Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 885K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν το ειδα το χθεσινο τεμαχιο που αναφερεις , πρεπει να το ειχε φορτωσει καποιος , παει η νουγκατινα
...κι ομως και αποψενες παλι εκει η ατασταλη(προ λιγου)...αποψε ειχε λευκο ολοσωμο και ειχε η πορνοβα βαλει στα στηθη της αναμεσα μια πινακιδα κυκλοφοριας η ρουφιανα...εξατμιστηκανε τα νερα του ψυγειου...βγηκε η κοτα στη δημοσια λεμε !

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Σημερα τα ξημερωματα κατα τις 2.20 ειχε μια στο υψος εκει που τελειωνε ο αγιος κοσμας ψηλη ωραιο προσωπο με ωραιο σωμα με μινι κ κοκκινα παπουτσια γοβες. Επισης αλλη μια ηταν λιγο πριν το υψος του Μαρμαριδη αλλα δεν ηταν τοσο καλη (ηταν παχουλη κ γενικα καπως)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.704
Πόντοι
6.515
σημερα μεσημερι 13.00 στο στενο του μαρμαριδη πιπινοειδες με μαυρο εφαρμοστο κολαν ωραιο σωματακι προσωπο πιο μετριο ακουστικα στ' αυτια. Ρωτησα για υπηρεσιες, 30,40 αυτοκινητο και 70 στο hotel.
Κοσμος γυρω-γυρω, μεσηλικες κατεβαιναν για τη θαλασσα και με κοιτουσαν, ντραπηκα, ρεζιλι  :headbang: εφυγα αν και μου μεινε η απορια πως στην ευχη μπορεις να το ευχαριστηθεις στο αυτοκινητο με τοση πολυκοσμια και μεσ' στο λιοπυρι  :think:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
εκεί στου Μαρμαρίδη στις 3 σήμερα το φόρτωσα το ξανθό αλβανάκι με τα μαυρισμένα μπουτάκια και βυζάκια 2,5άρια φυσικά...

πήγαμε σε παρακείμενο ξενοδοχείο με 70 +15 μοτελ με ωραίο μεγάλο δωμάτιο με τζακούζι (104 αριθμός δωματίου)...το λέω γιατί έχει πολλά μικρά το συγκεκριμένο...

το Αλβανάκι όλα με προφυλακτικό αλλά το κορμί πολύ καλό ...απλά μόνο τα πόδια είναι μάυρα και το μπούστο, αφού φαίνεται πως λιώνει το καημένο στο λιοπύρι...το υπόλοιπο κορμί λευκό από το μισό μπούτι και πάνω...

πίπα ελαφρώς άτσαλη αλλά το'χα στις 3.00 όπως και δήποτε να τον χώσω και δεν μάσησα...κωλοτρυπίδα δουλεμένη της λέω την δίνεις? ναι μου κάνει με 30...ασε λέω θα σου βάζω μόνο κολωδάχτυλο τότε ...

αλλάξαμε 3-4 στάσεις , κάνει καλό ανάποδο καου μπόι με καύλα θέα κωλάρα και τρύπα, φιλί ούτε για πλάκα και όση ώρα την πηδούσα μου έκανε την γλώσσα της σαν σαύρα δηλαδή την μισή έξω να την κουνάει δεξιά αριστερά....

το'χα και αυτό και συνέχιζα τον πήδο μέχρι που στο 30 λεπτό άρχισε να μουγκρίζει και να μου λέει θα χύσεις?
ναι λέω αντε κάτσε στην καρέκλα και τούρλωσε τον κώλο...η καρέκλα ήταν πλέξι γκλάς και είχε ωραία θέα και από κάτω οπότε εγώ ξάπλωσα στην μοκέτα  από κάτω να βάζω κωλοδάχτυλο  και να τον παίζω μέχρι που σηκώθηκα και ταδωσα στην μοκέτα ...

εμπειρία μπουρδέλου στο Μετάξι και τίποτα παραπάνω...πεταμένα λεφτά κοινώς για μια μαλακία με live τσόντα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
...κι ομως και αποψενες παλι εκει η ατασταλη(προ λιγου)...αποψε ειχε λευκο ολοσωμο και ειχε η πορνοβα βαλει στα στηθη της αναμεσα μια πινακιδα κυκλοφοριας η ρουφιανα...εξατμιστηκανε τα νερα του ψυγειου...βγηκε η κοτα στη δημοσια λεμε !
Είσαι ΘΕΟΣ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.704
Πόντοι
6.515
ναι λέω αντε κάτσε στην καρέκλα και τούρλωσε τον κώλο...η καρέκλα ήταν πλέξι γκλάς και είχε ωραία θέα και από κάτω οπότε εγώ ξάπλωσα στην μοκέτα  από κάτω να βάζω κωλοδάχτυλο  και να τον παίζω μέχρι που σηκώθηκα και ταδωσα στην μοκέτα ...

εμπειρία μπουρδέλου στο Μετάξι και τίποτα παραπάνω...πεταμένα λεφτά κοινώς για μια μαλακία με live τσόντα

πως θα καθαρισει τωρα η μοκετα  :think:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
πως θα καθαρισει τωρα η μοκετα  :think:
Θα τα καθαρισει ο επομενος.......Ακου στην Αλβανη 90 ευρω,,,αυτη ειναι σαν το αγαλμα του Κολοκοτρωνη στη Σταδιου,καθε φορα που περναω εκει την βλεπω.Νομιζα οτι την ειχαν βαλσαμωσει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
ρε μύστες κάποιες κοπελιές που βρίσκονται έξω από το ψώρο δεξιώσεων στο terra verde στην Πειραιώς τις έχει δοκιμάσει κανείς...???ειδικά ένα αδύνατο μελαχροινάκι είναι πολύ σέξυ...ήθελα να σταματήσω με το αμάξι αλλά την καυλάντιζε επί ένα τέταρτο ένας μπάρμπας με μια μηχανή...

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ρε μύστες κάποιες κοπελιές που βρίσκονται έξω από το ψώρο δεξιώσεων στο terra verde στην Πειραιώς τις έχει δοκιμάσει κανείς...???ειδικά ένα αδύνατο μελαχροινάκι είναι πολύ σέξυ...ήθελα να σταματήσω με το αμάξι αλλά την καυλάντιζε επί ένα τέταρτο ένας μπάρμπας με μια μηχανή...
Ποια Πειραιως ρε φιλαρακο...Κωνσταντινουπολεως λεγετε...ειναι πανω απο χρονο εκει...η αδυνατη κατι λεει η' αλλη μονο για τα χαλικια...εμφανιστικαν και αλλες δυο για κανα δυο μερες χοντρομπαλουδες με φουλ μπουστο..αλλα δε ξερω τι λενε απο τιμη...στο φαναρι ακριβως ητανε...και επεσε πολυ κορνα...

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τετια ωρα στο φαληρο παραλιακη θα εχει κανα πουτανακι?

SeaLover82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από Κρεολή μέχρι Αλίμου 3 κορίτσια.

1. Πολύ δυνατό ξανθό στα 30? στο φανάρι του κρεολή (άσπρο σορτσάκι με μπουταροποδάρες και μαύρο δαντελωτό τοπάκι)μιλούσε σε κινητό  :fuck2:
2. Στο πρώτο βενζινάδικο που συναντάς κι άλλο ξανθό αλλά πιο δευτεροκλασσάτο (δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έκοψα να τσεκάρω)
3. Απέναντι από το Nostos ένα με μπαζάκι με κοντό μαλλί, όχι του γούστου μου..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από Κρεολή μέχρι Αλίμου 3 κορίτσια.

1. Πολύ δυνατό ξανθό στα 30? στο φανάρι του κρεολή (άσπρο σορτσάκι με μπουταροποδάρες και μαύρο δαντελωτό τοπάκι)μιλούσε σε κινητό  :fuck2:
2. Στο πρώτο βενζινάδικο που συναντάς κι άλλο ξανθό αλλά πιο δευτεροκλασσάτο (δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έκοψα να τσεκάρω)
3. Απέναντι από το Nostos ένα με μπαζάκι με κοντό μαλλί, όχι του γούστου μου..
Μονο ενα απο τα τρια μιλουσε στο κινητο?Συνηθως αυτες που κανουν πιατσα, κανουν και καλα οτι μιλανε στο κινητο...ή οτι περιμενουν το λεωφορειο στις 02:00 τα ξημερωματα που φυσικα δεν κυκλοφορανε λεωφορεια... :grin:

SeaLover82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο την πρώτη είδα καλά γιατί με είχε πιάσει το Κρεολοφάναρο!  :pipa3:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
πριν απο λίγο στο ύψος του μοσχάτου όπως βγαίνει η θησέως μετά το βενζινάδικο 2 κορασίδες η μια χειρότερη από την άλλην
  από πίσω μου 2-3 αυτοκίνητα ερχόταν μπατσικό και οι κορασίδες εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
στο ρευμα προς αθηνα αλβανακι ξανθο 30ευρος ολα μεσα ζητω η κρισι

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
πριν το κρεολι κατα της 23 00

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
στο ρευμα προς αθηνα αλβανακι ξανθο 30ευρος ολα μεσα ζητω η κρισι
Καλή ή σαβούρα, νέα ή μεσόκοπη, χοντρή ή μινιόν, ακάποτα τσιμπούκια κάνει; Γράψε κάποια χαρακτηριστικά αν μπορείς;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μετα το συμμαχικο νεκροταφειο απο την ιδια παντα πλευρα του δρομου ειχε ενα με πλατφορμε-φελο και μινι σαλοπετα τζιν ψες βραδυ ψιλο νωρις κατα 12 μιση νταν..και το κουκουτσι μυγδαλο..γαμπικο θανατηφορο του λε.πα...και τουρλα το κουλουρι ημιφεγγαραδα εν μεση οδο...ανετα ανοιγεις την πορτα πετιεσαι εν κινηση και το αφηνεις το τεκμηριο ακυβερνητο..κι οτι γινει...και μετα συνερχεσαι και πας το κορασσιο σπιτι του και ερχεσαι και στανιαρεις που χαθηκε το ολορθο ονειρο που αντικρισες σα νουγκατινα απο βιτρινα...   
Αναθεμα και αν καταλαβα γρι απο οτι ειπες...καταλαβε κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom