Οπότε θα το πρότεινες σε ένα ζευγάρι να πάει? Δεν θα έχει μόνο γκέι..Φυσικά και πάνε και πολλά ζευγάρια.Τοπροηγούμενο ΣΚ με 24 βαθμούς που είχα πάει πέτυχα πολλά ζευγάρια.Τα ζευγάρια συνηθως κάθονται μπροστα και έως την βιλα πριν τα βράχια.Στις επόμενες κυρίως βλεπω άνδρες μόνους.Φυσικά και έχω δει και ζευγάρια αλλά σπάνια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 554K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φυσικά.Και να ξέρεις οι gay δεν θα σε ενοχλήσουν εκεί αλλά οι straightΟπότε θα το πρότεινες σε ένα ζευγάρι να πάει? Δεν θα έχει μόνο γκέι..
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Χθες ήμουν εκεί με τη γυναίκα μου νεκρα
Οκ αυτό είναι πιο θεμιτόφυσικά.Και να ξέρεις οι gay δεν θα σε ενοχλήσουν εκεί αλλά οι straight
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Μυστη την είχατε τεράστια ανάγκη μια δροσερή βουτιά.Χθες ήμουν εκεί με τη γυναίκα μου νεκρα
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Ξέρεις πόσο ανάγκη το έχει...Μυστη την είχατε τεράστια ανάγκη μια δροσερή βουτιά.
Έκανες και μπάνιο ή για βόλτα πηγές;Ησυχία σήμερα !!!
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Ήταν παγωμένα τα ΝεραΈκανες και μπάνιο ή για βόλτα πηγές;
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Εγώ μια βόλτα με το μωρό λέω να έρθω να ρίξω....μια βουτιά το Σαββατοκύριακο αν έχει καλό καιρό.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Πήγε κανέις το ΣΚ αυτό να δώσει ενημέρωση ?? Δυστυχως ημουν εκτός και δεν πήγα !
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
δεν ειχε καλο καιρο αδελφε ....Πήγε κανέις το ΣΚ αυτό να δώσει ενημέρωση ?? Δυστυχως ημουν εκτός και δεν πήγα !
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 446
Κ εκεί έφτασες;; έγινε παιχνίδι καλό η δεν είχε τίποτα;;Ξέρεις πόσο ανάγκη το έχει...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Καλά είναι τυπε, τράβα και να μας ενημερώσεις τι έγινε.Τις αρχές Ιουνίου Πέμπτη Παρασκευή είναι καλά να πας η όχι μην κατέβω από Θεσσαλονίκη τζάμπα
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Ο προαστιακός βολεύει για την παραλία για εμάς που δεν οδηγούμε;
Αν παρεις και ποδηλατο μαζι ....
αλλιως οχι !
Ναι σίγουρα αλλά θέλεις ταχι μετά αλλιώς με τα πόδια είναι πολλή μακριά το δοκίμασα πέρσι και ήταν κουραστικό για πίσω και χάνεις την καλή ώραΟ προαστιακός βολεύει για την παραλία για εμάς που δεν οδηγούμε;
Είπα φέτος που θα κατέβω Αθήνα για συναυλία να πάω για να νύχτα στo sun ξενοδοχείο αλλά τελευταία άλλαξε πρόγραμμα και δεν θα πάω αρχές Ιουνίου ίσως τέλη Αυγούστου αν έχω κάτι για Αθήνα
Μακάρι να μπορούσα να κάνω Καθημερινή ενημέρωση αλλά εγώ έρχομαι από Θεσσαλονίκη, με βάση πέρσι Ιουλίο που πάτησα είχε κόσμο αλλά καμία φάση μέχρι να έρθει ώρα να γυρίσω με προαστιακό γιατί ήθελα χρόνο με τα πόδια που δεν είναι λίγοΚαλά είναι τυπε, τράβα και να μας ενημερώσεις τι έγινε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις