Πέρασμα πριν λίγο. Κατ΄ αρχάς, η οικονομία της παραλιακής κινείται μια χαρά, επί κοντά μία ώρα έκανα πάνω κάτω το Φλοίσβος - Ασκληπιείο και οι κοπέλες μία ήταν και μία δεν ήταν στο πόστο τους. Πήγα για να δω τη μαυρομάλλα που είναι στα σχολεία μετά τον Μαρμαρίδη, μιας και είχα καίρο να κάνω καταδρομική και τότε δεν πιάτσαρε. Η κοπέλα είναι με διαφορά το καλύτερο κομμάτι της παραλιακής. 40 πίπα - 50 σεξ. Ο λόγος που δεν δοκίμασα είναι ότι τελευταία δεν μου λείπει το σεξ όποτε δεν ήμουν και στις τρελές καύλες για να δώσω το έξτρα 10ρικο του συνηθισμένου 30 - 40, έτσι στη φάση μου θα το θεωρούσα λίγο περιττό έξοδο. Συν ότι με έπιασε το επαναστατικό μου ενάντια σε αυτήν την τιμολόγηση (για τους συναγωνιστές δουλεύω
). Πάντως είναι αρκετά δυνατό και σίγουρα θα τιμηθεί στο μέλλον σε κάποια στιγμή καύλας. Η άλλη μου επαναστατική κίνηση ήταν να πάω στο μπάζο στο Ασκληπιείο και να ζητήσω πίπα με 20, όπου μου αρνήθηκε ευγενικά και μάλιστα στον πληθυντικό! Αυτή πραγματικά πρέπει να πάρει ένα μάθημα, ένα 20ρικο πρέπει να κοστίζει το μησιγά μαζί της, είναι αδιανόητο να ζητάει τα ίδια λεφτά με τις άλλες.