Captainpap
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες για ενημερώστε για αυτή στον μαρμαριδη είναι πάνω στην κεντρικό η στο από πίσω στενό ; Γιατί δεν την έχω πετύχει όσο φορές την έχω ψάξει.
Βικτώρια όντως! Ωραίος ο φίλοςΤην Βικτώρια;
Ξανθιά σγουρομάλλα;
Για μέσα στο στενό, μεσημεριανή, έχουμε μιλήσει με συναγωνιστή λίγα σχόλια πιο πάνω. ΑξίζειΚαλησπέρα παίδες για ενημερώστε για αυτή στον μαρμαριδη είναι πάνω στην κεντρικό η στο από πίσω στενό ; Γιατί δεν την έχω πετύχει όσο φορές την έχω ψάξει.
Αν μου πεις μαλλί και σωματότυπο ίσως καταλάβω ποια ήταν να σε βοηθήσω . Τη βικτωρια ποσό καιρό έχεις να τη δεις στο Φλοίσβο ; Περνάς συχνά ;Απόψε στο τρίγωνο ήταν μόνο μία κ ήταν τούμπανο. Μέχρι να κάνω αναστροφή πήγε να… εργαστεί. Ξέρει κάποιος ποιά απ όλες ήταν; Το έχω άχτι το τρίγωνο…
Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν θα ξαναρθεί ποτέ η μοντελέ κορμί αλβανίδα στο Φλοίσβο (ρεύμα προς Πειραιά). Ας μου στείλει πμ. κ τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Την έχω χάσει κ αυτή…
Κανονική ωραία σιλουέτα, χωρίς υπερβολικές καμπύλες. Για μένα σούπερ σκαρί.. μελαχρινή είναι με μαλλί ίσιο μέχρι τον ώμο (όχι πιο κοντό, ούτε κάτω απο τον ώμο) ελπίζω να βοήθησα με τη περιγραφή μου. Φοβερό σώμα. Κρίμα τότε που δε τη ξαναπέτυχα γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη κ θα την έκανα στανταράκι. Οταν είναι μαζεμένες όλες κανα 2 μοιάζουνΑν μου πεις μαλλί και σωματότυπο ίσως καταλάβω ποια ήταν να σε βοηθήσω . Τη βικτωρια ποσό καιρό έχεις να τη δεις στο Φλοίσβο ; Περνάς συχνά ;
Οποτε περνάω εκεί είναι. Βραδινές ώρες ε... συνεπώς κάθε βράδυ εκεί - θα τις πετύχειςΠαιδες ολες αυτες τις βλεπετε παντα εκει?Ετυχε να της δειτε και σε αλλα σημεια εντος Αθηνων?
Μελαχρινή αν είναι μέτρια σε ύψος αδύνατη πολύ είναι η Χριστίνα . Αν μιλάμε για αυτή δε αξίζει κάτι ιδιαίτερο πέρα από πολύ όμορφη εμφάνιση . Στο σεξ είναι με το ρολόι στο χέρι . Ενώ η πίπα πχ είναι δέκα λεπτά Τριαντα ευρώ η Χριστίνα από το Πέμπτο λεπτό σε αγχώνει λέγοντας σου τελείωνε και τελείωνε . Σε αντίθεση με τις άλλες που κάποιες φορές θα κάτσουν και παραπάνω . Για ότι θες για παραλιακη τρίγωνο η Φλοίσβο στείλε p.mΚανονική ωραία σιλουέτα, χωρίς υπερβολικές καμπύλες. Για μένα σούπερ σκαρί.. μελαχρινή είναι με μαλλί ίσιο μέχρι τον ώμο (όχι πιο κοντό, ούτε κάτω απο τον ώμο) ελπίζω να βοήθησα με τη περιγραφή μου. Φοβερό σώμα. Κρίμα τότε που δε τη ξαναπέτυχα γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη κ θα την έκανα στανταράκι. Οταν είναι μαζεμένες όλες κανα 2 μοιάζουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οποτε περνάω εκεί είναι. Βραδινές ώρες ε... συνεπώς κάθε βράδυ εκεί - θα τις πετύχεις
εξω απο το μαγαζι ειναι στα σκαλια ή στην γωνια του πεζοδρομιου, σκεφτομαι να παω αλλα δεν θελω να δωσω 50 και να τα κλαιω.. ακομα το σκεφτομαιΚαλησπέρα παίδες για ενημερώστε για αυτή στον μαρμαριδη είναι πάνω στην κεντρικό η στο από πίσω στενό ; Γιατί δεν την έχω πετύχει όσο φορές την έχω ψάξει.
ειχα πετυχει ασφαλιτη να μαζευει μια για.. περιπολια.... αχαχαχαΔουλεύει και το ραδιιταξί και καμιά φορά απουσιάζει για καμιά κούρσα.......
Στην θέση της ειναι.Βικτώρια όντως! Ωραίος ο φίλος
Είσαι ωραίοςΣτην θέση της ειναι.
Ωραίος ο φίλος. Πω τι είπες τώρα…Μελαχρινή αν είναι μέτρια σε ύψος αδύνατη πολύ είναι η Χριστίνα . Αν μιλάμε για αυτή δε αξίζει κάτι ιδιαίτερο πέρα από πολύ όμορφη εμφάνιση . Στο σεξ είναι με το ρολόι στο χέρι . Ενώ η πίπα πχ είναι δέκα λεπτά Τριαντα ευρώ η Χριστίνα από το Πέμπτο λεπτό σε αγχώνει λέγοντας σου τελείωνε και τελείωνε . Σε αντίθεση με τις άλλες που κάποιες φορές θα κάτσουν και παραπάνω . Για ότι θες για παραλιακη τρίγωνο η Φλοίσβο στείλε p.m
Δεν ξέρω φίλε μου!!Έχω με την ξανθιά που είναι μαζί με την γριά , καλό πιπονι , πολύ χαχαχουχα βέβαια αλλά της το κόβεις , εγώ θα έβαζα Καποτά για πίπα μαζί της , είχε κάτι στα δόντια της προάλλες οπότε αναγκαστικά. 120/Ω ξενοδοχείο.
Πλαδαρό κορμί εμένα δεν μου άρεσε. Δεν μπήκα καν στον κόπο να μπω μέσα της ήθελα απλά να τελειώσω και να φύγω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι τιμές έχουν για ξενοδοχείο οι 4 κορασίδες ! ? Ξέρεις ! ? Έχω σταμπαρι μια άλλα δεν έχω σταματήσει ακόμα
Στο τρίγωνο λέμε ? Δίπλα από το νεκροταφείο? Όπως κατέβεις στο δεξί σου χέρι είναι το νεκροταφείο. Στα 100 μέτρα έχει ένα τρίγωνο εκεί είναι ( ακριβώς δίπλα από το φανάρι)Μια βοήθεια για που ακριβώς είναι οι κοπέλες στο Φλοίσβο. Τις άλλες τις έχω εντοπίσει αλλά αυτές... δεν έχω καταφερεί. Ευχαριστώ