Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ithinkblue

ithinkblue

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
8
Πόντοι
0
ok και τωρα που εφτιαξε ο καιρος απο αυριο μπανια στη παραλια! και οχι μονο μπανια... :2on1: :pipa1: :pipa3:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.030
Πόντοι
7.885
Στην Κινέτα σήμερα πέτυχα μακράν το πιο βρώμικο-σιχαμερό νερό που έχω κολυμπήσει τα τελευταία χρόνια  :S :headbang:.Περπάτησα όλη την παραλία με το πορνώδες καπέλο μου και παντού το ίδιο χάλι,φυσσαλίδες και τεράστιες λευκές κηλίδες,ούτε ξέρω τι στο διαόλο πετάξαν εκεί μέσα  :rolleyes: :uglystupid: :jerking: :jerking:.Τέλος πάντων στην αρχή της παραλίας των γυμνιστών ήταν 4 ζευγάρια με σκληρά γκιλφ και πορνοπαππούδες που φαίνονταν γνωστοί ίσως και απο σουινγκ κλαμπ.Λίγο πιο κάτω κανα 2 ζευγάρια ακόμα και μια παρέα 4 δροσερών.Κάθισα δίπλα σ'ένα ζευγάρι και προσπάθησα να τους πλησιάσω μιας και ήμουν ήδη αρκετά καυλωμένος με το σκινι γκομενάκι του μεσήλικα τύπου,αλλά δυστυχώς μετά από λίγη ώρα έφυγαν  :S :S.Περπάτησα προς τα κάτω όπου πέτυχα ένα βυζοτούμπανο πάλι με μεσήλικα τύπο,αλλά αυτή την φορά υπήρχαν και άλλοι 2 τύποι σε κοντινή απόσταση που είχαν αρχίσει να πιρφορίζουν τα καβλιά τους για πάρτη της.Έφυγα μετά από λίγο μιας και δεν γούσταραν καθόλου παιχνίδι ούτε αυτοί.Αν δεν βελτιωθεί το θέμα με το νερό,δεν βλέπω να πλησιάζω σύντομα

OP
OP
ithinkblue

ithinkblue

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
8
Πόντοι
0
οντως υπαρχουν μερες που τα νερα ειναι απαισια και μερες που ειναι κρυσταλινα δεν ξερω τι παιζει..εγω θα παω πεμπτη παρασκευη πιθανον ελπιζω να ειναι καθαρα! αν δεν ειναι τοτε απλα ηλιοθεραπεια...

mandr21

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γεια σας! μπορει καποιος να δωσει ακριβεις πληροφοριες για το πως φτανει κανεις εκει?? δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη γι αυτο ζηταω λεπτομεριες! επισης....εχει καβατζες για παιχνιδι και αν γινεται παιχνιδι! ευχαριστω

OP
OP
ithinkblue

ithinkblue

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
8
Πόντοι
0
παιδια γεια σας! μπορει καποιος να δωσει ακριβεις πληροφοριες για το πως φτανει κανεις εκει?? δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη γι αυτο ζηταω λεπτομεριες! επισης....εχει καβατζες για παιχνιδι και αν γινεται παιχνιδι! ευχαριστω
Γεια σου! βασικα ειναι πολυ ευκολο,μετα τις σηραγγες τις κακιας σκαλας βγαινεις στη πρωτη εξοδο για πανοραμα-κινετα και περνας απεναντι ακριβως οπως σε βγαζει η εξοδος προς παραλια. Παρκαρεις καπου εκει κοντα στο ξενοδοχειο SUN και συνεχιζεις με τα ποδια για περιπου 5 λεπτα προς τα βραχια μετα το ξενοδοχειο..Στο τελος της παραλιας και μετα τα τελευταια βραχια (θα καταλαβεις οταν τη περπατησεις) γινεται αρκετα συχνα παιχνιδι (οχι μονο μεταξυ γκευ). Επισης παιχνιδι γινεται και αφου πεσει ο ηλιος σε οποιοδηποτε πλατος της παραλιας η και λιγο εξω απο αυτη (εχω δει 3 φορες!). Μαλλον ανεβαζει την αδρεναλινη! have fun!

mandr21

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! θα την επισκεφθω αμεσα και θα ανεβασω την εμπειρια!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Εχουμε καμια νεοτερη καταδρομικη στην δροσεροπαραλια;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955
Αυριο λεω να κατεβω Κινετα για να γνωρισω τουτη την παραλια. Θα έρθ με μοτοσυκλετα απο αττική οδό.
Προτείνεται την παλιά Ε.Ο. αμέσως μόλις βγω απο την αττικη οδό ή προτείνεται την νεα Ε.Ο. ? Βασικά δεν ξέρω εαν πληρωνω διόδια και το πήγαινε και στο ελα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.030
Πόντοι
7.885
Αυριο λεω να κατεβω Κινετα για να γνωρισω τουτη την παραλια. Θα έρθ με μοτοσυκλετα απο αττική οδό.
Προτείνεται την παλιά Ε.Ο. αμέσως μόλις βγω απο την αττικη οδό ή προτείνεται την νεα Ε.Ο. ? Βασικά δεν ξέρω εαν πληρωνω διόδια και το πήγαινε και στο ελα.

Μύστη η εθνική οδός με διόδια σε βγάζει καρφί στην παραλία και νομίζω αξίζει να δώσεις 1 ευρώ περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς  είναι η μηχανή  :think:) για να πας άνετος  :rockon: :rockon:.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
παραλια κινετας ... επειτα απο επισκεψη μου στο εν λογω μερος ... εχω να πω τα εξης...

μερικα ζευγαρακια στην αρχη ... μερικα γκεϊ ζευγαρια ... μερικοι μονοι ... και ειδα και μερικες παρεες με γκεϊ που ειχαν και κοπελα μαζι ...

ολοι/ες χωρις κανενα μαγιο ή υματιο ... ωραιο χαζι ... δεν λεω ... αλλα για σεξ δεν βολευει πανω στα βοτσαλα...

οχι τιποτα το τρομερο ... για μονος δεν πολυαξιζει να παει καποιος αν επιθυμει γυναικες ... διοτι και να του κατσει η φαση ... θα πρεπει πηδηξει και κανα γκεϊ μεσα στην φαση λογικα ...

ωραιο το περπατημα ... απο το κεντρο της αθηνας χωρις κινηση χρειαζεσε περιπου 35 με 40 λεπτα για να παρκαρεις στην παραλια ... μετα κανα 5 λεπτο περπατημα και απο εκει και περα οσο ποιο μεσα θελεις πας.... κανα 25 λεπτο περπατημα ειναι ολη κι ολη ....

δεν με τραβηξε η φαση να κατσω παντως .... ισως καποια αλλη φορα ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γιατρε με το μηχανακι εσκασες

dopamina