Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα μονο ενα τουρ ηταν δεν τις εχω ξαναδει..ομως επανηλθε στη παραλια της Γλυφαδας η παλια μαυρουλα..στη σταση του τραμ.

ευχαριστω πολυ fantasy24 αν πεσει στην αντιληψη σου κατι στειλε ενημερωτικο :)

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ fantasy24 αν πεσει στην αντιληψη σου κατι στειλε ενημερωτικο :)
Χτες κατα τις 5.30 το μεσημερι ηταν 2 οι μαυρλουλες στη σταση του τραμ στη παραλια Γλυφαδας...

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χτες κατα τις 5.30 το μεσημερι ηταν 2 οι μαυρλουλες στη σταση του τραμ στη παραλια Γλυφαδας...

σε ευχαριστω και παλι fantazy24 θα κανω μια βολτα και σημερα...
μενω πολυ νοτια...(αναβυσσο) και καταλαβαινεις οτι τα χιλιομετρα πολλα....

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
σε ευχαριστω και παλι fantazy24 θα κανω μια βολτα και σημερα...
μενω πολυ νοτια...(αναβυσσο) και καταλαβαινεις οτι τα χιλιομετρα πολλα....
Τελικα οι μαυρες στη Βουλιαγμενη ηταν και τη Πεμπτη και τη Παρασκευη(χθες) μεταξυ  5.00 και 6.00 το απογευμα.Καθονται στο παγκακι στη στροφη μετα το παρκινγκ.
Προσεξα και ενα περιεργο γερο με μια τσαντα(σχολειου)που περιφερετε εκει.Τωρα ειναι νταβας η΄ φυλακας δεν γνωριζω.Παντως μπορεις να αραξεις στο τελος του παρκινγκ και σε προσεγγιζουν αυτες.Τη Παρασκευη ηταν 3 οι μαυρες...
καλη διασκεδαση...

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα οι μαυρες στη Βουλιαγμενη ηταν και τη Πεμπτη και τη Παρασκευη(χθες) μεταξυ  5.00 και 6.00 το απογευμα.Καθονται στο παγκακι στη στροφη μετα το παρκινγκ.
Προσεξα και ενα περιεργο γερο με μια τσαντα(σχολειου)που περιφερετε εκει.Τωρα ειναι νταβας η΄ φυλακας δεν γνωριζω.Παντως μπορεις να αραξεις στο τελος του παρκινγκ και σε προσεγγιζουν αυτες.Τη Παρασκευη ηταν 3 οι μαυρες...
καλη διασκεδαση...
διστασα να παω λογω καιρου... σκεφθηκα οτι δεν ειχα ελπιδες να τις βρω...
αλλα τελικα φαινετε διαψευστηκα... για να ειναι εκει συνεχομενα εχουν γλυκαθει...
καλο αυτο...για να εχουμε και κατι και εμεις εδω...εστω και μαυρο..
θα επισκεφθω το σημειο απο Δευτερα πια..καθοτι Σ/Κ ειμαι με οικογενεια...
παρεπιπτοντος και ενας φιλος μου ανεφερε οτι ειδε 2 μαυρουλες να κατεβαινουν απο αστικο λεοφωρειο στα πρωτα λιμανακια... και του εκανε εντυπωση αυτο...
θα αναφερω απο την αλλη εβδομαδα...
σε ευχαριστω και παλι fantazy24 

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Σημερα Τριτη περασμα απο παραλιακη ωρα 6.00 το απογευμα..και ξαφνικα μπροστα στο Ποσειδωνιο δυο νεες αφιξεις....αραζω με αλαρμ λιγο πιο μπροστα απο το φαναρι στο παραδρομο...με πλησιαζει ενα ξανθο...ερχετε κοντα και μου λεει τι κανεις....
καλα λεω μωρο...θες να .....ποσο λεω?50 στο αμαξι...μπα λεω κριση...και φευγω...
Μαγκες πολυ ωραιο μωρο...γυρω στα 18-20 ετων....αφου ηταν η πρωτη φορα μετα απο χρονια
που το σκεφτηκα(οχι βεβαια για 50ε)...η αλλη και αυτη 18-20 μελαχροινη αλλα δεν ελεγε πολλα....μονο για αυτους που τους αρεσουν οι νεες αφιξεις(γιατι δεν τις εχω ξαναδει)

Συνεχιζοντας το παραδρομο προς Γλυφαδα λιγο πριν  το βεζιναδικο..τι βλεπουνε τα ματια μου...τις 3 μαυρες που αραζουνε μετα τη λιμνη βουλιαγμενης..στη σταση του λεωφοριου..
(μεγαλες στιγμες λεω ζει ο παραδρομος)..απλα γυριζανε απο βουλιαγμενη...
και το μυστηριο ελαβε τελος.....
οι μαυρες πηγαινουν 5-6  το απογευμα στη βουλιαγμενη και γυρνανε με το λεωφοριο...
και κατα τις 6.30 εως 8.30 πιανουν δουλεια στη παραλια της γλυφαδας...
η μια ομως παντα φευγει και μενουν δυο....
σημειωση...σχεδον καθημερινα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα Τριτη περασμα απο παραλιακη ωρα 6.00 το απογευμα..και ξαφνικα μπροστα στο Ποσειδωνιο δυο νεες αφιξεις....αραζω με αλαρμ λιγο πιο μπροστα απο το φαναρι στο παραδρομο...με πλησιαζει ενα ξανθο...ερχετε κοντα και μου λεει τι κανεις....
καλα λεω μωρο...θες να .....ποσο λεω?50 στο αμαξι...μπα λεω κριση...και φευγω...
Μαγκες πολυ ωραιο μωρο...γυρω στα 18-20 ετων....αφου ηταν η πρωτη φορα μετα απο χρονια
που το σκεφτηκα(οχι βεβαια για 50ε)...η αλλη και αυτη 18-20 μελαχροινη αλλα δεν ελεγε πολλα....μονο για αυτους που τους αρεσουν οι νεες αφιξεις(γιατι δεν τις εχω ξαναδει)

Συνεχιζοντας το παραδρομο προς Γλυφαδα λιγο πριν  το βεζιναδικο..τι βλεπουνε τα ματια μου...τις 3 μαυρες που αραζουνε μετα τη λιμνη βουλιαγμενης..στη σταση του λεωφοριου..
(μεγαλες στιγμες λεω ζει ο παραδρομος)..απλα γυριζανε απο βουλιαγμενη...
και το μυστηριο ελαβε τελος.....
οι μαυρες πηγαινουν 5-6  το απογευμα στη βουλιαγμενη και γυρνανε με το λεωφοριο...
και κατα τις 6.30 εως 8.30 πιανουν δουλεια στη παραλια της γλυφαδας...
η μια ομως παντα φευγει και μενουν δυο....
σημειωση...σχεδον καθημερινα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αμ...ετσι εξηγητε γιατι δεν τις εβρισκα σημερα (τριτη) στην βουλιαγμενη...
ημουν εκει κατα τις 4 εκανα πανω κατω 3 φορες αλλα τιποτα....
και υπεθεσα οτι ηταν λογω καιρου η απουσια τους....
παντως σαν να ειχα την εντυπωση οτι τις εψαχναν και αλλοι!!!

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
αμ...ετσι εξηγητε γιατι δεν τις εβρισκα σημερα (τριτη) στην βουλιαγμενη...
ημουν εκει κατα τις 4 εκανα πανω κατω 3 φορες αλλα τιποτα....
και υπεθεσα οτι ηταν λογω καιρου η απουσια τους....
παντως σαν να ειχα την εντυπωση οτι τις εψαχναν και αλλοι!!!
τι να κανει ο κοσμος....ετσι που εχει γινει η Ελλαδα...ουτε να  :knockinb: :knockinb: δεν μπορει....

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
μετα την αμφιθεας προς πφ εμφανιστηκε καλο αλβανικο με λοκο 30ευρος

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
την καλησπερα μου και τα χρονια πολλα σε ολους....
παραμονη χριστουγεννων τα μαυρακια εμφανιστηκαν ξανα στο γνωστο σημειο της Βουλιαγμενης (λιμνη)
τεμαχια 2

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
την καλησπερα μου και τα χρονια πολλα σε ολους....
παραμονη χριστουγεννων τα μαυρακια εμφανιστηκαν ξανα στο γνωστο σημειο της Βουλιαγμενης (λιμνη)
τεμαχια 2
Μακρια...αν δειτε ποιο τις πηδανε με 10 ευρω.... :zombie:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τι ρολο βαραει μια 50αρα που καθετε στη σταση του τραμ εκει που κανουν
πιατσα οι μαυρες στη παραλια τησ Γλυφαδας κατα τις 6-7 η ωρα?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μακρια...αν δειτε ποιο τις πηδανε με 10 ευρω.... :zombie:
κοιτα  δω που εφτασαν οι μαυρες....τωρα για το ποιος   της πηδαει ,ειναι αυτος που πηδαει κ την λευκη  δεν  παιζει ρολο,ανεξελεγκτη ειναι η μια ανεξελεγκτη κ η αλλη...  :zombie: οτι ειναι ποιο πολυ σαπιες ειναι  πραγματικοτητα.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
κοιτα  δω που εφτασαν οι μαυρες....τωρα για το ποιος  της πηδαει ,ειναι αυτος που πηδαει κ την λευκη  δεν  παιζει ρολο,ανεξελεγκτη ειναι η μια ανεξελεγκτη κ η αλλη...  :zombie: οτι ειναι ποιο πολυ σαπιες ειναι  πραγματικοτητα.
Δεν ειναι θεμα λευκη και μαυρη αλλα αναλογα ποσα χρεωνει εχει και την αντιστοιχη πελατεια.Εγω την μια την εχω δει με τα λουμπεν της παραλιακης.Να μου πεις οτι μπορει να μην λεει και τιποτα αυτο. Οκ.....εγω σαν ενημερωση το εγραψα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ξερει κανεις τι ρολο βαραει μια 50αρα που καθετε στη σταση του τραμ εκει που κανουν
πιατσα οι μαυρες στη παραλια τησ Γλυφαδας κατα τις 6-7 η ωρα?

έφτασαν οι μαύρες στη Γλυφάδα;

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
τις εδιωξαν απ το κεντρο φιλε, επρεπε καπου να πανε.. ειναι high class πλεον  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think:

Πως τα γαμάτε μωρέ αυτά τα μπάζα;

Μια φορά τις είδα, χάλια μαύρα.... σαν μαύρες πεσκανδρίτσες είναι στη μάπα.

Ούστ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Προσφατα φιλοξενηθηκα στον αλιμο για λιγο καιρο. Μαθαινοντας την περιοχη σιγα σιγα το βραδυ εντοπισα ενα ενδιαφερον τεμαχιο εξω απο την SHELL. Λεω δεν το φορτωνω, μου ζητησε 30 πιπα 40 γαμησι στο αμαξι η σε hotel( δεν θυμαμαι αλλα πιο ακριβα).Τεσπα συμφωνησαμε 40 σε χωρο δικο μου διπλα ακριβως. Προκειται για νεαρο κοριτσι25 περιπου ετων εκ ρουμανιας.Μελαχρινο λεπτοω ρουμανακι, που μασαει τσιχλα και εχει συνεχεια ακουστικα στα αυτια. Σωμα λεπτο και σφιχτο. Ξεκηνησαμε με δειλα φιλια χαιδεμα μου πηρε πιπα ακα και μετα στηθικε στα 4.μουνι ξυρισμενο φρεσκο και μοιροδατο. Δεχτηκε δαχτυλο και το παιξιμο ευχαριστα.μετα σφυροκοπημα.με διακριτικο αλλα πετυχημενο τροπο εδειχνε να το απολμβανει(εστω και ψεματα) και μετα απο κανα 20λετπο κατεθεσα.Δεν εδειχνε να βιαζεται μεχρι που εχυσα, αλλα μετα εκανε σαν σιφουνας να προλαβει να κατεβει στην δουλεια. Γενικα η ολη φαση κρατησε κανα γεματο 30λεπτο και μου κοστισε 50ε( της εδωσα και μπουρμπυαρ μονος μου 10 στο τελος) και ηταν σαν να περνω καλλ γιρλ.

απο τοτε την εχω παρει αλλες 2 φορες με 40αρια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
απο τοτε την εχω παρει αλλες 2 φορες με 40αρια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Θα σε πιάσει ο Στουρνάρης, μεγάλε, μ' αυτά που γράφεις, και θα σου βάλει τεκμήριο.
Ψάχνουν για φοροφυγάδες.
Απόδειξη σου κόβει η μικρή για το 40ρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom