ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
αντε με το καλοτυχαίνει ναι...ζευγάρια σίγουρα πάνε...έχει τύχει να πετύχω φάση να πηδιούνται και να δέχονται μάτι...μπορεί όμως και να με βρεθεί τίποτα
αντε με το καλοτυχαίνει ναι...ζευγάρια σίγουρα πάνε...έχει τύχει να πετύχω φάση να πηδιούνται και να δέχονται μάτι...μπορεί όμως και να με βρεθεί τίποτα
Τυπε πέρσι είχα πετύχει 2 γύφτους οι οποίοι όπου έβλεπαν μουνι έστρωναν πετσέτα και την έπαιζαν. Είχαν αλλάξει 5-6 θέσεις στων γυμνιστών γιατί τόσα μουνια είχε εκείνες τις ώρες και τελικά μετά από κάνα 2ωρο ξεκουμπιστηκαν και ξεκίνησαν τα φασωματα.Ωραία παραλία και για μπάνιο και για μάτι και για φάση. Μπορείς να κάτσει κάτι, μπορεί και τίποτα. Προσωπικά έχω πετύχει μέχρι και γαμήσια ζευγαριών. Τη φάση χαλάνε περίεργοι τύποι που αν δούνε γυναίκα ή ζευγάρι πάνε και κάθονται τελείως δίπλα τους. Ρε παπάρες, πιο διακριτικά, θα τους διώξετε..
Αδερφέ δυστυχώς η παραλία είναι άλλο ένα αντρο των gay που δύσκολα ένα νορμάλ ζευγάρι νιώθει άνεταχθες είχε πολλά ζευγάρια αλλα δυστυχώς δεν εγίνε παιχνίδι κανένα ! αξιοσημείωτο ένα ζευγάρι με g string κάτω απο την βίλα ! ΤΡΕΛΟ !! δυστυχως έφυγε νωρις...αυτά !
Δεν πιστεύω οτι φταινε οι gay ρε φιλε και όχι δεν ειμαι gay....αλλο πραγμα φταει ! τεσπα ! Χάλασε το μέρος ρεεεε..Αδερφέ δυστυχώς η παραλία είναι άλλο ένα αντρο των gay που δύσκολα ένα νορμάλ ζευγάρι νιώθει άνετα
Οι gay και οι φουλ ενοχλητικοι βλεπω να φταινε εσύ τι πιστεύεις ότι φταίει?Δεν πιστεύω οτι φταινε οι gay ρε φιλε και όχι δεν ειμαι gay....αλλο πραγμα φταει ! τεσπα ! Χάλασε το μέρος ρεεεε..
Το δευτερο ! Ασχέτως τι ειναι ο καθένας ! Επίσης υπάρχουν και ζώα που φωνάζουν χωρις λόγο και μαλώνουν και χωρις λόγο ! Εδώ την άλλη φορά φωναζε ένας μπάκουρος ματάκιας σε κάποιον άλλον γιατι λεει επαιζε το πουλι του.... και φυσικά τα εναπομειναντα ζευγάρια αποχώρησαν, διοτι προβλέπονταν φασαρία !! Τα συμπεράσματα δικά σας...Οι gay και οι φουλ ενοχλητικοι βλεπω να φταινε εσύ τι πιστεύεις ότι φταίει?
Εγώ πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός....Το δευτερο ! Ασχέτως τι ειναι ο καθένας ! Επίσης υπάρχουν και ζώα που φωνάζουν χωρις λόγο και μαλώνουν και χωρις λόγο ! Εδώ την άλλη φορά φωναζε ένας μπάκουρος ματάκιας σε κάποιον άλλον γιατι λεει επαιζε το πουλι του.... και φυσικά τα εναπομειναντα ζευγάρια αποχώρησαν, διοτι προβλέπονταν φασαρία !! Τα συμπεράσματα δικά σας...
Γιατί σε τελείως ερημική παραλία μια κοπέλα μόνη γυμνή κινδυνεύει. Γενικά οι κοπέλες που έρχονται Κινέτα(μόνες ή με άντρα) έρχονται είτε για να το ομοιόμορφο μαύρισμα, είτε για την γενικότερη κουλτούρα του γυμνισμού, είτε είναι φιλενάδες κάποιων gay οπότε είναι ασφαλείς. Σπάνια έρχονται για να καυλωσουν, ή να πάρουν μάτι ή επειδή ψάχνονται, δεν είναι σαν τους άντρες. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι ελάχιστες.Εγώ πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός....
Πες μου έναν λόγω να πάει μία κοπέλα είτε μόνη είτε όχι σε μια παραλία γυμνισμου με τόσους gay (9/10) και να μην βρει μια έρημικη παραλία να τα πετάξει έξω..
γιατι σου φανηκε περιεργο? εγω με την δικια μου εχουμε γαμηθει απειρες φορες εκειθες να πεις οτι στην κινετα στην παραλια γαμιουνται ζευγαρια?
Τυπε σας αρέσει να σας παίρνουν μάτι οι ματακηδες της Κινέτας??γιατι σου φανηκε περιεργο? εγω με την δικια μου εχουμε γαμηθει απειρες φορες εκει
Και μάτι έχουμε αφήσει να μας πάρουν και με άλλα ζευγάρια κάναμε παιχνίδι.Τυπε σας αρέσει να σας παίρνουν μάτι οι ματακηδες της Κινέτας??
Πόσο to the point είσαι ρε φίλε μου ! Σάγαπώ !! τα like μου !!Φυσικά και γαμιουνται. Κι εγώ τη δικιά μου τη γαμαω όποτε πάμε. Και μας παίρνουν μάτι και παίρνουμε κι εμείς άλλους. Το γλυκό χαλάει όταν έρχονται μπάκουροι στο ένα μέτρο. Πάρε μάτι ρε μαλακα αλλά πέρα λίγο! Έχω πετύχει Σάββατο βράδυ να γαμανε δύο τύποι μια γκόμενα μέσα σε σκηνή και έχω πετύχει και ανταλλαγή ζευγαριών λίγο πιο πέρα, πίσω από τους βράχους. Όλα καλά, αρκεί να μην είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Τυπε περιμένουμε το @Poustraki39athens να μας πει τι έγινε.Διακρίνω μια ησυχία τόσο παρτάκιδες ρε???
Υπάρχουν τυπε και ψάχνονται για μπανιστηρι σε γυναίκες.Υπάρχουν ενεργητικοί άντρες στην παραλία ψάχνονται?