Στις 02:00 Σάββατο προς Κυριακή κατέφθασα στου Μαρμαρίδη. Πιο κάτω στο γνωστό μέρος που είναι και ένα μπουρδελοξενοδοχείο μέσα στο στενό στεκότανε μία ξανθιά αδύνατη και ένα άλλο καραξέκωλο με καρέ μαύρο μαλλί που φορούσε ένα μίνι λευκό όπου μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω μόλις πλησίασα. Σταματώ της κάνω νόημα και αρχίζω
. Όνομα: Μαρία από Βουλγαρία, 19μιση χρόνων και το παίζει φοιτήτρια οικονομικών στη βουλγαρία. Στην Ελλάδα είναι 6 μήνες. Αν συγκρίνω με τα παραπάνω σχόλια των συναγωνιστών μάλλον μαλακίες μου έλεγε ή τους έλεγε. Έχει σπυράκια στο πρόσωπο, είναι όμορφη με πολύ καλό σφιχτό σώμα και ύψος περί το 1,70. Στην ερώτηση πόσο πάει το μαλλί μου είπε. 40 για
με προφυλακτικό, 50 Εβραίους για σπρώξιμο/πίπα στο αυτοκίνητο, 100 για ακάποτη
στο αμάξι, 70 το
σε γαμηστρώνα για 15 λεπτά (κατά τα γνωστά, το γαμηστρώνα τον πληρώνουμε εμείς εξτρά), και για μία ώρα 150 εβραίους. Τη φόρτωσα για το πρόγραμμα των 50 για το βρωμοπάρκινγκ που είναι λίγο πιο πάνω και είναι γεμάτο κωλόχαρτα και καπότες. Καθ΄ όδόν είχε πετάξει τα μπουτάκια της έξω και μου έκανε ιερά εξέταση, πόσο χρονών είμαι, αν είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά, τι δουλειά κάνω, που μένω, και άλλα πολλά, με άλλα λόγια μου έπρηξε τα΄ αρχίδια μέχρι να φτάσουμε. Με το ενδιαφέρον που έδειχνε στο δρόμο έπλασα απατηλή εικόνα γι΄ αυτή. Είναι από τις χειρότερες ξεπέτες που έχω συναντήσει στη μπουρδελοκαριέρα μου. Αμέσως προφυλακτικό, ιλιγγιώδη πίπα. Το γαμίση ήταν κάπως πιο υποφερτό αλλά ήδη μου την είχε σπάσει στα προκαταρκτικά. Σας έπρηξα λίγο αλλά πιστεύω να σας κάλυψα με αυτή την ενημέρωση. Επίσης μου είπε ότι κάνει πιάτσα και στη Σόλωνος.