Ρε συ αυτές ειναι χοντροκώλες, εγω εχω δει μια ξσανθοβαμενη σπασμενη σαν νταλικα ειναι ψιλοξεκωλοφατσα...νταλικα για τα γουστα μου...τωρα εσεις μπορει να την θεωρειτε ωραιο μιλφ...Γειά σας συναγωνιστές,
καθημερινά, όλη την τελευταία εβδομάδα η πιάτσα έχει δείξει σημάδια ζωης.
Όχι βεβαια το μεσημέρι, αλλά μετά τις 10-11 το βράδυ υπάρχουν standard 2-3 άτομα, στη γωνία πριν το imperial.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση φοιτήτριες αλλά ούτε έχουν ξεμείνει εκεί από την εποχή των παγετόνων.
Μια ενδιάμεση milf κατάσταση μου μοιάζουν.
Προσωπικά δεν θα πλήρωνα για να πάω μαζί τους, αλλά γούστα είναι αυτά.
Τη μοναδική φορά που είδα ένα αξιόλογο κομμάτι, μικρό σε ηλικία με πολύ καλό σώμα και ξέκωλο ντύσιμο ήμουν με παρέα οπότε δεν μπόρεσα να μάθω λεπτομέρειες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
στην ποσειδωνος δεν βγαινουν...ηστη θουκιδιδου η στη θεμιστοκλεους...η εκει που τεμνονται...περναω καθε μερα αλλα δεν εχω δει τιποτα εγω...μαλλον λογω ωρας οιυ περναω επειδη εχει και ζεστη...μετα τα φαναρια της αλιμου προς πειραια στη σταση του λεωφορειου το βραδυ αργα γυρω στης μια ειναι μια πολυ καστανη ωραια κοπελα την εχω δει τρεις φορες ξερει κανεις τιποτα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ από όσες φορές έχω περάσει, κάθε φορά που γυρνάω από το αεροδρόμιο σπιτι, μόνο μία φορά έχω δει εκεί (βράδυ 11 η ώρα) μία ξεπλυμένη ξανθιά 40άρα, λεπτή πολύ, σαν ναρκωμανής...που μου ζητούσε για αυτοκίνητο και 50!!
χαχαχαχα...και γυρνάω και της λέω....είναι η συνδρομή σου στα ΚΑΠΗ;;
χαχαχαχα...και γυρνάω και της λέω....είναι η συνδρομή σου στα ΚΑΠΗ;;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έ,μα...άμα ήθελα να γαμίσω πατσαβούρα, είχα στο αυτοκίνητο μία που χρησιμοποιώ για τα λάδια...ενσωματωμένο και το lubricant λοιπόν και τσάμπα...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αλλα ήθελα να μάθω ο άτιμος πόσα έπαιρνε...και σκέψου πως κάποιοι τα πληρώνουνε...γιατί αλλιώς δεν θα τα ζητούσε...
καλημερα παιδες...οι φιλες μας οι φοιτητριουλες γυρισαν...πετυχα δυο στο φαναρι καλαμακιου και θουκιδιδου αλλα δεν μπορουσα να σταματησω (τι στηνονται εκει απορω) μαλλον για να πεις ναι στα σβελτα και να σου χωθει στο αμαξι...εκανε μπαμ οτι εκαναν πιατσα τις ειδαν και αλλοι απο δουλεια που δεν ειναι εδω να ξερουν τι παιζει ακι απορησαν με πιατσα. και το σχολιαζαν....βραδακυ γυρω στις 8,30.αλλα επισης επαιξε και τεμαχιο μοναχικο ,πεμπτη ,στη γωνια απεναντι απο ιμπεριαλ (στο δρομο που σε βγαζει απο αλιμου σε ιμπεριαλ σε ενα νηπιαγωγειο κατι που χει εκει ενδιαμεσα)στη γωνια.σταματαω...να ταν γυρω στα 20-22..λευκο καυτο σορτσακι και ενα τιραντε μπλουζακι και σανδαλακι...μωρακι ζουμπουρλουδικο με πιασιματα και ξανθουλι αλλα οχι εντονο οπως μου αρεσει.ομορφο προσωπο περιποιημενα ολα και τα ποδια και δαχτυλα...150 συμφωνησαμε η μιαμιση ωρα οσο αντεξω...αρχικα gfe μετα pse οπου ζοριστηκε και ακουγοταν...οχι a-level (αν κ φαινοταν δουλεμενο)οχι cim.εχυσα στα βυζια της.δυο μπαλλες και μια πιπα ως τελους.μετρια πιπα καλα στησιματα και υπομονετικη θα λεγα.ξερει οτι εκει περνανε πολλοι απο εταιρειες και λοιπα και ξερουν τι ωρες βγαινουν.τηλεφωνο μου πε δεν δινει θα βγαινει εκει οταν θελει μου πε(προφανως λεφτα) το ονομα ντινα.εγω επειδη οπως εχω πει περναω απο εκει καθε μερα λογω δουλειας θα χετε ρεπορταζ περιοχης τακτικο πιστευω....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πώς δν υπάρχει καλέ...έχει μέσα κάτι καφετέριες μια χαρούλα...πας, πίνεις καφέ, κάνεις και λίγο αποτυχημένο καμάκι και πληρώνεις 10 γιούργια.
Α, για το άλλο θέμα ούτε κουβέντα....νέκρα ..χιχιχι
και φυσικά αυτός που το ξεκίνησε έγινε μπουχός
Α, για το άλλο θέμα ούτε κουβέντα....νέκρα ..χιχιχι
και φυσικά αυτός που το ξεκίνησε έγινε μπουχός
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όποιος περάσει και την δει ας τραβήξει μια φοτό ρε παιδιά να την δούμε και εμείς.. Για να παίρνει 70 ευρα το τέταρτο ίσως είναι πολύ καλό μουνι... Ισως..
Όποιος περάσει και την δει ας τραβήξει μια φοτό ρε παιδιά να την δούμε και εμείς.. Για να παίρνει 70 ευρα το τέταρτο ίσως είναι πολύ καλό μουνι... Ισως..
τρομερος συλλογισμος..
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και μερικές ημέρες ήρθανε 2 καινούργιες κοπέλες στην περιοχή εκ των οποίων η μία είναι πολύ καλή. Είναι και ακριβή διότι ζητάει 40 ευρώ μόνο τσιμπούκι στο αυτοκίνητο 60 πήδημα στο αυτοκίνητο και 100 ευρώ στο ξενοδοχείο. Συχνάζει στην παραλιακή μετά τα έπιπλα του ΚΟΥΡΤΗ στην επόμενη γωνία ακριβώς. Τώρα αυτή την στιγμή είναι και η άλλη που κάθεται έξω από την τράπεζα marfin αλλά δεν είναι τόσο ωραία σε σχέση με την άλλη. Τέλος καθημερινές θα τι βρείτε την όμορφη. Καλή συνέχεια σε όλους.
Εδώ και μερικές ημέρες ήρθανε 2 καινούργιες κοπέλες στην περιοχή εκ των οποίων η μία είναι πολύ καλή. Είναι και ακριβή διότι ζητάει 40 ευρώ μόνο τσιμπούκι στο αυτοκίνητο 60 πήδημα στο αυτοκίνητο και 100 ευρώ στο ξενοδοχείο. Συχνάζει στην παραλιακή μετά τα έπιπλα του ΚΟΥΡΤΗ στην επόμενη γωνία ακριβώς. Τώρα αυτή την στιγμή είναι και η άλλη που κάθεται έξω από την τράπεζα marfin αλλά δεν είναι τόσο ωραία σε σχέση με την άλλη. Τέλος καθημερινές θα τι βρείτε την όμορφη. Καλή συνέχεια σε όλους.
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
η άλλη είναι πρωί ή βράδυ?Καλησπέρα σε όλους.
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημερα παιδες...οι φιλες μας οι φοιτητριουλες γυρισαν...πετυχα δυο στο φαναρι καλαμακιου και θουκιδιδου αλλα δεν μπορουσα να σταματησω (τι στηνονται εκει απορω) μαλλον για να πεις ναι στα σβελτα και να σου χωθει στο αμαξι...εκανε μπαμ οτι εκαναν πιατσα τις ειδαν και αλλοι απο δουλεια που δεν ειναι εδω να ξερουν τι παιζει ακι απορησαν με πιατσα. και το σχολιαζαν....βραδακυ γυρω στις 8,30.αλλα επισης επαιξε και τεμαχιο μοναχικο ,πεμπτη ,στη γωνια απεναντι απο ιμπεριαλ (στο δρομο που σε βγαζει απο αλιμου σε ιμπεριαλ σε ενα νηπιαγωγειο κατι που χει εκει ενδιαμεσα)στη γωνια.σταματαω...να ταν γυρω στα 20-22..λευκο καυτο σορτσακι και ενα τιραντε μπλουζακι και σανδαλακι...μωρακι ζουμπουρλουδικο με πιασιματα και ξανθουλι αλλα οχι εντονο οπως μου αρεσει.ομορφο προσωπο περιποιημενα ολα και τα ποδια και δαχτυλα...150 συμφωνησαμε η μιαμιση ωρα οσο αντεξω...αρχικα gfe μετα pse οπου ζοριστηκε και ακουγοταν...οχι a-level (αν κ φαινοταν δουλεμενο)οχι cim.εχυσα στα βυζια της.δυο μπαλλες και μια πιπα ως τελους.μετρια πιπα καλα στησιματα και υπομονετικη θα λεγα.ξερει οτι εκει περνανε πολλοι απο εταιρειες και λοιπα και ξερουν τι ωρες βγαινουν.τηλεφωνο μου πε δεν δινει θα βγαινει εκει οταν θελει μου πε(προφανως λεφτα) το ονομα ντινα.εγω επειδη οπως εχω πει περναω απο εκει καθε μερα λογω δουλειας θα χετε ρεπορταζ περιοχης τακτικο πιστευω....
Ρε φίλε δεν έχεις κανένα τηλέφωνο να κάνουμε δουλεία μας? Εγώ περνάω συχνά από εκεί αλλά ποτέ δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο... Μα καλά πώς τις ξετρυπώνεις?
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα σε όλους.
Πέρναγα χτες κατά τις 23:30...
στη γωνία μετά τον "Κούρτη" είδα ένα ξανθό σγουρομάλλικο, με ωραίο λεπτό σωματάκι.... μήπως αυτή εννοείς?????...
Στη μούρη δεν πρέπει να έλεγε και πολλά γιατί μου έκανε εντύπωση η μύτη της (μεγάλη)....
Βέβαια δεν μπόρεσα να τη δω πολύ καλά, καθώς πέρναγα...
Ξέρει κανείς τίποτα... τι παίζει???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28