You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εχει δοκιμασει κανεις την claudia? την πετυχα σημερα και μου αρεσε πολυ αλλα λογο χρονου δεν την πηρα, ασε που σκεφτικα να ρωτησω τους ειδεικους πρωτα
Τι εστι Klaountia.....δωσε στιγμα
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Τι εστι Klaountia.....δωσε στιγμα
πάλι στους δρόμους ψωνίζεις ρε καλντερίμι; θα κολλήσεις τίποτα
πάλι στους δρόμους ψωνίζεις ρε καλντερίμι; θα κολλήσεις τίποτα
Ψαχνω μπας και σε πετυχω σε κανα στενο .....αλλα ολο σε ψωνιζουν αλλοι που θα μου πας ομως.......
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Νεα άφιξη ΠΡΟΣ Φλοίσβο :
1 στενο πριν το φανάρι που στρίβει δεξια για το κεντρο πρώην Γκουντις κτλ (Αλεξανδρου;) στέκεται 3 μερες τωρα αξιόλογο μελαχρινο
Νομιζω το στενο λεγεται Πρωτεως (ΒΡ)
1 στενο πριν το φανάρι που στρίβει δεξια για το κεντρο πρώην Γκουντις κτλ (Αλεξανδρου;) στέκεται 3 μερες τωρα αξιόλογο μελαχρινο
Νεα άφιξη ΠΡΟΣ Φλοίσβο :
τι ωρες το πετυχαινεις χυστη μου ;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Το τμχ βρίσκεται στο σημειοτι ωρες το πετυχαινεις χυστη μου ;
Επισης υπαρχει μια ΠΙΟ πριν σε ενα μεγαλο πεζοδρόμιο με δέντρα κτλ
nikolakis9999
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επαληθευω τους ανωθεν. Η πρωτη ειναι στην οδο Παρθενωνος, την παιρνεις πρεφα τελευταια στιγμη εκει που στεκεται και η δευτερη στην οδο Πρωτεως. Καθετες με Ποσειδωνος, ρευμα προς Πειραια. Και για οσους δε το εχουν με οδους η πρωτη ειναι 2 στενα μετα το φαναρι με τις ραγες του τραμ και η δευτερη στο στενο ακριβως πριν τη ΒΡ και το ξενοδοχειο Coral (αν ειδα καλα..)
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Ψαχνω μπας και σε πετυχω σε κανα στενο .....αλλα ολο σε ψωνιζουν αλλοι που θα μου πας ομως.......
σιγα μην στραβοψωλιασεις ρε creep
σιγα μην στραβοψωλιασεις ρε creep
Μετά την τελευταία φορα που σε το έπαθα λίγο
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η φουρειρα πρεπει να σταματησε απο παραλιακη τουλαχιστον ετσι μου ειπε μια συναδελφος της που δουλευει παρακατω στη σταση του λεωφορειου στα 3χχχ περιπου
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστες και καλως σας βρηκα.
προολιγου στην ποσειδωνος πριν το gls χοτελι ειδα μια πολυ αδυνατη μελαχροινη και μια κοντη χοντρη bbw αλλα σαπιες κι οι δυο. Το μονο αξιολογο λιγο πιο κατω απο το εν λογω χοτελι στο φαναρι. Ψηλη ξανθια,ντυμενη στα ροζ μεκαυτη μινι φουστα. Καλο κωλαρακι, τατου στην μεση, λιγη κυτταριτιδα φανηκε αλλα κομπλε, ιππευσιμη Πλησιασα και ρωτησα για πιπα 30 και στο δρομο 50 οπως μου πε. Επειδη δουλευω κοντα και σημερα δεν ειχα τοσα λεφτα πανω μου, θελω να ρωτησω τους παλιους:
1. πιπα αξιζει;
2. ειναι εμπειρια must fuck για ερασιτεχνη που απο μαυρες της πατησιων παει σε κατι νεο επιτελους;
3. εχει παζαρεψει κανεις;
4. ονομα κι αν εχουμε καμια φωτο απο πουθενα αν εχει καννεις.Θελω να ριξω ενα βλεφαρο γιατι κατι μου ξυπνησε
προολιγου στην ποσειδωνος πριν το gls χοτελι ειδα μια πολυ αδυνατη μελαχροινη και μια κοντη χοντρη bbw αλλα σαπιες κι οι δυο. Το μονο αξιολογο λιγο πιο κατω απο το εν λογω χοτελι στο φαναρι. Ψηλη ξανθια,ντυμενη στα ροζ μεκαυτη μινι φουστα. Καλο κωλαρακι, τατου στην μεση, λιγη κυτταριτιδα φανηκε αλλα κομπλε, ιππευσιμη Πλησιασα και ρωτησα για πιπα 30 και στο δρομο 50 οπως μου πε. Επειδη δουλευω κοντα και σημερα δεν ειχα τοσα λεφτα πανω μου, θελω να ρωτησω τους παλιους:
1. πιπα αξιζει;
2. ειναι εμπειρια must fuck για ερασιτεχνη που απο μαυρες της πατησιων παει σε κατι νεο επιτελους;
4. ονομα κι αν εχουμε καμια φωτο απο πουθενα αν εχει καννεις.Θελω να ριξω ενα βλεφαρο γιατι κατι μου ξυπνησε
Καλησπερα συναγωνιστες και καλως σας βρηκα.
1. πιπα αξιζει;
εγω περασα γυρω στις 3 το βραδυ απο γλυφαδα και ολη τη ποσειδωνος μεχρι τελος και δεν υπηρχε ουτε 1 ! εξαφανιζονται ολες μαζι και ξαναεμφανιζονται ;;
παζαρια δεν παιρνει σχεδον καμια.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Ποιο ειναι το gls hotel???Καλησπερα συναγωνιστες και καλως σας βρηκα.
1. πιπα αξιζει;
nikolakis9999
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποιο ειναι το gls hotel???
Αναφερεται στην παλια Ποσειδωνος λιγο πριν τον ΣΚΑΪ...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
A μακριά παει...πολυ βενζινη-ερχεται φθηνότερα city tour ειδικα με τις τιμες που χρεώνουν τα βενζινάδικα της παραλιακηςΑναφερεται στην παλια Ποσειδωνος λιγο πριν τον ΣΚΑΪ...
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Μετά την τελευταία φορα που σε το έπαθα λίγο
γκάμας και με την όπισθεν εσυ μωρή λουγκρα;
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ποιο ειναι το gls hotel???
Ειναι διπλα σε ενα γυμναστηριο στις Τζιτζιφιες. Οπως βγαινεις απο Θησεως κανεις στο τερμα της δεξια προς Πειραια στα 300μ. Περασα παλι αποψε και ειδα μονο την κοντη και την χοντρη κι οχι την ξανθουλα. Κυκλοφορω μονιμα με φραγκα για να την πετυχω. Το χω παρει αποφαση.
γκάμας και με την όπισθεν εσυ μωρή λουγκρα;
άμα λάχει όλοι βαρβάτοι δεν γίνεται να είμαστε
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Ειναι διπλα σε ενα γυμναστηριο στις Τζιτζιφιες. Οπως βγαινεις απο Θησεως κανεις στο τερμα της δεξια προς Πειραια στα 300μ. Περασα παλι αποψε και ειδα μονο την κοντη και την χοντρη κι οχι την ξανθουλα. Κυκλοφορω μονιμα με φραγκα για να την πετυχω. Το χω παρει αποφαση.
την ξανθουλα την ειδα προχτες εξω απο gls priamos!!δεν εινε μαλλον καθε μερα εκει αλλα με προγραμμα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις