dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
θα ελελγα οτι οι φοιτητριες ειναι οι καλητερες.καθαρες και καβλιαρες!το θεμα ειναι αν ειναι στ'αληθεια φοιτητριες?Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum. Είμαι καινούργιος και γράφω για πρώτη φορά και αν κάτι δεν κάνω καλά οκ δείξτε λίγο ανοχή. Είδα το θέμα με την < ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ> πουτάνες και συμπτωματικά είμαι κάτοικος τις περιοχής σας λέω ότι όντως είναι αλβανίδες όχι 1 αλλά 2 είναι που κάνουν πιάτσα και το πρωί αλλά και το μεσημέρι. Επίσης αν στρίψετε στα έπιπλα ΑΒΑΧ δεξιά θα συναντήσετε υποχρεωτικά την οδό ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ η οποία έχει αρκετές γυναίκες 4-5 minimum.Υπάρχουν 2 φοιτήτριες που τύφλα να έχουν τα city tours.Δεν θα τις βρείτε κάθε μέρα διότι όταν ξεμένουν από χρήματα βγαίνουν για δουλεία. Επίσης η κάθετη δρόμοι ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ- ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ και ΤΣΟΧΑ έχουν αλλά Β διαλογής. Γενικά η περιοχή έχει αλλά αν πέσετε στις φοιτήτριες θα πάθετε ΣΟΚ. Ξέρω την περιοχή πολύ καλά διότι όπως σας προανέφερα είμαι κάτοικος και μένω στο τρίγωνο αυτό. Ελπίζω να βοήθησα τους ενδιαφερόμενους και πραγματικά θα χαρώ να μάθω ότι κάποιος από εσάς πέτυχε τις φοιτήτριες . Κάτι τελευταίο μόνο καθημερινές ΟΧΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ για τις φοιτήτριες