You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλίες γυμνιστών στην Κρήτη που παιζουν φασεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lefterpap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Δαμνόνι...εάν θυμάμαι καλά το ίδιο νόημα λίγο ποιο πέρα νότια Κρήτη κοντά στο Πλακιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το όνομαΔαμνόνι...εάν θυμάμαι καλά το ίδιο νόημα λίγο ποιο πέρα νότια Κρήτη κοντά στο Πλακιά
εγω εχω παερι αρκετες φορες στην παραλια γυμνιτων Σαρανταρι στη Χερσονησο αλλα εκει μαζευει κυροως γκει...βεβαια κατα καιρους εχουν εμφανιστει κατι δυνατα μουνακια, τουριστριες κυριως...μαλιστα μια φορα που ειχα κατσει μεχρι αργα το απογευμα ειχε παιχτει και τσιμπουκακι σε διπλανο ζευγαρι...εγω παρακολουθουσα διακριτικα και εχυσα
στο Δαμνονι παιζουν φασεις?για στρ8 καταστασεις μιλαμε
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Πριν λίγα χρόνια όχι πολλά...που είχα πάει διακοπές φυσικά από Αθήνα...μόνο ζευγάρια είδα...η δικιά μου δεν τα έβγαλε όλα στριγκ φόραγε και έβγαλε το πάνω μόνο .....εγώ έβγαλα το μαγιό και συνεχώς καυλωμενος ειμουνα κοίταξαν πολύ αλλά ειμουν με γκόμεναεγω εχω παερι αρκετες φορες στην παραλια γυμνιτων Σαρανταρι στη Χερσονησο αλλα εκει μαζευει κυροως γκει...βεβαια κατα καιρους εχουν εμφανιστει κατι δυνατα μουνακια, τουριστριες κυριως...μαλιστα μια φορα που ειχα κατσει μεχρι αργα το απογευμα ειχε παιχτει και τσιμπουκακι σε διπλανο ζευγαρι...εγω παρακολουθουσα διακριτικα και εχυσα
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Στην παραλία στον Κομό από την δεξιά μεριά επίσης παίζει γυμνιστές.. γενικότερα σε όλες αυτες τις παραλίες παίζουν περισσότερο γκει, αλλά πού κ πού μπορεί να σταθείς τυχερός!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Γιατί η κοπέλα δεν ειθελε να πάει σε τέτοια παραλία....η θα έβλεπε κάτι που δεν είχε ξαναδείΣτο δυσκο ή δυτικό μετά το Λέντα είχα πάει μια φορά με κοπέλα οπότε δεν μπορούσα να ψάχνω άνετα για αλλες φασεις.. πολλές σκηνές χύμα κατάσταση τελείως.... απίστευτη παραλία!
Όχι όχι πήγαμε όλα οκ αλλά δεν ήθελε άλλες προσθήκες σε άτομα για να ψαχτουμε χαχαχαχα...μιλάμε πάντως για τεράστια παραλία και ωραία αξίζει να πάτε και έχει πολλούς γυμνιστές καλοκαίρι τουλάχιστον που είχαμε πάει...Γιατί η κοπέλα δεν ειθελε να πάει σε τέτοια παραλία....η θα έβλεπε κάτι που δεν είχε ξαναδεί
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
εμείς οι άντρες θέλουμε προσθήκη οι γυναίκες όχι ....γιατί όμως ...πουτσα οι μια πουτσα και οι άλλοι άσε που θα δει και ποιο πολλά χύσια ....εμείς γιατί θέλουμε προσθήκη άλλου μουνιού....δεν είμαστε εγωιστέςΌχι όχι πήγαμε όλα οκ αλλά δεν ήθελε άλλες προσθήκες σε άτομα για να ψαχτουμε χαχαχαχα...μιλάμε πάντως για τεράστια παραλία και ωραία αξίζει να πάτε και έχει πολλούς γυμνιστές καλοκαίρι τουλάχιστον που είχαμε πάει...
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
Πηγα'ινω πολλά χρόνια στο Πλακιά ,επειδή έχω καταγωγή από εκεί .στο Πλακιά στο τέλος της παραλία ς έχει γυμνισμό ,αλλά κυρίως οικογένειες και λίγα νεότερα άτομα .βέβαια είναι καλύτερα από το Δαμνόνι αφού εκεί το 70% είναι με μαγιώ και αυτό χαλάει τη φάση.Παλαιότερα ήταν πολύ καλύτερα σιγά σιγά λες και γινόμαστε πιο συντηρητικοί ανεξήγητο
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Η Σουγια ειναι παραδοσιακά μέρος γυμνιστών (το κομμάτι αριστερά, όχι το κεντρικό).
Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ωραίο είναι να κάνεις διακοπές εκεί και να σταμπάρεις κάποιο μουνακι που το βράδυ θα το δεις να κάνει περατζαδα.. Αρκετές πιθανότητες να γίνει φάση στην πορεία..
Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ωραίο είναι να κάνεις διακοπές εκεί και να σταμπάρεις κάποιο μουνακι που το βράδυ θα το δεις να κάνει περατζαδα.. Αρκετές πιθανότητες να γίνει φάση στην πορεία..
ξερει η παπια που ειναι η λιμνηΗ Σουγια ειναι παραδοσιακά μέρος γυμνιστών (το κομμάτι αριστερά, όχι το κεντρικό).
Το καλύτερο είναι αυτό...Αυτές είναι διακοπέςΗ Σουγια ειναι παραδοσιακά μέρος γυμνιστών (το κομμάτι αριστερά, όχι το κεντρικό).
starboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Like
- 418
- Πόντοι
- 290
Σίγουρα οι τουριστριες κολλησανε ειντσ απο τους γκει τυπε...εγω εχω παερι αρκετες φορες στην παραλια γυμνιτων Σαρανταρι στη Χερσονησο αλλα εκει μαζευει κυροως γκει...βεβαια κατα καιρους εχουν εμφανιστει κατι δυνατα μουνακια, τουριστριες κυριως...μαλιστα μια φορα που ειχα κατσει μεχρι αργα το απογευμα ειχε παιχτει και τσιμπουκακι σε διπλανο ζευγαρι...εγω παρακολουθουσα διακριτικα και εχυσα
pantelisathina
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 827
- Πόντοι
- 81
Σαρανταρι χερσονήσου και εμείς... Λίγο γκρεμός το να κατεβείς βέβαια.. Είχε ζευγάρια... Είχε κάτι γιαγιάδες τουμπανα.. Φάση ίσως να παιζει μετά τις 7...εμεις περιοριστικαμε σε ένα άλλου τυπου χαμουρεμα με έναν τυπο δίπλα μας να βαράει με τακτ μαλακια... Ίσως αν είχαμε κάτσει πιο πολυ να γινόταν τπτ γιατί ειμασταν τόσο καυλωμένοι και οι δυο που μετά έγινε μάχη στο κρεβάτι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις