ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Χα χα που να ξερω
Χα χα που να ξερω
Η κλασική, δεν χάνει ποτέ βάρδιεςΚαλησπερα live τωρα ξεκωλο ξανθο μετα τα mc donalds στο ρευμα προς αθηνα
Δεν έπαιζε κάτι εκεί στο παρελθόν. Ποιο ακριβώς είναι το σημείο της;Καλησπέρα. Νέο μέλος εδώ και ψάχνω πληροφορίες για κορασιδα στο ρεύμα προς Γλυφάδα ακριβώς μετά την έξοδο της Αλίμου. Έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν αξίζει?
Έψαξα στις προηγούμενες σελίδες και δεν είδα να αναφέρεται πουθενά
Είναι σχετικά καινούργια, οι πιο πολλές δηλαδή, έχει γεμίσει η παραλιακή. Ένα βράδυ που τις μέτρησα είναι γύρω στις 8 αν θυμάμαι σωσταΔεν έπαιζε κάτι εκεί στο παρελθόν. Ποιο ακριβώς είναι το σημείο της;
Η προσωπική μου εμπειρία είναι ακριβώς αντίθετη. Απο Φλοίσβο εώς Αλίμου παίζουν λίγο πολύ οι ίδιες εδώ και χρόνια. Αν υπάρχει κάτι καινούργιο, θα ήταν αυτή μετά την Αλίμου, αν και δεν κατάλαβα που ακριβώς την πέτυχε ο συναγωνιστής.Είναι σχετικά καινούργια, οι πιο πολλές δηλαδή, έχει γεμίσει η παραλιακή. Ένα βράδυ που τις μέτρησα είναι γύρω στις 8 αν θυμάμαι σωστα
Ότι παίζουν παίζουν συμφωνώ, αλλά τόσες πολλές μαζεμένες εγώ πρώτη χρόνια βλέπωΗ προσωπική μου εμπειρία είναι ακριβώς αντίθετη. Απο Φλοίσβο εώς Αλίμου παίζουν λίγο πολύ οι ίδιες εδώ και χρόνια. Αν υπάρχει κάτι καινούργιο, θα ήταν αυτή μετά την Αλίμου, αν και δεν κατάλαβα που ακριβώς την πέτυχε ο συναγωνιστής.
Στο ξενοδοχείο με την Αμάντα είναι μία ώρα ή μόνο μια φορά;Πριν 7-8 χρόνια να σου πω την αλήθεια ήμουν ακόμα ανήλικος. Ωστόσο η συγκεκριμένη δεν είναι πιτσιρικά, αν σε βοηθάει αυτό σαν πληροφορία
Μπορεις να μας πεις σε ποια σημεια?Είναι σχετικά καινούργια, οι πιο πολλές δηλαδή, έχει γεμίσει η παραλιακή. Ένα βράδυ που τις μέτρησα είναι γύρω στις 8 αν θυμάμαι σωστα
Φίλε μου είναι πολλά τα σημεία και δεν είναι κάθε βράδυ συγκεκριμένα. Αν πάρεις την παραλιακή από τον Άλιμο μέχρι τον λαιμό βουλιαγμένης και πίσω μετά τις 12 το βράδυ θα τις δειςΜπορεις να μας πεις σε ποια σημεια?
Θυμαμαι εξω απο την Eurobank ειχε δυο κοπελες αλλα τωρα τιποτα δεν τις βρισκω κανεις να δωσει τα φωτα του τα πιο σιγουρα σημεια?Φίλε μου είναι πολλά τα σημεία και δεν είναι κάθε βράδυ συγκεκριμένα. Αν πάρεις την παραλιακή από τον Άλιμο μέχρι τον λαιμό βουλιαγμένης και πίσω μετά τις 12 το βράδυ θα τις δεις
Δεν ξέρω αν έτυχε κάποιο συγκεκριμένο βράδυ και ήταν πολλές, πάντως ο κανόνας νομίζω είναι νέκρα. Εγώ έχω άποψη μέχρι 6-7 χρόνια πίσω, από τότε που ξεκίνησα να περνάω απ την παραλιακή για πιάτσα και έχω να πω ότι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Πριν μερικά χρόνια στο ρεύμα γλυφάδα φλοίσβος έβρισκες καμία 15αρια και στο αντίθετο άλλες 4-5. Επίσης πήγαινες και στην παραλιακή προς Νέο Φάληρο και έβρισκες άλλες 3-4. Αν πάει κάνεις και πίσω πίσω στο νήμα θα δει ότι όσο παλιότερα τόσο πιο ενεργή και η πιάτσα.Φίλε μου είναι πολλά τα σημεία και δεν είναι κάθε βράδυ συγκεκριμένα. Αν πάρεις την παραλιακή από τον Άλιμο μέχρι τον λαιμό βουλιαγμένης και πίσω μετά τις 12 το βράδυ θα τις δεις