You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
προχθες το βραδυ δοκιμασα την ξανθια βουλγαρα θεοδωρα με ενα τατοο στο αριστερο στηθος (ηταν η πρωτη μετα τον μαρμαριδη) 70 στο χοτελ μου ζητησε +15 το χοτελ.Απο εμφανιση ειναι σουπερ συμφωνα με τα γουστα μου πιστευω πως τα 50€ ανταποκρινονται καλυτερα σε σχεση κοστος αποδοσης.
Την μελαχρινή στο επομενο την εχει δοκιμασει κανεις???νομιζω ειναι αξιολογο κομματι και αυτο!!!
Την μελαχρινή στο επομενο την εχει δοκιμασει κανεις???νομιζω ειναι αξιολογο κομματι και αυτο!!!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 1.106
γιατι Off Topic ρε φιλε???? αφου ολο για το Μαρμαριδη λεμε εδω μεσα!!!!!off topic αλλα....μην κανει κανεις το λαθος να ψωνισει απο μαρμαριδη...θα καει η γουνα του ,οπως και η δικη μου!! περσινο σαλονι και καθομε στο πατωμα!! και ειχα και χαρα που το πηρα και φθηνα!!! δεν εχει τιποτα ελληνικο...ολα κινεζικα και τουρκικα ειναι!!
τοσο χαλια ε? ευτυχως τα κοριτσια στο πεζοδρομιο μπροστα του δεν ειναι επιπλα !!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
παντα ανευ... αφου δεν κολλαμε τιποτα !!! τα αφροδισια και το aids ειναι μυθος της εκκλησιας που δεν θελει να γαμαμε !!!
εχει τσεκαριστει μια ξανθοκοκκινομαλλα στην παραλια της γλυφαδας γυρω στις 5 με 5,30 το απογευμα,με μινι και τσαντακι κρεμασμενο στον ωμο στυλ βιζιτας και πηγαινει πανω -κατω τον δρομο.....και τις δυο φορες που την ειδα δεν μπορουσα να της μιλησω,αν την δει καποιος ας την ρωτησει στα ισια...το κοριτσι μονο που δεν το φωναζει
στον δρομο διπλα στην θαλασσα εκει που κανουν τερμα τα λεοφορεια......Δώσε στίγμα ακριβώς φίλε, που την είδες
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 1.106
Εισαι πολυ σαφης... γιατι μπερδευτηκαμε πριν αλλα αμα ειναι στο δρομο διπλα στη θαλασσα κομπλε...στον δρομο διπλα στην θαλασσα εκει που κανουν τερμα τα λεοφορεια......
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εισαι πολυ σαφης... γιατι μπερδευτηκαμε πριν αλλα αμα ειναι στο δρομο διπλα στη θαλασσα κομπλε...
Εννοεί τον μεσα δρομο, κατω απο την παραλιακη(Ποσειδωνος), κατευθυνση για Βούλα. Στο φαναρι που αριστερα παει για πλατεια Γλυφαδας απο την κατω μερια κανουν τερμα τα λεωφορεία.
Η ψηλη ξανθια στην σταση λεωφορειου στριβωντας απο αμφιθεας αριστερα και με κατευθυνση Γλυφαδα ειναι τουμπανακι καλο , αλλα δεν ξερω αν αξιζει αυτα που ζηταει!σημερινη βολτα στιν παραλιακη κατα τις 2 το πρωι ρευμα προς γλυφαδα μετα την αμφιθεας σε μια σταση ενα ξανθο τυμπανο ονοματι χριστινα.40 στο αυτοκινητο 50 με σεχ 70 μηση ωρα χοτελι και 120 1ωρα.παιδια μακρια χρονια ειχα να ξενεροσο ετσι με τανα αφου τι δευτερη φορα δεν και σηκωθηκα και εφηγα συμετοχη 0.μου ειπαι οτι δουλευε σε στουντιο στην πειραιως κοστος 136
Απο εμφανιση παντως ειναι αρκετα καλη...
Χθες ενα audi A3 κοντεψε να φιληθει με ενα C3 και να αρφωθουν στην σταση στη προσπαθεια του να σταματησει για τα περαιτερω χθες...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Σήμερα ξημερώματα κατά τις 04:00 μόνο 3 τεμάχια,ένα μιλφ λίγο πριν τον Μαρμαρίδη,ένα ξανθό τούμπανο κι ένα μελαχρινό αδιάφορο λίγο μετά τον Μαρμαρίδη .Δεν έτρεχα πολύ και μου έκανε εντύπωση που δεν πέτυχα τίποτα άλλο .Μετά φυσικά Συγγρού για χαβαλέ με τα τραβέλια .Μηχανόβιος κατεβαίνει απ'την CBR στέκεται μπροστά από το τραβέλι(το οποίο βρισκόταν μέσα στο αμάξι με ανοιχτή την πόρτα) κατεβάζει το παντελόνι και δέχεται στο όρθιο.Θα καθόμουν και για την συνέχεια αλλά υπήρχαν και άλλλα τραβέλια παραδίπλα
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αξιζει απο εμφανιση τυπε?ειναι και διπλα μου δλδ ,να μην τρεχω κεντροΤι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια..ΠΑΡΑΛΙΑ Γλυφαδας ειπα.....οποιος δεν καταλαβαινει την λεξη παραλια δεν μπορω να τον βοηθησω
Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαγκες στο ρευμα απο Γλυφαδα προς Πειραια μεχρι Αμφιθεας πρεπει να χει πανω απο 10 κομματια μιλαμε μετα την Αλιμου ειναι 2-2 μαλιστα...στιγμες δοξας η παραλιακη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις