You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν έχω σχέση με το συγκεκριμένο σπορ , αλλά μιας και ήμουν Πσειδώνος σήμερα το μεσημέρι με την ζέστη ενημερώνω.
Μετά την Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα/Πειραια, υπήρχαν 3 σε κάθε στενο.
Μια στον Μαρμαρίδη, μία στο cocomat k μία στο επόμενο.
Και τα 3 καλοκαιρνά ντυμένα , φαίνονταν αλβανίδες/ρουμάνες ή βουλγάρες. Μια έντονα μελαμψή, οι άλλες δυο καστανόξανθες.
Στις 3 που γύριζα ήταν παρούσες οι 2 από τις 3, και είχαν πιάσει κουβεντούλα.
Πολύ ζέστη γενικώς και οι περισσότεροι πήγαιναν για μπάνιο, χλωμό να τσιμπήσουν πελάτη τέτοια ώρα, αλλα δεν ξέρω κιολας
Και τα 3 καλοκαιρνά ντυμένα , φαίνονταν αλβανίδες/ρουμάνες ή βουλγάρες. Μια έντονα μελαμψή, οι άλλες δυο καστανόξανθες.
Πολύ ζέστη γενικώς και οι περισσότεροι πήγαιναν για μπάνιο, χλωμό να τσιμπήσουν πελάτη τέτοια ώρα, αλλα δεν ξέρω κιολας
αν και δεν εχω ψωνισει ποτε απο κει μη το λες τιγκα κυριλατες και εμφανισημες σε σχεση με του κεντρου...απο τιμες δε ξερω τι παιζειΔεν έχω σχέση με το συγκεκριμένο σπορ , αλλά μιας και ήμουν Πσειδώνος σήμερα το μεσημέρι με την ζέστη ενημερώνω.
deepthroat
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Xθες μετά τα μεσάνυχτα στο τέλος του αεροδρομίου petit ξανθούλα με μαύρο μίνι και κοντό αγορίστικο μαλλί, 50 ευρώ στο πάρκινγκ (συμπαθητική ήταν).
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές, σήμερα στις 17:30 στο ύψος του μαρμαρίδη και στο ρεύμα προς πειραιά εθεάθη ενα δυνατό ξανθό με κοντό πράσινο σορτσάκι και πολύ καλό προσωπάκι και βύζο, γυαλιά ηλίου τεράστια και βαμμένο έτοιμο για σκίσιμο, δυστυχώς το παρατήρησα καπως αργά κα μέχρι να στρίψω προς θουκυδίδου και να γυρίσω είχε γίνει καπνός! Πέτυχα ένα άλλο όμως, μάλλον αλβανικής καταγωγής, το οποίο δεν με ενθουσίασε και γι' αυτό δεν ασχολήθηκα..πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ρε παιδιά έιναι οτι με πολύ μεγάλη δυσκολία ξεχώριζες τις πουτάνες στο επάγγελμα απο τα τσουλάκια που που γύριζαν απο τις παραλίες τα οποία φορούσαν ρούχα πιο προκλητικά και απο τις επαγγελματίες!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
..πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ρε παιδιά έιναι οτι με πολύ μεγάλη δυσκολία ξεχώριζες τις πουτάνες στο επάγγελμα απο τα τσουλάκια που που γύριζαν απο τις παραλίες τα οποία φορούσαν ρούχα πιο προκλητικά και απο τις επαγγελματίες!
..πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ρε παιδιά έιναι οτι με πολύ μεγάλη δυσκολία ξεχώριζες τις πουτάνες στο επάγγελμα απο τα τσουλάκια που που γύριζαν απο τις παραλίες τα οποία φορούσαν ρούχα πιο προκλητικά και απο τις επαγγελματίες!
Αυτο ξαναπέστο φίλε, ειδα μπροστά μου συναγωνιστη που την έπεσε σε μια τυπισα εκει στο ΜΠΛΕ,
πιο προκλητικά ντυμένη απο τις πουτανα,
κι αυτη τον έκραξε!!!
Μαυρακι σε σταση λεωφορειου, στο ρευμα προς Γλυφαδα, απεναντι απο τα παλια Δειλινα, επομενο φαναρι/διασταυρωσςη απο το Ρομεο, απεναντι απο τη Shell...Σταματησα, ηταν ευχαριστη, τη ρωτησα αν παει πουθενα (μπας και το σκισω τζαμπα), μου απαντησε κατευθειαν αν θελω ενα ωραιο τσιμπουκι, τη ρωτησα που, μου ειπε κατι για ενα παρκινγκ πισω απο το αντιθετο ρευμα, τη ρωτησα για σεξ, μου ειπε 20 αλλα μετα με ρωταγε αν εχω και θελω να χαλασω λεφτα για χοτελ..."Καλυτερα να σου παρω ενα τσιμπουκι, εχω και καποτα", ποσο? 10 ευρω...Ρωτησα και για χωρις καποτα, αλλα δεν ηθελε...
Πριν κανενα μηνα,βραδυ,απο αμφιθεας στριβοντας αριστερα προς ποσειδωνος ειδα εναν απιστευτο μουναρο στη σταση που μου επεσε το σαγονι μιλαμε!
Πουτανα σιγουρα,αλλα δεν σταματησα να ρωτησω γιατι δεν ημουν μονος...Απλα εμεινα να κοιταω...μιλαμε για θηριο.
Πουτανα σιγουρα,αλλα δεν σταματησα να ρωτησω γιατι δεν ημουν μονος...Απλα εμεινα να κοιταω...μιλαμε για θηριο.
Τι ωρα το ειδες?Μαυρακι σε σταση λεωφορειου, στο ρευμα προς Γλυφαδα, απεναντι απο τα παλια Δειλινα, επομενο φαναρι/διασταυρωσςη απο το Ρομεο, απεναντι απο τη Shell...Σταματησα, ηταν ευχαριστη, τη ρωτησα αν παει πουθενα (μπας και το σκισω τζαμπα), μου απαντησε κατευθειαν αν θελω ενα ωραιο τσιμπουκι, τη ρωτησα που, μου ειπε κατι για ενα παρκινγκ πισω απο το αντιθετο ρευμα, τη ρωτησα για σεξ, μου ειπε 20 αλλα μετα με ρωταγε αν εχω και θελω να χαλασω λεφτα για χοτελ..."Καλυτερα να σου παρω ενα τσιμπουκι, εχω και καποτα", ποσο? 10 ευρω...Ρωτησα και για χωρις καποτα, αλλα δεν ηθελε...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Πουτ@να τα κανες τα παλιά δειλινα δεν ηταν εκει- γράψε μετά το Ρομεο στη στάση πριν το W η κατι τετοιοΜαυρακι σε σταση λεωφορειου, στο ρευμα προς Γλυφαδα, απεναντι απο τα παλια Δειλινα, επομενο φαναρι/διασταυρωσςη απο το Ρομεο, απεναντι απο τη Shell...Σταματησα, ηταν ευχαριστη, τη ρωτησα αν παει πουθενα (μπας και το σκισω τζαμπα), μου απαντησε κατευθειαν αν θελω ενα ωραιο τσιμπουκι, τη ρωτησα που, μου ειπε κατι για ενα παρκινγκ πισω απο το αντιθετο ρευμα, τη ρωτησα για σεξ, μου ειπε 20 αλλα μετα με ρωταγε αν εχω και θελω να χαλασω λεφτα για χοτελ..."Καλυτερα να σου παρω ενα τσιμπουκι, εχω και καποτα", ποσο? 10 ευρω...Ρωτησα και για χωρις καποτα, αλλα δεν ηθελε...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Σιγά δεν ειναι και θηρίο έλεος...Πριν κανενα μηνα,βραδυ,απο αμφιθεας στριβοντας αριστερα προς ποσειδωνος ειδα εναν απιστευτο μουναρο στη σταση που μου επεσε το σαγονι μιλαμε!
Αραζει εκει καμμια βδομάδα 50€_70€ τα γνωστά...
Φρέσκο αίμα οπότε αποφεύγεται γιατι θα ειναι όλο μη και μου..
Ενδεικτικό ότι σκάει μύτη ντυμένη απο την κορυφή ως τα νύχια...
Έλεος ντρέπεται;
την εχω πατησει και γω ετσιΚαλησπέρα φίλοι συναγωνιστές, σήμερα στις 17:30 στο ύψος του μαρμαρίδη και στο ρεύμα προς πειραιά εθεάθη ενα δυνατό ξανθό με κοντό πράσινο σορτσάκι και πολύ καλό προσωπάκι και βύζο, γυαλιά ηλίου τεράστια και βαμμένο έτοιμο για σκίσιμο, δυστυχώς το παρατήρησα καπως αργά κα μέχρι να στρίψω προς θουκυδίδου και να γυρίσω είχε γίνει καπνός! Πέτυχα ένα άλλο όμως, μάλλον αλβανικής καταγωγής, το οποίο δεν με ενθουσίασε και γι' αυτό δεν ασχολήθηκα..πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ρε παιδιά έιναι οτι με πολύ μεγάλη δυσκολία ξεχώριζες τις πουτάνες στο επάγγελμα απο τα τσουλάκια που που γύριζαν απο τις παραλίες τα οποία φορούσαν ρούχα πιο προκλητικά και απο τις επαγγελματίες!
το δευτερο αντε να τις πλησιασεις θα ξεφτιλιστειςτι γινετε ρε στις στασεις λεωφορειων ειδικα στα νοτια?ολες με ενα κινητο στο χερι.......δεν ξερεις αν ειναι πουτανες η αν αρχιζουμε να τις βλεπουμε εμεις ολες σαν πουτανες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Η παραλια απο Γλυφαδα προς Κεντρο εχει παρει φωτια , ειναι δευτερη βραδια στο καπακι που εχει μεγαλο αριθμο τεμαχιων και καλη διαλογη ... εκτος απο μια αντε το πολυ 2 κομματια ..
κατα της 12 ειχε ενα καυλοραπανο στην εισοδο του αεροδρομιου που πηγα να καρφωσω το αμαξι στο περιπτερο ...
Ξανθο κοντο μαλι , προστυχο μινι ροζ , αδυνατο με βυζι τουρμπινα .... ημουν με κοσμο και δεν γινοταν να σταματησω , πρεπει να βρω ενα τροπο να ξεφορτωνω τον κοσμο στην Γλυφαδα σε κανα ταξι και να του λεω του ταξιτζη να μου την παει μεχρι τον παλιο ιπποδρομο και να βρισκομαστε εκει να φορτωνω παλι ...
κατα της 12 ειχε ενα καυλοραπανο στην εισοδο του αεροδρομιου που πηγα να καρφωσω το αμαξι στο περιπτερο ...
Ξανθο κοντο μαλι , προστυχο μινι ροζ , αδυνατο με βυζι τουρμπινα .... ημουν με κοσμο και δεν γινοταν να σταματησω , πρεπει να βρω ενα τροπο να ξεφορτωνω τον κοσμο στην Γλυφαδα σε κανα ταξι και να του λεω του ταξιτζη να μου την παει μεχρι τον παλιο ιπποδρομο και να βρισκομαστε εκει να φορτωνω παλι ...
Επισκέπτης
μετα το συμμαχικο νεκροταφειο απο την ιδια παντα πλευρα του δρομου ειχε ενα με πλατφορμε-φελο και μινι σαλοπετα τζιν ψες βραδυ ψιλο νωρις κατα 12 μιση νταν..και το κουκουτσι μυγδαλο..γαμπικο θανατηφορο του λε.πα...και τουρλα το κουλουρι ημιφεγγαραδα εν μεση οδο...ανετα ανοιγεις την πορτα πετιεσαι εν κινηση και το αφηνεις το τεκμηριο ακυβερνητο..κι οτι γινει...και μετα συνερχεσαι και πας το κορασσιο σπιτι του και ερχεσαι και στανιαρεις που χαθηκε το ολορθο ονειρο που αντικρισες σα νουγκατινα απο βιτρινα...Η παραλια απο Γλυφαδα προς Κεντρο εχει παρει φωτια , ειναι δευτερη βραδια στο καπακι που εχει μεγαλο αριθμο τεμαχιων και καλη διαλογη ... εκτος απο μια αντε το πολυ 2 κομματια ..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
μετα το συμμαχικο νεκροταφειο απο την ιδια παντα πλευρα του δρομου ειχε ενα με πλατφορμε-φελο και μινι σαλοπετα τζιν ψες βραδυ ψιλο νωρις κατα 12 μιση νταν..και το κουκουτσι μυγδαλο..γαμπικο θανατηφορο του λε.πα...και τουρλα το κουλουρι ημιφεγγαραδα εν μεση οδο...ανετα ανοιγεις την πορτα πετιεσαι εν κινηση και το αφηνεις το τεκμηριο ακυβερνητο..κι οτι γινει...και μετα συνερχεσαι και πας το κορασσιο σπιτι του και ερχεσαι και στανιαρεις που χαθηκε το ολορθο ονειρο που αντικρισες σα νουγκατινα απο βιτρινα...
δεν το ειδα το χθεσινο τεμαχιο που αναφερεις , πρεπει να το ειχε φορτωσει καποιος , παει η νουγκατινα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις