You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Ποια είναι η βαρύκοη τυπε?Την Κυριακη επαιζε νεκρα. Μεχρι και το almera ήταν εκει αλλα αδειο, μεχρι και η χοντρη στον αλιμο ελλειπε. Μονο η βαρυκοη ηταν στη θεση της σε ολοκληρα τα 2 ρευματα.
Μαλλον εξαφανιστηκαν για διακοπες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.375
- Πόντοι
- 12.756
θες να της πουλησεις κανα ακουστικό τυπε ;Ποια είναι η βαρύκοη τυπε?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Πρέπειθες να της πουλησεις κανα ακουστικό τυπε ;
Toyota Avensis μάλλον εννοείςΤην Κυριακη επαιζε νεκρα. Μεχρι και το almera ήταν εκει αλλα αδειο....
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 855
- Πόντοι
- 81
Σωστός δεν ξέρω πως μου ήρθε το almera.Toyota Avensis μάλλον εννοείς
Ξερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
Αλλες αξιοσημειωτες προσωπικοτητες ηταν μια Στελλα που εκανε πιατσα στον Αλιμο πριν 2-3 χρονια, με ξανθο καρε μαλλι με ωραια τσιμπουκοφατσαρα (σαν την Ελενα Τσαγκρινου εμοιαζε) και κωλαρα. Θυμαμαι τη μπανιζα οπως οδηγουσα και οπως με κοιταζει μου δινει ενα φιλι στον αερα. Ε με καυλωσε οποτε εκανα τον κυκλο και την πλησιασα. Μαλακες, μου εκανε ενα δαιμονισμενο πορνοσταρικο τσιμπουκι που θα το ζηλευε κι η Lisa Ann... Να πνιγεται πανω στον πουτσο και ταυτοχρονα να περιστρεφει και τη γλωσσα γυρω απο τα αρχιδια, δε μου εχουν ξανακανει τετοιο πραγμα... Τη γαμησα λιγο στα τεσσερα κι εχυσα. Τσιμπησε 50 ευρω για 10 λεπτα πιπα και 5 λεπτα γαμησι αλλα χαλαλι της με τετοιο Οσκαρικο τσιμπουκι.
Αλλες αξιοσημειωτες προσωπικοτητες ηταν μια Στελλα που εκανε πιατσα στον Αλιμο πριν 2-3 χρονια, με ξανθο καρε μαλλι με ωραια τσιμπουκοφατσαρα (σαν την Ελενα Τσαγκρινου εμοιαζε) και κωλαρα. Θυμαμαι τη μπανιζα οπως οδηγουσα και οπως με κοιταζει μου δινει ενα φιλι στον αερα. Ε με καυλωσε οποτε εκανα τον κυκλο και την πλησιασα. Μαλακες, μου εκανε ενα δαιμονισμενο πορνοσταρικο τσιμπουκι που θα το ζηλευε κι η Lisa Ann... Να πνιγεται πανω στον πουτσο και ταυτοχρονα να περιστρεφει και τη γλωσσα γυρω απο τα αρχιδια, δε μου εχουν ξανακανει τετοιο πραγμα... Τη γαμησα λιγο στα τεσσερα κι εχυσα. Τσιμπησε 50 ευρω για 10 λεπτα πιπα και 5 λεπτα γαμησι αλλα χαλαλι της με τετοιο Οσκαρικο τσιμπουκι.
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Εδώ άλλοι δίνουν 50 ευρώ και χυνουν στο 2' στην πιπα.Ξερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
Άρχοντα θα σε βλέπουν
Αυτη η Ρουμανα που γραφω πανω ηταν και η πρωτη εμπειρια που ειχα με εκδιδομενη κυρια. Οποτε επειδη λεω οσο μουναρα και να ειναι δεν αξιζει 50 ευρω για κατω απο 10 λεπτα διαδικασια, φροντισα τις περισσοτερες φορες που πηγα μετα να εχω βαρεσει μια μαλακια μες τη μερα να μη φυγει το ζουμι στο 2λεπτο οπως λες και κλαιω τα λεφτα μου...Εδώ άλλοι δίνουν 50 ευρώ και χυνουν στο 2' στην πιπα.
Άρχοντα θα σε βλέπουν
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Βρωμαγανε τα πόδια της τυπε και την μάζεψε το ΥγειονομικοΞερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
έχει δημοτικές εκλογές και τις κυνηγάνε περισσότερο. κάνα δυο μήνα μετά τις εκλογές θα επανέλθουν όλες.Ξερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Καλά ρε μυωπία έχετε όλοι ή δεν ξέρετε γεωγραφία?
Κάθε βράδυ όλες και οι 12 έξω είναι όπως όλους τους μήνες
Τι δημοτικές και παπαριες λετε
Σημειωτέον παίρνουν πιπες και γαμιουνται και μάλιστα κατά κόρον δεν βαράνε μύγες για να τις βλέπετε ολες με ένα περάσμα το μήνα σε μια στιγμη
Σημειωτέον παίρνουν πιπες και γαμιουνται και μάλιστα κατά κόρον δεν βαράνε μύγες για να τις βλέπετε ολες με ένα περάσμα το μήνα σε μια στιγμη
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Στο συμμαχικό κοντά ποιες παίζουν τώρα συναγωνιστή;Καλά ρε μυωπία έχετε όλοι ή δεν ξέρετε γεωγραφία?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Ο χοντρή η κοντή και η βαρυκουηΣτο συμμαχικό κοντά ποιες παίζουν τώρα συναγωνιστή;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Αξίζει κάποια από αυτές εκτός από τη χοντρή φυσικά;Ο χοντρή η κοντή και η βαρυκουη
Εγώ θυμάμαι μια Χριστίνα από εκεί ωραία γκόμενα αλλά κάπως βιαστική
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Το τιμανε το 50ρικο όλες και η χοντρή με τις αδυναμίες εννοείται του δρόμουΑξίζει κάποια από αυτές εκτός από τη χοντρή φυσικά;
Εγώ θυμάμαι μια Χριστίνα από εκεί ωραία γκόμενα αλλά κάπως βιαστική
Και μόνο πάντως που είναι στην τρίχα κάθε βραδυ και όχι σαν λαθρομετανάστριες για μένα λέει κατι
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Εχει παρει κςνεις αυτα τα δυο που παιζουν τωρα στο τριγωνο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις