You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 554K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Βάζουν δρομολόγια σιγά σιγάΟ προαστιακός δούλεψε ? 'Η ακόμη το σκέπτονται ?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
δουλευει αλλα καποιες ωρες τερματιζει το τρενο και αλλες φορες κανεις μεταεπιβιβαση στα Μεγαρα και πας με λεωφορειο που βρισκεται εξω απο τον σταθμο στο τερμα.....μαθε απο σταθμο ΛαρισηςΟ προαστιακός δούλεψε ? 'Η ακόμη το σκέπτονται ?
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Έχω μια διάθεση σήμερα να πάρω το γκομενάκι και να το κατεβάσω στην arena για μάχη
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Πηγατε τελικά φίλε μου? είχε κόσμο?Έχω μια διάθεση σήμερα να πάρω το γκομενάκι και να το κατεβάσω στην arena για μάχη
Καινούργιο μέλος αλλά διαβάζω καιρό το site,είμαι φαν του site και ακομα πιο πολυ λάτρης του γυμνισμού. είμαι από Βόρεια Ελλάδα και αρχές Ιουλίου έχω κανονίσει ένα ατομικό ταξιδάκι ας πούμε προς τα κάτω στα μέρη σας και ανυπομονώ τη στιγμή που θα περάσω και από την παραλία της Κινέτας για να δω με τα μάτια μου όμορφα σκηνικά Και γιατί όχι να συμμετέχω κιόλας άμα είμαι τυχερός,έχω μία ελπίδα εκείνη τη μέρα να υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες τους και αποφασισμένα ζευγάρια αλλά μάλλον με την ελπίδα θα μείνω αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Καλή συνέχεια σε όλους
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε βόρεια Ελλάδα δεν έχετε παραλίες για γυμνισμό?? Τσάμπα μετακίνηση θα κάνεις.Καινούργιο μέλος αλλά διαβάζω καιρό το site,είμαι φαν του site και ακομα πιο πολυ λάτρης του γυμνισμού. είμαι από Βόρεια Ελλάδα και αρχές Ιουλίου έχω κανονίσει ένα ατομικό ταξιδάκι ας πούμε προς τα κάτω στα μέρη σας και ανυπομονώ τη στιγμή που θα περάσω και από την παραλία της Κινέτας για να δω με τα μάτια μου όμορφα σκηνικά Και γιατί όχι να συμμετέχω κιόλας άμα είμαι τυχερός,έχω μία ελπίδα εκείνη τη μέρα να υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες τους και αποφασισμένα ζευγάρια αλλά μάλλον με την ελπίδα θα μείνω αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Καλή συνέχεια σε όλους
Φιλαρακι μου εννοειται αλλα νομιζω πως στην πρωτευουσα τα πραγματα θα ειναι λιγο καλυτερα και πιο απελευθερωμεναΤυπε βόρεια Ελλάδα δεν έχετε παραλίες για γυμνισμό?? Τσάμπα μετακίνηση θα κάνεις.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Μπααα πιο πολλούς ματάκηδες και φαντασμένους εδώ ...Φιλαρακι μου εννοειται αλλα νομιζω πως στην πρωτευουσα τα πραγματα θα ειναι λιγο καλυτερα και πιο απελευθερωμενα
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
...έχω μία ελπίδα εκείνη τη μέρα να υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες τους.....
Γυναικες.... .
πολλες......???!!!!
και μονες κιολας.....???!!!!!!
Το πιο πιθανο να δεις κανενα πουστη.. κ μερικους ματακιδες!!!!
να ξες...!!!
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Έχουμε κανένα νέο ? Πήγε κανεις αυτες τι μέρες?
la_kolan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2018
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Ο προαστιακός βολεύει για την παραλία για εμάς που δεν οδηγούμε;
Δε βολεύει καθόλου. Από το σταθμό ως το ξενοδοχείο sun είναι 4.5χλμ.Ο προαστιακός δούλεψε ? 'Η ακόμη το σκέπτονται ?
Μετά έχεις και περίπου 500μ. ως την παραλία.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Ωραίος τυπε, τέτοια εποχή την περπατάς άνετα όλη την παραλία και ίσως σου κάτσει και κανένα καλό σκηνικό.Πήγα Σαββάτο στην κινέτα είχε αρκετό κόσμο.Πήγα και Κυριακή που είχε ωραία μέρα και δεν είχε σχεδόν τίποτα ..Σήμερα βλέοω συνεφιά και μάλλον θα βρέξει
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Και τι κόσμο είχε ?Πήγα Σαββάτο στην κινέτα είχε αρκετό κόσμο.Πήγα και Κυριακή που είχε ωραία μέρα και δεν είχε σχεδόν τίποτα ..Σήμερα βλέοω συνεφιά και μάλλον θα βρέξει
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.251
- Πόντοι
- 206
2 μερες σερι πηγε πρεπει να ειχε τεραστια αναγκη την παραλιαΩραίος τυπε, τέτοια εποχή την περπατάς άνετα όλη την παραλία και ίσως σου κάτσει και κανένα καλό σκηνικό.
Σιγά μην πάμε σε παραλία γυμνιστών για να γαμησουμε χαχα.2 μερες σερι πηγε πρεπει να ειχε τεραστια αναγκη την παραλια
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Επειδή δεν έχω ιδέα ..Για την κεντρική παραλία μιλάμε; Είναι γυμνιστών;
Είναι μετά το Sun hotel μόλις ξεκινάνε βραχια και πέρα όσο πας είναι γυμνιστών, τουλάχιστον έτσι είδα πέρσι όταν κατέβηκα από το βοράΕπειδή δεν έχω ιδέα ..Για την κεντρική παραλία μιλάμε; Είναι γυμνιστών;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Μωράκια παίζουν η μόνο τπτ μπαρμπαδες;Είναι μετά το Sun hotel μόλις ξεκινάνε βραχια και πέρα όσο πας είναι γυμνιστών, τουλάχιστον έτσι είδα πέρσι όταν κατέβηκα από το βορά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις