Αναθεμα και αν καταλαβα γρι απο οτι ειπες...καταλαβε κανεις?
Ποιητικος οιστρος
λοιπόν λόγω έλλειψης στην αγορά, αφού τα στανταράκια μας κούνησαν μαντήλι και τα νέα call girls απαντάνε όποτε έχουν αφραγκίαση και όρεξη (έλεος φτάσαμε να τα παρακαλάμε για να τα πηδήσουμε επί πληρωμή) αποφάσισα μετά από καιρό να τιμήσω την γειτονιά μου κάνοντας μία βόλτα το μεσημεράκι. 12:30 το μεσημέρι και στο στενό του μαρμαρίδη το κλασικό ξανθό και στο μεθεπόμενο στενό επίσης ένα ξανθό τεμάχιο με μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα και αφού είμαι έτοιμος να ρίξω κλήρο για το ποια θα είναι η τυχερή στρίβοντας στη θουκιδίδου (νέα μίνι πιάτσα) βλέπω ένα κοντό αδύνατο μελαχρινό. επειδή ήθελα να το τσεκάρω με την ησυχία μου πάρκαρα και με τα πόδια αποφάσισα να την δω από κοντά. το σώμα κάτω από ένα αντικαβλε σορτσάκι μέχρι το γόνατο και με μία σχετικά φαρδιά μπλούζα μου φάνηκε μέτριο, αλλά την ώρα που την πλησίασα να της μιλήσω είδα δύο καταπράσινες ματάρες και λέω εδώ είμαστε...
από την αρχή μου τόνισε ότι η τιμή της είναι 60 ευρω μαζί με το χοτελι (πολύ καλά αν σκεφτείς ότι επι της παραλιακής ζητάνε 90 !!!! με χοτελι) και το μόνο που κάνει είναι πίπα και απλό σεξ και όλα αυτά μόνο με καπότα. Τη ρώτησα αν προσθέσω κάτι στην ταρίφα να παιχτεί κάτι παραπάνω και μου είπε με τίποτα… λέω δε γα….. δεν πρόκειται να βρω κάτι καλύτερο και πήγαμε στο γνωστό χοτέλι που είναι απέναντι. Μπαίνουμε στο δωμάτιο γδύνομαι σε χρόνο ντετε και την βλέπω να αρχίζει να γδύνεται και αυτή όπου και άρχισαν τα εγκεφαλικά. Βγάζει μπλούζα και το παιδικό σουτιεν στυλ bretty bra και εμφανίστηκε ένα ΘΕΙΚΟ στήθος 2,5 στην θέση του αγέρωχο και σφιχτό που ελληνίδα δεν έχει ούτε στα 16 και το απόλυτο σοκ όταν έβγαλε το κιλοτάκι . Ο κώλος ποίημα αλλά το σοκ ήταν στο μουνί που ήταν περιποιημένο αλλά αξύριστο. Δηλαδή trimmed όπως λένε και στο χωριό μου αλλά όχι μία λωριδίστα ήταν γεμάτο και μου άρεσε απίστευτα καθώς είναι πλέον σπάνιο στις μέρες μας…
τα αρνητικά βέβαια καθώς τίποτα δεν μπορεί να έχει μόνο θετικά ήταν τα του σεξ. Φιλάς μόνο το στήθος και όχι με τρομερή ελευθερία και μουνί μόνο το αγγίζεις και αυτό με μέτρο. Πίπα δεν χρειάστηκα και πολλά πράγματα αφού ήμουν έτοιμος μόνο από το οπτικό θέαμα και φυσικά στο σεξ ήταν το απόλυτο έπιπλο… Το γενικό συμπέρασμα είναι απλό η κοπέλα είναι μούναρος αλλά τελείως άβγαλτη. Μου είπε ότι και καλά κάνει αύτη τη δουλειά 2 χρόνια στο ίδιο σημείο, αλλά στοιχηματίζω ότι ούτε μία βδομάδα δεν έχει κλείσει στο συγκεκριμένο πόστο άσε που 16 χρόνια στο «κυνήγι» δεν την έχω ξαναδεί. Μέχρι να χαλαρώσει λιγάκι συστήνεται ανεπιφύλακτα μόνο σε άνδρες που δεν τρελαίνονται να γλύφουν και έχουν αντοχές στο σεξ (δεν ανήκω σε αυτές τις κατηγορίες) διότι η θέα είναι απλά 5αστερι…
ΥΓ από τη σωματάρα που είχα μπροστά μου εννοείτε πως δεν ρώτησα από πού είναι (αλλά νομίζω ότι είναι από Βουλγαρία) και ανάθεμα αν θυμάμαι να μου λέει το όνομα της…
ΥΓ Θα πρέπει να τονίσω ότι σου λέει όχι σε αρκετά πράγματα στο σεξ αλλά είναι τρομερά ευγενική ενώ μετά το τέλος της συνεύρεσης μου είπε αρκετές φορές ευχαριστώ κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.
Τώρα έκανα μια βόλτα από παραλιακή και δεν παρατήρησα τίποτε.
Η Θουκιδίδου τύπε είναι αυτή εδώ με το κόκκινο σημειωμένη.
ΞερουμεΓια μια τροφαντή μελαχρινή βυζαρού που είναι λιγο πριν το frangelico ξέρουμε κάτι;
Και σε 'μας δεν λέτε τίποτα;Ξερουμε
Τι θετε;Και σε 'μας δεν λέτε τίποτα;
ειναι τιμες παραλιακης.... εχεις δει ποσο εκτιμα η εφορια το τετραγωνικο εκει?ρε παιδια 70 για steet γκομενα δεν εινε πολλα?