celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.853
- Πόντοι
- 6.056
Οχι μμ εχω ακομαΈχεις πμ
Οχι μμ εχω ακομαΈχεις πμ
Κοίτα καλάΟχι μμ εχω ακομα
Εισαι Πολυ καλη..........
Καλησπερα, Μωρο...Πες κατι για σενα....Εισαι Πολυ καλη..........
Δυνατό κορμί Κάθριν!
Ω ρε μαυρισμένη πατούρα!Ήμουν Κινέτα σημερα για όποιον με είδε
Κορμάρα.....φιδαρα!!!
Τι ώρα πηγές τυπεΣημερα ειχε ησυχια. Μονο 2 ατομα στις ακρες και ενας στη μέση στη 2η παραλία. Θα δοκιμασω ΠΣΚ μπας και ειναι καλυτερα εκτος αν μαζευονται βραδυ.
Πέρασμα χθες κατά τις 18:30, ο κακός χαμός μέχρι να παρκάρω μιας και έφευγε η πρώτη σαβουρα από την παραλία, οικογένειες με παιδιά δηλαδή και ξεκινάω να βαδίζω προς το κομμάτι των γυμνιστών. Καμιά 10αρια ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και αρκετοι κωλογεροι μπακουρια , προς τα κάτω πιο ήσυχα τα πράγματα, μόνο γκέι ζευγάρια και λίγα μπακουρια. Αραξα και χάρηκα την θάλασσα και την ηρεμία μιας και είχε ξεκινήσει να σπαει ο κόσμος. Κοντά μου ήταν ένα ζευγάρι με τον τύπο γυμνό και την γκόμενα τυλιγμένη στην πετσέτα μη τυχόν και δούμε κάτι περίεργο ,σε κάποια στιγμή πέρασε άλλο ένα νεαρό ζευγάρι,ντυμένοι και οι 2 με την γκόμενα να σοκάρεται που είδε 5 πουτσες λάιβ και στο καπάκι αναστροφή και δρόμο . Έφυγα κατά τις 22:00 μιας και γινόταν και πάλι ο χαμός στην νέα και στην παλιά εθνική.
7 μεχρι 9.30Τι ώρα πηγές τυπε
Κοντα ειμαστεΉμουν Κινέτα σημερα για όποιον με είδε
Δε σε πρόλαβα μάλλον αλλα ευγε…Ήμουν Κινέτα σημερα για όποιον με είδε
Έλα ρε τύπε και είχε μόνο 3 άτομα,γκαντεμια7 μεχρι 9.30
Αν εννοεί 9.30 το πρωί ήμασταν εμείς το ένα ζευγαριΈλα ρε τύπε και είχε μόνο 3 άτομα,γκαντεμια