Επισκέπτης
Την καληνυχτα μου και τις καλυτερες ευχες σε ολους και ολες. Να ειστε ολοιες ευτηχισμενοι και καλα κερδη σε οσουςες παιξετε αποψε. Θα τα ματα-πουμε απο Τεταρτη.
καληνυχτα ,καλη χρονια....Την καληνυχτα μου και τις καλυτερες ευχες σε ολους και ολες. Να ειστε ολοιες ευτηχισμενοι και καλα κερδη σε οσουςες παιξετε αποψε. Θα τα ματα-πουμε απο Τεταρτη.
Την καληνυχτα μου και τις καλυτερες ευχες σε ολους και ολες. Να ειστε ολοιες ευτηχισμενοι και καλα κερδη σε οσουςες παιξετε αποψε. Θα τα ματα-πουμε απο Τεταρτη.
ναι και να ηθελα να παω με αυτην την γρια
εσυ πιστευεις θα μου καθοταν?![]()
Kαλα τυπε μεχρι να αλλαξει ο χρονος πολλα γινονται...εγω πριν απο λιγο εφαγα χοντρη ητα..μιλαγα στο τηλ με την δικια μου...και με εκλασε...καλα μεχρι να αλλαξει ο χρονος θα εχω φαει ολα τα κεφτεδακια![]()
τηλε-φονικο κλασιμο τυπε?αλα μπορδελομορτης?Kαλα τυπε μεχρι να αλλαξει ο χρονος πολλα γινονται...εγω πριν απο λιγο εφαγα χοντρη ητα..μιλαγα στο τηλ με την δικια μου...και με εκλασε...![]()
![]()
διαλεξε την μερα ρε πουστη μου....
![]()
και η μανουλα θα μεινη μονη τηςΤελικα σημερα θα βγω ....
Παω Μπουρναζι ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε σιγα και εγω βαριεμαι να βγω αλλα αν μου τη δωσει θα παω μια γκαζι για το χαβαλεKαλα τυπε μεχρι να αλλαξει ο χρονος πολλα γινονται...εγω πριν απο λιγο εφαγα χοντρη ητα..μιλαγα στο τηλ με την δικια μου...και με εκλασε...![]()
![]()
διαλεξε την μερα ρε πουστη μου....
![]()
Τυπε γαμησετα...μας πεταξε τα μυαλα η ετσι...ρε πουστη μου στο μουνι τους δεν καταλαβενουν τιποτα.τηλε-φονικο κλασιμο τυπε?αλα μπορδελομορτης?![]()
Πρόεδρε μην μασάς ... ολα στην καραπουτσακλάρα σου !!!!!Τυπε γαμησετα...μας πεταξε τα μυαλα η ετσι...ρε πουστη μου στο μουνι τους δεν καταλαβενουν τιποτα.
ελα βιλυ![]()
καλη χρονια να εχουμε ολοι :-* :-* :-*
και η μανουλα θα μεινη μονη της![]()