You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 575K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Πηγα πρωτη φορα σημερα, ειχε αρκετο κοσμο και αντρες και γυναικες καθε ηλικιας..ηταν τελεια!
ωραιος!
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μακαρι να ηταν! Ημουν παλι εκει το απογευμα τερμα κατω στα βραχια ολοι παιζαν με τα ματια αλλα δεν εκανες κανεις κινηση..η που δεν βλεπομαι που δε νομιζω η χρειαζεται ενας ιπποτης! Πηρα επιτελους το θαρρος να ρθω η σφυγμοί μου ηταν 200 και τζιφος!
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Μακαρι να ηταν! Ημουν παλι εκει το απογευμα τερμα κατω στα βραχια ολοι παιζαν με τα ματια αλλα δεν εκανες κανεις κινηση..η που δεν βλεπομαι που δε νομιζω η χρειαζεται ενας ιπποτης! Πηρα επιτελους το θαρρος να ρθω η σφυγμοί μου ηταν 200 και τζιφος!
κ οι ελλεινιδες πουστρες τελικα τα περιμενουν ολα απο τους αντρες δεν ειναι μονο οι γυναικες
Αν ήταν εκεί θα το είχες καταλάβει....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.563
- Πόντοι
- 5.916
Πήγα σήμερα το πρωί κατά της 11 έκανα τις βουτιές μου και την ηλιοθεραπεία μου δεν είχε πολύ κόσμο και πολύ αραιά ο ένας από τον άλλον και εκεί λοιπόν που λιαζόμουν ανάσκελα και είχα κλειστά τα μάτια μου ξαφνικά νιώθω κάποιον να μου τον χαϊδεύει γύρισα τον είδα ήταν ένας συμπαθητικός τύπος γυμνασμένος , δεν αντέδρασα τον άφησα να με παίξει μετά άρχισε τα τσιμπούκια τον έχυσα μου τον καθάρισε με το στόμα του και έφυγε χωρίς να ανταλλάξουμε καμία κουβέντα καλή φάση και ωραία πίπα
προχθές είπες την ευχή σου στα αστέρια?
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
ευχιθικα κατι αλλα δεν εκατσε μη πιστευετε σε αυτα δεν πιανουνπροχθές είπες την ευχή σου στα αστέρια?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
κ οι ελλεινιδες πουστρες τελικα τα περιμενουν ολα απο τους αντρες δεν ειναι μονο οι γυναικες
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
"Ελλεινιδες"... μαλιστα.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
"Ελλεινιδες"... μαλιστα.
συγνωμη φιλε ολη μια παρεα ειμαστε εδω
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Πηγα πρωτη φορα σημερα, ειχε αρκετο κοσμο και αντρες και γυναικες καθε ηλικιας..ηταν τελεια!
Αξιος αλλά και 'συ βρε παιδί μου γίνε πιο θηλυπρεπής.Αποτριχώσου παντού και όλο και κάτι θα γίνει.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.563
- Πόντοι
- 5.916
ευχιθικα κατι αλλα δεν εκατσε μη πιστευετε σε αυτα δεν πιανουν
όλοι φανταζόμαστε τί ευχήθηκες μπόι. Απλά δεν "τουρλώθηκες" σε φανερό σημείο. Εεε ξετουρλώσου και σύ λίγο!!!πώς να πιάκουν αι ευχούλαι!
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
παπαρα???? σου ειπε κανενας οτι τον περνω? μι σου γαμισω το προβατο ε προβατοόλοι φανταζόμαστε τί ευχήθηκες μπόι. Απλά δεν "τουρλώθηκες" σε φανερό σημείο. Εεε ξετουρλώσου και σύ λίγο!!!πώς να πιάκουν αι ευχούλαι!
Οτι δινεις πιπα σε αντρες ,ας πουμε, ειναι φυσιολογικο δηλαδης;παπαρα???? σου ειπε κανενας οτι τον περνω? μι σου γαμισω το προβατο ε προβατο
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
ενδεχομενος και κατα τις αντιλιψεις σου οχι αλλα οχι και το ιδιο με το να τον περνειςΟτι δινεις πιπα σε αντρες ,ας πουμε, ειναι φυσιολογικο δηλαδης;
Το πλησιαζεις ομως.ενδεχομενος και κατα τις αντιλιψεις σου οχι αλλα οχι και το ιδιο με το να τον περνεις
baras40
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οποτε ξαναπας στειλε μυν....θα ειμαι εκειΜακαρι να ηταν! Ημουν παλι εκει το απογευμα τερμα κατω στα βραχια ολοι παιζαν με τα ματια αλλα δεν εκανες κανεις κινηση..η που δεν βλεπομαι που δε νομιζω η χρειαζεται ενας ιπποτης! Πηρα επιτελους το θαρρος να ρθω η σφυγμοί μου ηταν 200 και τζιφος!
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
ξαναπηγα ενα απογευμα και εκατσα αργα μεχρι που εδυε ο ηλιος..μου την επεσε ενας τυπος ελληνοαμερικανος που ηταν με ενα φιλο του..ο φιλος του περιμενε λιγα μετρα διπλα..ενω εγινε λιγο παιχνιδι δεν προχωρησε επειδη ηθελε να εχω και ενεργητικο ρολο πραγμα που δεν! οποτε τζιφος..τωρα τι παριστανε ο φιλος του και μαλιστα λιγα μετρα διπλα δεν καταλαβα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις