την ξανθουλα την ειδα προχτες εξω απο gls priamos!!δεν εινε μαλλον καθε μερα εκει αλλα με προγραμμα!
τι ωρα ; εχω περασει 2-3 φορες γυρω στις 2 το βραδυ αλλα δεν την εχω πετυχει
την ξανθουλα την ειδα προχτες εξω απο gls priamos!!δεν εινε μαλλον καθε μερα εκει αλλα με προγραμμα!
τι ωρα ; εχω περασει 2-3 φορες γυρω στις 2 το βραδυ αλλα δεν την εχω πετυχει
50αρικο ζηταει θα δωσεις τοσα για εκει? δεν αξιζει
50αρικο ζηταει θα δωσεις τοσα για εκει? δεν αξιζει
σε χαλαει το μερος μαν;
την εχω φρικαρει λιγο, την εχω πετυχει 2 φορες χωρις λεφτα ρε γαμωτο. Σημερα την κοζαρα ποση ωρα και σκαλωσε μαλλον και πηρε τηλ καπου. Σκιαχτηκα για ιστοριες με "φιλους" της και εσπασα. Εχει εναν κωλο για σπασιμο συνγαμηκουλες.
οχι το μερος μαν αλλα το 50αρικο....και για κταλαβεις τη εννοω...50αικο ειναι και σε στουντιο με ανεση χορου και χρονου...50αρικο ειναι με μιλφ στις 2 εκτονωσεις με φουλ και αλλα πολλα...αλλα εσυ δινε 50αρικα...
επισης για δοκιμη τραβα στην λεοφωρο αθηνων στο υψος χαιδαριου...να δεις ενα τρελο αδυνατο ψηλο μελαχροινο στα 30ε και ελα μετα να μου πεις...αφου υπαρχουν ατομα που δινουν 50αρικα ακομα πως να πεσουν οι τιμες..και κατι ακομα αν θες να δινεις 50αρικα τραβα στο χοτελ Πριαμο λιγο πιο πριν..που εχει πριβε χωρο με πολλες κοπελες ανωτερες απο αυτη που λες....
επισης για δοκιμη τραβα στην λεοφωρο αθηνων στο υψος χαιδαριου...να δεις ενα τρελο αδυνατο ψηλο μελαχροινο στα 30ε και ελα μετα να μου πεις...
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες... Σε ποιο σημείο ακριβώς μπορούμε να τη βρούμε; Από υπηρεσίες τι λέει;
Νεκρά σημερα;
Ειχε κατι τυπε αλλα αργα και λιγα πραγματα. Μεχρι και τραβελλακι πετυχα στο φαληρο....
Ειχε κατι τυπε αλλα αργα και λιγα πραγματα. Μεχρι και τραβελλακι πετυχα στο φαληρο....
Βγαίνει ενα στου ΠΡΑΠΑ αραιά και πουΣτο φαληρο που βρηκες τραβελακι ; για πες λεπτομερειες
Ειχε κι αλλα μυστη μου λιγο πιο νωρις... Περασα κατα τις 3¨30επιστρεφοντας απο tour με την ελπα απο λαγονησι πριν λιγο ξανθο τουμπανακι στο κρεολι,ενα μελαχρινο πριν την αλιμου,ο μαρμαριδης νεκρα κ ενα πριν τη διχαλα με αμφιθεας.
Στο ρευμα προς αθηνα μετά απο γλυφαδα στο ξενοδοχειο παρακατω ξανθια πιτσιρικα χαζο τελειως ολο γελουσε ζητουσε 30€ για πιπα...προφανως κατι θα ειχε πιει...
Μετα το frangelico ξανθιά βουλγαρα γυρω στα 35,περιποιημενη,σοβαρό μουνι...ντυμενη για μπουζουκια(στην αρχη νομιζα οτι περιμενε παρεα)
Μετα την αμφιθεας στο 1ο φαναρι εξω απο την μαντρα αυτοκινητων απεναντι απο την shell καλοστημενο αλβανακι με σορτσακι και κωλαρα...Γιατην πρωτη που λες την πηρα και εκλαψα τα λεφτα μου... αστο.