Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά ο έλληνας δεν μαθαίνει με τίποτα.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
εγω ειμαι μισος απο Αφρικη..................απο την μεση και κατω

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
ενα 60ρι γιαμια ωρα στον πριαμο της το εδεινα......χυσιμο που αφηνει?

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
στο χοτελι θα τα παινρει και αλλου δνε μπορει.....μην την χυσω στο λεωφορειο στο τελος

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
χαχα.....τελικα το καλυτερο να τριφτω πανω της σε καμια σταση η στο αστικο μεσα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αν δεν παει 20-30 ευρω ... δουλεια δεν θα εχουν

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Απλά και ενημερωτικά πέρασα χθες μία βόλτα κατά τις 7 το απόγευμα και είχε τα γνωστά τρία τεμάχια στη γωνία μετά τον μαρμαρίδη. Ως κάτοικος της περιοχής αν και λάτρης του σπορ τέτοια ώρα σπάνια φρενάρω ή ρωτάω για να μη με δει κανένα μάτι. Όταν πέρασα όμως η μία ήταν ντυμένη όπως μου αρέσει και έτσι σταμάτησα. Μου είπε 30 πίπα 40 στο αμάξι και 70 στο ξενοδοχείο και 100 για μία ώρα. Αφού έκανα κάποιες δουλειές λέω δε γαμιέται γύρισα και την πήρα. Λοιπόν η κλαούντια όπως μου είπε πως τη λένε… με εξέπληξε ευχάριστα, αφού ναι μεν φαίνεται καλή άλλα όταν γδύθηκε μου άρεσε πάρα πολύ το σώμα της και ότι για κοπέλα που εργάζεται στο δρόμο φορούσε (για τα γούστα μου) πανέμορφα εσώρουχα. Σε λεπτομέριες βυζί μεγάλο ελάχιστα πεσμένο με τρομερή ρώγα ωραία πόδια και τρομερό κώλο… το μόνο μείον πολύ λίγο στομάχι που σε καμία περίπτωση δεν ήταν ενοχλητικό η άσκημο… στα του αγώνα αν εξαιρέσεις ότι δεν δέχεται με τίποτα το φιλί στο στόμα (τι κόλλημα έχουν αυτές οι αλβανίδες σε αυτό το θέμα δε το καταλαβαίνω) όλα τα υπόλοιπα έγιναν όπως γούσταρα και το ευχαριστήθηκα…

Πιστεύω ότι για κάποιους σαν και μένα που λόγω κρίσης τα call είναι ζόρικο και πλέον σπάνιο αξίζει το κόπο να ρισκάρουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και ίσως χτυπήσουμε χρυσό…   

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
πώς ειναι εξωτερικά αυτή η κλαουντια.......δεν κρατησες καμια φωτο?

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
πώς ειναι εξωτερικά αυτή η κλαουντια.......δεν κρατησες καμια φωτο?

Για πήδημα πάω και όχι να τραβάω στα κρυφά φωτο με το κινητό μου... η τύπισσα είναι κάθε μέρα εκεί από τις 5:30 εώς τις 9:00 το απόγευμα. περνάς τις βλέπεις (συνήθως είναι τρεις κοπέλες) και τη ζητάς με το όνομα της...σου αρέσει πηδάς, δε σου αρέσει προχωράς...

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
τη Πεμπτη(χθες) κατα της 5.30 καθως βολταριζα παραλιακη..λεω να παω μια βολτα προς βαρκιζα να δω το ηλιοβασιλεμα..περναω λοιπον τη λιμνη τη Βουλιαγμενης και αραζω στο πρωτο παρκιν...εκει εχει μια σταση λεωφοριων...ξαφνικα κατεβαινουν απο διερχομενο λεωφοριο δυο μαυρουλες...τι κοζαρω απο μακρια και λεω μεσα μου στανταρ πιατσα....
δε περναει ενα λεπτο και  να τες στο αμαξι μου...και τοτε αρχιζει ο διαλογος....
μαυρουλα. αγορι πιπα-γκαμιση και με τις δυο 30ε....
λεω εγω..πιπα μονο 5ε(δεν ειχα καν ορεξη απλα για πλακα,ασε που δεν αξιζιε το κοπο)
μαυρουλα.. δωσε 10ε καλη πιπα..
λεω εγω... 5ε μονο εχω...
μαυρουλα... θες να στο παιξω με 5ε..
λεω εγω... πιπα μονο..
μαυρουλα.. το σκεφτεται..εχεις καποτα μου λεει..
λεω εγω... οχι
μαυρουλα... καποτα κοστιζει (το σκεφτεται) δεν βγαινει μου λεει και φευγουν απογοητευμενες και οι δυο...
το συμπερασμα ειναι πως αν ειχα καποτα θα γινοταν η φαση....για 5ε και ασε τις αλλες να ζητανε 30-40-50ε για μια πιπα.....
Υγ. δεν ξερω αν ειναι καθημερινη η πιατσα εκει..καποιος που περναει συχνα θα ξερει...
α ρε Ελλαδα με τα ολα σου.............

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Για πήδημα πάω και όχι να τραβάω στα κρυφά φωτο με το κινητό μου... η τύπισσα είναι κάθε μέρα εκεί από τις 5:30 εώς τις 9:00 το απόγευμα. περνάς τις βλέπεις (συνήθως είναι τρεις κοπέλες) και τη ζητάς με το όνομα της...σου αρέσει πηδάς, δε σου αρέσει προχωράς...

εγώ λέω να σε βρω και να στα δωσω απευθειας στο χερι γιατι φαινεσαι καλο παιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom