σημερα μεσημερι 1 η ωρα στο γνωστο επιπλαδικο μετα την αλιμου..ξανθο αλβανακι (μαλλον)70 στο χοτελι...με παζαρια 60 και ολα πληρωμενα...δεν το πηρα...συναγωνιστες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ...ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕς ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ 10 ΕΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ 70 ΚΑΙ 120.........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 884K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτο ηταν πριν το χαρατσι της ΔΕΗσημερα μεσημερι 1 η ωρα στο γνωστο επιπλαδικο μετα την αλιμου..ξανθο αλβανακι (μαλλον)70 στο χοτελι...με παζαρια 60 και ολα πληρωμενα...δεν το πηρα...συναγωνιστες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ...ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕς ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ 10 ΕΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ 70 ΚΑΙ 120.........
Τελικα αυτη στην παραλια της Γλυφαδας την εβλεπα σχεδον καθε μερα εκει ωσπου την πηδηξα και ησυχασα....Σουζανα λεει,απο την Βουλγαρια λεει............ζουμερη γκομενα με κολαρα χωρις να ειναι νταρντανα πιπα για πιατσα καλη θα ελεγα και με deepthroat...την πηρα στο πισω καθισμα του αυτοκινητου εκατσε επανω μου με τα βυζια της στην μουρη μου.Η γκομενα ειναι πολυ cool και δεν δινει την εντυπωση της ξεπετας.Οι τιμες της 30 στο αυτοκινητο και 50 σε ξενοδοχειο. Αν σε γνωρισει δινει τηλεφωνο για ραντεβου
Τηλεφωνο δινουν και αλλες !!! ;) ;) ;)Τελικα αυτη στην παραλια της Γλυφαδας την εβλεπα σχεδον καθε μερα εκει ωσπου την πηδηξα και ησυχασα....Σουζανα λεει,απο την Βουλγαρια λεει............ζουμερη γκομενα με κολαρα χωρις να ειναι νταρντανα πιπα για πιατσα καλη θα ελεγα και με deepthroat...την πηρα στο πισω καθισμα του αυτοκινητου εκατσε επανω μου με τα βυζια της στην μουρη μου.Η γκομενα ειναι πολυ cool και δεν δινει την εντυπωση της ξεπετας.Οι τιμες της 30 στο αυτοκινητο και 50 σε ξενοδοχειο. Αν σε γνωρισει δινει τηλεφωνο για ραντεβου
Υπαρχει και λειτουργει !!!μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει πια η πιάτσα
Το βραδυ, ειναι 7-8 γκομενες !!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.016
- Πόντοι
- 7.885
Μια γκομενίτσα ξανθιά που είναι πρίν την Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά κοντά στο 3Χ λέει τίποτα?
Ξεπετατζού φίλε ,μην κάνεις τον κόπο ;) ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αυτή τη στιγμή και στις 2 πλευρές της παραλιακής παίζουν γύρω στις 20-25...Έχασα την μπαλόνε που λέν και οι ιταλοι μέσω της σιμόνα βεντούρα βέβαια(παλιότερα αφ κορς)
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.909
- Πόντοι
- 2.456
Καλα ρε πουστη μου δεν ξερει κανενας να διαβαζει την ωρα???
"[size=10pt]Παραλιακή.......14.15 - 15.00[/size]
Στην αρχη, ηταν ετσι !!!Καλα ρε πουστη μου δεν ξερει κανενας να διαβαζει την ωρα???
Τωρα, ειναι ανοικτα και το βραδυ !!!
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε !!!
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
Στην αρχη, ηταν ετσι !!!
Τωρα, ειναι ανοικτα και το βραδυ !!!
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε !!!
automatisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια δυο κοπελιτσες που ειναι σε μια σταση λεωφ. απεναντι απο το βενζιναδικο της σελ τις εχετε δει? δε ξερω και καλα τις περιοχες απο κει! καλαμακι μηπως? απο κιφησο ερχομενος, αρκετα πριν τον μαρμαριδη! κτλβατε που λεω? δε τα εξηγω και τελεια! που λετε περασα χθες βραδυ και προχθες κατα τις 3 και ηταν εκει. μιλησα στη μια και μου πε 50 ευρωπουλα. δε τη πηρα αν και ηθελα πολυ.πολυ ωραια κοπελα με ωραιο σωμα!και πολυ συμπαθητικη μου φανηκε.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
ρε παιδια δυο κοπελιτσες που ειναι σε μια σταση λεωφ. απεναντι απο το βενζιναδικο της σελ τις εχετε δει? δε ξερω και καλα τις περιοχες απο κει! καλαμακι μηπως? απο κιφησο ερχομενος, αρκετα πριν τον μαρμαριδη! κτλβατε που λεω? δε τα εξηγω και τελεια! που λετε περασα χθες βραδυ και προχθες κατα τις 3 και ηταν εκει. μιλησα στη μια και μου πε 50 ευρωπουλα. δε τη πηρα αν και ηθελα πολυ.πολυ ωραια κοπελα με ωραιο σωμα!και πολυ συμπαθητικη μου φανηκε.
Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά.
ΠΡΟΣ automatisths..ΠΙΑ SHELL ΛΕΣ? ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΝΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ,ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΡΑΔΥ...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά.
Όποιος τη νύχτα περπατάει,για λάσπες για σκατά πατάει!
Και αν είναι μπήχτης και μουντάρει, κάποιο τραβελλι θα τρακάρει!
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.909
- Πόντοι
- 2.456
Δικε μου εχουν περασει απεναντι πλεον στην Πειραιως και στην πρωην Πιτσα Χατ.ρε παιδια δυο κοπελιτσες που ειναι σε μια σταση λεωφ. απεναντι απο το βενζιναδικο της σελ τις εχετε δει? δε ξερω και καλα τις περιοχες απο κει! καλαμακι μηπως? απο κιφησο ερχομενος, αρκετα πριν τον μαρμαριδη! κτλβατε που λεω? δε τα εξηγω και τελεια! που λετε περασα χθες βραδυ και προχθες κατα τις 3 και ηταν εκει. μιλησα στη μια και μου πε 50 ευρωπουλα. δε τη πηρα αν και ηθελα πολυ.πολυ ωραια κοπελα με ωραιο σωμα!και πολυ συμπαθητικη μου φανηκε.
Επισης εχουν παει απο το Παραλιακή.......14.15 - 15.00 (γιατι ως γνωστον το 14:00 ειναι μεσημερι)
στο
Πουτανόπιατσες Αθήνας
glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ΠΡΟΣ automatisths..ΠΙΑ SHELL ΛΕΣ? ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΝΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ,ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ...
Ναί σίγουρα φοιτήτριες είναι...της Ανωτάτης Ψωλαρπαχτικής....
Δέ πάμε καλά μού φαίνεται..........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28