Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

goodboy31

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2015
Like
9
Πόντοι
0
εχει δοκιμασει κανεις την claudia? την πετυχα σημερα και μου αρεσε πολυ αλλα λογο χρονου δεν την πηρα, ασε που σκεφτικα να ρωτησω τους ειδεικους πρωτα :cheesy:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
εχει δοκιμασει κανεις την claudia? την πετυχα σημερα και μου αρεσε πολυ αλλα λογο χρονου δεν την πηρα, ασε που σκεφτικα να ρωτησω τους ειδεικους πρωτα :cheesy:

Τι εστι Klaountia.....δωσε στιγμα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Νεα άφιξη ΠΡΟΣ Φλοίσβο :
1 στενο πριν το φανάρι που στρίβει δεξια για το κεντρο πρώην Γκουντις κτλ (Αλεξανδρου;) στέκεται 3 μερες τωρα αξιόλογο μελαχρινο
Νομιζω το στενο λεγεται Πρωτεως (ΒΡ)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Νεα άφιξη ΠΡΟΣ Φλοίσβο :
1 στενο πριν το φανάρι που στρίβει δεξια για το κεντρο πρώην Γκουντις κτλ (Αλεξανδρου;) στέκεται 3 μερες τωρα αξιόλογο μελαχρινο
Νομιζω το στενο λεγεται Πρωτεως (ΒΡ)

τι ωρες το πετυχαινεις χυστη μου ;

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επαληθευω τους ανωθεν. Η πρωτη ειναι στην οδο Παρθενωνος, την παιρνεις πρεφα τελευταια στιγμη εκει που στεκεται και η δευτερη στην οδο Πρωτεως. Καθετες με Ποσειδωνος, ρευμα προς Πειραια. Και για οσους δε το εχουν με οδους η πρωτη ειναι 2 στενα μετα το φαναρι με τις ραγες του τραμ και η δευτερη στο στενο ακριβως πριν τη ΒΡ και το ξενοδοχειο Coral (αν ειδα καλα..)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η φουρειρα πρεπει να σταματησε απο παραλιακη τουλαχιστον ετσι μου ειπε μια συναδελφος της που δουλευει παρακατω στη σταση του λεωφορειου στα 3χχχ περιπου

Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες και καλως σας βρηκα.

προολιγου στην ποσειδωνος πριν το gls χοτελι ειδα μια πολυ αδυνατη μελαχροινη και μια κοντη χοντρη bbw αλλα σαπιες κι οι δυο. Το μονο αξιολογο λιγο πιο κατω απο το εν λογω χοτελι στο φαναρι. Ψηλη ξανθια,ντυμενη στα ροζ μεκαυτη μινι φουστα. Καλο κωλαρακι, τατου στην μεση, λιγη κυτταριτιδα φανηκε αλλα κομπλε, ιππευσιμη  :fuck1: :fuck2: Πλησιασα και ρωτησα για πιπα 30 και στο δρομο 50 οπως μου πε. Επειδη δουλευω κοντα και σημερα δεν ειχα τοσα λεφτα πανω μου, θελω να ρωτησω τους παλιους:
1. πιπα αξιζει;
2. ειναι εμπειρια must fuck για ερασιτεχνη που απο μαυρες της πατησιων παει σε κατι νεο επιτελους;
3. εχει παζαρεψει κανεις;
4. ονομα κι αν εχουμε καμια φωτο απο πουθενα αν εχει καννεις.Θελω να ριξω ενα βλεφαρο γιατι κατι μου ξυπνησε  :erection: :wanker:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

προολιγου στην ποσειδωνος πριν το gls χοτελι ειδα μια πολυ αδυνατη μελαχροινη και μια κοντη χοντρη bbw αλλα σαπιες κι οι δυο. Το μονο αξιολογο λιγο πιο κατω απο το εν λογω χοτελι στο φαναρι. Ψηλη ξανθια,ντυμενη στα ροζ μεκαυτη μινι φουστα. Καλο κωλαρακι, τατου στην μεση, λιγη κυτταριτιδα φανηκε αλλα κομπλε, ιππευσιμη  :fuck1: :fuck2: Πλησιασα και ρωτησα για πιπα 30 και στο δρομο 50 οπως μου πε. Επειδη δουλευω κοντα και σημερα δεν ειχα τοσα λεφτα πανω μου, θελω να ρωτησω τους παλιους:
1. πιπα αξιζει;
2. ειναι εμπειρια must fuck για ερασιτεχνη που απο μαυρες της πατησιων παει σε κατι νεο επιτελους;
4. ονομα κι αν εχουμε καμια φωτο απο πουθενα αν εχει καννεις.Θελω να ριξω ενα βλεφαρο γιατι κατι μου ξυπνησε  :erection: :wanker:

εγω περασα γυρω στις 3 το βραδυ απο γλυφαδα και ολη τη ποσειδωνος μεχρι τελος και δεν υπηρχε ουτε 1 ! εξαφανιζονται ολες μαζι και ξαναεμφανιζονται ;;  :headbang:

παζαρια δεν παιρνει σχεδον καμια.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106

1. πιπα αξιζει;
Ποιο ειναι το gls hotel???

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Αναφερεται στην παλια Ποσειδωνος λιγο πριν τον ΣΚΑΪ...
A μακριά παει...πολυ βενζινη-ερχεται φθηνότερα city tour ειδικα με τις τιμες που χρεώνουν τα βενζινάδικα της παραλιακης

Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
Ποιο ειναι το gls hotel???

Ειναι διπλα σε ενα γυμναστηριο στις Τζιτζιφιες. Οπως βγαινεις απο Θησεως κανεις στο τερμα της δεξια προς Πειραια στα 300μ. Περασα παλι αποψε και ειδα μονο την κοντη και την χοντρη κι οχι την ξανθουλα. Κυκλοφορω μονιμα με φραγκα για να την πετυχω. Το χω παρει αποφαση.

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
Ειναι διπλα σε ενα γυμναστηριο στις Τζιτζιφιες. Οπως βγαινεις απο Θησεως κανεις στο τερμα της δεξια προς Πειραια στα 300μ. Περασα παλι αποψε και ειδα μονο την κοντη και την χοντρη κι οχι την ξανθουλα. Κυκλοφορω μονιμα με φραγκα για να την πετυχω. Το χω παρει αποφαση.

την ξανθουλα την ειδα προχτες εξω απο gls priamos!!δεν εινε μαλλον καθε μερα εκει αλλα με προγραμμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom