Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.508
- Πόντοι
- 1.056
.... φοράει strapon !Ρε φίλε δες λίγο καλύτερα...
.... φοράει strapon !Ρε φίλε δες λίγο καλύτερα...
Ρε φίλε δες λίγο καλύτερα...
τι να δω ρε γαμωτι μου τι να δω εχω χασει και τα τρια γυαλια πρεσβυωπιας σημερα γαμω και τις αρχες αλτσχαιμερ γαμω.... φοράει strapon !
Πάντα μετά τον μεγάλο βράχο...Καλησπέρα, στην πρώτη παραλία η στη δεύτερη μέρα τον μεγάλο βράχο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετά το μεγάλο βράχο?
Ρε μονο εμεις δυο φορες που πηγαμε μετα τον μεγαλο δεν συναντησαμε ζευγαρι ουτε για δειγμα?Πάντα μετά τον μεγάλο βράχο...
Καλά μη περιμένεις κι εσύ να δεις κάνα τσούρμο από ζευγάρια..θέλει και λίγο τύχη και να ξέρεις σε ποιο σημείο θα κάτσειςΡε μονο εμεις δυο φορες που πηγαμε μετα τον μεγαλο δεν συναντησαμε ζευγαρι ουτε για δειγμα?
Πολύ γοητευτικό σώμα γυμνασμενο !!!!
Να το χαίρεσαι φίλε μου !! Κ εμείς να σε καμαρώνουμε !!!Κινέτα
Δεν νομίζω τύπε, είναι για άγρια γαμησια η τύπισσα. Την έκοψα πολύ δυνατή στην Καβάλα του πούτσου.Και γιατι να τα κραταει για τον γαμπρο και να μην ειναι λεσβια και να τα κραταει για την νυφη?
Good body indeedVery charming body trained !!!!
Μακάρι να ήμουν εκεί να χαζεύα αυτό το ωραίο κορμί....χαλαρωμα τώρα…
Αν ανεβάσεις πάλι το άλλο ΣΚ, να ξέρεις θα πάρω το αμάξι να έρθω να σε χαζεύω...Μακάρι να ήμουν εκεί να χαζεύα αυτό το ωραίο κορμί....
Μια χαρά αλλά ήρθες μια μέρα μετά , εχθές όλη την ημέρα εκεί αλλά πουθενά το Κατερινάκιχαλαρωμα τώρα…
Αχ να βλέπαμε λίγο πιο πάνω αυτό το υπέροχο στήθος..... Τέλειο το βρεγμένο κορμι!
έχεις καλύψει όλη την οθόνη , ήμουν σε φάση την γλύψω
Καταλαβα μετα την μεγαλη πετρα θα πετυχεις ζευγαρι και στρεϊτ ατομα μονο αν εχουν χασει τον προσανατολισμο χαχαΚαλά μη περιμένεις κι εσύ να δεις κάνα τσούρμο από ζευγάρια..θέλει και λίγο τύχη και να ξέρεις σε ποιο σημείο θα κάτσεις
Ποσό υπέροχη!!! Φουλ γλυψιμο!