Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 551K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
361

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Κανείς γυμνισμό; Που ξέρεις ;;
Αν δεν θες κάνα,τι λόγο είχα να γρ;ψω και να πεταχτω σαν πεος; Απλά οι άντρες που έχω πετύχει είναι πολύ αποκρουστικοι και σκατοφατσες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν θες κάνα,τι λόγο είχα να γρ;ψω και να πεταχτω σαν πεος; Απλά οι άντρες που έχω πετύχει είναι πολύ αποκρουστικοι και σκατοφατσες.
Υγ Αν δεν έκανα,ήθελα να γράψω.

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
361
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υγ Αν δεν έκανα,ήθελα να γράψω.
Οπότε ... Έχεις κορμί σαν της @Katerinathedog ???

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: lahm

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
361
Βεβαίως. Αλλά ξενερώνω με τους αδιακριτους και τα λιγουρια.
Αυτό είναι κατανοητό και λογικό... Αλλά αν έχεις τέτοιο κορμί τι ακριβώς περιμένεις... Να μην σε κοιτάξει κανένας έστω διακριτικά; Να μη σκεφτείς ότι θα ήθελε να σε πάρει;;

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Αυτό είναι κατανοητό και λογικό... Αλλά αν έχεις τέτοιο κορμί τι ακριβώς περιμένεις... Να μην σε κοιτάξει κανένας έστω διακριτικά; Να μη σκεφτείς ότι θα ήθελε να σε πάρει;;
Για να γίνει κάτι τέτοιο κύριε δικηγορε,πρέπει να μου αρέσει κι εμένα.Με εκνευρίζει που μαζεύονται σαν μαλακές και κοιτάνε και ορισμένοι την παίζουν κιόλας αδιακριτα.Εμ με τέτοιες φάτσες σίγουρα δεν τους δίνουν σημασία φυσιολογικές γυναίκες γι'αυτό μαζεύονται στην παραλία και μας χαλάνε την πιάτσα με την ασχημια τους.

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
361
Για να γίνει κάτι τέτοιο κύριε δικηγορε,πρέπει να μου αρέσει κι εμένα.Με εκνευρίζει που μαζεύονται σαν μαλακές και κοιτάνε και ορισμένοι την παίζουν κιόλας αδιακριτα.Εμ με τέτοιες φάτσες σίγουρα δεν τους δίνουν σημασία φυσιολογικές γυναίκες γι'αυτό μαζεύονται στην παραλία και μας χαλάνε την πιάτσα με την ασχημια τους.
Άλλο να σε κοιτάξει κάποιος διακριτικά κι άλλο να τον παίζει δίπλα σου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Τύπισσα οι μύστες σ έχουν τεράστια ανάγκη και δεν κρατιούνται. Βάλε καμιά φωτο σου από την παραλία εδώ να ξεροχυσουμε χωρίς να μας βλέπεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom