Νέα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γεια σου ρε κλαρινι χρονια πολλα με υγεια...και πολλα μουνια στον πουτσο μας...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035
ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
θα την βαλω πρωτα για υπνο την μαμα μου ... αρα δεν θα καταλαβει την απουσια  :uglystupid: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εισαι σταθερη στις αποψεις σου παντως :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα στη σαμπανια θα ερθεις η μπουρναζι :think: :tooth: :tooth:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πρόεδρε μην μασάς ... ολα στην καραπουτσακλάρα σου !!!!!
Ναι ρε κλαρινο..προσπαθω...ειχα μια αδυναμια δεν στο ειχα πει αν και δηλωμενος εργενης...και διαλεξε την μερα..να με κανει να νιωσο σκατα...ΑNYWAY...πινω τα ουισκια μου και τραβαω και ενα μοντε χριστο...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Γεια σου ρε κλαρινι χρονια πολλα με υγεια...και πολλα μουνια στον πουτσο μας...

και αέρα στα μυάλα μας !!!   Ξεκόλα με την άλλη που σε έκλασε , υπάρχουν 8.000.000.0000 γαμήσιμες γυναίκες ακόμα, τις οποίες δεν προλαβαίνεις ... αυτό πρέπει να σε ρίχνει !!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035
κανα πυροτεχνημα θα σκασει το σαιτ στην αλλαγη του χρονου,ενα πουτσο να εκσπερματιζει ρε αδερφε
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Ναι ρε κλαρινο..προσπαθω...ειχα μια αδυναμια δεν στο ειχα πει αν και δηλωμενος εργενης...και διαλεξε την μερα..να με κανει να νιωσο σκατα...ΑNYWAY...πινω τα ουισκια μου και τραβαω και ενα μοντε χριστο...
Σε ποιο νησί είσαι ? στο μεγάλο ή στο μικρό ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε μου εργενηδες ειναι ωραιο να ειμαστε μεχρι τα 35 αντε 40 μας..μετα θα πρεπει να σοβαρευομαστε,να σκεφτομαστε τα επομενα χρονια..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035
τυπε μου εργενηδες ειναι ωραιο να ειμαστε μεχρι τα 35 αντε 40 μας..μετα θα πρεπει να σοβαρευομαστε,να σκεφτομαστε τα επομενα χρονια..
εσυ ποσο εισαι δλδ :think:
για μια σαρανταρα σε ειχα σιγουρα :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Εμείς αδερφέ το δοκιμάσαμε το σπορ του γάμου και δεν μας έκατσε ... Εγώ προσωπικά πνιγόμουν !!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σε ποιο νησί είσαι ? στο μεγάλο ή στο μικρό ?
Στο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....
Μονος στο σπητι,η μικρη εχει παει σε μια φιλη της και θα κοιμηθει εκει,η πιο μεγαλη παει στο νοτιχαμ που ειναι μια φιλη της για κλαμπινγ,η πρωην μου με τον νυν της,και εγω μονος....lovely...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εμείς αδερφέ το δοκιμάσαμε το σπορ του γάμου και δεν μας έκατσε ... Εγώ προσωπικά πνιγόμουν !!!!
τοτε εκανες λαθος επιλογη φιλε μου.οι εμπειριες ειναι για να μαθαινουμε,αλλα δεν αξιζει να μεινουμε μονοι μας μετα επειδη καναμε ενα λαθος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Στο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....
Μονος στο σπητι,η μικρη εχει παει σε μια φιλη της και θα κοιμηθει εκει,η πιο μεγαλη παει στο νοτιχαμ που ειναι μια φιλη της για κλαμπινγ,η πρωην μου με τον νυν της,και εγω μονος....lovely...
μην μασας ρε,εχεις εμας,ολοι μια παρεα ειμαστε.στα αρχιδια σου,και απο γυναικες ενα σωρο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τοτε εκανες λαθος επιλογη φιλε μου.οι εμπειριες ειναι για να μαθαινουμε,αλλα δεν αξιζει να μεινουμε μονοι μας μετα επειδη καναμε ενα λαθος.

handshake-147.GIF

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:'( :'( :'(

ειμαστε εδω φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοιταααα .....
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :smitten: :smitten: :smitten: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σε πολλες φιλες βλεπω οτι θα πανε και δεν μαρεσει :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736

Μόνος και πραγματικά ελέυθερος αδερφέ !!!  Είσαι ο μόνος που κανένας δεν θα του χαλάσει απόψε το βράδυ !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom