You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 865K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mutunus Tutunus
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 809
- Πόντοι
- 310
Στο τρίγωνο λέμε ? Δίπλα από το νεκροταφείο? Όπως κατέβεις στο δεξί σου χέρι είναι το νεκροταφείο. Στα 100 μέτρα έχει ένα τρίγωνο εκεί είναι ( ακριβώς δίπλα από το φανάρι)
Νόμιζα ότι ο Φλοίσβος ήταν απέναντι.
Captainpap
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Η αμαντα έχει σταματήσει από κρεολή ;
δεν εχει σταματησει... καντε μια βολτα, φατε ενα σουβλακι και θα την δειτε εκει απεξω παλιΗ αμαντα έχει σταματήσει από κρεολή ;
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Η φάση στο αμάξι είναι 50αρι . Τώρα ξενοδοχείο ανάλογα το ποση ωρα θες .Πόσο πάει ? Δεν το έχω πάρει , για ξενοδοχείο πάντα , δυστυχώς τελειώνω αργά
Captainpap
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Πέρασα 3 φορές δεν την βρήκα. Η μελαχρινή που κάθεται μετά τον μαρμαριδη αξίζει ;ζητάει 40 πίπα με καποτα και 60 με χωρίςδεν εχει σταματησει... καντε μια βολτα, φατε ενα σουβλακι και θα την δειτε εκει απεξω παλι
Ozymandiias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Το θεομουνο λες ? Με το μακρι μαλλί?Πέρασα 3 φορές δεν την βρήκα. Η μελαχρινή που κάθεται μετά τον μαρμαριδη αξίζει ;ζητάει 40 πίπα με καποτα και 60 με χωρίς
Ξέρεις τιμή για ξενοδοχείο? Οπότε την βλέπω είναι μέχρι 12 , πιο αργά ποτέ... Ίσως την φωρτονουν γτ είναι ωραίο γκομενετο. Αλλά αν ξέρεις κάποιος το πρόγραμμα της τι ώρες είναι έξω θα ειμουνα υπόχρεος
Captainpap
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Μου είπε 10:30 με 4 εγώ την πέτυχα ότι είχε καλέσει το ταξί . Αλλά αν κάποιος έχει εμπειρία να μας πει . Όπως επίσης για τρίγωνο ποια από τις 2 κακκινομαλες είναι η καλύτερη; Ευχαριστώ πολύ παίδεςΤο θεομουνο λες ? Με το μακρι μαλλί?
Ξέρεις τιμή για ξενοδοχείο? Οπότε την βλέπω είναι μέχρι 12 , πιο αργά ποτέ... Ίσως την φωρτονουν γτ είναι ωραίο γκομενετο. Αλλά αν ξέρεις κάποιος το πρόγραμμα της τι ώρες είναι έξω θα ειμουνα υπόχρεος
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Kαλησπέρα, σε ποιο σημείο αναφέρεσαι; Πριν το νεκροταφείο;Πέρασα 3 φορές δεν την βρήκα. Η μελαχρινή που κάθεται μετά τον μαρμαριδη αξίζει ;ζητάει 40 πίπα με καποτα και 60 με χωρίς
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.209
- Πόντοι
- 1.106
Τα έχετε κάνει λίγο πουτανα με τα σημεία
Λοιπόν Φλοισβος είναι χοντρά χοντρά εκεί που τελειώνει η ΣΥΓΓΡΟΥ και αρχίζει η παραλιακη (δεξιά από κάτω βλέπεις δισδοχικα τα Jumbo και την αεροπεζογεφυρα με τα φώτα.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ) είναι οι 2 γκόμενές που αναφέρονται για τον Φλοισβο
Η ψηλή με περμανατ μαλλί βιντεοταινίας 1989 (οριακά δεν φοράει βατες) και η θεία από το χωριό
Στον γαμοΜαρμαριδη η ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ξανθιά ειναι από 22.00 περίπου ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ μέχρι περίπου 2.00 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.Ο χαρακτηρισμός θεοχοντρη δεν είναι κρίση είναι αντικειμενικος ούτε τα γούστα του καθενός κρίνω ούτε κάτι άλλο.Η κοπέλα έχει ωραίο πρόσωπο αλλά προφανώς έχει ένα θέμα με τα κιλά το οποίο δεν το κρύβει με την εννοια πως και τα πόδια της αποκαλύπτει νε μίνι φούστες και ενίοτε και τον υπερμεγέθη κωλο της λόγω των υπερβολικά περιττών κιλών.Αυτα είναι τα αντικειμενικά δεδομένα.
Η Μελαχρινή που αναφέρεται πιο κάτω ως υπερμουνο δεν παίρνω θέση με την εννοια πως δεν έχω πετύχει τελευταία.Ιστορικα πάντως στο σημείο έχουν εμφανιστεί μια Μελαχρινή με σχεδόν καρέ με ηλικία milf προς glif με ντύσιμο νυχτερινής τραγουδιστιας και επίσης μια Βουλγάρα με το καλύτερο σώμα της παραλιακής συνήθως όμως είναι ξανθιά κιβεχει να εμφανιστεί ένα χρόνο
Αυτα
Λοιπόν Φλοισβος είναι χοντρά χοντρά εκεί που τελειώνει η ΣΥΓΓΡΟΥ και αρχίζει η παραλιακη (δεξιά από κάτω βλέπεις δισδοχικα τα Jumbo και την αεροπεζογεφυρα με τα φώτα.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ) είναι οι 2 γκόμενές που αναφέρονται για τον Φλοισβο
Η ψηλή με περμανατ μαλλί βιντεοταινίας 1989 (οριακά δεν φοράει βατες) και η θεία από το χωριό
Στον γαμοΜαρμαριδη η ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ξανθιά ειναι από 22.00 περίπου ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ μέχρι περίπου 2.00 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.Ο χαρακτηρισμός θεοχοντρη δεν είναι κρίση είναι αντικειμενικος ούτε τα γούστα του καθενός κρίνω ούτε κάτι άλλο.Η κοπέλα έχει ωραίο πρόσωπο αλλά προφανώς έχει ένα θέμα με τα κιλά το οποίο δεν το κρύβει με την εννοια πως και τα πόδια της αποκαλύπτει νε μίνι φούστες και ενίοτε και τον υπερμεγέθη κωλο της λόγω των υπερβολικά περιττών κιλών.Αυτα είναι τα αντικειμενικά δεδομένα.
Η Μελαχρινή που αναφέρεται πιο κάτω ως υπερμουνο δεν παίρνω θέση με την εννοια πως δεν έχω πετύχει τελευταία.Ιστορικα πάντως στο σημείο έχουν εμφανιστεί μια Μελαχρινή με σχεδόν καρέ με ηλικία milf προς glif με ντύσιμο νυχτερινής τραγουδιστιας και επίσης μια Βουλγάρα με το καλύτερο σώμα της παραλιακής συνήθως όμως είναι ξανθιά κιβεχει να εμφανιστεί ένα χρόνο
Αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχύουν όλα όσα γράφεις στο 100%Εγώ δοκίμασα anta σε ξενοδοχείο. Ένα οκ 7/10 δεν είχα θέμα. Απλά δεν είναι του γούστου μου,άλλα ήτανε η μόνη διαθέσιμη που βρήκα όταν ήθελα 150/Ω +50€ πίπα χωρίς Καποτά μου είπε ίσως επειδή έκοψε το αμάξι ότι κοστίζει πολύ , το πήγε στα 30€ που είναι το λογικό.
7/10 είναι καθαρά δικό μου θέμα , επειδή έπαιξε δόντι . Σώμα μια χαρά , σεξ οκ κομπλέ ήταν.
Καλύτερα να την γαμας πάντως παρά να μιλάτε . Μν το προσπαθήσεις καν , είτε αγγλικό , είτε ελληνικό πάτο θα πας. Το λέω γιατί πχ εμένα άμα δεν καταλαβαίνει ο άλλος είναι λίγο ενοχλητικό. Δεν έχω ξαναπάει από τότε και ούτε θα ξαναπάω μαζί της. Σέβομαι την δουλειά της αλλά εγώ 150€ δεν ξανά έδινα. Θα προτιμήσω γραφείο , με ιδια λεφτά που παίρνεις και ακαποτη πίπα
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Είσαι η πάγια δύναμη του νήματοςΤα έχετε κάνει λίγο πουτανα με τα σημεία
Αυτα
Ισχύουν όλα όσα γράφεις στο 100%
malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 269
- Πόντοι
- 21
εμφανιζεται τελευταιες μερες και μια μετριας εμφανισης καθημερινης νοικοκυριστικης εμφανισης κοντουλα με καστανο μαλλι τα μεσημερια θουκιδιδου και υψηλαντου την εχω πετυχει 3 φορεςΤα έχετε κάνει λίγο πουτανα με τα σημεία
Αυτα
Ισχύουν όλα όσα γράφεις στο 100%
Ozymandiias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Κάνεις γνώμη για Ναταλία ? Μετά από Μαρμαρίδης στο στενό μέσα ? Ευχαριστώ.
Τη Μαρία λες ; Που είναι στη στάση εκεί και έχει αδυνατίσει πολύ ; Είναι πολύ παλιά εκείΧτες είδα για πρώτη φορά και μια κοπελιά να κάνει πιάτσα στη στάση πριν το τρίγωνο. Ξέρουμε τι παίζει
Όχι μόνο εκεί πάνε χρόνια τώρα . Και σε ξενοδοχεία μόνο δίπλα τουςΠαιδες ολες αυτες τις βλεπετε παντα εκει?Ετυχε να της δειτε και σε αλλα σημεια εντος Αθηνων?
Δε είναι άσχημη αλλά με 30 πίπα στο αμάξι 40 σεξ καλύτερη η νίκη για μένα η αν δε σαρεσει η Άντα από τρίγωνο και οι δυοΑξίζουν τα 50 για Αμαντα στο αμάξι;;
Ozymandiias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Εμένα μου είπε 50€ . Τεσπά σήμερα θα πάω να το πάρω ξενοδοχείο και θα ξαναγράψω για το πώς ήταν. Πάντως είναι καλό μουνι.Πέρασα 3 φορές δεν την βρήκα. Η μελαχρινή που κάθεται μετά τον μαρμαριδη αξίζει ;ζητάει 40 πίπα με καποτα και 60 με χωρίς
Τι ώρες βγαίνουν οι κοπέλες εκεί;Εμένα μου είπε 50€ . Τεσπά σήμερα θα πάω να το πάρω ξενοδοχείο και θα ξαναγράψω για το πώς ήταν. Πάντως είναι καλό μουνι.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.209
- Πόντοι
- 1.106
~22.30-23.00
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226