mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αυτο με τις σαρανταποδαρουσες
αφου εκει κανεις γυμνισμο ρε ..... τι να φορεσεις ?
αυτο με τις σαρανταποδαρουσες
αφου εκει κανεις γυμνισμο ρε ..... τι να φορεσεις ?
κ στο αμαξι στην εθνικη με την πουτσα εξω οδηγουσες?
οχι ρε φοραγα προφυλακτικο
θες να παμε μαζι μια μερα
οχι παρε τον λιλα παρεα .... αμα θελεις τετοια φαση ... αλλα παρε και φελο μαζι του βαλεις μην σου βουλιαξει οταν μπει στην θαλασσα !
τελικά επειδη μπερδευτηκα... η παραλια ειναι gay bi φαση; δεν κανει για str8 ?
Ρε, φίλε! καλά έκανε και το έπαιζε.. Δεν γούσταρες εσύ? έλα τώρα, μην κρυβόμαστε.. άσε τον τύπο, να έχυνε.. και εσύ κάνε την δουλεία σου.. Δεν ήξερες ότι εκεί θα σε πάρουν μάτι? εάν ήμουν εγώ? θα σας έχυνα κιόλας.. καυλαααααααααααααααααααα!επειδη εχω παει σε ολες σχεδον τις παραλιες γυμνιστων εντος αττικης ...η συγκεκριμενη εχει εντονο στοιχειο απο γκευ τυπους ... εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου ... τους προτιμω απο κατι αγαμητους ματακηδες που πανε για να τον πεξουν ... μου εχει τυχει στα δικαστικα μαραθωνα πριν μερικα χρονια να αραζω με την γκομενα μου στα βραχια κ σε καποια φαση σηκοθηκα να βουτηξω κ κοιταω πισω κ βλεπω ενα τυπα βλακα να τον πεζει ΄... αμεσως λεω ρε μαλακα τι κανεις εκει ? κ αρχισε να τρεχει πανω στα βραχια κ τον πηραμε με τις πετρες εγω κ κατι αλλοι διπλα ... η πλακα ηταν οτι τον ειχαμε πετυχει κανα τριωρο πριν να ανεβενει δικαστικα με τα ποδια δλδ ο τυπος πηγε ποδαρατο τρελη αποσταση δεν ξερω κ εγω απο που για να κανει αυτο το πραγμα ... που σημενει οτι ηταν ανωμαλα μεγαλη ... οποτε προτιμω τους γκευ που απλα θα στην πεσουν ευγενικα ...
Ρε, φίλε! καλά έκανε και το έπαιζε.. Δεν γούσταρες εσύ? έλα τώρα, μην κρυβόμαστε.. άσε τον τύπο, να έχυνε.. και εσύ κάνε την δουλεία σου.. Δεν ήξερες ότι εκεί θα σε πάρουν μάτι? εάν ήμουν εγώ? θα σας έχυνα κιόλας.. καυλαααααααααααααααααααα!