tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαλλον ειναι αυτη που ειχα δει και εγω 90 για μια φορα 150 την ωρα ηθελε 150 να ναι οι ωρες της
Φραγκοραφτη, δεν μιλαμε για την Κατερινα, αλλα για την ξανθια την Συλβια !!!μαλλον ειναι αυτη που ειχα δει και εγω 90 για μια φορα 150 την ωρα ηθελε 150 να ναι οι ωρες της
Αναλόγως με το πως θα σε κόψει.. μη κωλώνεις ρώτα τη, αν σε ψιλογουστάρει και είναι κοντά το σπίτι σου θα έρθει φίλε. Εγώ θα σε συμβούλευα να το ξανασκευτείς πάντως για να την βάλεις στο σπίτι σου.
Πίσω από αυτές τις γκόμενες κρύβονται αλλοδαπά κλεφτρόνια και ζάκια.. think!!!
Επρεπε να στο πει αλλος ???
Δικιο έχεις....
Δεν εμφανιστηκε παλι παντως..Μαλλον πρεπει να ειναι η ΣΥΛΒΙΑ !!!
Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εαν ειναι αυτη, θελει ενα 70 αρι + HOTEL και 150 η μια ωρα !!!
Επρεπε να στο πει αλλος ???
Αλλη φορα θα πεσει πολυ ξυλο !!!
παιδες ακουστε σκηνικο.με παιρνει η κοπελα μου και μου λεει να παω να την παρω απο το max perry.επειδη γινοταν χαμος προχωρησα λιγο και εστριψα δεξια και σταματησα.ετσι οπως μιλαω στο κινητο με αλαρμ στο καρο σκαει μια ξανθια με ασπρο κολαν και μου λεει 70 ευρω αν θελω και πισω της ερχοταν η κοπελα μου!!!!μαντεψτε τη συνεχεια
χαχαχαχαχαχ
καλο σου κου σε ολους γιατι εμενα θα με φαει η μουρμουρα
Χθες το βραδυ στις 10.30 την ψωνισε ενα λευκο αυτοκινητο,με προλαβε,αν λεμε την ιδια.Ψηλη με μποτες,καρε μαλλι κοντο,ξανθο και κορμι λαμπαδα.........ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Παρακαλειται οποιος εντοπισε/πηρε/φορτωσε/νοικιασε/πληρωσε/μαζεψε/συνοδεψε/συντροφευσε σημερα περιπου στις 18.00 την υπερεκπληκτικη ξανθια με το ασπρο σορτσακι και τα ψηλοτακουνα απο τη γνωστη σταση μετα τον Αβαξ να ενημερωσει το κοινο αν προκειται για "εργαζομενη" ή απλη συμπτωση!!
Για βοηθεια εκεινη την ωρα η καστανη την ιδια ωρα ηταν στο σημειο της.
Ευχαριστω
τι δικαιολογια μπορει να βρει κανεις για να παει για σοκολατακια στις 12.00 το βραδυ ?
παιδες ακουστε σκηνικο.με παιρνει η κοπελα μου και μου λεει να παω να την παρω απο το max perry.επειδη γινοταν χαμος προχωρησα λιγο και εστριψα δεξια και σταματησα.ετσι οπως μιλαω στο κινητο με αλαρμ στο καρο σκαει μια ξανθια με ασπρο κολαν και μου λεει 70 ευρω αν θελω και πισω της ερχοταν η κοπελα μου!!!!μαντεψτε τη συνεχεια
χαχαχαχαχαχ
ωραία αντί να ψωνίζω απο Γούναρη ,θα πηγαίνω στην παραλιακή!!!!παιδες ακουστε σκηνικο.με παιρνει η κοπελα μου και μου λεει να παω να την παρω απο το max perry.επειδη γινοταν χαμος προχωρησα λιγο και εστριψα δεξια και σταματησα.ετσι οπως μιλαω στο κινητο με αλαρμ στο καρο σκαει μια ξανθια με ασπρο κολαν και μου λεει 70 ευρω αν θελω και πισω της ερχοταν η κοπελα μου!!!!μαντεψτε τη συνεχεια
χαχαχαχαχαχ
Υπογλυκαιμια στο ΠΟΥΤΣΟ ???τι δικαιολογια μπορει να βρει κανεις για να παει για σοκολατακια στις 12.00 το βραδυ ?
ηταν διπλα απο τη σταση?Χθες το βραδυ στις 10.30 την ψωνισε ενα λευκο αυτοκινητο,με προλαβε,αν λεμε την ιδια.Ψηλη με μποτες,καρε μαλλι κοντο,ξανθο και κορμι λαμπαδα.........
10 μετρα μακρυτερα,ακριβως μπροστα στο στενο ηταν το οποιο κατεβαινε και το λευκο που την πηρε.ηταν διπλα απο τη σταση?