Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
καλησπέρα παιδιά, σήμερα 1700 (υπο8έτω από εμπειρία ξεκίνημα 1ω νωρίτερα) κ όπως την έκοψα για μια ωρίτσα ακόμα 8α έμενε!! έκανε περατζάδα μιλφ καλό (για μένα) στον παράλληλο του Posεidonio. Ρεύμα για Πειραιά, μπείτε από γωνιακή shell κ τουφέκι ευθεία. Για τους λάτρεις της Παραλιακής μπορούν να πάνε βόλτα κ να μά8ουν λεπτομέρειες. Εγω δυστυχώς είχα αλλού να πάω κ δεν σταμάτησα... Αλλά... 8α ξαναπεράσω. Αν με προλάβει κάποιος - να μας ποστάρει. Για αυτούς που ξέρουν τη τύπισσα με το huyntai - επιβεβαιώνω πως δεν είναι αυτή.. (γνωστή για τη γατο-τροφή στο πορτ-παγκάζ)  :hi:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά, σήμερα 1700 (υπο8έτω από εμπειρία ξεκίνημα 1ω νωρίτερα) κ όπως την έκοψα για μια ωρίτσα ακόμα 8α έμενε!! έκανε περατζάδα μιλφ καλό (για μένα) στον παράλληλο του Posεidonio. Ρεύμα για Πειραιά, μπείτε από γωνιακή shell κ τουφέκι ευθεία. Για τους λάτρεις της Παραλιακής μπορούν να πάνε βόλτα κ να μά8ουν λεπτομέρειες. Εγω δυστυχώς είχα αλλού να πάω κ δεν σταμάτησα... Αλλά... 8α ξαναπεράσω. Αν με προλάβει κάποιος - να μας ποστάρει. Για αυτούς που ξέρουν τη τύπισσα με το huyntai - επιβεβαιώνω πως δεν είναι αυτή.. (γνωστή για τη γατο-τροφή στο πορτ-παγκάζ)  :hi:

εκει απογευματικη εχει κατι γριες...ελπιζω να εννοεις καμια νεα αφιξη??

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ειδα χθες κατά τις 00:00 στο ρευμα προς Γλυφαδα στο υψος μετα το Romeo και πριν το ξενοδοχειο Palace στη σταση του τραμ μια μελαχροινη με τεραστια βυζια να κουνιεται αλλα δεν καταφερα να σταματήσω και όταν γυρισα ξανα προς τα εκει την ειχε παρει καποιος λογικα... γνωριζει κανεις κατι ?

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
ειδα χθες κατά τις 00:00 στο ρευμα προς Γλυφαδα στο υψος μετα το Romeo και πριν το ξενοδοχειο Palace στη σταση του τραμ μια μελαχροινη με τεραστια βυζια να κουνιεται αλλα δεν καταφερα να σταματήσω και όταν γυρισα ξανα προς τα εκει την ειχε παρει καποιος λογικα... γνωριζει κανεις κατι ?

Αν ειναι αυτη που καταλαβα δεν θα ελεγα οτι εχει και τεραστια βυζια.

Δεν την εχω παρει καθοτι η συνεννοηση μαζι της ηταν πολυ δυσκολη... Γενικα παντως μου φαινεται ξεπετα, αλβανιδα ειναι απ οτι μ ειχε πει πριν μερικους μηνες που εβγαινε στη μαρινα αλιμου και επαιρνε 20 ευρω. Τωρα λιγα χιλιομετρα πιο κατω ζηταει 30...

Παντως οποιος την εχει δοκιμασει θελω και εγω να μαθω  κριτικη.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Χθες γύρο στης 03.00 τα ξημερώματα λίγο πριν το ρομεο μέχρι και μετά την αλιμου έκαναν πιάτσα  αρκετές και κάτι καλά κομμάτια  ρώτησα μια και μου είπε 50 ευρω η οποία ήταν πολύ καλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο. 

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Χθες γύρο στης 03.00 τα ξημερώματα λίγο πριν το ρομεο μέχρι και μετά την αλιμου έκαναν πιάτσα  αρκετές και κάτι καλά κομμάτια  ρώτησα μια και μου είπε 50 ευρω η οποία ήταν πολύ καλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο.   

εχει πολλα και καλα κομματια η αληθεια ειναι αλλα ζητανε παρα πολλα σε συγκριση με αυτα που προσφερουν

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
εχει πολλα και καλα κομματια η αληθεια ειναι αλλα ζητανε παρα πολλα σε συγκριση με αυτα που προσφερουν
Η χθεσινή 50 μου είπε για μια φόρα δεν τα θεωρώ πολλά ήταν και όμορφη.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τα χρήματα πάνε σύμφωνα με τις υπηρεσίες...τότε μόνο μπορείς να κρίνεις αν είναι πολλά ή λίγα!

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486

Aσε φίλε.

Με 50 πας σε στούντιο και κάνεις το κέφι σου με πολύ καλύτερες περιπτώσεις εμφανισιακά και στις υπηρεσίες που προσφέρουν πάνω από όλα.

Αν και πιατσόβιος προσωπικά δε νομίζω ότι αξίζει με τίποτα πάνω από 30 το σεξ στο αμάξι και φυσικά μιλάω για αυτές που ξέρουν να το τιμούν. Οι ξεπέτες 10 ευρώ έπρεπε να παίρνουνε, όπως οι μαύρες στην πατησίων.

Η πλάκα ειναι που ζητάνε ίδια λεφτά για  στοματικό...

Η  :pipa2: 20 ευρώ μαξ θα έπρεπε να είναι σε όλες τις πιάτσες. Τα 50 και τα 40 για οραλ πως πρoκύπτουνε;;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Στη Γλυφαδα ειναι 50€ προφανώς για άλλους λόγους...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
τύποι χθες εντόπισα 2 πορνίδια παραλιακή.Το πρώτο ήταν ένα στενό μετά τον μαρμαρίδη προς Αθήνα λευκό κολάν και μπλουζάκι κοντό ξανθό μαλλί  ψηλή πολύ ωραίο κορμί βυζόνια κ κωλί γύρω στα 38-40 την έκοψα ζήτησε 40 αμάξι και 60χοτέλι.η 2η  αρκέτα πιο νέα μυτόγκα με τουμπανιασμένα μυώδη πόδια 3 στενά πιο κάτω τα ίδια λεφτά. Τις έχει πάρει κανείς? αξίζει?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
τύποι χθες εντόπισα 2 πορνίδια παραλιακή.Το πρώτο ήταν ένα στενό μετά τον μαρμαρίδη προς Αθήνα λευκό κολάν και μπλουζάκι κοντό ξανθό μαλλί  ψηλή πολύ ωραίο κορμί βυζόνια κ κωλί γύρω στα 38-40 την έκοψα ζήτησε 40 αμάξι και 60χοτέλι.η 2η  αρκέτα πιο νέα μυτόγκα με τουμπανιασμένα μυώδη πόδια 3 στενά πιο κάτω τα ίδια λεφτά. Τις έχει πάρει κανείς? αξίζει?

Εαν η πρωτη ειναι η Κατερινα, ξεπετα του κερατα, για την αλλη δεν ξερω !!!

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι οπως καταλαβαινω το σημειο και την περιγραφη του Pipakolos προκειται για την κλασσικη Βουλγαρα την ξανθια και την ψηλη την Μαρια

Επισης οι κοπελες που πρωτοεμφανιστηκαν στο φαναρι προς "Ακρωτηρι" (ρευμα προς Γλυφαδα) εχουν μετακομισει.. Η μια ξανθια βρισκεται στη πρωτη εισοδο για παλιο αεροδρομιο (ρευμα προς Πειραια), η δευτερη ξανθια βρισκεται στο ποταμι λιγο πριν το ξενοδοχειο Posidon (ρευμα προς Πειραια) και η μελαχροινη βρισκεται στο στενο μετα το Frangelico λιγο πριν την Αμφιθεας (ρευμα προς Πειραια)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σημερα περασα απο παραλιακη γυρω στις 3και(ξημερωματα), δεν υπηρχε ψυχη πουθενα

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
σημερα περασα απο παραλιακη γυρω στις 3και(ξημερωματα), δεν υπηρχε ψυχη πουθενα

και εγω εκεινη την ωρα κατά τις 2.30 με 3.00 που περασα ξημερώματα Σαββατου εκτος από τη Φουρειρα στη Γλυφαδα που ειδα στο γνωστο δρομο δεν υπηρχε καμια άλλη από γλυφαδα μεχρι Φλοισβο και στα δυο ρευματα κυκλοφοριας....
πολύ περιεργο για ξημερώματα σαββατου που πηγαν ολες?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ουτε φουρειρα ειδα θα ειχε δουλεια μαλλον, λογικα σημερα θα εχει πιο πολλες

Stories