kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Ξεροχυσα άγρια τύπε, η τύπισσα είναι για άγρια σκηνικά.Πήγες???
Λέει τίποτα ?
Ξεροχυσα άγρια τύπε, η τύπισσα είναι για άγρια σκηνικά.Πήγες???
Λέει τίποτα ?
Σημερα!!!
Στείλε νωρίτερα... Τέτοια κωλαρα είναι το highlight του καλοκαιριού... Κρίμα να το χανουμε
Τυπε,οι υπόλοιπες δεν είναι λες;Ξεροχυσα άγρια τύπε, η τύπισσα είναι για άγρια σκηνικά.
Εσύ είσαι;;;Τυπε,οι υπόλοιπες δεν είναι λες;
Φυσικά και είμαι!!!Εσύ είσαι;;;
Και πως θα μας πείσεις ;Φυσικά και είμαι!!!
Τυπε,οι υπόλοιπες δεν είναι λες;
Θα ξεροχυναμε για σένα;Φυσικά και είμαι!!!
Θέλω φωτό από παραλία για τις υπόλοιπες τύπισσα για να σου απαντήσω.Τυπε,οι υπόλοιπες δεν είναι λες;
Γιατί όχι; Αφου όσοι πάτε σε παραλίες γυμνιστών είστε λιγουρια.Εγω δεν ξέρω αν ξεροχυνα ,για εσάς μάγκες μου.Θα ξεροχυναμε για σένα;
Κανείς γυμνισμό; Που ξέρεις ;;Γιατί όχι; Αφου όσοι πάτε σε παραλίες γυμνιστών είστε λιγουρια.Εγω δεν ξέρω αν ξεροχυνα ,για εσάς μάγκες μου.
Αν δεν θες κάνα,τι λόγο είχα να γρ;ψω και να πεταχτω σαν πεος; Απλά οι άντρες που έχω πετύχει είναι πολύ αποκρουστικοι και σκατοφατσες.Κανείς γυμνισμό; Που ξέρεις ;;
Υγ Αν δεν έκανα,ήθελα να γράψω.Αν δεν θες κάνα,τι λόγο είχα να γρ;ψω και να πεταχτω σαν πεος; Απλά οι άντρες που έχω πετύχει είναι πολύ αποκρουστικοι και σκατοφατσες.
Οπότε ... Έχεις κορμί σαν της @Katerinathedog ???Αν δεν θες κάνα,τι λόγο είχα να γρ;ψω και να πεταχτω σαν πεος; Απλά οι άντρες που έχω πετύχει είναι πολύ αποκρουστικοι και σκατοφατσες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υγ Αν δεν έκανα,ήθελα να γράψω.
Το like σημαίνει ναι ή και καλύτερο;Οπότε ... Έχεις κορμί σαν της @Katerinathedog ???
Οπότε ... Έχεις κορμί σαν της @Katerinathedog ???
Βεβαίως. Αλλά ξενερώνω με τους αδιακριτους και τα λιγουρια.Οπότε ... Έχεις κορμί σαν της @Katerinathedog ???
Αυτό είναι κατανοητό και λογικό... Αλλά αν έχεις τέτοιο κορμί τι ακριβώς περιμένεις... Να μην σε κοιτάξει κανένας έστω διακριτικά; Να μη σκεφτείς ότι θα ήθελε να σε πάρει;;Βεβαίως. Αλλά ξενερώνω με τους αδιακριτους και τα λιγουρια.
Σημερα!!!
Για να γίνει κάτι τέτοιο κύριε δικηγορε,πρέπει να μου αρέσει κι εμένα.Με εκνευρίζει που μαζεύονται σαν μαλακές και κοιτάνε και ορισμένοι την παίζουν κιόλας αδιακριτα.Εμ με τέτοιες φάτσες σίγουρα δεν τους δίνουν σημασία φυσιολογικές γυναίκες γι'αυτό μαζεύονται στην παραλία και μας χαλάνε την πιάτσα με την ασχημια τους.Αυτό είναι κατανοητό και λογικό... Αλλά αν έχεις τέτοιο κορμί τι ακριβώς περιμένεις... Να μην σε κοιτάξει κανένας έστω διακριτικά; Να μη σκεφτείς ότι θα ήθελε να σε πάρει;;
Άλλο να σε κοιτάξει κάποιος διακριτικά κι άλλο να τον παίζει δίπλα σουΓια να γίνει κάτι τέτοιο κύριε δικηγορε,πρέπει να μου αρέσει κι εμένα.Με εκνευρίζει που μαζεύονται σαν μαλακές και κοιτάνε και ορισμένοι την παίζουν κιόλας αδιακριτα.Εμ με τέτοιες φάτσες σίγουρα δεν τους δίνουν σημασία φυσιολογικές γυναίκες γι'αυτό μαζεύονται στην παραλία και μας χαλάνε την πιάτσα με την ασχημια τους.
Τύπισσα οι μύστες σ έχουν τεράστια ανάγκη και δεν κρατιούνται. Βάλε καμιά φωτο σου από την παραλία εδώ να ξεροχυσουμε χωρίς να μας βλέπεις .Για να γίνει κάτι τέτοιο κύριε δικηγορε,πρέπει να μου αρέσει κι εμένα.Με εκνευρίζει που μαζεύονται σαν μαλακές και κοιτάνε και ορισμένοι την παίζουν κιόλας αδιακριτα.Εμ με τέτοιες φάτσες σίγουρα δεν τους δίνουν σημασία φυσιολογικές γυναίκες γι'αυτό μαζεύονται στην παραλία και μας χαλάνε την πιάτσα με την ασχημια τους.
τύπε μην μασ κρατάς σε αγωνία. πες μας τι συνέβηΞεροχυσα άγρια τύπε, η τύπισσα είναι για άγρια σκηνικά.