Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
125
Πόντοι
1
Ξέρουμε τι ωρα βγαίνουν τα κορίτσια?

Mutunus Tutunus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
10
Like
809
Πόντοι
310
Στο τρίγωνο λέμε ? Δίπλα από το νεκροταφείο? Όπως κατέβεις στο δεξί σου χέρι είναι το νεκροταφείο. Στα 100 μέτρα έχει ένα τρίγωνο εκεί είναι ( ακριβώς δίπλα από το φανάρι)

Νόμιζα ότι ο Φλοίσβος ήταν απέναντι.

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Η αμαντα έχει σταματήσει από κρεολή ;

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
δεν εχει σταματησει... καντε μια βολτα, φατε ενα σουβλακι και θα την δειτε εκει απεξω παλι
Πέρασα 3 φορές δεν την βρήκα. Η μελαχρινή που κάθεται μετά τον μαρμαριδη αξίζει ;ζητάει 40 πίπα με καποτα και 60 με χωρίς

Ozymandiias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
280
Πέρασα 3 φορές δεν την βρήκα. Η μελαχρινή που κάθεται μετά τον μαρμαριδη αξίζει ;ζητάει 40 πίπα με καποτα και 60 με χωρίς
Το θεομουνο λες ? Με το μακρι μαλλί?
Ξέρεις τιμή για ξενοδοχείο? Οπότε την βλέπω είναι μέχρι 12 , πιο αργά ποτέ... Ίσως την φωρτονουν γτ είναι ωραίο γκομενετο. Αλλά αν ξέρεις κάποιος το πρόγραμμα της τι ώρες είναι έξω θα ειμουνα υπόχρεος

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Το θεομουνο λες ? Με το μακρι μαλλί?
Ξέρεις τιμή για ξενοδοχείο? Οπότε την βλέπω είναι μέχρι 12 , πιο αργά ποτέ... Ίσως την φωρτονουν γτ είναι ωραίο γκομενετο. Αλλά αν ξέρεις κάποιος το πρόγραμμα της τι ώρες είναι έξω θα ειμουνα υπόχρεος
Μου είπε 10:30 με 4 εγώ την πέτυχα ότι είχε καλέσει το ταξί . Αλλά αν κάποιος έχει εμπειρία να μας πει . Όπως επίσης για τρίγωνο ποια από τις 2 κακκινομαλες είναι η καλύτερη; Ευχαριστώ πολύ παίδες

• Like
Αντιδράσεις: Sub36
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Kαλησπέρα, σε ποιο σημείο αναφέρεσαι; Πριν το νεκροταφείο;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.209
Πόντοι
1.106
Τα έχετε κάνει λίγο πουτανα με τα σημεία
Λοιπόν Φλοισβος είναι χοντρά χοντρά εκεί που τελειώνει η ΣΥΓΓΡΟΥ και αρχίζει η παραλιακη (δεξιά από κάτω βλέπεις δισδοχικα τα Jumbo και την αεροπεζογεφυρα με τα φώτα.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ) είναι οι 2 γκόμενές που αναφέρονται για τον Φλοισβο
Η ψηλή με περμανατ μαλλί βιντεοταινίας 1989 (οριακά δεν φοράει βατες) και η θεία από το χωριό
Στον γαμοΜαρμαριδη η ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ξανθιά ειναι από 22.00 περίπου ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ μέχρι περίπου 2.00 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.Ο χαρακτηρισμός θεοχοντρη δεν είναι κρίση είναι αντικειμενικος ούτε τα γούστα του καθενός κρίνω ούτε κάτι άλλο.Η κοπέλα έχει ωραίο πρόσωπο αλλά προφανώς έχει ένα θέμα με τα κιλά το οποίο δεν το κρύβει με την εννοια πως και τα πόδια της αποκαλύπτει νε μίνι φούστες και ενίοτε και τον υπερμεγέθη κωλο της λόγω των υπερβολικά περιττών κιλών.Αυτα είναι τα αντικειμενικά δεδομένα.
Η Μελαχρινή που αναφέρεται πιο κάτω ως υπερμουνο δεν παίρνω θέση με την εννοια πως δεν έχω πετύχει τελευταία.Ιστορικα πάντως στο σημείο έχουν εμφανιστεί μια Μελαχρινή με σχεδόν καρέ με ηλικία milf προς glif με ντύσιμο νυχτερινής τραγουδιστιας και επίσης μια Βουλγάρα με το καλύτερο σώμα της παραλιακής συνήθως όμως είναι ξανθιά κιβεχει να εμφανιστεί ένα χρόνο
Αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δοκίμασα anta σε ξενοδοχείο. Ένα οκ 7/10 δεν είχα θέμα. Απλά δεν είναι του γούστου μου,άλλα ήτανε η μόνη διαθέσιμη που βρήκα όταν ήθελα 150/Ω +50€ πίπα χωρίς Καποτά μου είπε ίσως επειδή έκοψε το αμάξι ότι κοστίζει πολύ , το πήγε στα 30€ που είναι το λογικό.

7/10 είναι καθαρά δικό μου θέμα , επειδή έπαιξε δόντι . Σώμα μια χαρά , σεξ οκ κομπλέ ήταν.

Καλύτερα να την γαμας πάντως παρά να μιλάτε . Μν το προσπαθήσεις καν , είτε αγγλικό , είτε ελληνικό πάτο θα πας. Το λέω γιατί πχ εμένα άμα δεν καταλαβαίνει ο άλλος είναι λίγο ενοχλητικό. Δεν έχω ξαναπάει από τότε και ούτε θα ξαναπάω μαζί της. Σέβομαι την δουλειά της αλλά εγώ 150€ δεν ξανά έδινα. Θα προτιμήσω γραφείο , με ιδια λεφτά που παίρνεις και ακαποτη πίπα
Ισχύουν όλα όσα γράφεις στο 100%

Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Λοιπόν Φλοισβος είναι χοντρά χοντρά εκεί που τελειώνει η ΣΥΓΓΡΟΥ και αρχίζει η παραλιακη (δεξιά από κάτω βλέπεις δισδοχικα τα Jumbo και την αεροπεζογεφυρα με τα φώτα.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ) είναι οι 2 γκόμενές που αναφέρονται για τον Φλοισβο
Η ψηλή με περμανατ μαλλί βιντεοταινίας 1989 (οριακά δεν φοράει βατες) και η θεία από το χωριό
Στον γαμοΜαρμαριδη η ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ξανθιά ειναι από 22.00 περίπου ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ μέχρι περίπου 2.00 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.Ο χαρακτηρισμός θεοχοντρη δεν είναι κρίση είναι αντικειμενικος ούτε τα γούστα του καθενός κρίνω ούτε κάτι άλλο.Η κοπέλα έχει ωραίο πρόσωπο αλλά προφανώς έχει ένα θέμα με τα κιλά το οποίο δεν το κρύβει με την εννοια πως και τα πόδια της αποκαλύπτει νε μίνι φούστες και ενίοτε και τον υπερμεγέθη κωλο της λόγω των υπερβολικά περιττών κιλών.Αυτα είναι τα αντικειμενικά δεδομένα.
Η Μελαχρινή που αναφέρεται πιο κάτω ως υπερμουνο δεν παίρνω θέση με την εννοια πως δεν έχω πετύχει τελευταία.Ιστορικα πάντως στο σημείο έχουν εμφανιστεί μια Μελαχρινή με σχεδόν καρέ με ηλικία milf προς glif με ντύσιμο νυχτερινής τραγουδιστιας και επίσης μια Βουλγάρα με το καλύτερο σώμα της παραλιακής συνήθως όμως είναι ξανθιά κιβεχει να εμφανιστεί ένα χρόνο
Αυτα

Είσαι η πάγια δύναμη του νήματος :rockon:

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Αυτα

εμφανιζεται τελευταιες μερες και μια μετριας εμφανισης καθημερινης νοικοκυριστικης εμφανισης κοντουλα με καστανο μαλλι τα μεσημερια θουκιδιδου και υψηλαντου την εχω πετυχει 3 φορες

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
481
Πόντοι
21
Αξίζουν τα 50 για Αμαντα στο αμάξι;;

Smak

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Περασα νωρίς από κει σήμερα και δεν είδα καμία.

Ozymandiias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
280
Κάνεις γνώμη για Ναταλία ? Μετά από Μαρμαρίδης στο στενό μέσα ? Ευχαριστώ.

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.119
Πόντοι
7.626
Χτες είδα για πρώτη φορά και μια κοπελιά να κάνει πιάτσα στη στάση πριν το τρίγωνο. Ξέρουμε τι παίζει
Τη Μαρία λες ; Που είναι στη στάση εκεί και έχει αδυνατίσει πολύ ; Είναι πολύ παλιά εκεί

Παιδες ολες αυτες τις βλεπετε παντα εκει?Ετυχε να της δειτε και σε αλλα σημεια εντος Αθηνων?
Όχι μόνο εκεί πάνε χρόνια τώρα . Και σε ξενοδοχεία μόνο δίπλα τους

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.119
Πόντοι
7.626

Ozymandiias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
280
Εμένα μου είπε 50€ . Τεσπά σήμερα θα πάω να το πάρω ξενοδοχείο και θα ξαναγράψω για το πώς ήταν. Πάντως είναι καλό μουνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom