Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τη Πεμπτη(χθες) κατα της 5.30 καθως βολταριζα παραλιακη..λεω να παω μια βολτα προς βαρκιζα να δω το ηλιοβασιλεμα..περναω λοιπον τη λιμνη τη Βουλιαγμενης και αραζω στο πρωτο παρκιν...εκει εχει μια σταση λεωφοριων...ξαφνικα κατεβαινουν απο διερχομενο λεωφοριο δυο μαυρουλες...τι κοζαρω απο μακρια και λεω μεσα μου στανταρ πιατσα....
δε περναει ενα λεπτο και  να τες στο αμαξι μου...και τοτε αρχιζει ο διαλογος....
μαυρουλα. αγορι πιπα-γκαμιση και με τις δυο 30ε....
λεω εγω..πιπα μονο 5ε(δεν ειχα καν ορεξη απλα για πλακα,ασε που δεν αξιζιε το κοπο)
μαυρουλα.. δωσε 10ε καλη πιπα..
λεω εγω... 5ε μονο εχω...
μαυρουλα... θες να στο παιξω με 5ε..
λεω εγω... πιπα μονο..
μαυρουλα.. το σκεφτεται..εχεις καποτα μου λεει..
λεω εγω... οχι
μαυρουλα... καποτα κοστιζει (το σκεφτεται) δεν βγαινει μου λεει και φευγουν απογοητευμενες και οι δυο...
το συμπερασμα ειναι πως αν ειχα καποτα θα γινοταν η φαση....για 5ε και ασε τις αλλες να ζητανε 30-40-50ε για μια πιπα.....
Υγ. δεν ξερω αν ειναι καθημερινη η πιατσα εκει..καποιος που περναει συχνα θα ξερει...
α ρε Ελλαδα με τα ολα σου.............

κριμα θα ηταν ρομαντικη πιπα στο ηλιοβασιλεμα  :rockon: :rockon: :rockon:

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
εγώ λέω να σε βρω και να στα δωσω απευθειας στο χερι γιατι φαινεσαι καλο παιδι

Μία κριτική έγραψα, αν εσύ είσαι ο κλασσικός κόπανος - κατα φαντασία κλουζώ - εξυπνάκιας του Forum δικαίωμα σου.
Και επειδή ήδη ασχολήθηκα πολύ με την περίπτωση σου στο στενό του μαρμαρίδη είναι δύο καινούρια τεμάχια ξανθό μάλλον 40+ και ένα μελαχρινό με κοτσίδα 25+ και βολτάρουν (ανεβαίνουν μέχρι και το στενό του ξενοδοχείου) βράδυ κυρίως όταν έχει φύγει η τριάδα από το επόμενο στενό, αν κανένας συναγωνίστης έχει κάνει κανένα τεστ ντράιβ να ενημερώσει αν μπορεί μπας και γλυτώσουμε κανένα φράγκο σε περίπτωση επίπλου, επίσης τα βουλγαρικα κομμάτια που βρίσκονταν στο στενό της Φαν Βαικ (στο σχολείο) ξέρει κανείς που έχουν μετακινηθεί, γιατί εδώ και ένα 3μηνο (ίσως και παραπάνω) εξαφανιστηκαν...

ΥΓ κάτω από το νέο κτήριο της χρυσής αυγής στη παραλία θα έχει μόνο ελληνίδες... απλά αναρωτιέμαι....
ΥΓ2 για τους γνώστες η βίκυ θα πάρει ποτέ σύνταξη ? ? ? ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΥΓ2 για τους γνώστες η βίκυ θα πάρει ποτέ σύνταξη ? ? ? ?

Γιατι, εμεις θα παρουμε ???  :think:

automatisths

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δε ξερω απο πιατσες και τετοια και θα βγω σμρα το βραδυ μια βολτα απο παραλιακη ελεγα ν μ πειτε που να κατευθυνθω..η ηλικια δε με νοιαζει αρκει να ναι αδυνατη.οχι κοκαλιαρα..σε λογικα πλαισια.εχετε κατι να μ προτεινετε? δε με νοιαζουν τα λεφτα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Περασμα χτες το μεσημερι..κατα τις 2..
στο επομενο στενο,μετα τον Μαρμαριδη, υπηρχε ενα καυλακι.. ωραιο αδυνατο,
περιπου στα 25 το υπολογισα, με μποτα μεχρι το γονατο και ασπρη μινι φουστιτσα...!
.
.
Δεν μπορουσα να σταματησω..δεν ειμουν μονος..

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
επειδη δε ξερω απο πιατσες και τετοια και θα βγω σμρα το βραδυ μια βολτα απο παραλιακη ελεγα ν μ πειτε που να κατευθυνθω..η ηλικια δε με νοιαζει αρκει να ναι αδυνατη.οχι κοκαλιαρα..σε λογικα πλαισια.εχετε κατι να μ προτεινετε? δε με νοιαζουν τα λεφτα
τυπε πολυ Large σε κοβω

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
περιπου στα 25 το υπολογισα, με μποτα μεχρι το γονατο και ασπρη μινι φουστιτσα...!
.
.

δεν εχασες απολυτως τιποτα. ενα κομοδινακι ειναι στο δωματιο. της λειπει και ενα δοντι. το βγαλσιμο της ασπρης μποοτας (τις φοραγε και περισυ) συνοδευεται απο ελαφρια μπόχα. Η δε διαθεση της ομοιαζει με αυτη των tellers τηε Εθνικής στις 31 του μήνα.

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
θεμα που μπαινει κ στις πιαατσες στησ Καλλιθέας...
χτεσ φόρτωσα ενα ψηλό που δουλευει μετα τη μπουμ μπουμ..30ε σε παραπλησιο στενακι.δε μπορω να κριτικαρω γιατι ήμουν φορτωμενος κ τελειωσα μπαμ μπαμ...στα 30 ηταν πιπιλα κ λιγο σεξακκ...ωραια η πιτσιρικα εμφανισιακα παντως

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
θεμα που μπαινει κ στις πιαατσες στησ Καλλιθέας...
χτεσ φόρτωσα ενα ψηλό που δουλευει μετα τη μπουμ μπουμ..30ε σε παραπλησιο στενακι.δε μπορω να κριτικαρω γιατι ήμουν φορτωμενος κ τελειωσα μπαμ μπαμ...στα 30 ηταν πιπιλα κ λιγο σεξακκ...ωραια η πιτσιρικα εμφανισιακα παντως
Προφανως εννοεις την boomboom στη διασταυρωση με Θησεως. Ποσο μακρυα , υποθετω προς Πειραια ηταν η κοπελα?
Εχω να δω πολυ καιρο παιχνιδι εκει.

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
αμεσως μετα το βενζιναδικο που βρισκεται μετα τη μπουμ μπουμ..καθε μερα εχει τουλσχιστον 2 τεμαχια.βεισκονται ακριβως πριν τον παραδρομο του ιλισσου ποταμου

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
δεν εχασες απολυτως τιποτα. ενα κομοδινακι ειναι στο δωματιο. της λειπει και ενα δοντι. το βγαλσιμο της ασπρης μποοτας (τις φοραγε και περισυ) συνοδευεται απο ελαφρια μπόχα. Η δε διαθεση της ομοιαζει με αυτη των tellers τηε Εθνικής στις 31 του μήνα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ!!!!σωστος!!!αλβανικο κομοδινο και ξεδοντιαρα!!! :jerking:

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τη Πεμπτη(χθες) κατα της 5.30 καθως βολταριζα παραλιακη..λεω να παω μια βολτα προς βαρκιζα να δω το ηλιοβασιλεμα..περναω λοιπον τη λιμνη τη Βουλιαγμενης και αραζω στο πρωτο παρκιν...εκει εχει μια σταση λεωφοριων...ξαφνικα κατεβαινουν απο διερχομενο λεωφοριο δυο μαυρουλες...τι κοζαρω απο μακρια και λεω μεσα μου στανταρ πιατσα....
δε περναει ενα λεπτο και  να τες στο αμαξι μου...και τοτε αρχιζει ο διαλογος....
μαυρουλα. αγορι πιπα-γκαμιση και με τις δυο 30ε....
λεω εγω..πιπα μονο 5ε(δεν ειχα καν ορεξη απλα για πλακα,ασε που δεν αξιζιε το κοπο)
μαυρουλα.. δωσε 10ε καλη πιπα..
λεω εγω... 5ε μονο εχω...
μαυρουλα... θες να στο παιξω με 5ε..
λεω εγω... πιπα μονο..
μαυρουλα.. το σκεφτεται..εχεις καποτα μου λεει..
λεω εγω... οχι
μαυρουλα... καποτα κοστιζει (το σκεφτεται) δεν βγαινει μου λεει και φευγουν απογοητευμενες και οι δυο...
το συμπερασμα ειναι πως αν ειχα καποτα θα γινοταν η φαση....για 5ε και ασε τις αλλες να ζητανε 30-40-50ε για μια πιπα.....
Υγ. δεν ξερω αν ειναι καθημερινη η πιατσα εκει..καποιος που περναει συχνα θα ξερει...
α ρε Ελλαδα με τα ολα σου.............

παρακαλω οποιος φιλος εχει κατι νεωτερο για το σημειο... ας μου πει....
εχω βαρεθει να βλεπω ηλιοβασιλεματα στο σημειο  :cheesy:
μενω εκει κοντα και με ενδιαφερει....

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
παρακαλω οποιος φιλος εχει κατι νεωτερο για το σημειο... ας μου πει....
εχω βαρεθει να βλεπω ηλιοβασιλεματα στο σημειο  :cheesy:
μενω εκει κοντα και με ενδιαφερει....
Τελικα μονο ενα τουρ ηταν δεν τις εχω ξαναδει..ομως επανηλθε στη παραλια της Γλυφαδας η παλια μαυρουλα..στη σταση του τραμ.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
.
.
φορουσε τραγιασκα?

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
αμεσως μετα το βενζιναδικο που βρισκεται μετα τη μπουμ μπουμ..καθε μερα εχει τουλσχιστον 2 τεμαχια.βεισκονται ακριβως πριν τον παραδρομο του ιλισσου ποταμου
Ευχαριστω φιλε... ειχα δει μια κοπελια αλλα δεν φανηκε να κανει πιατσα αι συνεχισα

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Ευχαριστω φιλε... ειχα δει μια κοπελια αλλα δεν φανηκε να κανει πιατσα αι συνεχισα

Εγώ το Σάββατο νομιζω αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν στην απέναντι γωνία του βενζινάδικου 2 και μάλιστα η μια φορούσε και ένα τζην σα ξεσκισμένο ήτανε και τρυπες παντου και κρόσια... Ξανθό αν θυμάμαι καλά... Φάτσα δε θυμάμαι γιατί πέρναγα με τη μηχανη πατητός αλλά μου έκανε εντυπωση το τζην ποσο κιτσαριό ήταν...

Ρε μάγκες, επειδή εμένα η κοπέλα μου μένει προς Άλιμο και κάθε βράδυ που τη γυρίζω σπίτι,περνάω απο παραλιακή... όπως επιστρέφω σπιτι μου, έχει μια εταιρία που πουλάει αυτοκίνητα "ΜΕΚΟ" νομιζω λέγεται στο ρεύμα προς Πειραιά... πριν το φανάρι, εκει που ψιλοσκοτεινιάζει το σημείο, έχω πετύχει μέχρι και 3.. αλλά οι 2 ειναι κλασσικές στανταράκι.. Η μια που μου εχει κανει εντύπωση ειναι και η πιο χαμογελαστή ειναι μια με σχετικά κοντό μαλλί, πάντα μινι φουστα και μαύρο καλσον... Η δευτερη ειναι μια πολυ πιο ψηλή απο τη πρώτη, με μακρύ μαυρο μαλλί με βάψιμο λίγο απο Miss Frankestain...  ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ... Αυτη η πρώτη με το ψιλοκοντό μαλλί.. Πείτε μου σας παρακαλω... Την εχει τεστάρει κανείς;;; Έχω μια υποψία οτι ειναι καλή περίπτωση...  Και μηπως ξέρει κανείς ποσο χρεώνουν αυτές;;;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδες οι τιμες πεσανε παραλιακη?
η ακομη ισχυει το 70 χοτελι,40 στο αμαξι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom