Νέα

Παρατηρητήριο τιμών (Τέστ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Nαι σίγουρα υπάρχουν καρτέλ,φταίνε πολλοί αλλά εμείς τι κάνουμε τόσα χρόνια?
Μας έχει φάει το ωχ μωρέ τώρα ασχολείσαι και συ.....
Οι ευρωπαίοι όταν πάνε σουπερμαρκετ έχουν εδώ και δεκαετίες λίστα με τα απαραίτητα και δεν παρεκκλίνουν. Συγκρίνουν τιμές,ψωνίζουν αυτό που θεωρούν σωστό και όταν δουν φαινόμενα αισχροκέρδειας(δείτε τι έγινε όταν μπήκε το ευρώ στην γερμανία και την γαλλία και τις αυξήσεις)το καταγγέλουν και φυσικά μποικοτάρουν τις συγκεκριμμενες μαρκες.Εμεις τι κάνουμε?
Απλά τίποτα....
Όπως λέει και η γιαγιά μου=
Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.....

Φίλε xaotikos για να απαντήσω στο ερώτημα σου "εμείς τι κάνουμε" ξαναβάζω τηνπροηγούμενη δημοσίευση μου....

"""Αγαπητή μου η Ελλάδα είναι μία χώρα θρασύτατης αισχροκέρδειας και υπερκερδών για ένα και μόνο απλούστατο λόγο:

Ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού (από τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον "μαθήματα οδήγησης" της γειτονιάς σας μέχρι και τον εφοριακό, τον υπάλληλο πολεοδομίας, τον ελεγκτικό μηχανισμό, τον νοσοκομειακό γιατρό - για να μην πάμε στα βαρύτερα, κρατικές εργολαβίες κ.λ.π.) είναι λαμόγια και ΚΛΕΦΤΕΣ! Ακόμη και τα 1500 Ευρώ που παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες τσάτσοι, άχρηστοι, ανίκανοι και φυγόπονοι Δημόσιοι Υπάλληλοι κλεψιά είναι μπροστά στα 600 Ευρώ που φτύνουν αίμα για να πάρουν κάθε μήνα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Οι άνθρωποι λοιπόν που ΚΛΕΒΟΥΝΕ τα λεφτά και δεν τα κάνουνε με τον ιδρώτα τους δεν τους πειράζει μετά να πληρώσουν έναν υπερτιμημένο καφέ ή γάλα κ.λ.π. στο σουπερμάρκετ. Λένε από μέσα τους "στ' αρχίδια μου, και γω τους κλέβω". Επιπλέον η κλεψιά των άλλων νομιμοποιεί κατά κάποιον τρόπο και τη δική τους κλεψιά.

Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι ζούμε σε ένα γελοίο και ξεφτιλισμένο, γαμημένο κράτος ΚΛΕΦΤΩΝ;"""

Κατάλαβες τώρα γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν κάνει κάτι; Γιατί βρίσκει εύκολο χρήμα από την κλεψιά και έτσι στ' αρχίδια του! Ίσα - ίσα η κρατική κλεψιά, η κλεψιά των μεγάλων επιχειρήσεων νομιμοποιεί και τη δικιά του κλεψιά!

Δεν ξέρω ρε παίδες από Οικονομικές επιστήμες αλλά ακούστε τον νόμο Οικονομίας του Παλιού: "σε ένα κράτος που έχει θεσμοποιηθεί τόσο πολύ η λαμογιά και η κλεψιά είναι φυσικό μετά να γίνονται διαρκείς αυθαίρετες αυξήσεις στις τιμές"! Παλιός που είναι αλλιώς speaking.....  

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε xaotikos για να απαντήσω στο ερώτημα σου "εμείς τι κάνουμε" ξαναβάζω τηνπροηγούμενη δημοσίευση μου....

"""Αγαπητή μου η Ελλάδα είναι μία χώρα θρασύτατης αισχροκέρδειας και υπερκερδών για ένα και μόνο απλούστατο λόγο:

Ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού (από τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον "μαθήματα οδήγησης" της γειτονιάς σας μέχρι και τον εφοριακό, τον υπάλληλο πολεοδομίας, τον ελεγκτικό μηχανισμό, τον νοσοκομειακό γιατρό - για να μην πάμε στα βαρύτερα, κρατικές εργολαβίες κ.λ.π.) είναι λαμόγια και ΚΛΕΦΤΕΣ!

Οι άνθρωποι που ΚΛΕΒΟΥΝΕ τα λεφτά και δεν τα κάνουνε με τον ιδρώτα τους δεν τους πειράζει μετά να πληρώσουν έναν υπερτιμημένο καφέ ή γάλα κ.λ.π. στο σουπερμάρκετ. Λένε από μέσα τους "στ' αρχίδια μου, και γω τους κλέβω". Επιπλέον η κλεψιά των άλλων νομιμοποιεί κατά κάποιον τρόπο και τη δική τους κλεψιά.

Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι ζούμε σε ένα γελοίο και ξεφτιλισμένο, γαμημένο κράτος ΚΛΕΦΤΩΝ;"""

Κατάλαβες τώρα γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν κάνει κάτι; Γιατί βρίσκει εύκολο χρήμα από την κλεψιά και έτσι στ' αρχίδια του! Ίσα - ίσα η κρατική κλεψιά, η κλεψιά των μεγάλων επιχειρήσεων νομιμοποιεί και τη δικιά του κλεψιά!

Δεν ξέρω ρε παίδες από Οικονομικές επιστήμες αλλά ακούστε τον νόμο Οικονομίας του Παλιού: "σε ένα κράτος που έχει θεσμοποιηθεί τόσο πολύ η λαμογιά και η κλεψιά είναι φυσικό μετά να γίνονται διαρκείς αυθαίρετες αυξήσεις στις τιμές"! Παλιός που είναι αλλιώς speaking.....  

Τα είπες  όλα...αν δεν παταχτεί  η παραοικονομία και  η  φοροδιαφυγή ώστε να μειωθούν τα εισοδήματα κάποιων φίλων μας ..μην περιμένετε να πέσουν  οι τιμές...και θυμηθεείτε να ρωτάτε απο πριν πόσο κοστίζει κάθε μια υπηρεσία που  πουλιέται..αν η τιμή είναι ακριβή πείτε και κανένα όχι, δε βλάπτει....

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παλιέ - όλοι κλέβουν όλους. Είναι θέμα κουλτούρας - η μαγκιά της φυλής που έλεγε κάποτε ο Τζίμης.

Όπως τα παίρνει μαύρα ο ηλεκτρολόγος, έτσι τα δίνει στον καθηγητή που θα έρθει στο σπίτι να κάνει στην κόρη του μαθηματικά.

Ποιο λογικό μου φαίνεται να κατέβουν οι Νεφελίμ για τσίπουρα στην Καισαριανή, παρά να αλλάξει αυτή η λογική κάποτε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιέ - όλοι κλέβουν όλους. Είναι θέμα κουλτούρας - η μαγκιά της φυλής που έλεγε κάποτε ο Τζίμης.

Όπως τα παίρνει μαύρα ο ηλεκτρολόγος, έτσι τα δίνει στον καθηγητή που θα έρθει στο σπίτι να κάνει στην κόρη του μαθηματικά.

Ποιο λογικό μου φαίνεται να κατέβουν οι Νεφελίμ για τσίπουρα στην Καισαριανή, παρά να αλλάξει αυτή η λογική κάποτε.

Όχι φίλε, ένα 40 με 50 τοις εκατό των Ελλήνων δεν κλέβουν! Είτε γιατί είναι μαλακο-ηθικοί είτε γιατί είναι τέτοια η φύση της δουλειάς τους που δεν μπορούν να κλέψουν είτε γιατί αμείβονται με 600 Ευρώ το μήνα. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι τρώνε όλο και πιο βαθιά την πούτσα στον κώλο σε αυτό το γαμημένο κράτος κλεφτών που ζούμε!

Και άλλο το αδήλωτο χρήμα και άλλο η ξετσίπωτη κλεψιά. Γιατί εγώ ξετσίπωτη κλεψιά βλέπω παντού τριγύρω μου....

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παλιέ - δεν καταλαβαίνεις το νόημα αυτού που θέλω να πω. Ο Έλληνας κλέβει όπου μπορεί - μέχρι εκεί που απλώνει το χέρι του.

Αν είναι δίπλα σε είδη πληροφορικής, θα βουτάει κανα-δυό μελάνια τη βδομάδα άμα τον παίρνει. Δεν υπάρχει αυτό το 40 ή 50 που λες πουθενά.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιέ - δεν καταλαβαίνεις το νόημα αυτού που θέλω να πω. Ο Έλληνας κλέβει όπου μπορεί - μέχρι εκεί που απλώνει το χέρι του.

Αν είναι δίπλα σε είδη πληροφορικής, θα βουτάει κανα-δυό μελάνια τη βδομάδα άμα τον παίρνει. Δεν υπάρχει αυτό το 40 ή 50 που λες πουθενά.

Και εσύ πιστεύεις ότι οι τιμές οδεύουν αχαλίνωτα την ανηφόρα επειδή ο καθένας μας μπορεί να κλέβει 2 μελάνια?

Όχι φίλε μου, είναι η άλλη ξετσίπωτη κλεψιά, από τον υδραυλικό που σου κοστολογεί 80 Ευρώ τη δουλειά που σου έκανε και που κανονικά είναι 15 Ευρώ, τη σχολή οδηγών που σου παίρνει 800 Ευρώ για να σου δώσει παράνομο δίπλωμα, μέχρι τον εφοριακό που θα σου πάρει 1000 - άπειρο Ευρώ στη ζούλα, τον υπάλληλο πολεοδομίας 3000 Ευρώ, τον γιατρό φακελάκι 2 - 3000 Ευρώ κ.λ.π. κ.λ.π.! Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ στην οποία συμμετέχει ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού και που συνδέεται άρρηκτα με τη συνεχή και θρασύτατη άνοδο των τιμών στην Ελλάδα! 

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Επειδή χρεώνει ο καθένας ότι θέλει, γι' αυτό ανεβαίνουν οι τιμές στην Ελλάδα?

Καλά OK...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Καλά OK...

Το να χρεώνει ο καθένας ότι θέλει μπορεί να λέγεται ελεύθερος ανταγωνισμός. Το να βασίζεται όμως ένα τεράστιο κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας πάνω στην κλεψιά είναι μεγάλη κατάντια, φυσική συνέπεια της οποίας είναι η με θράσος διαρκή αύξηση των τιμών!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επειδη χρεωνει ο καθενας ο,τι θελει ή επειδη βρισκει μαλακες/στόκους/μυξιάρηδες και πουλαει αυτα που χρεωνει όσο καβλωνει ?

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
όσο [size=18pt]ΓΚΑΒΛΩΝΕΙ[/size]  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αγαπητή μου η Ελλάδα είναι μία χώρα θρασύτατης αισχροκέρδειας και υπερκερδών για ένα και μόνο απλούστατο λόγο:

Ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού (από τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον "μαθήματα οδήγησης" της γειτονιάς σας μέχρι και τον εφοριακό, τον υπάλληλο πολεοδομίας, τον ελεγκτικό μηχανισμό, τον νοσοκομειακό γιατρό - για να μην πάμε στα βαρύτερα, κρατικές εργολαβίες κ.λ.π.) είναι λαμόγια και ΚΛΕΦΤΕΣ!

Οι άνθρωποι που ΚΛΕΒΟΥΝΕ τα λεφτά και δεν τα κάνουνε με τον ιδρώτα τους δεν τους πειράζει μετά να πληρώσουν έναν υπερτιμημένο καφέ ή γάλα κ.λ.π. στο σουπερμάρκετ. Λένε από μέσα τους "στ' αρχίδια μου, και γω τους κλέβω". Επιπλέον η κλεψιά των άλλων νομιμοποιεί κατά κάποιον τρόπο και τη δική τους κλεψιά.

Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι ζούμε σε ένα γελοίο και ξεφτιλισμένο, γαμημένο κράτος ΚΛΕΦΤΩΝ; 
πεσμου που αλλου δεν γινεται αυτο στο εξωτερικο με τους υδραυλικους-ηλεκτρολογους ιδιωτικα μαγαζακια στυλ ψιλικατζιδικα κλπ κλπ!
ποιος δεν βγαζει μαυρα λεφτα??
αφου το κρατος ειναι αυτο που σε κανει να βγαλεις,γιατι αν πας με τον σταυρο στο χερι απλα θα σου πιαστει το χερι....(δηλ ισα ισα θα ζεις)
και επειδη αναφερθηκε η μυκονος και το σαλαμι!
οχι οτι συμφωνω αλλα σου λεει εμεις ειμαστε νησι και τα προιοντα μας τα αγοραζουμε πιο ακριβα σε σχεση με την Αθηνα και λογικα να τα πουλησουμε και πιο ακριβα για να βγαλουμε! εκτος απ αυτο περιμενουνε να βγαλουνε φραγκα 2-3μηνες τον χρονο......τον υπολοιπο καιρο ξυνονται!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες καλημερα.εχω κολλητο που εχει μινι μαρκετ.καθομαι και τον βοηθαω και βλεπω τι παιζει γενικα.τα τσιγαρα πηραν σχεδον ολα αυξηση.οσα περνετε σε παλια τιμη ειναι επειδη τα χουν τα μαγαζια και τα περιπτερα .πχ εγω εχτες που πηγα ηθελα 2 πακετα το ενα το πηρα 3 ευρω και το αλλο 3.20.συτα τα πραγματα δεν εχουν κερδος δηλαδη σε καρτες κινητων τσιγαρα εφημεριδες.  στα εισητηρια για λεωφορειο φανταστειτε οτι τα περνουν 98 λεπτα και τα δινουν 1 ευρω.εισπρακτορες δηλαδη.τα αλλα τα πουλανε οσο θελουν και ψαχνουν να βρουν τις καλυτερες τιμες απο εμπορους.λοιπον υπαρχουν πλεον στην αγορα και συνηθως στα μινι μαρκετ οτι εχει σχεση με απορρυπαντικα καλλυντικα η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΑ δηλαδη δεν μεσωλαβουν ελληνικες εταιριες.ολα τα προιοντα ειναι γνησια και ερχονται απο ισπανια και βελγιο.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ πουλανε πιο φθηνα απο μεγαλα μαρκετ.ενα παραδειγμα.καθισα ενα μεσημερι καιερχεται μια κυρια και ζηταει  παντεν σαμπουαν.της το δειχω  και μου λεει ποσο εχει βλεπω τη τιμη  αν θυμαμαι καλα 3.70 και μου λεει η κυρια μονο ????μηπως κανεις λαθος μου λεει?ο ΗΟΝDOS SENTER  το χει 4.70.αφου αυτο λεει πανω αυτο ειναι της λεω.αλλα με ετρωγε.ηρθε ο φιλος και του λεω παω στο  HONDO να δω.παιδια η κυρια ειχε δικιο ετσι ηταν.ο φιλος μου επρεπε να το δινει 4.90 με 5 ευρω.γιατι γιατι καθεται μεχρι τις 11 το βραδυ ειναι κυριακεσ και αργιες ΑΝΟΙΧΤΑ.λογικο.30 λεπτα πιο ακριβα απο το HONDO δεν ειναι ακριβα .αλλα εκεινος το πουλαει 3.70 για να χει δουλεια και να βγαλει ενα μεροκαματο και οχι να πλουτισει.εγω μαγκες το καθιερωσα και ψωνιζω απο αυτον.η αν δεν ειμαι κοντα του παω σε αλλο αντιστοιχο.αν παω σε μαρκετ δε θα παρω μονο αυτα που θελω αλλα και 10 ακομα μαλακιες.και συν οτι δεν εχει μεγαλες διαφορες απο ατα μαρκετ.στα τροφιμα ειναι διαφορετικα γιατι εκει ειναι μονο ελληνικες εταιριες και υπαρχουν καρτελ.εκει ειναι απο 20 λεπτα πιο ακριβως εως 1 ευρω.ψαχνει συνεχεια αλλα τρωει πορτες.ενολιγοις και συγνωμη που σας κουρασα εγω ψωνιζω μονο απο τετοια μαγαζια και προτεινω να τους στηριζουμε .δε λεω υπαρχουν και κλεφτεσ που εκμεταλευονται τις ωρες που ειναι ανοιχτα αυτα  

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
πεσμου που αλλου δεν γινεται αυτο στο εξωτερικο με τους υδραυλικους-ηλεκτρολογους ιδιωτικα μαγαζακια στυλ ψιλικατζιδικα κλπ κλπ!
ποιος δεν βγαζει μαυρα λεφτα??

Φίλε έχεις ζήσει ποτέ σε κράτος του εξωτερικού; Έχεις ζήσει π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Δανία κ.λ.π. Γιατί αν είχες ζήσει έστω και για λίγο σε ένα τέτοιο κράτος θα έβλεπες ότι εκεί όχι μόνο δεν ανέχονται τους ξετσίπωτους κλέφτες - όπως τους ανέχεται το Ελληνικό σύστημα - αλλά σε εκείνα τα κράτη τους ξετσίπωτους κλέφτες τους διαπομπεύουν κοινωνικά, τους κάνουν ρόμπες ξεκούμπωτες...

Εδώ στην Ελλάδα οι ξετσίπωτοι κλέφτες όχι μόνο δεν διαπομπεύονται αλλά περνιούνται και για αξιοσέβαστοι κύριοι, τους μιλάει ο κόσμος με το σεις και το σας, έχουν τα πούρα τους, τον Hondos τους, τις τζιπάρες τους κ.λ.π. κ.λ.π.

Τα πιο βρόμικα λαμόγια, οι μεγαλύτεροι κλέφτες και κατσαπλιάδες έχουν κατακτήσει τους υψηλότερους τίτλους τιμής μέσα στην Ελληνική κοινωνία. Αυτό λέει πολλά για τη χώρα μας...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχω ζησει αλλα εχω παει .καλα τα λες αλλα εδω δε κανουν αλλα θα κανουν αυτο?εδω δωσανε τα δις στις τραπεζες και οι τραπαζες δε τα δινουν στο κοσμο η αν τα δωσουν σε σκιζουν στους τοκους.οταν ο περιπτερας βγαζει 6 τισ εκατο απο τις εφημεριδες και το 3 τις εκατο τα παιρνει η εφορια τι να πεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φίλε έχεις ζήσει ποτέ σε κράτος του εξωτερικού; Έχεις ζήσει π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Δανία κ.λ.π. Γιατί αν είχες ζήσει έστω και για λίγο σε ένα τέτοιο κράτος θα έβλεπες ότι εκεί όχι μόνο δεν ανέχονται τους ξετσίπωτους κλέφτες - όπως τους ανέχεται το Ελληνικό σύστημα - αλλά σε εκείνα τα κράτη τους ξετσίπωτους κλέφτες τους διαπομπεύουν κοινωνικά, τους κάνουν ρόμπες ξεκούμπωτες...

Εδώ στην Ελλάδα οι ξετσίπωτοι κλέφτες όχι μόνο δεν διαπομπεύονται αλλά περνιούνται και για αξιοσέβαστοι κύριοι, τους μιλάει ο κόσμος με το σεις και το σας, έχουν τα πούρα τους, τον Hondos τους, τις τζιπάρες τους κ.λ.π. κ.λ.π.

Τα πιο βρόμικα λαμόγια, οι μεγαλύτεροι κλέφτες και κατσαπλιάδες έχουν κατακτήσει τους υψηλότερους τίτλους τιμής μέσα στην Ελληνική κοινωνία. Αυτό λέει πολλά για τη χώρα μας...
ναι ζω στο εξωτερικο τα τελευταια 5 χρονακια και βλεπω τι γινεται! ακομα χειροτερα απο την Ελλαδα!
μπορει να μην ειμαι  Γερμανία, Σουηδία, Δανία αλλα ειμαι εξωτερικο!!!εξωτερικο δεν ειναι μονο τα κρατη που εμας συμφερουν Γαλλία κλπ κλπ!
βεβαια σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να κοιταμε τους καλυτερους για να βελτιωθουμε και μεις
και οχι τους χειροτερους!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν εχω ζησει αλλα εχω παει .καλα τα λες αλλα εδω δε κανουν αλλα θα κανουν αυτο?εδω δωσανε τα δις στις τραπεζες και οι τραπαζες δε τα δινουν στο κοσμο η αν τα δωσουν σε σκιζουν στους τοκους.οταν ο περιπτερας βγαζει 6 τισ εκατο απο τις εφημεριδες και το 3 τις εκατο τα παιρνει η εφορια τι να πεις
αλλο να ζεις!
αλλο να πας βολτα-διακοπες ή οτιδηποτε αλλο
και αλλο να στα λενε αλλοι!
το να ζει καθημερηνα σε ενα κρατος σχηματιζεις δικια σου αποψη για τα συστηματα τους για την παιδια τους την οικονομια τους την πολιτικη τους το αν ειναι ευγενικοι η οχι φιλοτιμοι και πολλα αλλα!!
αυτα και αλλα πολλα τα μαθαινεις με τον καιρο και οχι λεγοντας τα ενας φιλος!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι ζω στο εξωτερικο τα τελευταια 5 χρονακια και βλεπω τι γινεται! ακομα χειροτερα απο την Ελλαδα!
μπορει να μην ειμαι  Γερμανία, Σουηδία, Δανία αλλα ειμαι εξωτερικο!!!εξωτερικο δεν ειναι μονο τα κρατη που εμας συμφερουν Γαλλία κλπ κλπ!
βεβαια σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να κοιταμε τους καλυτερους για να βελτιωθουμε και μεις
και οχι τους χειροτερους!

Σε ποια χώρα του εξωτερικού ζεις φίλε; Των Βαλκανίων, Ανατολικής Ευρώπης ή Αφρικής; Και τι σημαίνει: "εξωτερικο δεν ειναι μονο τα κρατη που εμας συμφερουν Γαλλία κλπ κλπ". Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος άνθρωπος να καίγεται τόσο πολύ να νομιμοποιήσει την κλεψιά στην Ελλάδα, προβάλοντας τον ισχυρισμό ότι και αλλού γίνονται "τα ίδια και χειρότερα"! Που "αλλού" ρε φίλε; Που αλλού στον πολιτισμένο κόσμο υπάρχει η δική μας κατάντια; 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
διλαδι εγο που δε καπνιζο κερδιζο;;;;;;

Stories