You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 165
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
εισαι σταθερη στις αποψεις σου παντωςερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
![]()
![]()
θα την βαλω πρωτα για υπνο την μαμα μου ... αρα δεν θα καταλαβει την απουσια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τελικα στη σαμπανια θα ερθεις η μπουρναζι
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ναι ρε κλαρινο..προσπαθω...ειχα μια αδυναμια δεν στο ειχα πει αν και δηλωμενος εργενης...και διαλεξε την μερα..να με κανει να νιωσο σκατα...ΑNYWAY...πινω τα ουισκια μου και τραβαω και ενα μοντε χριστο...Πρόεδρε μην μασάς ... ολα στην καραπουτσακλάρα σου !!!!!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Γεια σου ρε κλαρινι χρονια πολλα με υγεια...και πολλα μουνια στον πουτσο μας...
και αέρα στα μυάλα μας !!! Ξεκόλα με την άλλη που σε έκλασε , υπάρχουν 8.000.000.0000 γαμήσιμες γυναίκες ακόμα, τις οποίες δεν προλαβαίνεις ... αυτό πρέπει να σε ρίχνει !!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Σε ποιο νησί είσαι ? στο μεγάλο ή στο μικρό ?Ναι ρε κλαρινο..προσπαθω...ειχα μια αδυναμια δεν στο ειχα πει αν και δηλωμενος εργενης...και διαλεξε την μερα..να με κανει να νιωσο σκατα...ΑNYWAY...πινω τα ουισκια μου και τραβαω και ενα μοντε χριστο...
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εισαι σταθερη στις αποψεις σου παντως![]()
![]()
τελικα στη σαμπανια θα ερθεις η μπουρναζι![]()
![]()
![]()
παντουυυυυυ .....
ναι η αληθεια ειναι ειμαι σταθερος ανθρωπος
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
τυπε μου εργενηδες ειναι ωραιο να ειμαστε μεχρι τα 35 αντε 40 μας..μετα θα πρεπει να σοβαρευομαστε,να σκεφτομαστε τα επομενα χρονια..Ναι ρε κλαρινο..προσπαθω...ειχα μια αδυναμια δεν στο ειχα πει αν και δηλωμενος εργενης...και διαλεξε την μερα..να με κανει να νιωσο σκατα...ΑNYWAY...πινω τα ουισκια μου και τραβαω και ενα μοντε χριστο...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
εσυ ποσο εισαι δλδτυπε μου εργενηδες ειναι ωραιο να ειμαστε μεχρι τα 35 αντε 40 μας..μετα θα πρεπει να σοβαρευομαστε,να σκεφτομαστε τα επομενα χρονια..
για μια σαρανταρα σε ειχα σιγουρα
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Εμείς αδερφέ το δοκιμάσαμε το σπορ του γάμου και δεν μας έκατσε ... Εγώ προσωπικά πνιγόμουν !!!!τυπε μου εργενηδες ειναι ωραιο να ειμαστε μεχρι τα 35 αντε 40 μας..μετα θα πρεπει να σοβαρευομαστε,να σκεφτομαστε τα επομενα χρονια..
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Στο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....Σε ποιο νησί είσαι ? στο μεγάλο ή στο μικρό ?
Μονος στο σπητι,η μικρη εχει παει σε μια φιλη της και θα κοιμηθει εκει,η πιο μεγαλη παει στο νοτιχαμ που ειναι μια φιλη της για κλαμπινγ,η πρωην μου με τον νυν της,και εγω μονος....lovely...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
τοτε εκανες λαθος επιλογη φιλε μου.οι εμπειριες ειναι για να μαθαινουμε,αλλα δεν αξιζει να μεινουμε μονοι μας μετα επειδη καναμε ενα λαθος.Εμείς αδερφέ το δοκιμάσαμε το σπορ του γάμου και δεν μας έκατσε ... Εγώ προσωπικά πνιγόμουν !!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
μην μασας ρε,εχεις εμας,ολοι μια παρεα ειμαστε.στα αρχιδια σου,και απο γυναικες ενα σωρο.Στο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....
Μονος στο σπητι,η μικρη εχει παει σε μια φιλη της και θα κοιμηθει εκει,η πιο μεγαλη παει στο νοτιχαμ που ειναι μια φιλη της για κλαμπινγ,η πρωην μου με τον νυν της,και εγω μονος....lovely...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
τοτε εκανες λαθος επιλογη φιλε μου.οι εμπειριες ειναι για να μαθαινουμε,αλλα δεν αξιζει να μεινουμε μονοι μας μετα επειδη καναμε ενα λαθος.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
:'( :'( :'(Στο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....
ειμαστε εδω φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοιταααα .....
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
![Bounce Glasses :bounce-glasses: :bounce-glasses:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce-glasses.gif)
![Bounce Glasses :bounce-glasses: :bounce-glasses:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce-glasses.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Kai egv mia apo ta idia me ton klarino..τυπε μου εργενηδες ειναι ωραιο να ειμαστε μεχρι τα 35 αντε 40 μας..μετα θα πρεπει να σοβαρευομαστε,να σκεφτομαστε τα επομενα χρονια..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σε πολλες φιλες βλεπω οτι θα πανε και δεν μαρεσειΣτο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε σε πολλες φιλες βλεπω οτι θα πανε και δεν μαρεσει![]()
σουυυυτ βρεεεε ... τι του λες του ανθρωπου ???
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Στο μεγαλο ακομη..την δευτερα γυριζω.....και μαλλον θα ξαναφυγω παλι για το μεγαλο.....
Μόνος και πραγματικά ελέυθερος αδερφέ !!! Είσαι ο μόνος που κανένας δεν θα του χαλάσει απόψε το βράδυ !!!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
εσυ που θα κοιμηθεις αποψεσουυυυτ βρεεεε ... τι του λες του ανθρωπου ???![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις