Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Αναθεμα και αν καταλαβα γρι απο οτι ειπες...καταλαβε κανεις?

Αγαπητε συναγωνιστη

Ακολουθει μεταφραση με σχολια (με πλαγια το πρωτοτυπο κειμενο σημ.θα εκδοθει προσεχως απο τις εκδοσεις Γεωργιαδη) :

μετα το συμμαχικο νεκροταφειο στο υψος του Kitchen bar επι της παραλιακης ρευμα προς Αθηνα απο την ιδια παντα πλευρα του δρομου δεν αλλαζεις ρευμα δηλαδη πας παντα προς Αθηνα ειχε ενααναφερεται σε εκδιδομενη ειναι συντ. της argo φρασης "ειχε ενα πουτανακι -ειχε ενα τεμαχιο" με πλατφορμε-φελο (γυναικειο παπουτσι πλατφορμα με φελο) και μινι σαλοπετα τζιν προφανως αναφερεται στο στυλ της τζιν μινι φουστας) ψες (=χτες το "ψες" συνανταται σε ορεινα χωρια της Πελοππονησου)βραδυ ψιλο (ποιητικη αδεια,οχι "εχεις κανα ψιλο να παρω τσιχλες" αλλα ψηλο νωρις κατα 12 μιση νταν..και το κουκουτσι μυγδαλο..γαμπικο θανατηφορο του λε.πα(αναφερεται στην γαμπα οτι ηταν τοσο καλη που "κανει ζημια" -οπως θαμωνας σε νυχτερινο κεντρο επιδιδεται σε επιδειξη πλουτου "καταναλωνοντας ανθη-γαρυφαλλα εξου και "κανει ζημια στο ΛΕ.ΠΑ...και τουρλα το κουλουρι ημιφεγγαραδα εν μεση οδο προετασε τα οπισθια με οψη προς τους διερχομενους οδηγους ΠΑΝΤΑ με κατευθυνση προς Αθηνα βλ.σχετικη σημειωση ανωθεν...ανετα ανοιγεις την πορτα πετιεσαι εν κινηση και το αφηνεις το τεκμηριο καυστικο πολιτικο σχολιο για την μη ορθη κατανομη των φορολογικων βαρων καθως η φορολογηση ΙΧ οχηματος γινεται οχι στη βαση της φοροδοτικης ικανοτητας αλλα οριζοντια με βαση τους ιππους που δεν αντικατοπτριζουν κατα αναγκη τον γραφοντα την δικαιη κατανομη φορων) ακυβερνητο..κι οτι γινει...και μετα συνερχεσαι και πας το κορασσιο σπιτι του εδω ο γραφων αναφερεται στην πραγματικοτητα της συνοδειας της μονιμης σχεσης στην οικεια του κοινως με την γνωστη στην καθομιλουμενη εκφραση argo "χτες το επαιξα "καληνυχτακιας" πηγα την γκομενα σπιτι της και δεν την πηδηξα και ερχεσαι και στανιαρεις που χαθηκε το ολορθο ονειρο (αναφερεται στην εκδιδομενη)που αντικρισες σα νουγκατινα απο βιτρινα...   

Ελπιζω να βοηθησα...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μπραβο, αυτη ειναι μεταφραση!!!  :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλο και το πρωτοτυπο ομως  :cheesy:

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
respect στον μεταφραστή, μπράβο έμπνευση

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
λοιπόν λόγω έλλειψης στην αγορά, αφού τα στανταράκια μας κούνησαν μαντήλι και τα νέα call girls απαντάνε όποτε έχουν αφραγκίαση και όρεξη (έλεος φτάσαμε να τα παρακαλάμε για να τα πηδήσουμε επί πληρωμή) αποφάσισα μετά από καιρό να τιμήσω την γειτονιά μου κάνοντας μία βόλτα το μεσημεράκι. 12:30 το μεσημέρι και στο στενό του μαρμαρίδη το κλασικό ξανθό και στο μεθεπόμενο στενό επίσης ένα ξανθό τεμάχιο με μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα και αφού είμαι έτοιμος να ρίξω κλήρο για το ποια θα είναι η τυχερή στρίβοντας στη θουκιδίδου (νέα μίνι πιάτσα) βλέπω ένα κοντό αδύνατο μελαχρινό. επειδή ήθελα να το τσεκάρω με την ησυχία μου πάρκαρα και με τα πόδια αποφάσισα να την δω από κοντά. το σώμα κάτω από ένα αντικαβλε σορτσάκι μέχρι το γόνατο και με μία σχετικά φαρδιά μπλούζα μου φάνηκε μέτριο, αλλά την ώρα που την πλησίασα να της μιλήσω είδα δύο καταπράσινες ματάρες και λέω εδώ είμαστε...

από την αρχή μου τόνισε ότι η τιμή της είναι 60 ευρω μαζί με το χοτελι (πολύ καλά αν σκεφτείς ότι επι της παραλιακής ζητάνε 90 !!!! με χοτελι) και το μόνο που κάνει είναι πίπα και απλό σεξ και όλα αυτά μόνο με καπότα. Τη ρώτησα αν προσθέσω κάτι στην ταρίφα να παιχτεί κάτι παραπάνω και μου είπε με τίποτα… λέω δε γα….. δεν πρόκειται να βρω κάτι καλύτερο και πήγαμε στο γνωστό χοτέλι που είναι απέναντι. Μπαίνουμε στο δωμάτιο γδύνομαι σε χρόνο ντετε και την βλέπω να αρχίζει να γδύνεται και αυτή όπου και άρχισαν τα εγκεφαλικά. Βγάζει μπλούζα και το παιδικό σουτιεν στυλ bretty bra και εμφανίστηκε ένα ΘΕΙΚΟ στήθος 2,5 στην θέση του αγέρωχο και σφιχτό που ελληνίδα δεν έχει ούτε στα 16 και το απόλυτο σοκ όταν έβγαλε το κιλοτάκι . Ο κώλος ποίημα αλλά το σοκ ήταν στο μουνί που ήταν περιποιημένο αλλά αξύριστο. Δηλαδή trimmed όπως λένε και στο χωριό μου αλλά όχι μία λωριδίστα ήταν γεμάτο και μου άρεσε απίστευτα καθώς είναι πλέον σπάνιο στις μέρες μας…

τα αρνητικά βέβαια καθώς τίποτα δεν μπορεί να έχει μόνο θετικά ήταν τα του σεξ. Φιλάς μόνο το στήθος και όχι με τρομερή ελευθερία και μουνί μόνο το αγγίζεις και αυτό με μέτρο. Πίπα δεν χρειάστηκα και πολλά πράγματα αφού ήμουν έτοιμος μόνο από το οπτικό θέαμα και φυσικά στο σεξ ήταν το απόλυτο έπιπλο…  Το γενικό συμπέρασμα είναι απλό η κοπέλα είναι μούναρος αλλά τελείως άβγαλτη. Μου είπε ότι και καλά κάνει αύτη τη δουλειά 2 χρόνια στο ίδιο σημείο, αλλά στοιχηματίζω ότι ούτε μία βδομάδα δεν έχει κλείσει στο συγκεκριμένο πόστο άσε που 16 χρόνια στο «κυνήγι» δεν την έχω ξαναδεί. Μέχρι να χαλαρώσει λιγάκι συστήνεται ανεπιφύλακτα μόνο σε άνδρες που δεν τρελαίνονται να γλύφουν και έχουν αντοχές στο σεξ  (δεν ανήκω σε αυτές τις κατηγορίες) διότι η θέα είναι απλά 5αστερι…

ΥΓ από τη σωματάρα που είχα μπροστά μου εννοείτε πως δεν ρώτησα από πού είναι (αλλά νομίζω ότι είναι από Βουλγαρία) και ανάθεμα αν θυμάμαι να μου λέει το όνομα της…
ΥΓ Θα πρέπει να τονίσω ότι σου λέει όχι σε αρκετά πράγματα στο σεξ αλλά είναι τρομερά ευγενική ενώ μετά το τέλος της συνεύρεσης μου είπε αρκετές φορές ευχαριστώ κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.           

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν λόγω έλλειψης στην αγορά, αφού τα στανταράκια μας κούνησαν μαντήλι και τα νέα call girls απαντάνε όποτε έχουν αφραγκίαση και όρεξη (έλεος φτάσαμε να τα παρακαλάμε για να τα πηδήσουμε επί πληρωμή) αποφάσισα μετά από καιρό να τιμήσω την γειτονιά μου κάνοντας μία βόλτα το μεσημεράκι. 12:30 το μεσημέρι και στο στενό του μαρμαρίδη το κλασικό ξανθό και στο μεθεπόμενο στενό επίσης ένα ξανθό τεμάχιο με μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα και αφού είμαι έτοιμος να ρίξω κλήρο για το ποια θα είναι η τυχερή στρίβοντας στη θουκιδίδου (νέα μίνι πιάτσα) βλέπω ένα κοντό αδύνατο μελαχρινό. επειδή ήθελα να το τσεκάρω με την ησυχία μου πάρκαρα και με τα πόδια αποφάσισα να την δω από κοντά. το σώμα κάτω από ένα αντικαβλε σορτσάκι μέχρι το γόνατο και με μία σχετικά φαρδιά μπλούζα μου φάνηκε μέτριο, αλλά την ώρα που την πλησίασα να της μιλήσω είδα δύο καταπράσινες ματάρες και λέω εδώ είμαστε...

από την αρχή μου τόνισε ότι η τιμή της είναι 60 ευρω μαζί με το χοτελι (πολύ καλά αν σκεφτείς ότι επι της παραλιακής ζητάνε 90 !!!! με χοτελι) και το μόνο που κάνει είναι πίπα και απλό σεξ και όλα αυτά μόνο με καπότα. Τη ρώτησα αν προσθέσω κάτι στην ταρίφα να παιχτεί κάτι παραπάνω και μου είπε με τίποτα… λέω δε γα….. δεν πρόκειται να βρω κάτι καλύτερο και πήγαμε στο γνωστό χοτέλι που είναι απέναντι. Μπαίνουμε στο δωμάτιο γδύνομαι σε χρόνο ντετε και την βλέπω να αρχίζει να γδύνεται και αυτή όπου και άρχισαν τα εγκεφαλικά. Βγάζει μπλούζα και το παιδικό σουτιεν στυλ bretty bra και εμφανίστηκε ένα ΘΕΙΚΟ στήθος 2,5 στην θέση του αγέρωχο και σφιχτό που ελληνίδα δεν έχει ούτε στα 16 και το απόλυτο σοκ όταν έβγαλε το κιλοτάκι . Ο κώλος ποίημα αλλά το σοκ ήταν στο μουνί που ήταν περιποιημένο αλλά αξύριστο. Δηλαδή trimmed όπως λένε και στο χωριό μου αλλά όχι μία λωριδίστα ήταν γεμάτο και μου άρεσε απίστευτα καθώς είναι πλέον σπάνιο στις μέρες μας…

τα αρνητικά βέβαια καθώς τίποτα δεν μπορεί να έχει μόνο θετικά ήταν τα του σεξ. Φιλάς μόνο το στήθος και όχι με τρομερή ελευθερία και μουνί μόνο το αγγίζεις και αυτό με μέτρο. Πίπα δεν χρειάστηκα και πολλά πράγματα αφού ήμουν έτοιμος μόνο από το οπτικό θέαμα και φυσικά στο σεξ ήταν το απόλυτο έπιπλο…  Το γενικό συμπέρασμα είναι απλό η κοπέλα είναι μούναρος αλλά τελείως άβγαλτη. Μου είπε ότι και καλά κάνει αύτη τη δουλειά 2 χρόνια στο ίδιο σημείο, αλλά στοιχηματίζω ότι ούτε μία βδομάδα δεν έχει κλείσει στο συγκεκριμένο πόστο άσε που 16 χρόνια στο «κυνήγι» δεν την έχω ξαναδεί. Μέχρι να χαλαρώσει λιγάκι συστήνεται ανεπιφύλακτα μόνο σε άνδρες που δεν τρελαίνονται να γλύφουν και έχουν αντοχές στο σεξ  (δεν ανήκω σε αυτές τις κατηγορίες) διότι η θέα είναι απλά 5αστερι…

ΥΓ από τη σωματάρα που είχα μπροστά μου εννοείτε πως δεν ρώτησα από πού είναι (αλλά νομίζω ότι είναι από Βουλγαρία) και ανάθεμα αν θυμάμαι να μου λέει το όνομα της…
ΥΓ Θα πρέπει να τονίσω ότι σου λέει όχι σε αρκετά πράγματα στο σεξ αλλά είναι τρομερά ευγενική ενώ μετά το τέλος της συνεύρεσης μου είπε αρκετές φορές ευχαριστώ κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.             

φιλε συναγωνιστη η θουκιδιδου ποια ακριβως ειναι?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τώρα έκανα μια βόλτα από παραλιακή και δεν παρατήρησα τίποτε.

Η Θουκιδίδου τύπε είναι αυτή εδώ με το κόκκινο σημειωμένη.

Συνημμένα

• AlimosThouk.JPG
    AlimosThouk.JPG
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 24

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
από 12:00 έως 17:30 είναι στάνταρ τα τρία γνωστά αλβανιδάκια μετά το στένο του Μαρμαρίδη . Απουσιάζουν μόνο όταν έχουν περίοδο, τώρα αν κάποιος περάσει και όλες είναι με πελάτη τότε να παίξει κανα κινο γιατί έχει και γαμώ τις τύχες. Για τα νέα που σας μετέφερα για την θουκιδίδου ξεκινούν περίπου την ίδια ώρα αλλά κάθονται λιγότερο. Προφανώς αν δεν έχει κίνηση το μέρος από ότι κατάλαβα τηλεφωνούν στο αφεντικό και τη κάνουν για αλλού.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για μια τροφαντή μελαχρινή βυζαρού που είναι λιγο πριν το frangelico ξέρουμε κάτι;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Τα γνωστά 30/40/50/70
(Πιπα) με χω (σεχ) αυτο ξένο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
:birdman:

Συνημμένα

• DSC_0107.jpg
    DSC_0107.jpg
    207,2 KB · Εμφανίσεις: 60

nikos276

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στο kreoli hotel σε αυτό το ύψος ωρα μετα τις 12 το βραδυ παίζει μια με ξανθό μαλλί και με γυαλιά :kissass: :kissass: .ξέρουμε κατι ?  :boobies: :boobies:

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Λίγο πριν τα max perry ξανθο με κοντό Μάλι πολύ όμορφη 70 +χοτελ έχει δοκιμάσει κάποιος να βοηθήσει σχεδόν κάθε βράδυ είναι εκεί μετά της 10 πολύ τούμπανο το μωρο

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
ρε παιδια 70 για steet γκομενα δεν εινε πολλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom