ειχα να περασω καιρο και προς μεγαλη μου εκλπηξη κοζαρα την κοοκινομαλλα κυλοφατσα που κοβω πολλα απογευμα στο λεωφορειο ντυμενη παντα με μαυρα και σκυμμενη στο κινητο να γραφει παντα μυνηματα, ηταν κοντα στην εμπορικη στο στενο, για αλβανιδα την εκοβα παντα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η Κατερινα, εγινε κοκκινομαλα ???ειχα να περασω καιρο και προς μεγαλη μου εκλπηξη κοζαρα την κοοκινομαλλα κυλοφατσα που κοβω πολλα απογευμα στο λεωφορειο ντυμενη παντα με μαυρα και σκυμμενη στο κινητο να γραφει παντα μυνηματα, ηταν κοντα στην εμπορικη στο στενο, για αλβανιδα την εκοβα παντα
Η Κατερινα, εγινε κοκκινομαλα ???
ειναι γυρω στο 1 65 με 1 67 μετριο αλλα στητο μπουστο αυτην την στιγμη φοραει μαυρο μινι με καλσον μαυρο
Αυτη ειναι και ειναι ξεπετα !!!ειναι γυρω στο 1 65 με 1 67 μετριο αλλα στητο μπουστο αυτην την στιγμη φοραει μαυρο μινι με καλσον μαυρο
Προσοχη !!!
Για χυσιμο, στην καυλοφατσα της !!!φαινεται ......στο λεωφορειο και στην σταση που περιμενουμε την τρωω με τα ματια μου και η καριολα ουτε μια φορα δεν εχει σηκωσει το κεφαλι της........πολυ καυλα ομως....για κατουρημα οχι για χυσιμο καλυτερα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε παίδες.... έλεος....
40 ευρώ για πίπα; Και 10 χιλιάρικα το μήνα να βγάζετε... δεν τα λυπάστε;
Μια φορα, μεσα στο αμαξι !!!την εχεις παρει? το απογυεμα παντα τιν πετυχιανω
Και εγω συμφωνω, μαζι σου !!!ρε παίδες.... έλεος....
ποση ωρα κραταει....απο αλβανια τελικα ειναι ετσιΜια φορα, μεσα στο αμαξι !!!
Στο εγραψα και πριν, η γκομενα ειναι ξεπετα και της ειχα δωσει 60 ευρω, γιατι στο χοτελ ηθελε 80ποση ωρα κραταει....απο αλβανια τελικα ειναι ετσι
+ το ξενοδοχειο !!!
Απο service ουτε 5 δεν της εβαλα !!!
Στο εγραψα και πριν, η γκομενα ειναι ξεπετα και της ειχα δωσει 60 ευρω, γιατι στο χοτελ ηθελε 80
+ το ξενοδοχειο !!!
Απο service ουτε 5 δεν της εβαλα !!!
να της ριξω καμια κλωτσια στην σταση τοτε για παρτυ σου.....ειναι εντελως εκνευριστικα απομωνομενη
Χυσε την και ζητα της, τα 60 μου !!!να της ριξω καμια κλωτσια στην σταση τοτε για παρτυ σου.....ειναι εντελως εκνευριστικα απομωνομενη
2 αρακια !!! ;) ;) ;)εχει ωραια βυζακια μαλλον ομως........
Το συνολικο πακετο ομως, ειναι χαλια !!!πολυ καυλα βυζακια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28