκταθεί. Κι αφού την φροντίσουν να βάλουν πολύ βαθιά στον πάτο των υπουργών και των ευθυνόφοβων καριόληδων αρχοντοχωριατόπαιδων τα κλαδάκια αυτά.

sodomizer-pistonizer.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
επειδη  ειμαι πυροσβσεστης να σας πω οτι ειναι απαραδεκτο με 5-6 μποφορ αερα να μην μπορεις να ελεγξεις μια φωτια μεσα στη αττικη οπου βρισκεται μεγαλη πυροσβεστικη και γενικα κρατικη μηχανη επι ολοκληρο 24ορο
Ο Καραμανλης την εκαψε την Παρνηθα , αλλα σταρχιδια του κιολας , μετα απο 2 χρονια θα το εχουνε ξεχασει.
Εχω παει 5-6 φορες και εχω περπατησει μεσα στα μονοπατια της Παρνηθας , χανομενοσ τελειως μεσα σε ελατα μακρυα απο δρομους και ετσι ξερω τι ζημια εγινε

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ας είναι καλά τα αποσυμφορητικά και οι κατασκευαστές αντισφυξιογόνων...
big business s coming

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γινόμαστε Εθελοντές Πυροσβέστες!

Αν θέλουμε τα παιδιά μας να βρούν ό,τι έκαψαν οι αλήτες.

Οσον αφορά σε μια πιο δυναμική προσέγγιση που θα διασφαλίσει την προστασια των ήδη καμμένων, usb2.0, Krotalias, POLYATAKTOS χαίρομαι πολύ που μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις.

Προφανώς δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.

Σαφως και δεν θα κατσουμε , φιλε enforcer..Μενω διπλα σχεδον στο βουνο(...οχι σε καταπατημενα!!!) και εχω μια παρα πολυ καλη θεα του τι γινεται εκει επανω, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
επειδη  ειμαι πυροσβσεστης να σας πω ................
Ο Καραμανλης την εκαψε την Παρνηθα , αλλα σταρχιδια του κιολας

Ρε παιδια φανταζομαι οτι το 70% απο εδω εχουν παει φανταροι. Δηλαδη ξερετε πως λειτουργει το Δημόσιο. Καποιοι βαζουν βυσμα και εξαφανίζονται. Αν δεν εχεις βυσμα και χωθεις ψαχνεις ενα τροπο να ξεμπλεξεις! Πχ  αν σε χωσουν πυρασφαλεια και πεις "ΑΑΑΑ τι ωραια να προσφερω τις υπηρεσιες μου για την οικολογια" θα φας κανα 15μερο εμπλοκη πυρασφαλεια και οι αλλοι θα βγαινουν κανονικα.

Ασκησεις κανατε στο στρατο????

Εγω σε μια πήγα (να πατησω 1 κουμπι στην Ανδραβίδα) και οσο καναμε οι σμηνιτες οτι μας κατεβαινε μια χαρα πηγαιναμε. Με το που αρχισαν οι "φωστηρες" οι μονιμοι να δίνουν οδηγίες πεφταμε ο ενας πάνω στο άλλον!

Εγω ρωταω ποιος Καραμανλης και κοτσανες ΕΝΑ δασος απεμεινε κανανε  ΜΙΑ ασκηση κατασβεσης πυρκαγιας στην Παρνηθα. Στους ολυμπιακους ρε πουστη δεν γινοταν να πιασει η φωτια να ρεζιλευτουμε. ΤΥΧΑΙΑ δεν επιασε φωτια ή χωσανε ακομα και τα βυσματα με καρανη παλασκες μεσα στα δαση???

Και ρωταω πως ειναι πιθανοτερο να προσληθφεις στην Πυροσβεστικη ως γαλαζιος, πρασινος, κοκκινος ,φουξια  ή αν δηλωσεις πως ειναι ονειρο ζωης να σωζεις δάση και ανθρωπους??????

Και τελος ΠΟΙΟΣ θα διεθυνει τις ανεκπαιδευτες Πυροσβεστικες δυναμεις
ενας ακομα πιο ανεκπαιδευτος και ασχετος αξιωματικος που και τη φωτια δεν θα σβησει αλα θα στελει και στις φλόγες κανα δυο πυροσβεστες και κανα εθελοντη!!!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σαφως και δεν θα κατσουμε , φιλε enforcer..Μενω διπλα σχεδον στο βουνο(...οχι σε καταπατημενα!!!) και εχω μια παρα πολυ καλη θεα του τι γινεται εκει επανω, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

Φίλε πολύ άτακτε χαίρομαι παρα πολύ για όσα γράφεις

Πρέπει να σου πω ότι συμμερίζομαι τις απόψεις σου

Στη διάθεσή σου για άμεσες ενέργειες

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
θα τους εκπαιδεύσει ο μπακάλης της γειτονιάς που γίνεται τριπλοθεσίτης στο Δημόσιο μόλις ο κωλοχωριάτης σκατογλύφτης βουλευτής μπατζανάκης του σαλιώσει τον κώλο του υπουργού και υποσχεθεί άλλο ένα - - ->

- - -> κομματο-ντογκυ

Polyataktos φωτογραφίες τους επισκέπτες.

Πόσο θα κοστίσει η κούρσα πρόκληση της προεκλογικής όλων των εμπλεκομενων;
Μήπως θα έφταναν τα χαρτιά για αντικατάσταση μιας χαλασμένης αντλίας σε πυροσβεστικό;
Μήπως θα έφταναν τα χαρτιά για μερικούς παραπάνω μισθούς σε πυροσβέστες;
Λέω τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom