ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
ok και τωρα που εφτιαξε ο καιρος απο αυριο μπανια στη παραλια! και οχι μονο μπανια...
ok και τωρα που εφτιαξε ο καιρος απο αυριο μπανια στη παραλια! και οχι μονο μπανια...
γεια χαρα
Γεια σου! βασικα ειναι πολυ ευκολο,μετα τις σηραγγες τις κακιας σκαλας βγαινεις στη πρωτη εξοδο για πανοραμα-κινετα και περνας απεναντι ακριβως οπως σε βγαζει η εξοδος προς παραλια. Παρκαρεις καπου εκει κοντα στο ξενοδοχειο SUN και συνεχιζεις με τα ποδια για περιπου 5 λεπτα προς τα βραχια μετα το ξενοδοχειο..Στο τελος της παραλιας και μετα τα τελευταια βραχια (θα καταλαβεις οταν τη περπατησεις) γινεται αρκετα συχνα παιχνιδι (οχι μονο μεταξυ γκευ). Επισης παιχνιδι γινεται και αφου πεσει ο ηλιος σε οποιοδηποτε πλατος της παραλιας η και λιγο εξω απο αυτη (εχω δει 3 φορες!). Μαλλον ανεβαζει την αδρεναλινη! have fun!παιδια γεια σας! μπορει καποιος να δωσει ακριβεις πληροφοριες για το πως φτανει κανεις εκει?? δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη γι αυτο ζηταω λεπτομεριες! επισης....εχει καβατζες για παιχνιδι και αν γινεται παιχνιδι! ευχαριστω
Αυριο λεω να κατεβω Κινετα για να γνωρισω τουτη την παραλια. Θα έρθ με μοτοσυκλετα απο αττική οδό.
Προτείνεται την παλιά Ε.Ο. αμέσως μόλις βγω απο την αττικη οδό ή προτείνεται την νεα Ε.Ο. ? Βασικά δεν ξέρω εαν πληρωνω διόδια και το πήγαινε και στο ελα.
γιατρε με το μηχανακι εσκασες
μιμικο εσυ τι μαγιο φοραγες
πως γκένεν αυτόποδαρατος ... αποο εκει που παρκαρεις θελεις 5 λεπτα περπατημα τουλαχιστον για να ξεκινησεις μπαινεις στην φαση ...
πως γκένεν αυτό