johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
ώπα φίλε κάποιοι γαμάμε κιόλας !! μην μας τσουβαλιάζεις με τα γερόντια που πάνε μόνο για να τον παίξουνΥπάρχουν τυπε και ψάχνονται για μπανιστηρι σε γυναίκες.
ώπα φίλε κάποιοι γαμάμε κιόλας !! μην μας τσουβαλιάζεις με τα γερόντια που πάνε μόνο για να τον παίξουνΥπάρχουν τυπε και ψάχνονται για μπανιστηρι σε γυναίκες.
Μου αρεση που των υπολογηζης κιολας τετοιως ΜΑΛΑΚΑΣ που εχει γυνει...ώπα φίλε κάποιοι γαμάμε κιόλας !! μην μας τσουβαλιάζεις με τα γερόντια που πάνε μόνο για να τον παίξουν
Ο @Xaris/Xaroula ξέρει αλλά μετά μπορεί να σου ζητήσει και σχέση.Ξέρει κανείς να βάζει αντηλιακό?
Όπως για γράψε εσυ !!Τα καλύτερα σκηνικά δεν γράφτηκαν ποτε...
Τύπος δρόσισε αρκετά, έτσι και μπεις θάλασσα θα θες καμιά ώρα για να σου σηκωθεί.Το νήμα εχει πεθάνει η μου φαίνεται??
Ναι τύπε,γιατί κινέτα πάμε για τα νερά τα μοναδικά...Τύπος δρόσισε αρκετά, έτσι και μπεις θάλασσα θα θες καμιά ώρα για να σου σηκωθεί.
Τύπε άνοιξη φθινόπωρο έχει βουτιά για κάνα τέταρτο και μετά 2-3 φορές κατούρημα.Ναι τύπε,γιατί κινέτα πάμε για τα νερά τα μοναδικά...
Τύπε εγω ξέρω οτι και φέτος οι μαλάκες διωχνανε τα ζευγάρια ..τώρα τι μακροβούτια και φθινόπωρα μου λες, σε λίγο μόνο για μπαρμπάδες και ψαραδες θα γινει !!Τύπε άνοιξη φθινόπωρο έχει βουτιά για κάνα τέταρτο και μετά 2-3 φορές κατούρημα.
Τύπε παίζουν και το φθινόπωρο ζευγάρια που γουστάρουν μπάνιο και φάσεις στην παραλία. Κι αν σου κάτσει πιστεύω θα το ευχαριστηθείς εφόσον θα λείπουν οι μαλακες που λες.Τύπε εγω ξέρω οτι και φέτος οι μαλάκες διωχνανε τα ζευγάρια ..τώρα τι μακροβούτια και φθινόπωρα μου λες, σε λίγο μόνο για μπαρμπάδες και ψαραδες θα γινει !!
Όχι τύπε μου , δυστυχώς είναι μόνιμοι μαλάκες και ντόπιοι οι μαλάκες της παραλίας , εδώ σε θέλω, άσε σου λεω δεν παλεύεται ρε… νούμερα κανονικά, οκ είσαι ματάκιας γιατί γαμήσι δεν θέλεις , μην πας δίπλα τους ρε πούστη μου …Τύπε παίζουν και το φθινόπωρο ζευγάρια που γουστάρουν μπάνιο και φάσεις στην παραλία. Κι αν σου κάτσει πιστεύω θα το ευχαριστηθείς εφόσον θα λείπουν οι μαλακες που λες.